Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

• Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 minute, Criticul a spus:

Tu pierzi voturilor pensionarilor, inclusiv celor din MAI și MApN... 😛 

Esti sigur? 

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 2 minute, Carinasw a spus:

Esti sigur? 

Nu uita de vechea limită de vârstă, a rămas în memoria celor ce ar fi vrut să te viziteze... 😡 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:Bucuresti
Postat
2 hours ago, albdom82 said:

Pai nu e greu deloc, trebuie sa tii cont de trei reguli simple:

1 - nu le intrebi niciodata ce fac cu banii

2 - nu zici niciodata nimic de rau legat de silueta lor

3 - capul plecat intotdeauna in fata lor si te focusezi pe singurul lucru care te intereseaza: sa te iubeasca la fel de mult cum le iubesti si tu pe ele

Si cam atat... 🙂

Cuuuum naiba stiiii reteta de aur in relatie cu femeile (cele 3 reguli simple 🤭 si mai poti respira de cate femei ai dupa tine. 

Ziiii sincer le dai cu lopata la o parte sa iti faci loc sa mai vizitezi cate o prospatura de pe forum... aiiii?! Asa e? Am ghicit? 😘

• Haha 1
  • Oras:Capitala
Postat
Acum 2 minute, kzsz84 a spus:

Cuuuum naiba stiiii reteta de aur in relatie cu femeile (cele 3 reguli simple 🤭 si mai poti respira de cate femei ai dupa tine. 

Ziiii sincer le dai cu lopata la o parte sa iti faci loc sa mai vizitezi cate o prospatura de pe forum... aiiii?! Asa e? Am ghicit? 😘

Invidiosule!!!!!🤭🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Nassau
Postat
2 hours ago, Carinasw said:

Nu vreau sa stai in casa mea lemn, sa ma eviti cu privirea, sa nu vorbești cu mine si sa fii robot! I

Asta e pe bune?...

Doamne fereste, mare e gradina. 😬

"May you live in interesting times."

🗿  https://youtu.be/d6caXS8394A  🗿

Postat
23 minutes ago, Scorpions70 said:

Invidiosule!!!!!🤭🤣

Ioooo sunt!!! Ala sunt! Individiosul! M-ai ghicit 😅

Postat
Chiar acum, kzsz84 a spus:

Ioooo sunt!!! Ala sunt! Individiosul! M-ai ghicit 😅

🤣🤣🤣🤣

Eu comparativ cu tine.....eu am intrat în pământ de rușine...😂 Doamne,cate mai am de învățat!!!!😉

• Haha 1
Postat
8 minutes ago, Scorpions70 said:

🤣🤣🤣🤣

Eu comparativ cu tine.....eu am intrat în pământ de rușine...😂 Doamne,cate mai am de învățat!!!!😉

Pe buna dreptate, baiat cu buca esti, te-ai rusinat 😂 stii ce-ti poate pielea si ai fost pe langa cele 3 reguli de haur.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 13 minute, v92610 a spus:

Asta e pe bune?...

Doamne fereste, mare e gradina. 😬

Nu sunt genul de om care să minta. Nu am niciun interes si nici nu am spus asta sa ma aflu in  treaba.. DA! Pentru prima (si sper si pentru ultima) data in viata mea am avut un moment care pentru mine e stanjenitor.:))) 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Criticul a spus:

Nu uita de vechea limită de vârstă, a rămas în memoria celor ce ar fi vrut să te viziteze... 😡 

Limita e 60 acum. La anul va fi 70😂

• Haha 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 16 minute, kzsz84 a spus:

Pe buna dreptate, baiat cu buca esti, te-ai rusinat 😂 stii ce-ti poate pielea si ai fost pe langa cele 3 reguli de haur.

"Ieczact"....cum le știi tu,ca un om mare!😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 19 minute, Carinasw a spus:

Limita e 60 acum. La anul va fi 70😂

In cazul asta.....am și eu o șansă!!!!🤭😂

• Membru Premium
Postat
27 minutes ago, Carinasw said:

Nu sunt genul de om care să minta. Nu am niciun interes si nici nu am spus asta sa ma aflu in  treaba.. DA! Pentru prima (si sper si pentru ultima) data in viata mea am avut un moment care pentru mine e stanjenitor.:))) 

Omu' o fi asteptat sa ii pui catusele ceva si daca a vazut ca nu apar s-a timorat...

Vorba unui clasic, "poate a facut copilu' ceva, o fi vorbit urat, o fi injurat" 🤣

• Haha 1

"May you live in interesting times."

🗿  https://youtu.be/d6caXS8394A  🗿

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 minute, v92610 a spus:

Omu' o fi asteptat sa ii pui catusele ceva si daca a vazut ca nu apar s-a timorat...

