Membru Premium v92610 Reputație: 3099 Postat Ianuarie 24 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Ianuarie 24 9 minutes ago, albdom82 said: Ok, zilele urmatoare in functie de timpul liber pe care-l am si de chef (de fapt doar de chef) va voi scrie o poveste interesanta despre cat de prost sunt. Cea mai periculoasa combinatie sa ai si cativa banuti in buzunar si sa fi si prost 🤦♂️ Ramane sa primesc si acceptul d-nei @cleopatra01 pentru a interpreta rolul principal feminin, daca nu raman la Carmen. Ai dat și tu câteva mii împrumut? 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Membru Premium albdom82 Reputație: 4025 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 24 Chiar acum, v92610 a spus: Ai dat și tu câteva mii împrumut? Nu i-am dat imprumut colegule. I-am dat, punct. 😔
natoporus Reputație: 5002 Postat Ianuarie 24 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 24 1 minute ago, albdom82 said: Nu i-am dat imprumut colegule. I-am dat, punct. 😔 Vorbind serios, n-as fi crezut asta, imi pareti o persoana cumpatata cand e vorba de bani. Si totusi, imi pot imagina ca uneori vrei doar sa faci ce vrei, fara restrictii. 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3099 Postat Ianuarie 24 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Ianuarie 24 3 minutes ago, albdom82 said: Nu i-am dat imprumut colegule. I-am dat, punct. 😔 Pai și atunci care e baiul Sa fie primiți! 1 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Membru Premium albdom82 Reputație: 4025 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 24 Acum 1 minut, natoporus a spus: Vorbind serios, n-as fi crezut asta, imi pareti o persoana cumpatata cand e vorba de bani. Si totusi, imi pot imagina ca uneori vrei doar sa faci ce vrei, fara restrictii. "Vrei doar sa faci ce vrei..." e corect asa colegule? Nu ar fi trebuit: "vreti sa faceti doar ce vreti..."? Cum e? 😂😂 P.S. sunt un om foarte cumpatat in general in viata si mai ales cu banii - deci, aici ai dreptate. Doar ca atunci cand e vorba de femei nu mai gandesc efectiv deloc si nu mai imi pasa de bani nici atat.
Membru Premium albdom82 Reputație: 4025 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 24 Acum 5 minute, v92610 a spus: Pai și atunci care e baiul Sa fie primiți! Ti-am dat eu un minus ca sa nu mai ai 2000 de puncte 👍 1
dydy.v.1.1 Reputație: 3949 Postat Ianuarie 24 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Ianuarie 24 Acum 3 ore, ally_roxx a spus: Nu știu de ce iei în derâdere întrebarea mea! Eu nu îmi iau informațiile de la cretinul de Simion sau porcu ala cu pizda de sosoaca! Ori PSD PNL și alți inapți! Eu m am uitat pe tik tok ,la postarea New York Times in care se spunea ca Suedia și Anglia pregătesc populația ptr război! Am pus o întrebare, nu an dat cu parul La revedere,nu sunt persoana potrivita dacă ai chef de caterincă și mistocareala balcanica Nu exista pregătiri pentru un al3-lea război mondial.. lumea nu va mai fi ca înainte.. sau nu va mai fi... 1
eturit Reputație: 3306 Postat Ianuarie 24 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 24 4 minutes ago, v92610 said: Pai și atunci care e baiul ...ea nu i-a zis cum/pe ce a cheltuit banii... 3
natoporus Reputație: 5002 Postat Ianuarie 24 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 24 4 minutes ago, albdom82 said: "Vrei doar sa faci ce vrei..." e corect asa colegule? Nu ar fi trebuit: "vreti sa faceti doar ce vreti..."? Cum e? 😂😂 P.S. sunt un om foarte cumpatat in general in viata si mai ales cu banii - deci, aici ai dreptate. Doar ca atunci cand e vorba de femei nu mai gandesc efectiv deloc si nu mai imi pasa de bani nici atat. Nu stiu cum sa ma exprim mai clar, dar nu v-am vorbit dvs in particular in acea fraza ci la modul general, de aceea am folosit o forma mai relaxata. Legat de bani, pai poate va trebuie o stapana care sa va disciplineze financiar. 1
Membru Premium albdom82 Reputație: 4025 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 24 Acum 2 minute, natoporus a spus: Legat de bani, pai poate va trebuie o stapana care sa va disciplineze financiar. Am gasit si m-au "disciplinat" financiar maxim 😂😂 2
anthonio Reputație: 2566 Postat Ianuarie 24 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 24 Acum 1 oră, mistressem a spus: Era o vorbă din bătrâni ce strică ziua gura împacă seara pula !! 🤣 Pt tine nu-i valabil.... din păcate 🤣 2
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 24 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 24 Acum 1 minut, anthonio a spus: Pt tine nu-i valabil.... din păcate 🤣 Asa dai provocare și tuu 🤣 1
natoporus Reputație: 5002 Postat Ianuarie 24 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 24 3 minutes ago, anthonio said: Pt tine nu-i valabil.... din păcate 🤣 Pai, cu ea e greu sa te certi, ca are ultimul cuvant.
anthonio Reputație: 2566 Postat Ianuarie 24 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 24 Acum 2 minute, natoporus a spus: Pai, cu ea e greu sa te certi, ca are ultimul cuvant. Bărbatul are ultimul cuvânt întotdeauna! AM ÎNȚELES! 1
natoporus Reputație: 5002 Postat Ianuarie 24 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 24 2 minutes ago, anthonio said: Bărbatul are ultimul cuvânt întotdeauna! AM ÎNȚELES! Eu ma refeream ca nici nu-ti permite sa te certi.
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 24 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 24 Chiar acum, natoporus a spus: Eu ma refeream ca nici nu-ti permite sa te certi. Eu m-aș certa cu ea odată 🤭 1
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Ianuarie 24 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 24 Acum 1 oră, mistressem a spus: M-am gândit la voi toți De ce ne minți, nu demult ai spus ca tu nu minti😬
natoporus Reputație: 5002 Postat Ianuarie 24 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 24 1 minute ago, Semakone said: Eu m-aș certa cu ea odată 🤭 Doar odata...
Membru Premium v92610 Reputație: 3099 Postat Ianuarie 24 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Ianuarie 24 20 minutes ago, albdom82 said: "Vrei doar sa faci ce vrei..." e corect asa colegule? Nu ar fi trebuit: "vreti sa faceti doar ce vreti..."? Cum e? 😂😂 P.S. sunt un om foarte cumpatat in general in viata si mai ales cu banii - deci, aici ai dreptate. Doar ca atunci cand e vorba de femei nu mai gandesc efectiv deloc si nu mai imi pasa de bani nici atat. Era un subiect nedeterminat acolo, nu adresare personală 👍 "Exista si subiecte nedeterminate care sunt generale si se raporteaza la orice persoana, având o valoare generala: Cum îti vei asterne, asa vei dormi. (pers. a II-a sg.)" 2 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 24 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 24 Acum 1 minut, natoporus a spus: Doar odata... Măcar 🤭 odată ....😅
anthonio Reputație: 2566 Postat Ianuarie 24 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 24 Acum 3 minute, Semakone a spus: Eu m-aș certa cu ea odată 🤭 Să ai seara motiv de împăcare? 😁 1
mistressem Reputație: 2365 Postat Ianuarie 24 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Postat Ianuarie 24 Acum 2 minute, extraterestru78 a spus: De ce ne minți, nu demult ai spus ca tu nu minti😬 M-am gândit să intru puțin pe forum înainte de somnic implicit la voi toți 1 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 24 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 24 Chiar acum, mistressem a spus: M-am gândit să intru puțin pe forum înainte de somnic implicit la voi toți Și eu tot la tine mă gândesc 😛😅
natoporus Reputație: 5002 Postat Ianuarie 24 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 24 1 minute ago, mistressem said: M-am gândit să intru puțin pe forum înainte de somnic implicit la voi toți Si apare vreunul de aici in visele dvs? Sunt sigur ca dvs apareti in visele unora.
mistressem Reputație: 2365 Postat Ianuarie 24 Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Telefon: 0752596577 Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea Disponibila Postat Ianuarie 24 Acum 1 minut, Semakone a spus: Și eu tot la tine mă gândesc 😛😅 Mă faci să roșesc ..... 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum