Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 17 minute, albdom82 a spus:

Inca un lucru, si asta il priveste si pe colegul @potrivitu,.

Eu, din politete sau din prietenie, m-am adresat voua cu apelativul "frate" dupa cum ati facut si voi cu mine de asemenea. Dar eu nu inteleg ce semnifica acest apelativ? Si in niciun caz nu cred in ceea ce ar trebui sa semnifice sau sa insemne aceasta calitate de a fi "frate", fie aceasta adresare la figurat sau chiar la propriu.

Am un frate biologic, dar viata mi-a dovedit ca asta e egal cu fix zero.

Voi imi sunteti colegi sau chiar si prieteni buni atat cat putem fi in acest mediu virtual, si atat. Dar frate nu imi e nimeni.

Albdom82.  

Îmi poți spune fix cum vrei tu , chiar nu mă deranjează . 

Eram  doar curios  , de ce pe contul trecut îmi spuneai "frate" și  pe ăsta nou " colegule " 

Simplu .

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 3 minute, albdom82 a spus:

Asa e "colegule", dar colegul @potrivitu, imi atrage atentia in mod frecvent asupra folosirii acestui apelativ. Iar acum daca am vazut aceeasi exprimare si la alt coleg am rabufnit nitel. Colegi si prieteni foarte buni de altfel, dar doar atat.

Nu e prima oară când interpretezi greșit.  Mă  repet " Eram doar curios " 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Acum 4 minute, potrivitu, a spus:

Albdom82.  

Îmi poți spune fix cum vrei tu , chiar nu mă deranjează . 

Eram  doar curios  , de ce pe contul trecut îmi spuneai "frate" și  pe ăsta nou " colegule " 

Simplu .

Asta inseamna ca e o problema de conturi 😂

Nu colegule sau fratele meu... iti spun cum imi vine pe moment. Nu dau importanta deloc lucrului asta, si nu cauta sa gasesti vreo semnificatie nici pozitiva si nici negativa in asta pt ca nu e nici una. O sa ma adresez fiecaruia cum doreste de acum incolo si gata.

• Minus 1

Link spre comentariu
Chiar acum, albdom82 a spus:

Nu colegule sau fratele meu... iti spun cum imi vine pe moment. Nu dau importanta deloc lucrului asta, si nu cauta sa gasesti vreo semnificatie nici pozitiva si nici negativa in asta pt ca nu e nici una. O sa ma adresez fiecaruia cum doreste de acum incolo.

Stai lin 👍👍are vreo importanta ce și cum te adresezi 👍👍👍(frate, frățioare,coleg ,colega nu🤣🤣🤣)

Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Indisponibila
1 oră în urmă, v92610 a spus:

Nu zic nu, e corect.

Da' ca să fac o paranteză, eu recunosc sunt mai scăpat din peșteră, dacă îmi explici într-un mod convingător diferența între astea, jur cu mâna pe fundita nu mai fut nicio domnișoară 😀 (că fetiță sună MEGA dubios).

Pe scurt, tot ce facem in viata asta implica "emotii", o stare de spirit, ca ti-e foame, somn, te bucuri, esti trist sau vrei a fute😁

Nu e complicat, cand imi vine un musafir se creeaza o emotie, daca e pozitiva cica e "chimie" (daca e negativa iese "rahatus prafus"). 

Faptul ca imi place un barbat in pat duce la implicare emotionala, dar asta nu inseamna ceva "sentimental" in sensul de "indragosteala", ci mai degraba ajungem spre "friends with benefits" (eu cu banii, el cu muia😁). Pare un pic despicarea flocului in patru, dar atat ma pricep sa explic. 

PS: zi-mi ca n-am fost convingatoare si ia mana de pe fundita😁

• Like 3
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 1 oră, extraterestru78 a spus:

Câte familii nu s-au format după "o iubire de-o vara, de-o vara" 😂😂 și trăiesc frumos și liniștiți până la adânci bătrâneți... cum voi trai și eu cu @Denisax 🥰

Casa de prefabricate si sa ma chemati la nunta! 😁

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Nassau
3 minutes ago, evaforyou said:

Pe scurt, tot ce facem in viata asta implica "emotii", o stare de spirit, ca ti-e foame, somn, te bucuri, esti trist sau vrei a fute😁

Nu e complicat, cand imi vine un musafir se creeaza o emotie, daca e pozitiva cica e "chimie" (daca e negativa iese "rahatus prafus"). 

Faptul ca imi place un barbat in pat duce la implicare emotionala, dar asta nu inseamna ceva "sentimental" in sensul de "indragosteala", ci mai degraba ajungem spre "friends with benefits" (eu cu banii, el cu muia😁). Pare un pic despicarea flocului in patru, dar atat ma pricep sa explic. 

PS: zi-mi ca n-am fost convingatoare si ia mana de pe fundita😁

Nu ai fost 😆

Oricum, si daca erai treceam de la domnisoare la doamne (din alea 25+). Sa fie bine ca sa nu fie rau.

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 oră, v92610 a spus:

Nu zic nu, e corect.

Da' ca să fac o paranteză, eu recunosc sunt mai scăpat din peșteră, dacă îmi explici într-un mod convingător diferența între astea, jur cu mâna pe fundita nu mai fut nicio domnișoară 😀 (că fetiță sună MEGA dubios).

Ce domnisoare cunosti tu pe aici "colegule"? 😁

PS - pe tine chiar ca nu te "scot" din "colegule". Stii tu de ce.

• Minus 1

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 37 minute, albdom82 a spus:

Nu colegule sau fratele meu... iti spun cum imi vine pe moment. Nu dau importanta deloc lucrului asta, si nu cauta sa gasesti vreo semnificatie nici pozitiva si nici negativa in asta pt ca nu e nici una. O sa ma adresez fiecaruia cum doreste de acum incolo si gata.

Foarte bine faci! 

Cumetre. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Chiar acum, potrivitu, a spus:

Foarte bine faci! 

Cumetre. 

Nu ma baga in seama prea mult frate, eu sunt treaz de pe la 3 dimineata si acum in loc sa ma odihnesc si eu putin stau pe-aici. Din cauza oboselii am si capacitatea de intelegere limitata.

• Minus 1

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 9 minute, extraterestru78 a spus:

Zgârcito... În loc sa ne urezi casa de piatra, adica o casa solida, ne dai cu prefabricate 👿👿.... Vezi vezi

Ntz ntz... Sunt ca japonezii, ceva usor deasupra capului in caz de... Sau vrei sa pice un bolovan pe tine? 😁 

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, v92610 a spus:

Multe... nu ma apuc sa le insir ca e cam lunga lista 😆

Daca te referi la acelea la care am fost si eu inaintea ta te asigur ca nu mai sunt "domnisoare" de mult 😂

• Minus 1

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Chiar acum, v92610 a spus:

*Multe bossule

O sa folosesc si eu adrisari d-astea pe viitor. Sa vedem cate reusesc sa gasesc 😁

Asta cu "bossule" imi cam place de ce sa zic...

• Haha 1
  • Minus 1

Link spre comentariu

• Membru Premium
Just now, albdom82 said:

Daca te referi la acelea la care am fost si eu inaintea ta te asigur ca nu mai sunt "domnisoare" de mult 😂

Serifule nu stiu care inaintea cui a fost si nu conteaza asta.

Eu prin domnisoara inteleg femeie tanara/necasatorita, nu alte treburi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...