Vorba unui clasic, "poate a facut copilu' ceva, o fi vorbit urat, o fi injurat" 🤣

Poate ar trebui sa fiu si eu mai dracoasa :=)) sa nu mai fiu asa prietenoasa cu toata lumea. 

Sa fiu si eu la modu *vii, atat e timpu, futi si pleci si nimic mai mult * sa vedem atunci cum e... Dar daca as face asa ar veni aici pe forum si m-ar face de balamuc. Din pacate nu am un suflet atat de rau încât sa fiu asa aspra cu oamenii, deși poate ar fi bine sa fiu rea 😂😂😂😂😂😂😂

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 28 minute, Scorpions70 a spus:

Ai, bineînțeles. 😁

Postat
Acum 38 minute, Scorpions70 a spus:

Da da, si eu sunt in carti, sunt inca in zona, dar cred ca trebuie sa ne grabim :D 

Postat
Acum 1 minut, amorezeu a spus:

Da da, si eu sunt in carti, sunt inca in zona, dar cred ca trebuie sa ne grabim :D 

Da de ce te grăbești ,este vreme....🤣

• Haha 1
  • Oras:Arad
Postat
20 minutes ago, Carinasw said:

Poate ar trebui sa fiu si eu mai dracoasa :=)) sa nu mai fiu asa prietenoasa cu toata lumea. 

Așa ar trebui să faci, frumoaso 🤭

• Membru Premium
Postat
La 16.11.2024 la 18:47, reptilozaurusrex a spus:

Nu mai sunt activ aici, cum considerați🤗

Postat

@Carinasw hello! 

Curiozitate, stergi pozele din topicuri cand schimbi orasul?

Intreb ca am mai obs asta la alte fete ... si nu prea inteleg de ce.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună ziua.  

Mie mi-e destul de clar , în ce direcție se îndreaptă  România.  Păi cum naibii să  avem pretenția să fim conduși "  bine 

de oameni drepți " , patrioți , deștepți..... când marea  masă  " a  votanților,   își  aprovizionează creierul cu informații de pe tik tok 🤣 .  

M-am uitat și eu  pe ici pe colo , prin declarațiile acestui mare om Georgescu și  mi-am făcut cruce cu stânga.   Așa ceva!! 

" Domne,  în dozele de sucuri  ,  sunt plantate  nanocipuri și odată băute,  vor intra în tine ca într-un laptop " .  

Omul e anti NATO,  UE ... că vrea pace și liniște și că  nu ar trebui să  se bage cineva în treaba lui Putin  " să-și vadă fiecare de țara lui "  

El vrea "pace "  

Adică,  să-l lăsăm pe Putin în pace  , să facă ce vrea el , fix la granița noastră.   

Bravo cumetre.  

• Oras:T M
  • Oras:T M
Postat
Acum 2 ore, Pottrivitul a spus:

... Omul e anti NATO ...

Pe ce te bazezi când faci asemenea afirmație? Cunoști câte ceva despre activitatea lui sau doar ce ai văzut pe Tiktok? 

• Haha 1
Postat
On 11/25/2024 at 9:59 AM, kzsz84 said:

@Carinasw hello! 

Curiozitate, stergi pozele din topicuri cand schimbi orasul?

Intreb ca am mai obs asta la alte fete ... si nu prea inteleg de ce.

Face asta pentru a-și proteja identitatea, de la început a făcut-o, mai ales că a fost plecată și în afară un timp și nu avea sens să lase poze ei pe aici. 

• Mersi 1
Postat
Acum 6 ore, M0ff0ss a spus:

Pe ce te bazezi când faci asemenea afirmație? Cunoști câte ceva despre activitatea lui sau doar ce ai văzut pe Tiktok? 

Nu e greu, este un interview cu Tatulici pe youtube, ti-l recomand. 

Totodata, daca te uiti prin comentarii, intelegi ca sunt.... da' multi... ca in ale lu Lapusneanu' si ca ar fi bun unul sa mi-i mai "popeasca"....

• Mersi 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 7 ore, M0ff0ss a spus:

Pe ce mă bazez " ? În niciun caz pe pe Tik tok .  Mă bazez pe declarațiile unor publicați și pe  " îngrijorarea" unor înalți demnitari din UE și NATO  .  Da nu-i atât de greu să înțelegi că admiratori lui  Putin ,  nu iubesc  NATO  și UE ,  

PS- așa văd eu lucrurile . Dacă tu știi că nu , înseamnă ce ești mai informat  decât  UE și NATO , care spun clar că sunt "îngrijorați " și nu cred că  vorbesc vorbe goale . 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...