Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

• Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 20 minute, silverlion a spus:

Acum imi amintesc de firma voastra cu frigidere. 😂 Daca ai nevoie de un nou asociat la firma ma bag. 😂🍷🍷

Tentanta oferta 🙏 , dar eu îmi aștept asociatul sa revină.

Acum 18 minute, Dezastru007 a spus:

Cum mai stă afacerea cu congelatoarele, cine mai vinde freon ? 

😅

Momentan slăbuț de tot , toată lumea ii pusa pe iubiri, concedii.....Mai sar fetele de cur in sus , dar slăbuț ca durata și intensitate.🤣🤣  Din toamna pina în primăvara merge bine 😂😂

• Haha 4
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, extraterestru78 a spus:

Ei și tu... Ești bun doar acuma baga bățul prin gard, ne provoacă, sa devenim și mai buni.😂😂😂

N-am eu timp acu sa trec pe la ea ca as puneo cu botu pe labe, nu ar mai scrie pe aici 3 zile. 👉👌😂😂😂

Lasa sa bage batul prin gard. Ana este "Messi" in arta sexului iar alaturi de ea nu am cum sa nu devin mai bun. 😉😂

• Like 2
Postat
1 minute ago, silverlion said:

Lasa sa bage batul prin gard. Ana este "Messi" in arta sexului iar alaturi de ea nu am cum sa nu devin mai bun. 😉😂

Ana e numai una! 😂😂😂

• Oras:Brasov
Postat
Acum 4 minute, Bruneta168 a spus:

Vezi ? Ești tare și mare aici , hahahaha ! 

Ma antrenez și eu pentru mai târziu. Cică peste vreo câțiva ani sexul nu se va mai face cu contact fizic, ci doar on line... Ca în filmul ala cu Stallone🥺🥺🥺🥺🥺

Vizitator
Reputație: 0
Postat
4 minutes ago, extraterestru78 said:

Ma antrenez și eu pentru mai târziu. Cică peste vreo câțiva ani sexul nu se va mai face cu contact fizic, ci doar on line... Ca în filmul ala cu Stallone🥺🥺🥺🥺🥺

Deja este online :) peste câțiva ani de zile or sa ne înlocuiască cu roboti. Dai 50000 de mii de ieuro si gata , îți iei femeie , cu ,care poți face ce vrei tu , si cel mai important este ca nu vorbești decât dacă vrei tu . Tare asta :) 

Postat
Acum 3 ore, conducatorul a spus:

Ca să închei, nu-mi cântați prohodul, eu mă voi descurca la fel ca înainte. Singurele regrete e că nu am putut scrie două recenzii:

1.lui @deliaro_deep dar asta pentru că nu face programări din timp, eu am inc3rcwt

2. lui "număr de telefon" căci cred că ar fi fost cea mai citită de  când există forumul. 

Nu-ți cinta nimeni prohodul, dar ai mai adunat citeva care te-ar stringe.... Tare. 

Asteptam recenzia la "nr de tel" 🙈

• Haha 2
Postat
Acum 1 minut, Bruneta168 a spus:

Deja este online :) peste câțiva ani de zile or sa ne înlocuiască cu roboti. Dai 50000 de mii de ieuro si gata , îți iei femeie , cu ,care poți face ce vrei tu , si cel mai important este ca nu vorbești decât dacă vrei tu . Tare asta :) 

Abia aștept..... 

Sa am 50000 de euro🤣🤣🤣🤣

• Haha 3
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 1 oră, Bruneta168 a spus:

Veselie ca ne dam in primire și avem

oftica ca are ăla pula mare :) care fute mai bine :) nici unul nu futeti bine :) doar va lăudați . 

Nici nu vrem sa futem bine...vrem sa fim fututi bine! 😠

• Like 1
  • Haha 4

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

• Oras:Berlin
Postat
Acum 2 minute, Flx01 a spus:

Nu-ți cinta nimeni prohodul, dar ai mai adunat citeva care te-ar stringe.... Tare. 

Asteptam recenzia la "nr de tel" 🙈

Nu cred ca o sa apara.

• Haha 1
Postat
1 minute ago, silverlion said:

Cum era continuarea...?😁

Ne mândrim cu ea în toată lumea!

Da sunt stelist dar când joc la pariuri țin cu echipa care îmi bagă bani în buzunar! 😂😂😂

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 3 ore, conducatorul a spus:

Ca să închei, nu-mi cântați prohodul, eu mă voi descurca la fel ca înainte. Singurele regrete e că nu am putut scrie două recenzii:

1.lui @deliaro_deep dar asta pentru că nu face programări din timp, eu am inc3rcwt

2. lui "număr de telefon" căci cred că ar fi fost cea mai citită de  când există forumul. 

Esti prea sensibil frate, ti-ai șters contul dintr-o prostie.

Acum 1 oră, Bruneta168 a spus:

oftica ca are ăla pula mare :) care fute mai bine :) nici unul nu futeti bine :) doar va lăudați . 

Eu sunt cel mai lăudăros 😂

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, JocelynEon a spus:

Ne mândrim cu ea în toată lumea!

Da sunt stelist dar când joc la pariuri țin cu echipa care îmi bagă bani în buzunar! 😂😂😂

Asta este cea mai buna strategie cand joci la pariuri! 😉 

• Mersi 1
Postat
6 minutes ago, Bruneta168 said:

• Haha 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat
4 minutes ago, MisterX said:

Ma înțepi frumos , îmi place :) 

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, silverlion a spus:

Aici este secretul barbatului fatal! 😂😂

Am citit pe aici scris de niste dive ca bărbatul e atractiv si prezintă interes doar dacă are de la 100000€ in sus 🤣🤣

Au unele in cap numai tarâte.

• Haha 1
Postat
Acum 5 minute, MisterX a spus:

Hm tu cam multe vrei,am zis eu prima dată tre sascap de tine si de @extraterestru78dupa vad eu cum ma combin,

Voi doi imi puneți bețe in roate

• Haha 2
  • Oras:*
  • Oras:*
Postat
19 minutes ago, silverlion said:

Secretul businessului nu sta in freon ci in faptul ca periodic pe forum se umplu frigidere si la cum sta treaba afacerea asta nu va avea moarte. 😂😂

Un alt secret e ca nothing lasts forever. S-ar putea sa vina un viitor in care frigiderele vor fi goale. :)

• Haha 2
Postat
1 minute ago, Bruneta168 said:

Ma înțepi frumos , îmi place :) 

Ce îți mai place să fii înțepată 😂😂😂! Goooooollll 😂😂😂😂

Postat
Acum 1 minut, Marcus6 a spus:

Hm tu cam multe vrei,am zis eu prima dată tre sascap de tine si de @extraterestru78dupa vad eu cum ma combin,

Voi doi imi puneți bețe in roate

Greu scapi de noi.... Poți sa ne scoți afara de oriunde, ca intram pe geam înapoi... ce sa mai, suntem ca râia🤷‍♂️

• Haha 2

Postat
Chiar acum, extraterestru78 a spus:

Greu scapi de noi.... Poți sa ne scoți afara de oriunde, ca intram pe geam înapoi... ce sa mai, suntem ca râia🤷‍♂️

Vezi că de râie se scapă 😅😅😅va da cu praf de mers😅😅😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...