Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 7 ore, extraterestru78 a spus: Ce-i pufuleț, ce te necăjește? De ce ești supi? 😘😘😘 Vrea țâță ,nu ai înțarcato inca? Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4951 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:* Oras:* Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 20 minutes ago, Subteranaa said: E buna vecina ca ma bag eu? 😁 E buna la business, parca intrevad o progresie: intai un pat, apoi lenjerie, apoi haine, apoi casa, s.a.m.d. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 La 31.10.2023 la 16:31, Stefanelu a spus: Nu am nimerit bine Ai nimerit la fix Andrei.ce faci tata nu l m ai superi pe cumătru? Pai ce bărbat esti tu ,te face un cont sau 100 de lei? Link spre comentariu
radet69 Reputație: 110 Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 19 minutes ago, carpe_diem said: Nici eu nu o recomand pe fata asta....inca! La prima vedere e ok, amabila (mi-a dat o apa😁) numai ca nu e ce caut eu in momentele astea! Eu vroiam o bere😉 (blonda) Redbull/cola/ceai.. tocmai bere.. macar blonda 😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Colegul @Subteranaa poti sterge din mesaje ca vad ca nu mai poti primi? Voiam sa vorbesc ceva cu tine. 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3070 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 3 minute, radet69 a spus: Redbull/cola/ceai.. tocmai bere.. macar blonda 😂 E bine ca am nimerit-o blonda. E de recomandat fata dar mie mi s-a facut sete 🤣 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
radet69 Reputație: 110 Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 1 minute ago, carpe_diem said: E bine ca am nimerit-o blonda. E de recomandat fata dar mie mi s-a facut sete 🤣 Cum zicea si colegu mai sus, mai goliti-va casuta postala 😂 Ce pot să zic.. e un înger pentru zonă 🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 1 oră, rache a spus: Numai glume de 2 lei faci pe aici tu crezi ca dacă te dai bine pe lângă cleopatra o sa stai veșnic cu contul asta? Ap @cleopatra01asta @supreme007ce hram poarta pe aici? Da , voi fi Nemuritor. 😌 Link spre comentariu
Lorena_ Reputație: 1888 Postat Noiembrie 4, 2023 Telefon: 0754773483 Oras:Constanta Disponibila Telefon: 0754773483 Oras:Constanta Disponibila Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 17 ore, sweetkati a spus: @Lorena_ nu te supăra, cât durează recuperarea după abdominoplastie?😅 Mersi 🤗 Buna. Eu am deja 2 sapt si inca nu m am recuperat complet. In total cam o luna dureaza. 1 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Noiembrie 4, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 1 oră, Subteranaa a spus: E buna vecina ca ma bag eu? 😁 In cazul asta, va trebuie un pat foarte mare😁 3 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 2 ore, rache a spus: Vrea țâță ,nu ai înțarcato inca? E virgina, o păstrez pentru noaptea nunții... Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5483 Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 49 minute, evaforyou a spus: In cazul asta, va trebuie un pat foarte mare😁 Dam comanda🤣🤣🤣pt o bunăciune 👍Cine face mobila???? Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2917 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 2 hours ago, albdom82 said: Colegul @Subteranaa poti sterge din mesaje ca vad ca nu mai poti primi? Voiam sa vorbesc ceva cu tine. E din cauza ca nu mai e premium faraoane, asa am pățit si eu, acum mai am 2 discuții capacitate la inbox. Apropo, @cleopatra01 am văzut ca mi au dispărut aproape toate conversațiile pe care le aveam în inbox, odată cu premium. Alea or să mai apară înapoi dacă mi-as lua abonament, sau sunt pierdute pe vecie? Nu că aveam ceva de mare importanță, dar ca idee. Nu mi se pare în regulă să pierzi conversațiile așa doar pt că iti expira abonamentul. Ca nu mai poți să răspunzi la ele hai sa zicem, dar de ce sa se șteargă? am editat ca uitasem de apelativ 1 https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 55 minute, v92610 a spus: E din cauza ca nu mai e premium faraoane, asa am pățit si eu, acum mai am 2 discuții capacitate la inbox. Apropo, @cleopatra01 am văzut ca mi au dispărut aproape toate conversațiile pe care le aveam în inbox, odată cu premium. Alea or să mai apară înapoi dacă mi-as lua abonament, sau sunt pierdute pe vecie? Nu că aveam ceva de mare importanță, dar ca idee. Nu mi se pare în regulă să pierzi conversațiile așa doar pt că iti expira abonamentul. Ca nu mai poți să răspunzi la ele hai sa zicem, dar de ce sa se șteargă? am editat ca uitasem de apelativ Ok pisoi 😁, mersi frumos pt explicatie. Ar fi mult mai simplu daca v-ati pune si voi aici numarul de telefon sa putem vorbi si noi una alta in privat 😉 am editat ca uitasem de emoji-uri 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 @Subteranaa Încep să te plac. Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2917 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 28 minutes ago, albdom82 said: Ok pisoi 😁, mersi frumos pt explicatie. Ar fi mult mai simplu daca v-ati pune si voi aici numarul de telefon sa putem vorbi si noi una alta in privat 😉 am editat ca uitasem de emoji-uri Aia cu telefonul a fost bună, chiar am râs. 1 https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4951 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:* Oras:* Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 28 minutes ago, albdom82 said: Ok pisoi 😁, mersi frumos pt explicatie. Ar fi mult mai simplu daca v-ati pune si voi aici numarul de telefon sa putem vorbi si noi una alta in privat 😉 am editat ca uitasem de emoji-uri Daca numarul e public, nu mai e privacy. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 2 ore, evaforyou a spus: In cazul asta, va trebuie un pat foarte mare😁 Dacă vrei sa intri și tu da😁 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 5 minute, v92610 a spus: Aia cu telefonul a fost bună, chiar am râs. Sincer sa-ti spun, mie aia cu "pisoi" mi-a placut mult mai mult maestre. Dar fiind un apelativ folosit intre indragostiti banuiam eu cu nu o sa fie pe placul tau prea mult. 1 Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4157 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 2 ore, v92610 a spus: E din cauza ca nu mai e premium faraoane, asa am pățit si eu, acum mai am 2 discuții capacitate la inbox. Apropo, @cleopatra01 am văzut ca mi au dispărut aproape toate conversațiile pe care le aveam în inbox, odată cu premium. Alea or să mai apară înapoi dacă mi-as lua abonament, sau sunt pierdute pe vecie? Nu că aveam ceva de mare importanță, dar ca idee. Nu mi se pare în regulă să pierzi conversațiile așa doar pt că iti expira abonamentul. Ca nu mai poți să răspunzi la ele hai sa zicem, dar de ce sa se șteargă? am editat ca uitasem de apelativ Probabil s-a intamplat cand s-a schimbat modul de logare pe platforma si nu are legatura cu culoarea. Singurul care poate sa te lamureasca ii @pisicuts Momentan ii ocupat cu torsul prin vecini. Si la mine s-au sters conversatiile. 😁 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2023 Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 @EmmaDilema Ce facem mâine ? Hai să-ți arăt calea iluminării spirituale absolute . Ți-am scris și un poem. Nu mai ești pe cont roșu . Mi-a dat block? Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 6 ore, potrivitu, a spus: 😆🤣 Să știi că îmi zicea că a fost prin IKEA și că a văzut un pat mișto. " pisoiași, uite ce pat drăguț , nu ai vrea să fie doar al nostru? " 😆 Mai vezi ca vecina are ginduri necurate... Vezi poate te face si musulman, sa ai voie mai multe neveste😂😂😂 Link spre comentariu
Andi. Reputație: 339 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Santa Monica Oras:Santa Monica Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 45 minute, cleopatra01 a spus: Probabil s-a intamplat cand s-a schimbat modul de logare pe platforma si nu are legatura cu culoarea. Singurul care poate sa te lamureasca ii @pisicuts Momentan ii ocupat cu torsul prin vecini. Si la mine s-au sters conversatiile. 😁 Dar de ce s a schimbat modul de logare🙄? Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2917 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 47 minutes ago, Greucea said: Cred ca la prins pe Dzeu de picioare când te-a întâlnit pe tine.Sa si udat natural asta e problema vizita trecută. Ai grija sa nu rămâi data viitoare împotmolit 🤣🙉👎 Aa, am înțeles, ești supărat rău că ți am dat azi minus la comentariul ăla inutil de la altă fată pe topic și de asta aberezi pe acolo complet offtopic. Poate data viitoare scrii ceva de interes pe topice, că de căcaturi din alea "😜😜🤩🤩" "ce bună ești" "ce bine stai" "ce limbi ti-as da" etc etc etc suntem sătui toți. Hai baftă și am încheiat discuția. https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 33 minute, Andi. a spus: Dar de ce s a schimbat modul de logare🙄? Ca să întrebi tu.. 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum