reptilozaurusrex Reputație: 6742 Postat Martie 4 Postat Martie 4 1 oră în urmă, mistressem a spus: Am intrat să vă salut ****Hello tuturor*** și să vă urez o zi faină💖și și și să postez o pozică cu fundicul la bronzat 🤣🤪 @mistressem vezi sa nu te arzi la fundic. 1
mistressem Reputație: 2365 Postat Martie 4 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Postat Martie 4 Am o veste bună pentru voi curând o să îmi expire abonamentul și o să îl încarc pe la sfârșitul începutul lunii nici eu nu știu exact ....scăpați de mine puțintel 🤣 1
Criticul Reputație: 4858 Postat Martie 4 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Martie 4 Acum 9 minute, mistressem a spus: Am o veste bună pentru voi curând o să îmi expire abonamentul și o să îl încarc pe la sfârșitul începutul lunii nici eu nu știu exact ....scăpați de mine puțintel 🤣 Nu de tine vrem sa scapam, doar ca ne e frica de mecrameurile pe care le faci, de miriapozii tai si altele... Iar la DG nu-ti trebuie cont platit ca sa scrii... iar daca nu o faci, te caut eu si sa vezi cum iti inrosesc bucile... Sau nu ti-e clar ca cei mai multi dintre barbatii de pe topic te plac chiar daca le e frica de tine (mai mult de ideile tale)? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4 Postat Martie 4 1 hour ago, mistressem said: Am intrat să vă salut ****Hello tuturor*** și să vă urez o zi faină💖și și și să postez o pozică cu fundicul la bronzat 🤣🤪 Angel! Frumos fundulet!💋 P.S. tot de frica am dat inimioara…
mistressem Reputație: 2365 Postat Martie 4 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Postat Martie 4 Mi-o place mult !! 1
Subteranaa Reputație: 10307 Postat Martie 4 Oras:under the earth Oras:under the earth Postat Martie 4 Acum 1 oră, Criticul a spus: @sweetkati cu 2262 postari, @Girlsexy99 cu 1955, @Subteranaa cu 1918, @deliaro_deep cu 1875 DAR cand a fost @AlexaNdra1q prezenta a catalizat aici o gramada de useri si in acea perioada s-a realizat cel mai mare numar de pagini... pur si simplu am venit toti cu fluturii la bec. 1918.. exact anul nașterii mele 😁 Pot spune ca intineresc cu fiecare postare 😂😂
mistressem Reputație: 2365 Postat Martie 4 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Postat Martie 4 Acum 3 minute, Subteranaa a spus: Pot spune ca intineresc cu fiecare postare 😂😂 Te face mai înțelept 🤣 1
Subteranaa Reputație: 10307 Postat Martie 4 Oras:under the earth Oras:under the earth Postat Martie 4 Acum 3 minute, mistressem a spus: Te face mai înțelept 🤣 Sunt un fel de Beniamin Button de pe nimfomane 😅😂 1
Criticul Reputație: 4858 Postat Martie 4 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Martie 4 Acum 11 minute, Subteranaa a spus: 1918.. exact anul nașterii mele 😁 Pot spune ca intineresc cu fiecare postare 😂😂 Adică ți-am fost profesor, prinzându-mă în ultimii ani de activitate deși eram deja pensionar...
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 4 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 4 Acum 2 ore, mistressem a spus: Am intrat să vă salut ****Hello tuturor*** și să vă urez o zi faină💖și și și să postez o pozică cu fundicul la bronzat 🤣🤪 Mrrrr 😂 interesantă pozitia 😁🤭!!
mistressem Reputație: 2365 Postat Martie 4 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Postat Martie 4 Acum 8 minute, Criticul a spus: Adică ți-am fost profesor, prinzându-mă în ultimii ani de activitate deși eram deja pensionar... Ce vrei să te faci când crești mare ? Pensionar 🤣 1
Subteranaa Reputație: 10307 Postat Martie 4 Oras:under the earth Oras:under the earth Postat Martie 4 Acum 49 minute, Criticul a spus: Adică ți-am fost profesor, prinzându-mă în ultimii ani de activitate deși eram deja pensionar... Sa pregătesc țărâna? 😅
mistressem Reputație: 2365 Postat Martie 4 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Postat Martie 4 Hug ! Hug ! Pupici !!💖
22leon Reputație: 34300 Postat Martie 4 Oras:Banat Oras:Banat Postat Martie 4 Acum 3 ore, mistressem a spus: Am intrat să vă salut ****Hello tuturor*** și să vă urez o zi faină💖și și și să postez o pozică cu fundicul la bronzat 🤣🤪 În sfârșit o poza care ma atrage 😘 3
albdom82 Reputație: 3526 Postat Martie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4 Acum 3 ore, Subteranaa a spus: La mine nu merg micile manipulări încercate 😂 Nu ne înțelegem…. In concluzie rugămintea ta nu o sa fie împlinita din motive evidente pentru mine(e greșita). ✌🏻 Ok, eu iti respect decizia asa cum e ea dar te rog sa te mai gandesti. Pana atunci, inteleg sa dau dovada de maturitate si sa redeschid conversatia privata cu tine in viitor cand va fi cazul, pe un cu totul alt subiect. Bineinteles cu voia ta asta. 🤝 1
albdom82 Reputație: 3526 Postat Martie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4 @Potrivitu1, ce mai zici? 😁 1
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Martie 4 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 4 Acum 4 ore, mistressem a spus: Am o veste bună pentru voi curând o să îmi expire abonamentul și o să îl încarc pe la sfârșitul începutul lunii nici eu nu știu exact ....scăpați de mine puțintel 🤣 Eu o sa fiu aici și o sa te aștept, cu nerabdare🤗 Dacă o sa sughiti mai des sa știi ca eu sunt vinovatul... te țuc crețulino! 😘 😘 🤗🤗
Subteranaa Reputație: 10307 Postat Martie 4 Oras:under the earth Oras:under the earth Postat Martie 4 Acum 1 oră, albdom82 a spus: Ok, eu iti respect decizia asa cum e ea dar te rog sa te mai gandesti. Pana atunci, inteleg sa dau dovada de maturitate si sa redeschid conversatia privata cu tine in viitor cand va fi cazul, pe un cu totul alt subiect. Bineinteles cu voia ta asta. 🤝 Colegule, jigniri nu vor fi dacă nu exista provocare sau jigniri din sensul celalalt. Menajat sigur nici ala nu va fi ca nu e cazul pentru așa ceva. Eu cred ca e perceput ca ceva exagerat de tine, sincer sa-ti spun. Eu am încheiat subiectul definitiv, vorbim orice altceva. ✌🏻 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Martie 5 Postat Martie 5 Acum 14 ore, mistressem a spus: Am intrat să vă salut ****Hello tuturor*** și să vă urez o zi faină💖și și și să postez o pozică cu fundicul la bronzat 🤣🤪 Superba poza😍😘🤗 ... Dar nu prea are valoare daca nu deschizi si pagina de iubit! 😍 Ps1: Stiu ca voi dominatoarele sunteți iubarețeeee..., mama, mama🙈 Ps2: pt dominare poza nu are valoare pt ca oricum esti îmbrăcată... 😜😂😂😂
Subteranaa Reputație: 10307 Postat Martie 5 Oras:under the earth Oras:under the earth Postat Martie 5 Acum 14 minute, Flx01 a spus: Ps2: pt dominare poza nu are valoare pt ca oricum esti îmbrăcată... 😜😂😂😂 Poate sa te domine si dezbracata ca atunci când îți executa 🍆 cu biciul sa fie si erecta ca sa simti cum trebuie 😅 2
Flx01 Reputație: 7450 Postat Martie 5 Postat Martie 5 Acum 9 minute, Subteranaa a spus: Poate sa te domine si dezbracata ca atunci când îți executa 🍆 cu biciul sa fie si erecta ca sa simti cum trebuie 😅 ... Asta, miriapozii, si crosetatul sunt cea mai mare frică 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Nu aș putea nici macar sa privesc🙈😂😂😂😂 2
Subteranaa Reputație: 10307 Postat Martie 5 Oras:under the earth Oras:under the earth Postat Martie 5 Acum 1 oră, Flx01 a spus: ... Asta, miriapozii, si crosetatul sunt cea mai mare frică 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Nu aș putea nici macar sa privesc🙈😂😂😂😂 O sa fii zebra cu urme de bici pe 🍆 😂😂 2
albdom82 Reputație: 3526 Postat Martie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5 Pentru colegii de mai sus: dominarea nu este despre bataie si durere sau de ce va mai e voua frica. E despre supunere si daruire fata de partenera ta, supunere si daruire care se manifesta prin aceste activitati de care se tot face atata vorbire aici dar si multe altele. Este despre a-ti arata vulnerabilitatea si increderea totala fata de "ea" - "ea" insemnand de fapt fata aceea atat de frumoasa si perfecta la care ai visat toata viata ta. Sunt activitati in cadrul carora te simti atat de coplesit de emotii si sentimente incat rezulta o experienta sexuala dar mai ales emotionala de neegalat de orice alta activitate sexuala asa zis normala. Eu v-am dat o explicatie simplista dar sunt multe lucruri de spus despre aceste fantezii sexuale si sunt foarte greu de explicat si de inteles chiar si pentru cel ce le traieste. In orice caz nu te forteaza nimeni sa faci sau sa suporti ceva ce nu ai vrea, deci nu are de ce-ti fie frica. In orice moment poti spune "stop". 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Martie 5 Postat Martie 5 Acum 4 ore, Subteranaa a spus: O sa fii zebra cu urme de bici pe 🍆 😂😂 Nu-ți fa griji ca nu stau🙈 ... La 🍆mea nu atenteaza nimeni😆😆😆😆 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum