Sari la conținut

❌️ INDISPONIBILĂ ❌️ https://onlyfans.com/blackbarbie666666

Postări Recomandate

• Oras:București, România

Trebuie să-ți împing o vizită neapărat😏🥰, se poate să repostezi din nou lista cu servicii, prețuri si locație să fie și aici pe ultimele pagini, să știm dacă s-au mai schimbat sau nu?😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0752681198
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 8 minute, Knowing a spus:

Trebuie să-ți împing o vizită neapărat😏🥰, se poate să repostezi din nou lista cu servicii, prețuri si locație să fie și aici pe ultimele pagini, să știm dacă s-au mai schimbat sau nu?😘

Țin să te anunț că de mâine numai sunt disponibilă,voi reveni în curând cu prețuri și schimbări majore în ceea ce privește corpul meu☺️.
AZI ESTE ULTIMA ZI CAND MAI POT LUCRA.

• Like 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu
Acum 8 minute, Alexatopanal a spus:

Țin să te anunț că de mâine numai sunt disponibilă,voi reveni în curând cu prețuri și schimbări majore în ceea ce privește corpul meu☺️.
AZI ESTE ULTIMA ZI CAND MAI POT LUCRA.

Așteptăm cu interes revenirea ta atunci, abia aștept să ne întâlnim, te pup!💋🥰

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 minute, Knowing a spus:

Așteptăm cu interes revenirea ta atunci, abia aștept să ne întâlnim, te pup!💋🥰

Te pupic dragul meu!💋💋😘🤗

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 24 minute, Biness21 a spus:

Am încercat dar îmi apare ca nu are wapp 

De mâine va rog după 14:00 

In aceasta seară am

inchis

Același nr de WHATSAPP 0752681198

Link spre comentariu

Neavând prea mult noroc cu Bumble și Tinder (sărbători, deh) am zis să dau si eu o bucă cinstită până se termină anul. Aveam vreo 3 opțiuni salvate, am decis în cele din urmă să trec pe la Alexa.

Am citit vreo 2 recenzii pe topic si am zis să mă arunc. Am ajuns în locație, un pic de întârziere din partea ei dar în limitele bunului simț. M-a ghidat cum să ajung pe WhatsApp, am găsit cu ușurință apartamentul. Niște purtători de branhii la 20 de metrii distanță de gangul blocului, nu cred că te deranjează cu ceva. În fine, am intrat, am stat la o țigară rapidă, am intrat la duș, totul părea ok dpdv igienic, am ieșit, s-a dus și ea să se spele. 

Alexa are operație recentă de silicoane și acest lucru a inconveniențat un pic varietatea de poziții în care o puteai pune. Ca fizic - puștoaică skinny, cu tatuaje pe o porțiune mare a corpului dar tatuajul nu este de prost gust, chiar profi și interesant. Am optat pe varianta de o oră, rareori termin cu cauciuc mai repede de 30 de minute și prefer să nu mă simt grăbit. Ca să compenseze pentru inconveniența operației a oferit CIM și mi-a convenit.

Punem niște muzică și începe să o sugă destul de energic, încercări scurte de DT dar totuși plăcute - cred că legile fizicii și ale biologiei nu prea îi permit să facă DT mai lungi deci nu mă plâng. După ce mi-a supt sufletul prin pula o pun capră și încep să-i dau normal. După ce schimbăm o poziție mă gândesc că nu ar arăta rău să i-l vâr ânkur. Zis și făcut, augumentat cu lubrifiant, intrat un pic mai greu dar după ce a intrat totul a decurs ca uns (pun intended). După ce îi dau vreo 10 minute în diverse poziții așa decidem să folosim bonusul de finalizare orală.

Fumat țigară, igienizat un pic și se apucă de treabă cu gura. Mai aveam vreun sfert de oră și literalmente îmi citește mintea și îmi zice că nu mai avem timp de futut. Și îi zic ba ia să vezi că mai avem timp, am pus-o capră și i-am dat la păsărică cu un pic de supărare, dar cred că i-a plăcut. Și într-adevăr, la sfârșit nu mai era nicio supărare. Nu mai erau șanse să termin în timpul acela dar mi-a plăcut și sigur o să mai trec pe la ea după ce se vindecă să o pun în toate pozițiile.

Nu stau să dau note că nu-s profesor, important este că am plecat mulțumit și o să mai trec pe viitor să o pun în toate părțile. Poate un pic piperat prețul pentru când e în recuperare medicală. Poate îmi face un discount data viitoare. 

• Like 6
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Am fost de curând la Alexa, incitat fiind de pozele și serviciile declarate aici pe forum. Pot sa confirm ca pozele folosite sunt reale, însă în curând va avea nevoie de unele noi. Si-a pus silicon în sâni, cand am vizitat-o încă avea bandajul și era în recuperare. Ca sa fiu sincer, nu am apreciat lucrul asta, în perioada de recuperare ar trebui sa își închidă activitatea. Mai ales dacă ne uitam la tarifele pe care le percepe, care sunt considerabil mai mari decât media, și așteptările potențialilor clienți cred ca sunt pe măsură. Bandajele si starea ei au fost un inconvenient, nu am putut sa ma bucur pe deplin de tot ce are de oferit. Ca aspect fizic, Alexa este foarte pe gustul meu. E miniona, tatuata și slim, și mai nou va avea și o pereche de tate smechere. Programarea efectuata pe whatsapp, și respectata. 

Sta pe șoseaua Colentina, aproape de intersecția cu dna Ghica. Apartament intr-o clădire noua, curat, cu tot ce ai putea avea nevoie. Are un coleg de apartament blănos, și cam nebăgat în seama. Sare imediat sa se joace cu tine, dar dacă nu ești atent poate sa te zgârie - aviz celor care nu vor sa plece acasă cu dovezi de bună purtare. Oricum, Alexa e atenta sa-l tina în bucătărie pe durata acțiunii, asa ca nu te vei intersecta decât pentru câteva minute cu pisoiul. 

Ca și impresii după prima întâlnire, Alexa e o fata ok, destul de perversa, și cu oarece deschidere către anumite fantezii. Are totuși o anumita reținere, nu îți dă sentimentul ca se lasă purtata de val, și ca da din ea tot ce poate. În același timp are o înclinație sa te facă din vorbe. În timpul acțiunii are momente când îți impune pe un ton foarte direct sa faci ce vrea ea și cum vrea ea. La modul "Vino în partea asta, stai asa, ca e mai bine", dar spuse pe un ton cumva autoritar. Dacă ești moale, sunt convins ca te joaca pe degete. E posibil toate astea sa fie un filtru/mecanism de aparare și dacă ai răbdare, sa ajungi sa treci de aceste bariere și sa dai de o nimfomana adevărată, care sa lase masca. Potențial este, dar rămâne de văzut. 

La acțiune poți schimba poziții, trece de la oral la anal, la normal, și iarasi oral, în ordinea în care o dorești. 

Locatie: 10, clădire noua, apartament curat și modern decorat, baie ok cu strictul necesar și prosoape curate

Aspect fizic: când am fost eu de 8, pentru ca era cu bandajele pe ea. După ce se reface, va fi de 10, în opinia mea. Slim, miniona, tatuata cu gust, o fețișoară drăgălașă dar în același timp o privire perversă. Are și buzele tunate, se vad super bine când sunt mulate pe mataranga.

Oral: 9. Face deep, dar nu rezista la facefuck susținut. Face și un anilingus bun, și acorda atenție pe unde vrei tu.

Normal: totul ok, nimic de reproșat. Probabil de 9?

Anal: 9.5; priveliștea de la spate e perfecta, sa vezi cum dai în ea, cum ii întra în cur, și te mai uiți și la tatuajul ala de pe tot spatele, talia subțire... chiar m-a impresionat. Nu am dat 10 pentru ca nu am putut impune un ritm mai alert. Problema nu a fost faptul ca nu ar rezista in mod normal, dar pentru ca era cu sanii în refacere, o dureau și nu s-a putut acum. După refacere, cred ca poți da anal cum și cât vrei.

Atitudine: as zice du un 8, am detaliat mai sus observațiile mele. Se poate mai bine, și dacă mai ajung la ea o sa vad dacă se schimba ceva. De GFE nu cred ca poate fi vorba. Nu face fk, iar stilul ei e mai degrabă de  PSE, nu e pe tandreturi.

Concluzie: o recomand odată, vezi dacă va potriviți.  În bugetul asta, dacă nu e potrivire, clar nu e de revenit, însă dacă te impresionează, merita sa faci din când în cand câte un sacrificiu.

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...