kristi22222 Reputație: 89 Postat Iunie 13, 2023 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2023 da....pai....detalii.......masaj erotic si de relaxare fff bune...locatie ok....300 lei /ora
altul2 Reputație: 17 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 pt ca Irina era ocupata m-am epilat la Krystal si vreau sa va spun ca sunt foarte multumit de serviciile pe care le-am primit. Din spusele ei este cosmeticiana de meserie, a lucrat si in salon cativa ani, priceperea ei se cunoaste. Preturile sunt aceleasi ca la Irina, 200 inghinal, 100 labuta, discutabil pt alte zone ale corpului. Recomand celor care au nevoie de servicii de epilare atat inghinal cat si pe celelalte parti ale corpului. Dupa epilarea cu ea si un scurt masaj am rezervat si o sesiune completa de masaj la colega ei Aria (Karla de la Fantasy). Recenzia pentru Aria o scriu in topicul ei.
Membru Premium derwall Reputație: 672 Postat Iunie 13, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 13, 2023 Acum 2 ore, kristi22222 a spus: da....pai....detalii.......masaj erotic si de relaxare fff bune...locatie ok....300 lei /ora Adică în...Titan 😊😊😊 Finalmente ai ajuns și în locația...Rândunicii...😋 Poate ai sa o cunoști și pe ea...este simpatica, de viață și oferă servicii bune...Ehey, de cate ori fost-am și eu pe salteaua aia 😉☺️ 2
Membru Premium derwall Reputație: 672 Postat Iunie 13, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 13, 2023 Acum 43 minute, altul2 a spus: pt ca Irina era ocupata m-am epilat la Krystal si vreau sa va spun ca sunt foarte multumit de serviciile pe care le-am primit. Din spusele ei este cosmeticiana de meserie, a lucrat si in salon cativa ani, priceperea ei se cunoaste. Preturile sunt aceleasi ca la Irina, 200 inghinal, 100 labuta, discutabil pt alte zone ale corpului. Recomand celor care au nevoie de servicii de epilare atat inghinal cat si pe celelalte parti ale corpului. Dupa epilarea cu ea si un scurt masaj am rezervat si o sesiune completa de masaj la colega ei Aria (Karla de la Fantasy). Recenzia pentru Aria o scriu in topicul ei. Ar fi bine ca simpatica Krystal sa găsească o modalitate prin care să își prezinte serviciile și alte detalii. Contează dacă face și epilare de calitate. 👏😋😉 1
los trustee Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2023 Postat Iunie 14, 2023 On 6/13/2023 at 8:08 PM, derwall said: Ar fi bine ca simpatica Krystal sa găsească o modalitate prin care să își prezinte serviciile și alte detalii. Contează dacă face și epilare de calitate. 👏😋😉 tot prin mesaje pe whatsapp am vorbit si cu Krystal pentru a afla mai detaliat serviciile ei si o sa dau copy paste cu mesajul primit de ea: "buna, desigur! pot sa iti ofer servicii de epilare cu ceara inghinal total interfesier 200 roni, poti adauga sedintei si finalizare prin masaj 100 roni. se poate epilare pe orice zona a corpului, preturile sunt discutabile, daca vrei o parte anume ma intrebi si te informez. deasemenea ofer sesiuni de masaj erotic cu finalizare prin masaj cu durata de aproximativ o ora, care sa includa masaj de relaxare, body masaj si erotic, finalizare prin tehnnici de masaj, nu ofer sex. locatia mea este in Complexul Rasarit de Soare Titan si lucrez doar pe baza de programari. pretul unei sedinte de masaj este 300 roni. " . textul fetelor pare standard, sunt destul de asemanatoare (ma refer la Krystal si Aria, colega ei). din pacate poze noi nu am vazut, doar cele afisate pe siteul de la Fantasy pe care le-a atasat cineva deja mai sus aici pe topic.
Membru Premium derwall Reputație: 672 Postat Iunie 15, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 15, 2023 Detalii de genul - cum se poate face finalizarea, daca accepta cunnilingus, sărutări pe corp - sunt mereu utile. Plus program etc.😀 Zic și eu...😊 1
angelicat Reputație: -15 Postat Iunie 17, 2023 Oras:ome Oras:ome Postat Iunie 17, 2023 On 6/15/2023 at 9:55 AM, derwall said: Detalii de genul - cum se poate face finalizarea, daca accepta cunnilingus, sărutări pe corp - sunt mereu utile. Plus program etc.😀 Zic și eu...😊 asa greu iti e colegu sa dai un mesaj pe whatsapp si sa afli tot ce te intereseaza? eu din recenziile celor de mai sus inteleg ca finalizarea e prin masaj, ca scrie ca nu ofera sex, au scris atatia ca s-a pupat si pe gura si pe pizda cu ele, de program la fel scrie ca unii s-au dus dimineata, unii seara, iar ea mentioneaza ca lucreaza doar cu programari. deci ca sa nu te incurci, nu mai bine ii scrii ei ce vrei si te lamureste ea ce se poate si ce nu? si ca sa revin si eu cu doua trei vorbe: karla e o femeie foarte atragatoare, calma, diafana, cu o senzualitate aparte. Imi place felul ei de-a fi, tocmai de aceea m-am bucurat sa vad ca lucreaza singura si ma pot bucura de sedintele de masaj alaturi de ea departe de salon, in ultima vreme nu m-am mai dus la salon iar acum apreciez ca e doar ea in locatie pt ca sincer iubesc discretia si intimitatea. am deja cateva vizite la activ, de fiecare data m-am bucurat ,cum se zice, de toti banii, pana la ultimul leu si pana la ultimul minut din sedinta, fara graba si cu toata amabilitatea posibila. Karla este o femeie care stie sa se faca placuta si orice vizita la ea a fost mereu o reusita. O recomand oricui doreste o femeie placuta, cu un caracter frumos, foarte educata si manierata, atenta, rabdatoare, etc. Locatia noua imi place deasemenea extrem de mult, foarte curat si cu toate cele necesare, lumina difuza, muzica buna, relaxanta, o companie foarte foarte placuta! mergeti si voi si va veti convinge! 1
agarici mic Reputație: 21 Postat Iunie 29, 2023 Postat Iunie 29, 2023 poate un administrator sa treaca numarul de telefon in titlu? sa redenumeasca topicul gen Krystal fosta Eliza de la Fantasy 0792418368
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum