Membru Premium 22leon Reputație: 33897 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Bună seară! Ca vad ca se anunță sa fie "bună ", deci berea la rece, chipsuri, semințe ....😂😂 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3840 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 1 minut, Subteranaa a spus: Nu mai bine ma bucur eu de cim-ul lui @sweetkati si ma binedispun? 😂😂 mesaje peste mesaje ala spune așa celălat spune altfel 🤦♂️ parerea nu stiu cui șamd… nu mai bine fut si ma relaxez? Nu stiu zic si eu 🤷🏻♂️ Nu, nu mai bine te bucuri de CIM-ul ei pt ca tu esti pro-sanatate si pro-viata. Si pro-sex oral protejat pt o viata mai buna si mai sanatoasa. Nu-i asa? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 11 minutes ago, albdom82 said: Hai sa te lamuresc eu colegule si asta avand in vedere ca aici totul ramane scris pt totdeauna. Nu m-am bagat niciodata in nici o cearta intre ea si alti baieti si nu am cerut niciodata banarea ei. Nu exista niciun mesaj de acest gen din partea mea si nu ti-l va arata niciodata pt ca nu are ce. Nu exista nimic nicaieri. Punct. Cat despre problema cu Extraterestru78 situatia este fix aceeasi. S-a simtit citind postarea mea initiala de deschidere a topicului si a gasit de cuviinta sa ma jigneasca astfel. Nu eu pe el primul, ci el a a inceput. Postarile sunt pe topicul respectiv si ti le pot arata oricand daca doresti. Iarasi te minusez ! Esti obraznic ! Cum îți da cineva aripi , cum zbori un pic , revino cu picioarele pe pământ ! Încetează să te mai victimizezi și fi bărbat ! Nici subternaa nu ți-o da , îi plac femeile 😘 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3840 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Iarasi te minusez ! Esti obraznic ! Cum îți da cineva aripi , cum zbori un pic , revino cu picioarele pe pământ ! Încetează să te mă victimizez și fi bărbat ! Nici subternaa nu ți-o da , îi plac femeile 😘 Te-am rugat frumos si eu pe tine ceva, si anume sa retragi minusul respectiv. Te rog frumos inca o data. Da dovada de maturitate si fa un gest frumos. Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10609 Postat Noiembrie 21, 2023 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 7 minute, albdom82 a spus: Nu, nu mai bine te bucuri de CIM-ul ei pt ca tu esti pro-sanatate si pro-viata. Si pro-sex oral protejat pt o viata mai buna si mai sanatoasa. Nu-i asa? Sa știi ca am întâlnit persoane care au vrut OP și CIM, ne-am descurcat cum am putut 😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3840 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 1 minut, sweetkati a spus: Sa știi ca am întâlnit persoane care au vrut OP și CIM, ne-am descurcat cum am putut 😂 Nu inteleg chestia asta, ce rost mai are sa faci OP doar ca dupa sa ceri CIM? Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 21, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 23 minutes ago, duhovnicul said: Da da. Si tu esti un fel de sefa pe acolo. Un fel de dracul gol…🤣 Daaa😈😈😈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 15 minutes ago, albdom82 said: Te-am rugat frumos si eu pe tine ceva, si anume sa retragi minusul respectiv. Te rog frumos inca o data. Da dovada de maturitate si fa un gest frumos. Încerca să le faci să uite de acel subiect ! Fiecare a înțeles ce a vrut . 80 % a înțeles fix cum am înțeles eu . Nu mai plânge ptr minusuri ! Asta te face bărbat ? Spune-mi și îmi retrag minusul ! Nu-mi vorbi despre maturitate ca mă faci să rad , maturule și corectule care ești tu ❤️ Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3840 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Încerca să le faci să uite de acel subiect ! Fiecare a înțeles ce a vrut . 80 % a înțeles fix cum am înțeles eu . Nu mai plânge ptr minusuri ! Asta te face bărbat ? Spune-mi și îmi retrag minusul ! Nu-mi vorbi despre maturitate ca mă faci să rad , maturule și corect ule care ești tu ❤️ Da asta ma face barbat! Ti-am raspuns, acum il poti retrage. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Just now, albdom82 said: Da asta ma face barbat! Ti-am raspuns, acum il poti retrage. Nici de-a dracului Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3840 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Nici de-a dracului Pai vezi cum esti? Eu te-am rugat frumos si tu nimic. Ce altceva mai doreste ❤️ ta? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 1 minute ago, albdom82 said: Pai vezi cum esti? Eu te-am rugat frumos si tu nimic. Ce altceva mai doreste ❤️ ta? În nici un caz să te satisfac vreodată , nici în visele tale ! Răspund mai târziu ca mai avem și obligații , nu stăm toată ziua pe forum cum stai tu să vezi câte 🍆🍆🍆 luăm pe zi 😇❤️ Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11843 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 1 Link spre comentariu
amorezeu Reputație: 909 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 27 minute, albdom82 a spus: Nu inteleg chestia asta, ce rost mai are sa faci OP doar ca dupa sa ceri CIM? Inca o dilema… pe langa Emma 🫣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 1 minute ago, amorezeu said: Inca o dilema… pe langa Emma 🫣 Las-o pe Emma. Mi-a spus mie ca daca desluseste una, țup țup apar inca doua trei. Asa ca ea este intr-o dilema permanenta…🤣 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 @Bruneta168 dă-mi și mie un minus că vreau și eu să plâng p'aci 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 55 minutes ago, Subteranaa said: Esti pe langa Delia… te-ai băgat ca musca in … stii tu ce. Las-o. Chiar nu merita.🤷♂️ 1 Link spre comentariu
amorezeu Reputație: 909 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 5 minute, duhovnicul a spus: Las-o pe Emma. Mi-a spus mie ca daca desluseste una, țup țup apar inca doua trei. Asa ca ea este intr-o dilema permanenta…🤣 Tare m-as baga la o sesiune de “filosofie” ca sa dezlegam “obarsia lucrurilor” 🤪 daca imi permite si creede de cuviinta🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 7 minutes ago, amorezeu said: Tare m-as baga la o sesiune de “filosofie” ca sa dezlegam “obarsia lucrurilor” 🤪 daca imi permite si creede de cuviinta🤣 Ok. Pai atunci: hai sa ne organizam…😂😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9951 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 2 ore, Bruneta168 a spus: și când mă voi tuna Ce sa tunezi tu? Te-ai tacanit? Doar nu vrei sa le faci cât casa poporului? Din cauza unor reclame ma cuprinsese spiritul Crăciunului dar veste asta m-a dat peste cap si se învârte bradul in camera 😂 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 21, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 @22leon treci acasaaa😂 1 Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4331 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 @22leon avem nunta si eu nu stiu? 😁 2 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33897 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Chiar acum, EmmaDilema a spus: @22leon treci acasaaa😂 Vin repede, doar m-am oprit sa-ti iau niște flori ( bine , și niște vin 😜 ) 3 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Chiar acum, cleopatra01 a spus: @22leon avem nunta si eu nu stiu? 😁 Știu eu un botez în primăvară 😁 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33897 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 2 minute, cleopatra01 a spus: @22leon avem nunta si eu nu stiu? 😁 Acum negociem unde plecăm prima data intr-un mic concediu ca să cunoaștem mai bine, apoi poate facem anunțul oficial. Ps. iar nu mai am inimioare 🥺 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum