Sari la conținut

Socializare / Chat

Lubric

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buey................nu fa galagie pe aici. :P

Unii sunt deja plictisiti de munca la ora asta. :D

• Like 10
  • Minus 1
Postat

Stfingat, n-am fost inspire si nici n-am avut vreun user care sa-si fi batut pula de pisicuts, mod1 si de munca lor. Sa zicem ca Lubric a fost banat pe drept; am primit 1 punct warn pentru "limbaj nepotrivit" si l-am contestat, am cerut o explicatie pentru el. Troleala incepuse sa fie acceptata pe forum la vremea respectiva, dar la inceput fiind - au gresit. Apoi, dupa mult timp am zis sa revin, L u b r i c, dar mod1 din razbunare si/s-au ura m-a banat din nou. Apoi au fost mucalit si hoember, cu fiecare am incercat sa ma integrez tinand cont de noile reguli. Mod1 m-a banat pe motiv de troll... eu, troll? :laugh2 Sa fim seriosi. E doar ura pe care mi-o poarta. Ce ma "supara" cel mai tare e ca n-are barbatia sa recunoasca adevaratele motive pentru care ma uraste asa de tare.

La contul asta am sa renunt (daca apuc si nu ma baneaza) cand o sa aibe demnitatea sa discute sincer si-o sa-mi fac altul cu care as vrea sa raman, desi...

Respect tuturor prietenilor!

:hihat

Tu esti ala uratelu, mic si chel?

• Minus 1
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

:laugh2  simti nevoia ?

http://wanna-joke.com/wp-content/uploads/2014/03/funny-gif-morning-mug-coffee.gif

'neata !

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

:laugh2  simti nevoia ?

da..

:yummy

am dormit (linistit) azi-noapte cum nu am mai dormit de cateva luni si tot mai imi este somn

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator pustiu84
Postat

Pisic...ce plm ii asta?

post-96085-0-80566700-1489423525_thumb.png

Vizitator
Postat

Se pare ca a fost ,, atacat" serverul care gazduieste acest site.

• Like 9
  • Minus 1
  • Oras:Oradea
Postat

sau suntem controlati de unele servicii.:))))

• Like 1
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA
Postat

Nu stiu daca admin-ul poate depista de unde vin atacurile astea. Cert e ca mesajul a aparut des cateva zile. Cred ca se facea redirectionarea catre site prin alte servere mai sigure, si de aceea a aparut.

E doar o presupunere. Nu declar nimic oficial, ca nu ma pricep.

Dar ar fi bibevenita o explicatie de la pisic

Postat

@rechinii77: M-ai lasat fara puncte de reputatie, aproape toate ti le-am dat. :D

• Like 2
Postat

dece eu nu pot sa dau puncte de reputatie? :(,

• Like 1
Postat

@rechinii77: M-ai lasat fara puncte de reputatie, aproape toate ti le-am dat. :D

ms,mult....nu ti.am ramas dator :D

• Like 2
Postat

@rechinii: Mersi! :D :D

@bog1: Joaca mai mult "Fazan", fa 200 de postari, si o sa poti da si tu puncte de reputatie. ;)

• Like 2
  • Telefon: poza de profil reala 100%0755859340
  • Oras:In arad momentan (fac ce vreau , cand vreau ,Pt ce vreau ,si cu cine vreau) sunt o femeie nonconformista !
  • Oras:In arad momentan (fac ce vreau , cand vreau ,Pt ce vreau ,si cu cine vreau) sunt o femeie nonconformista !
Postat

felicitari,era si timpu :D

hai sictir trompeta poate este mămica ta probabil ma confunzi. Am spus ca pe topicul Amirei nu mai postez . De ce imi vorbesti ca un penal ce esti ?pe arad Vanessa este la curve de evitat . Am fost la ea si ma lins in dodoasca si am plătit 500 RON / h ! In arad nu a stat prea mult timp sa carat Pt ca arădenii nu sunt pîrliti ca si unii din Bihor care fac recenzii false la curve Pt a primi pizda gratis ! Nu îti mai răspund este ultima mea postare care ti- o adresez ți-e indiferent ce vei avea fe comentat!

Nu sunt interesată de bihoreni sa- i vad nici in vis. esti un mucos..... lingeți- va in cur unii pe altii bihorenii si punctativa între voi cat vreți dar nu imi vb urat ca nu ma cunosti mucea !

Postat

hai sictir trompeta poate este mămica ta probabil ma confunzi. Am spus ca pe topicul Amirei nu mai postez . De ce imi vorbesti ca un penal ce esti ?pe arad Vanessa este la curve de evitat . Am fost la ea si ma lins in dodoasca si am plătit 500 RON / h ! In arad nu a stat prea mult timp sa carat Pt ca arădenii nu sunt pîrliti ca si unii din Bihor care fac recenzii false la curve Pt a primi pizda gratis ! Nu îti mai răspund este ultima mea postare care ti- o adresez ți-e indiferent ce vei avea fe comentat!

Nu sunt interesată de bihoreni sa- i vad nici in vis. esti un mucos

http://nimfomane.com/forum/topic/67363-vanessa-new-in-arad-bruneta-pasionala-0755762460-0729560878/tu ai probleme cu vederea sau incurci marfa cu ambalaju??????????????????daca asta ii vanessa io ma arunc pe geam de la et 8.............tu poate ai fost la altcine si nu tea lins bine............iar noi bihoreni suntem oameni cu caracter si cei sapte ani de acasa ,cu bun simt si nu aducem acuzatii fara dovezi cum faci tu,,,iar daca chiar vrei sa stii uitate sa vezi ca noi nu primim pizda pe gratis ce dimpotribva lasam noi o atentie in plus........iar la ce caracter ai tu nici nu ai ce cauta in bihor pt ca ai strica farmecul nostru

te salut

• Like 4
Postat

Nu sunt interesată de bihoreni sa- i vad nici in vis. esti un mucos..... lingeți- va in cur unii pe altii bihorenii si punctativa între voi cat vreți dar nu imi vb urat ca nu ma cunosti mucea !

hai sictir, frumușico, lasă-ne cu dialectica asta de Chișinău Criș! Fugi și uda solaru să-ți crească castraveții!
  • Like 4
Postat

hai sictir, frumușico, lasă-ne cu dialectica asta de Chișinău Criș! Fugi și uda solaru să-ți crească castraveții!

Numa atat poți ??? Continua esti in progres

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...