albdom Reputație: 4 Postat 6 ore în urmă Postat 6 ore în urmă Vreau sa va mai zic si eu o mica glumita asa de dimineata cu Delia si gata...va las. De fapt mai bine nu ca o gluma la care nu rade si persoana in cauza nu e una reusita. Cu toate ca eu unul ma amuz tare rau cand ma gandesc 😅🤣🤣 Da chiar asa, ati vazut-o si voi vreodata pe Delia sa rada? Serios acum, eu n-am vazut-o nici macar sa foloseasca emoji-uri de genul "😅😂🤣" cand scrie (cred ca nu le are pe tastatura 😅) sau sa reactioneze cu "haha" la vreo postare. Toate postarile ei sunt asa serioase si incrancenate, nu exprima nici un pic de veselie...de bucurie...nu simti nimic, o emotie pozitiva ceva acolo la citirea lor. Cred ca explicatia sta in faptul ca Delia nu e satisfacuta sexual, nu e ca fata de la Iasi sau ca brunny la care se simte ca au totusi cate un orgasm ocazional...cam rar dar totusi e 😁. Sau ca la mine ca e ziua si orgasmul 😂 la Delia nu e deloc, clar asta. Se stie ca o viata sexuala satisfacatoare si implinita contribuie la starea de bine a unui individ si la eliminarea stresului, de fapt orgasmul in sine vine la pachet cu eliberarea in creier a asa zisilor "hormoni ai fericirii", endorfinele, iar lipsa unei vieti sexuale satisfacatoare nu aduce altceva decat frustrare. Ce i-as recomanda eu Deliei e sa caute o relatie sexuala bazata pe sentimente de iubire reciproce cu un partener (sau partenera de ce nu), cred ca ar face minuni in cazul ei. Pisicile sunt si ele bune si imi plac si mie dar nu pot tine locul unui partener care sa te iubeasca si a unei vieti sentimentale implinite. Am si eu pisici, doua acasa si una la servici (abia astept sa dea caldura ca sa o gasesc acolo prin parcare cand vin cu masina la munca si sa trag putin stanga de volan... 🙆🤦♂️ hai nu va speriati ca o iubesc si nu i-as face niciodata vreun rau, poate doar putin asa cu roata pe coada 🙈, glumesc doar ca s-o activez nitel pe Delia 😂). Stati linistiti ca nu-i voi da tag Deliei la sfarsitul postarii ca sa citeasca toata prostia asta ce am scris-o. Nu vreau sa o supar...si gluma cu ea nici macar nu am mai zis-o. Hai pa! @deliaro_deep 1
albdom Reputație: 4 Postat 6 ore în urmă Postat 6 ore în urmă Acum 5 ore, Subteranaa a spus: Nu ca pe tine te mănâncă tare rau 😠 Sa vezi tu ce mesaje îți mai transmit eu pe aici de acum încolo, ciuciu 😁 Te pup! 😘💋 Acum 4 ore, armando77 a spus: Sper ca e o gluma cu băutura ca altfel nu imi imaginez . Mai bine rămâi pe forum decât sa-ti îneci amarul în băutură .E bună doar când se bea cu măsură dar dacă depășești limita e dăunătoare . Sau te-ai luat după sloganul că “ vinul roșu e bun pentru femei , dacă-l beau bărbații “ și ai vrut să vezi dacă e adevărat 🤷🏻♂️🤣 Te pup si pe tine si de tine chiar imi e dor! 😘💋 Nah ca ti-am zis-o 🤣🤣
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7337 Postat 3 ore în urmă Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Membru Premium Postat 3 ore în urmă Acum 9 ore, albdom a spus: Al lui este ca doar retard asa cum il stim a invatat si el ceva de la varu-su (ca un lucru bun nu se lipea de el): "Stergere cont" "Creare cont" "Stergere cont" "Creare cont"... si tot asa 😅 E vorba de @Larisssaaaa colegule...ca sa-ti raspund la mail si sa te convingi ca sunt originalul. Si sa stii ca meritul tau e mult mai mare de acel 1%. De-a lungul timpului datorita tie m-am bucurat in a vedea lucrurile si dintr-o alta perspectiva, ori asta inseamna mult mai mult de 1%. Iar pentru @Larisssaaaa ca sa nu ramana fata nedumerita...voiam sa-i transmit pupici 😘😘😘 nu de alta dar e singura fata de pe la dg care inca ma mai suporta 😂 In alta ordine de idei, chiar ma simt prost si imi cer scuze fata de tine colegule @Subteranaa pentru ca te-am pus intr-o situatie neplacuta. Ieri cand ti-am trimis acel mail si te-am rugat sa transmiti aici un mesaj nu ma gandeam sa mai imi fac vreun cont, dar azi probabil din cauza bauturii 😅 nu stiu ce mi-a venit si am mai bagat iar un cont pe nimfo. Intelege-ma si pe mine ca nu stiu ce e cu mine in ultimul timp, ma simt atat de fericit si toate lucrurile in viata mea se aseaza asa frumos pe un fagas normal si firesc...chiar sunt "worry free" si relaxat si fericit si toate astea numai de cand am descoperit bautura 🤣🤣🤣 Deci asculta-ma pe mine, bautura bate tot, si tigarile si femeile si forumul si orice fel de dependenta...chiar ma simt alt om de cand m-am apucat de ea, doar imi pare rau ca nu am descoperit-o mai din timp 😝🤦♂️ Stii ca eu le spun direct, fara sa imi pese ca vezi domne, deranjez pe cineva. Asta cu stergerea contului si apoi crearea altuia mi se pare o copilarie. Oricum tu esti informat mereu despre ce se posteaza, deci sunt doua variante...ori stai la guests, ori e cineva care te informeaza, dar la cum te stiu eu pe tine, inclin spre prima varianta. Deci cu cont sau fara cont, tot dracu' ala e, tot stai pe forum, tot iti pierzi timp din viata ta cam degeaba, in loc sa faci ceva productiv pentru tine, diferenta e ca poti posta daca ai cont, atata tot... Pur si simplu gaseste-ti alte prioritati care sa te tina departe de forum daca tot zici ca e ceva rau in viata ta forumul, desi parerea mea e ca nu e nimic gresit in a socializa pe DG in timpul liber, socializezi cu niste persoane, pe unele din ele probabil ca le si cunosti in viata reala. Problema e ca pui prea mult la suflet, fii mai miserupist si nu te va mai afecta orice. Exista functia de ignore cand nu esti pe aceeasi lungime de unda cu cineva de pe forum, nu iti consuma energia degeaba tinand-o in certuri interminabile. Fetele nu au nimic cu tine daca nu le provoci, crezi ca nu au ele alta treaba decat sa tina "dusmanie" pe tine... Vorbeste-le frumos si vei vedea ca nu au nimic cu tine, dar daca le zgandari si le jignesti, normal ca se apara si reactioneaza... Cat despre bautura, daca e asa cum ai spus, nu e chiar cea mai buna alegere. Te face sa uiti de suparari si de necazuri, dar pe de alta parte vei avea numai probleme pe viitor, dar esti major, vaccinat si stii mai bine decat noi cum e bine pentru tine. Bafta! Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
albdom Reputație: 4 Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă Acum 38 minute, reptilozaurusrex a spus: Stii ca eu le spun direct, fara sa imi pese ca vezi domne, deranjez pe cineva. Asta cu stergerea contului si apoi crearea altuia mi se pare o copilarie. Oricum tu esti informat mereu despre ce se posteaza, deci sunt doua variante...ori stai la guests, ori e cineva care te informeaza, dar la cum te stiu eu pe tine, inclin spre prima varianta. Deci cu cont sau fara cont, tot dracu' ala e, tot stai pe forum, tot iti pierzi timp din viata ta cam degeaba, in loc sa faci ceva productiv pentru tine, diferenta e ca poti posta daca ai cont, atata tot... Pur si simplu gaseste-ti alte prioritati care sa te tina departe de forum daca tot zici ca e ceva rau in viata ta forumul, desi parerea mea e ca nu e nimic gresit in a socializa pe DG in timpul liber, socializezi cu niste persoane, pe unele din ele probabil ca le si cunosti in viata reala. Problema e ca pui prea mult la suflet, fii mai miserupist si nu te va mai afecta orice. Exista functia de ignore cand nu esti pe aceeasi lungime de unda cu cineva de pe forum, nu iti consuma energia degeaba tinand-o in certuri interminabile. Fetele nu au nimic cu tine daca nu le provoci, crezi ca nu au ele alta treaba decat sa tina "dusmanie" pe tine... Vorbeste-le frumos si vei vedea ca nu au nimic cu tine, dar daca le zgandari si le jignesti, normal ca se apara si reactioneaza... Cat despre bautura, daca e asa cum ai spus, nu e chiar cea mai buna alegere. Te face sa uiti de suparari si de necazuri, dar pe de alta parte vei avea numai probleme pe viitor, dar esti major, vaccinat si stii mai bine decat noi cum e bine pentru tine. Bafta! Mersi pt sfaturi in primul rand, apreciez. In ce priveste bautura eu cred ca e evident ca s-a vrut a fi o gluma. Nu am si nu am avut niciodata nici un astfel de viciu de genul bauturii, fumatului sau altor droguri cu atat mai putin...efectiv nu ma atrag si nu ma ating de ele si sunt chiar total impotriva lor. Am intr-adevar viciul femeilor care e unul chiar mai "periculos" decat celelalte, sau nu stiu...e altceva oricum. Tu in mare ai dreptate in ce spui si apreciez ca imi vorbesti direct, explicatia a de ce mi-am sters contul e pentru a ma ajuta sa stau cat mai departe si cat mai putin pe forum. Pur si simplu chiar daca mai intri si mai citesti, neavand cont nu poti interactiona cu ceilalti (nu poti posta, reactiona, primi reactii sau a fi citat de altii) si astfel te desprinzi mult mai usor, nu esti in permanenta atras aici pentru a raspunde samd...e o bariera in plus. Asa am gandit eu, dar tot la fel de adevarat e ca a tot reveni asa numai ca la urma sa-ti stergi contul e un copilarism. Mi-ar placea sa pot socializa aici cu masura, cat mai rar, dar asa zilnic non-stop pe forum nu e o optiune si de-aia aleg stergere cont. Trebuie consumat in mod responsabil si forumul asta cam asta e ideea. Fetele mi-ar placea doar ca sa "taxeze" jignirile mele sau ale oricui altcuiva de altfel pe masura si sa le raspunda in consecinta, dar unei simple intepaturi sau ironii sa raspunda asemanator si in acelasi ton fara jigniri, nu exagerat asa cum au mai facut-o. Si sa nu se mai lase nici ele provocate usor si sa nu mai puna nici ele la suflet tot ce citesc aici. Bafta si tie!
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11143 Postat 1 oră în urmă Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat 1 oră în urmă Acum 4 ore, albdom a spus: Te pup! 😘💋 Te pup si pe tine si de tine chiar imi e dor! 😘💋 Nah ca ti-am zis-o 🤣🤣 Acum 27 minute, albdom a spus: Mersi pt sfaturi in primul rand, apreciez. In ce priveste bautura eu cred ca e evident ca s-a vrut a fi o gluma. Nu am si nu am avut niciodata nici un astfel de viciu de genul bauturii, fumatului sau altor droguri cu atat mai putin...efectiv nu ma atrag si nu ma ating de ele si sunt chiar total impotriva lor. Am intr-adevar viciul femeilor care e unul chiar mai "periculos" decat celelalte, sau nu stiu...e altceva oricum. Tu in mare ai dreptate in ce spui si apreciez ca imi vorbesti direct, explicatia a de ce mi-am sters contul e pentru a ma ajuta sa stau cat mai departe si cat mai putin pe forum. Pur si simplu chiar daca mai intri si mai citesti, neavand cont nu poti interactiona cu ceilalti (nu poti posta, reactiona, primi reactii sau a fi citat de altii) si astfel te desprinzi mult mai usor, nu esti in permanenta atras aici pentru a raspunde samd...e o bariera in plus. Asa am gandit eu, dar tot la fel de adevarat e ca a tot reveni asa numai ca la urma sa-ti stergi contul e un copilarism. Mi-ar placea sa pot socializa aici cu masura, cat mai rar, dar asa zilnic non-stop pe forum nu e o optiune si de-aia aleg stergere cont. Trebuie consumat in mod responsabil si forumul asta cam asta e ideea. Fetele mi-ar placea doar ca sa "taxeze" jignirile mele sau ale oricui altcuiva de altfel pe masura si sa le raspunda in consecinta, dar unei simple intepaturi sau ironii sa raspunda asemanator si in acelasi ton fara jigniri, nu exagerat asa cum au mai facut-o. Si sa nu se mai lase nici ele provocate usor si sa nu mai puna nici ele la suflet tot ce citesc aici. Bafta si tie! E clar, e de la băutura 🍺🍺🍺🍷🍷🥃🥃 usor ca ajungi rau 😁😂😂
Pottrivitul Reputație: 205 Postat 45 minute în urmă Oras:- Oras:- Postat 45 minute în urmă Acum 12 ore, albdom a spus: Sa stii ca toate aprecierile tale de-a lungul timpului fata de mine, cat si ale altor colegi (il mentionez aici si pe colegul @LUMIAR, stiu eu de ce) nu au ramas neremarcate si voi tine cont de ele. Chiar am ramas impresionat si va foarte multumesc tuturor! Cu drag . Sunt sigur că simți că o facem din instinct , nu pentru a ne rămâne dator cu ceva , nici vorbă. Referitor la ce a zis @reptilozaurusrex mai sus , cu toate că așa se vede ( copilărie) , la mine chestia cu delete cont e un pic diferită. Uneori îți dai seama că e o prostie să fii activ într-un loc cu atâția băbălăi de la care nu ai nimic de învățat . Alteori , pur și simplu vrei să nu continui o ceartă cu cineva și în felul ăsta pui stop. Mai sunt și alte motive pentru care ... da prefer să le țin doar pentru mine . Concluzia e . Că oricum ți-ai petrece timpul pe aici , acel timp e consumat total prost . Părerea mea .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum