Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

• Oras:Online
Postat
Acum 2 ore, Scorpions70 a spus:

@cleopatra01va informez că ,noile "congelatoare" de capacitate mare ,model 2025',sunt gata de livrare!🥂🥂🥂🥂💫

Apreciez, multumesc! Dupa cate dungi am dat in ultima saptamana/sunt primul client. 😁😂

• Haha 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 11 minute, Scorpions70 a spus:

PS.imi cer scuze "comunității dvs...."cilivizata"!😅

Te iert pentru ca am observat ca nu ai mai spamat topicele fetelor. Ti-a mai scapat doar o urare acum de sarbatori catre o fata, se accepta.

Cu toate ca e pacat sa stii, la cate zeci si sute de fete sunt pe forum daca le scriai la toate "Craciun fericit", sigur sigur te colorai frumos in albastru chiar. Erai si tu "VIP Member" 🤭🤣🤣

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, cleopatra01 a spus:

Apreciez, multumesc! Dupa cate dungi am dat in ultima saptamana/sunt primul client. 😁😂

"Prima clienta" sau "primul client"? 🤔 Adica fata sau baiat, nu de alta dar eu cu fetele de aici nu mai vorbesc.

Decat daca sunt slim.

• Oras:Capitala
Postat
Acum 3 minute, albdom82 a spus:

Te iert pentru ca am observat ca nu ai mai spamat topicele fetelor. Ti-a mai scapat doar o urare acum de sarbatori catre o fata, se accepta.

Cu toate ca e pacat sa stii, la cate zeci si sute de fete sunt pe forum daca le scriai la toate "Craciun fericit", sigur sigur te colorai frumos in albastru chiar. Erai si tu "VIP Member" 🤭🤣🤣

Stai liniștit ...și nu-mi purta mie de grija,importantule ce ești tu.Este o diferență mare a face o urare sau un com de bun simt(nicidecum ce ai sugerat tu "ce ți-aș face,ce ți-aș....etc).Și pt liniștea ta,nu caut "validare"cum cauți tu,sau vreo culoare.

Nu știu ce s-ar face acest forul ilustru fara participarea ta....🤭

• Inimioara 1
Postat
Acum 15 minute, Subteranaa a spus:

Mai coboară naiba pretentiile ca suntem pe 03.01 mai vine lumea după beții si nopți nedormite 😂😂

Mai taie din ele.....tu și când ești beat,le spui de-a dreptul....duios!😅

Acum 12 minute, cleopatra01 a spus:

In cazul asta,ne merge din plin.....începutul de an!!!!😁 Presimt un bum' în creștere a actiunilor la bursa.🤭

• Haha 3
Postat
Acum 28 minute, albdom82 a spus:

"Prima clienta" sau "primul client"? 🤔 Adica fata sau baiat, nu de alta dar eu cu fetele de aici nu mai vorbesc.

Decat daca sunt slim.

No, iar "te mananca". 😁

• Haha 3
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 4 minute, cleopatra01 a spus:

No, iar "te mananca". 😁

Intrebarea e… Da când nu l-a mâncat pe el? 😅😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 6 minute, cleopatra01 a spus:

No, iar "te mananca". 😁

Acum 1 minut, Subteranaa a spus:

Intrebarea e… Da când nu l-a mâncat pe el? 😅😂😂😂

Va rog, să-l lăsați în pace,că așa îl mănâncă pe el....dar ,nu știe ce îl mănâncă!!!😂

• Inimioara 1
  • Oras:Centru-dreapta
  • Oras:Centru-dreapta
Postat
2 minutes ago, Scorpions70 said:

Va rog, să-l lăsați în pace,că așa îl mănâncă pe el....dar ,nu știe ce îl mănâncă!!!😂

El doar “mananca”. Forumul este viata si hrana lui de zi cu zi…🤣

• Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 32 minute, Scorpions70 a spus:

Stai liniștit ...și nu-mi purta mie de grija,importantule ce ești tu.Este o diferență mare a face o urare sau un com de bun simt(nicidecum ce ai sugerat tu "ce ți-aș face,ce ți-aș....etc).Și pt liniștea ta,nu caut "validare"cum cauți tu,sau vreo culoare.

Nu știu ce s-ar face acest forul ilustru fara participarea ta....🤭

Aha, deci daca faci comenturi de bun simt sau urari ai voie sa spamezi topicele fetelor dupa bunul plac, nu? Si unde mai exact in regulament scrie asta ca nu stiu?

Vizitator
Postat
Acum 13 minute, cleopatra01 a spus:

No, iar "te mananca". 😁

Nu ma mananca doamna, doar ca eu baiat cuminte asa cum sunt, am cautat sa mai glumesc si eu pe-aici cu colegul @Subteranaa in scop de socializare si pentru amuzament. Si apar tot felul de...nici nu stiu cum sa le zic...si imi strica buna dispozitie.

E si normal ca m-am suparat si la urma mai imi scapa si mie cate o vorba gresita, dar nu e vina mea sa ne intelegem.  Oricum, daca va supara imi spuneti si stiu sa ma autocenzurez fara probleme.

Postat
Acum 1 minut, Onlyfire a spus:

🤣 😂😂😂😂😂

Acum 2 minute, Onlyfire a spus:

El doar “mananca”. Forumul este viata si hrana lui de zi cu zi…🤣

As comenta cu drag,dar în cazul de față....și tăcerea este un răspuns!!!!🤣

Acum 1 minut, albdom82 a spus:

Aha, deci daca faci comenturi de bun simt sau urari ai voie sa spamezi topicele fetelor dupa bunul plac, nu? Si unde mai exact in regulament scrie asta ca nu stiu?

Vezi,de aia ,nu are ursul coada ,că te bagi tu ca soacră-mea in fata la primărie....😂

Te asigur că  acest site este monitorizat de câtva admini și nu au nevoie de "avocați" din oficiu. In cazul in care nu-ți convine ce scriu eu(indiferent unde scriu și ce scriu),ai un butonas "raport".🤫

• Oras:Cluj si altele
  • Oras:Cluj si altele
Postat

:)))

suntem si noi aici , fix cum imi zicea bunica-miu , saracu' ... cand il intrebam cum mai sta cu dragostea 

raspunsul lui fiind mereu acelasi : " cum sa fie , taticule ? jumate-jumate

o jumatate mi-a ramas tare , cealalta jumatate a ramas moale " 🤣

• Oras:🐱 + 🐺 = 🦊
Postat
On 12/31/2024 at 8:23 PM, Subteranaa said:

Daca ar fi doar clienți care se duc des de câteva ori pe luna gen 4-5-6 sau mai multe vizite atunci nu ar mai plăti tarifele astea exagerate. 

Exact boss. Eu fiind unul care merg de 5 ori pe luna sa zicem in medie, cateodata fac spume la gura cand vad niste preturi... Si cum ai zis si tu, ceilalti care merg mai rar nu ii deranjeaza ca s-au marit preturile cu 100 de lei, dar pe mine da.

• Like 2
  • Membru Premium
Reputație: 209
  • Oras:Nord
  • Oras:Nord
Postat
35 minutes ago, Scorpions70 said:

Vezi,de aia ,nu are ursul coada ,că te bagi tu ca soacră-mea in fata la primărie....😂

Te asigur că  acest site este monitorizat de câtva admini și nu au nevoie de "avocați" din oficiu. In cazul in care nu-ți convine ce scriu eu(indiferent unde scriu și ce scriu),ai un butonas "raport".🤫

Asa este.

• Inimioara 1

"Sexul fără dragoste este doar împerechere"

• Membru Premium
Postat

Acum 18 minute, lucianpbt a spus:

Exact boss. Eu fiind unul care merg de 5 ori pe luna sa zicem in medie, cateodata fac spume la gura cand vad niste preturi... Si cum ai zis si tu, ceilalti care merg mai rar nu ii deranjeaza ca s-au marit preturile cu 100 de lei, dar pe mine da.

Uite si tu au venit doua tinerele acum pe București kimber si colega ei Larisa ambele bune dar cer 250/fin si 500/h fara fk cim cob anal adica puța in gogoașa si aia e tot. 🤦‍♂️

Dai 500 doar ca sunt tinere, sexul sigur o sa para lipsit de substanta cel putin pentru mine e sec in felul asta. Mai spuneam unui coleg in pm ca sexul fara sarut e ca femeia fara pi..dă.

Nu mai bine ma duc la alta cu 400-500 dar cu sarut sexul fiind mult mai misto si care arata tot bine chiar dacă nu are 22 de ani? 

sau dacă totusi vreau ceva de descarcare gen… ma duc la tarife mult mai mici tot tinere si care arata binisor, nu la 500/h si sec. E plin Publi de ele.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Chiar acum, LUMIAR a spus:

Ma scuzati domnule Scorpion..

Intrebarea mea este daca stiti glume sau cunoasteti umor?

Si va rog frumos sa nu ma intepati, sunt pasnic...🤣

Hmmmmm🤔,toți care mă știu indiferent pe ce parte a p....sunt,mă cunosc ca un adept al stării de bine:îmi plac citatele,proverbele,aforismele(bine ...mai înțep și eu cu subînțeles dar o fac nevinovat).Daca ai timp,răsfoiește acest topic de la început și vei observa vechiul user scorpion1970 cum oborda tot felul subiecte(totul era dus extrema hazlie),până și recenziile erau scrise ca un pamflet.

Sper că te-am înțepat corespunzător!😁

• Inimioara 1
Postat
16 minutes ago, Subteranaa said:

Uite si tu au venit doua tinerele acum pe București kimber si colega ei Larisa ambele bune dar cer 250/fin si 500/h fara fk cim cob anal adica puța in gogoașa si aia e tot. 🤦‍♂️

Dai 500 doar ca sunt tinere, sexul sigur o sa para lipsit de substanta cel putin pentru mine e sec in felul asta. Mai spuneam unui coleg in pm ca sexul fara sarut e ca femeia fara pi..dă.

Nu mai bine ma duc la alta cu 400-500 dar cu sarut sexul fiind mult mai misto si care arata tot bine chiar dacă nu are 22 de ani? 

sau dacă totusi vreau ceva de descarcare gen… ma duc la tarife mult mai mici tot tinere si care arata binisor, nu la 500/h si sec. E plin Publi de ele.

Daaa. Pe subiectul asta ne intelegem bine.

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 56 minute, Scorpions70 a spus:

Nu ma intereseaza colegule ce scrii tu sau pe unde scrii, deci NU ma intereseaza nici sa-ti dau raport. Spamul in general pe topicele fetelor e deranjant in masura in care e exagerat si tu ca si potential client cauti o recenzie sau lista de servicii poze etc...si nu gasesti nimic util in afara de aceste comentarii pe langa.

Tu ai fost primul care a intervenit cu o ironie la adresa mea si eu ti-am raspuns asa cum stiam ca te va deranja. Acum eu zic sa trecem peste ca nu avem nici unul nimic de castigat daca continuam cu intepaturi si ironii unul la adresa celuilalt. Deci daca zici ca esti "un adept al starii de bine" atunci cred ca poti trece peste.

Iti reamintesc ca sunt nenumarati colegi aici pe forum fata de care sunt si am fost intotdeauna foarte respectuos pentru ca si ei sunt la randul lor fata de mine. Eu nu fac altceva decat sa raspund dupa cum mi se vorbeste si mie.

Sper sa iei acest mesaj ca unul impaciutor si sa incheiem orice fel de discutii inutile.

Vizitator
Postat
Acum 23 minute, Subteranaa a spus:

E o tendinta aceasta a serviciilor cat mai limitate dar a pretului cat mai mare. Dar eu de exemplu ce sa fac daca efectiv nu ma pot descarca cu orice fata care mi-o pui in fata fie ea de pe publi sau de aici? Eu ca sa ma pot descarca si sa fie o experienta frumoasa trebuie in mod real sa-mi placa mult de fata aceea, chiar daca ea are servicii limitate si tarif mare pentru ce ofera.

Cel mai bun exemplu e Silvia de la top (totul protejat deci fara CIM si FK cateodata da de multe ori nu) sau fata aceea Daria de care am mai vorbit noi (fara FK sau CIM). Sunt scumpe pentru ce ofera in lista lor de servicii, si am frustrari in legatura cu FK si lipsa CIM, dar ma pot descarca si experienta e buna spre foarte buna. Degeaba ma duc la 300/h si cu FK si anal si CIM daca nu imi place de fata. Iar fete de care imi place sunt 1 din 10 sau nici macar.

In conditiile astea ma mai pot uita la bani? Nu prea ma mai intereseaza atata timp cat nu e un pret aberant sau absurd.

Postat
On 12/31/2024 at 7:31 PM, nila78 said:

Ti ciuda pe IT-isti ca au bani de curve? La uni le a scazut salaru, de la 23000 la 22000, nu isi mai permit..

Aia sunt 1% din cei ce lucreaza in IT. Majoritatea au un salariu obisnuit in jur de 5000-6000, poate chiar mai putin. Si sa luam in considerare ca nu toti cei ce lucreaza in domeniu sunt developeri.

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 9 minute, albdom82 a spus:

E o tendinta aceasta a serviciilor cat mai limitate dar a pretului cat mai mare. Dar eu de exemplu ce sa fac daca efectiv nu ma pot descarca cu orice fata care mi-o pui in fata fie ea de pe publi sau de aici? Eu ca sa ma pot descarca si sa fie o experienta frumoasa trebuie in mod real sa-mi placa mult de fata aceea, chiar daca ea are servicii limitate si tarif mare pentru ce ofera.

Cel mai bun exemplu e Silvia de la top (totul protejat deci fara CIM si FK cateodata da de multe ori nu) sau fata aceea Daria de care am mai vorbit noi (fara FK sau CIM). Sunt scumpe pentru ce ofera in lista lor de servicii, si am frustrari in legatura cu FK si lipsa CIM, dar ma pot descarca si experienta e buna spre foarte buna. Degeaba ma duc la 300/h si cu FK si anal si CIM daca nu imi place de fata. Iar fete de care imi place sunt 1 din 10 sau nici macar.

In conditiile astea ma mai pot uita la bani? Nu prea ma mai intereseaza atata timp cat nu e un pret aberant sau absurd.

Tu esti un caz mai special 😅

Tu ai dezlegare de la mine pana la 1000/h 😂

• Haha 3
Postat
Acum 21 minute, albdom82 a spus:

Nu ma intereseaza colegule ce scrii tu sau pe unde scrii, deci NU ma intereseaza nici sa-ti dau raport. Spamul in general pe topicele fetelor e deranjant in masura in care e exagerat si tu ca si potential client cauti o recenzie sau lista de servicii poze etc...si nu gasesti nimic util in afara de aceste comentarii pe langa.

Tu ai fost primul care a intervenit cu o ironie la adresa mea si eu ti-am raspuns asa cum stiam ca te va deranja. Acum eu zic sa trecem peste ca nu avem nici unul nimic de castigat daca continuam cu intepaturi si ironii unul la adresa celuilalt. Deci daca zici ca esti "un adept al starii de bine" atunci cred ca poti trece peste.

Iti reamintesc ca sunt nenumarati colegi aici pe forum fata de care sunt si am fost intotdeauna foarte respectuos pentru ca si ei sunt la randul lor fata de mine. Eu nu fac altceva decat sa raspund dupa cum mi se vorbeste si mie.

Sper sa iei acest mesaj ca unul impaciutor si sa incheiem orice fel de discutii inutile.

"Să vorbeşti mai mult decât se cuvine e ca şi când ai fi masochist.😏

PS. Întreb și eu....este așa de greu să accepți un simplu "nu"?!"

Daca pt aceasta ironie aruncata în neant ,tu ai sărit în sus ....înseamnă că ai percepție greșită asupra vieții. 

Și în loc să mă combați,tu mai făcut "lingău" ba chiar mai analizat privind activitatea mea fara să mă cunoști.....🤔

Ți-am mai spus,o iei prea personal și nu știi să citești printre rânduri și totodată nu am niciun conflict cu tine.

Și dacă în viitor te deranjează ceva ,te rog să-l tratezi că un pamflet sau să îmi răspunzi cu aceași măsură(îmi plac oamenii inteligenți),nicidecum cu răspunsuri puerile.

Hai,spor in toate!

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 3 minute, Scorpions70 a spus:

"Să vorbeşti mai mult decât se cuvine e ca şi când ai fi masochist.😏

Daca pt aceasta ironie aruncata în neant ,tu ai sărit în sus ....înseamnă că ai percepție greșită asupra vieții. 

Și în loc să mă combați,tu mai făcut "lingău" ba chiar mai analizat privind activitatea mea fara să mă cunoști.....🤔

Ți-am mai spus,o iei prea personal și nu știi să citești printre rânduri și totodată nu am niciun conflict cu tine.

Și dacă în viitor te deranjează ceva ,te rog să-l tratezi că un pamflet sau să îmi răspunzi cu aceași măsură(îmi plac oamenii inteligenți),nicidecum cu răspunsuri puerile.

Hai,spor in toate!

"Să vorbeşti mai mult decât se cuvine e ca şi când ai fi masochist.😏

Acest comentariu pus in contextul de atunci al certei cu unele fete de aici, da l-am gasit deranjant si partinitor. Intr-o cearta astfel de comentarii nu isi au locul din pmdv decat atunci cand in mod clar vrei sa iei partea uneia din parti. M-am mai certat cu fetele pe-aici si au mai fost colegi care au comentat, dar au cautat sa o faca intr-un mod echilibrat criticand poate si pe mine si pe ele, nu doar contra unuia.

In fine, eu mi-am spus pdv si tu la fel si zic sa incheiem subiectul.

Vizitator
Postat
Acum 21 minute, Subteranaa a spus:

Tu esti un caz mai special 😅

Tu ai dezlegare de la mine pana la 1000/h 😂

Daca ma imprumuti si pe mine cu bani ma pot duce si la mai mult 🤣

Ma imprumuti? Ti dau eu inapoi...de Paste 😉 (nu ma intreba care Paste 😂).

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...