altmarz Reputație: 6200 Postat Mai 20, 2023 Partajează Postat Mai 20, 2023 1 hour ago, Carinasw said: Când vii tu eu deja sforai....😓 Lasă că și eu știu 🤭 1 Link spre comentariu
Umbre Reputație: 215 Postat Mai 21, 2023 Oras:Sin City Oras:Sin City Partajează Postat Mai 21, 2023 Sa nu va puna dracu' sa scriet recenzii la fata asta si s-o laudati... Ca eu n-o mai prind deloc saptamana viitoare, mai ales la asa program scurt si de voie Recenzii negative aveti voie, ca alea-mi elibereaza mie locuri 😈 PS: Am stat ieri toata ziua in fata garii, in costm de sofer, cu sapca, cravata si tot ce trebuie si o pancarta pe care scria mare "TRANSPORT SPECIAL PENTRU CORINA" dar nu te-am vazut si n-ai venit la mine. Sa-ti fie rusine! 2 1 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 21, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 21, 2023 Buna ziua dragilor!❤️🤗 Astazi am un singur loc disponibil, acesta fiind diseara la ora 21! Sau in caz ca se elibereaza ceva , anunt aici! Va pup 2 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 21, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 21, 2023 Hei , pe astazi nu mai am disponibil ... va astept cu mesaj pe wapp pentru programarile de maine . Acelasi program 13-22! va pup❤️ Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 21, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 21, 2023 Heeeei. Disponibila toata ora 20 pentru astăzi .🤪😘 2 Link spre comentariu
Umbre Reputație: 215 Postat Mai 21, 2023 Oras:Sin City Oras:Sin City Partajează Postat Mai 21, 2023 Veneam eu, dar ma duc la bere la ora aia Deci tot pe saptamana viitoare o lasam... Oricum, mersi de invitatie 1 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 21, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 21, 2023 Chiar acum, Umbre a spus: Veneam eu, dar ma duc la bere la ora aia Deci tot pe saptamana viitoare o lasam... Oricum, mersi de invitatie Adu-mi și mie o bere 🤙🏻😂 blonda și cu spume Link spre comentariu
Umbre Reputație: 215 Postat Mai 21, 2023 Oras:Sin City Oras:Sin City Partajează Postat Mai 21, 2023 Pai te iau pe tine data viitoare la bere daca nu-s disponibili baietii Si fac cinste cu "all you can drink" 1 Link spre comentariu
Umbre Reputație: 215 Postat Mai 21, 2023 Oras:Sin City Oras:Sin City Partajează Postat Mai 21, 2023 PS: Cum esti tu asa micuta probabil ies destul de ieftin, ca n-o sa poti tu sa bei prea mult Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 21, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 21, 2023 Acum 33 minute, Umbre a spus: PS: Cum esti tu asa micuta probabil ies destul de ieftin, ca n-o sa poti tu sa bei prea mult Amețesc de la un energizant ... apăi o bere 😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 21, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 21, 2023 Va pup de noapte buna 💋💋😊😂Mâine am disponibile următoarele ore: 16,19,20,21. 1 4 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 21, 2023 Partajează Postat Mai 21, 2023 Daca vine un om de departe, poti sa ii faci o derogare sa incepi umpicut mai repede? Sa ajunga inapoi inainte sa vina nevasta acasa? Intreb pt un prieten bun, pe care s-ar putea sa ti-l introduc candva... Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 21, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 21, 2023 Acum 7 minute, unsuflet a spus: Daca vine un om de departe, poti sa ii faci o derogare sa incepi umpicut mai repede? Sa ajunga inapoi inainte sa vina nevasta acasa? Intreb pt un prieten bun, pe care s-ar putea sa ti-l introduc candva... Scrie-mi in privat te rog :))) Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 22, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 22, 2023 Buna dimineațaaaaaa! s-a trezit dulceataaaaa😏❤️ Astăzi am loc la ora 15(finalizare sau ora ) și ora 19( preiau programare de o ora nu la finalizare )! 1 5 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 22, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 22, 2023 Dragilor , pe astăzi nu mai sunt disponibilă ! Mâine voi lucra puțin .. așadar pot lua 5 programări ( de o ora)! Pentru programări îmi puteți scrie pe wapp ! ❤️ 2 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 23, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 23, 2023 La 22.05.2023 la 17:37, Carinasw a spus: Dragilor , pe astăzi nu mai sunt disponibilă ! Mâine voi lucra puțin .. așadar pot lua 5 programări ( de o ora)! Pentru programări îmi puteți scrie pe wapp ! ❤️ Buna dimineața ! Am 2 locuri disponibile astăzi ! 14 și 17( preiau programare de o ora )! ❤️🍆👀💋 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 23, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 23, 2023 Bunaaaaaaa! Preiau programări de astăzi pentru mâine ! Menționez ca pana la 16 am deja programări luate ! Liber 16-21. ❤️😁👀 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 23, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 23, 2023 🤗 2 Link spre comentariu
shady_boy Reputație: 244 Postat Mai 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 23, 2023 Plina de programari si nicio recenzie pe aici? Sau am dat eu scroll prea repede? Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 24, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 24, 2023 Acum 8 ore, shady_boy a spus: Plina de programari si nicio recenzie pe aici? Sau am dat eu scroll prea repede? 🤪 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 24, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 24, 2023 Buna ziuaaaa iubițeilor ! ❤️👀 Astazi am disponibile orele 16, 18.💋🥳 4 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 24, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 24, 2023 Acum 11 ore, shady_boy a spus: Plina de programari si nicio recenzie pe aici? Sau am dat eu scroll prea repede? Probabil mă tin băieții doar pentru ei 🥺😂😂😂 Link spre comentariu
Cozonac_7 Reputație: 699 Postat Mai 24, 2023 Oras:frumosul oras de pe malul Begai Oras:frumosul oras de pe malul Begai Partajează Postat Mai 24, 2023 Nimeni nu vrea să scrie nimic... Oameni răi 🥹 Corina e fată bună! Am schimbat câteva mesaje pe OaȚap și am stabilit împreună o programare. O tot urmărisem de ceva timp, mi-a plăcut de ea. Și dacă îi făcusem fetei o invitație în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, era chiar păcat să nu ne și cunoaștem. Ce m-a surprins în mod plăcut înainte de a ajunge la ea, a fost că m-a întrebat cum anume doresc să mă aștepte. Nu știu multe fete care să procedeze astfel la o primă întâlnire. Am optat pentru vestimentația cu halat, că mie îmi plac fetele în halat... Îmi pare un accesoriu foarte sexy. La locația de pe Rebreanu am fost întâmpinat de către o domnișoară brunetă, foarte vorbăreață și plină de voie bună! La prima impresie aș forța puțin nota și aș putea spune că aduce puțin pe Angelina Jolie din rolul interpretat în filmul Gia. M-a invitat la o țigare și un pahar de cico pe balcon, nu înainte de a-mi oferi niște papuci de prințesă, pe care i-am încălțat cu cea mai mare plăcere Nu știu exact ce am discutat noi 2... Că fata vorbește mult, cu un grai Moldovenesc de-ți vine să te topești la vorbele ei 🥰 La chip e frumușică tare, are buzele cărnoase, ochișorii căprui, te privește pe sub genele machiate cu rimel și zâmbește tare seducător. Decolteul este unul generos, se vede bini di tăt în halatul ei rozaliu. Sau negru? Nu mai rețin culoarea nici ce-am vorbit nu mai rețin cu exactitate, mi-a captat atenția frumusețea ei. Buzele ei frez cărnoase, părul și sprâncenele negre îmbinate în contrast cu chipul ei alb luminos pictat de lapte, te îndeamnă la păcate! Manichiura este o pată de culoare roșie, dar roșu e culoarea pasiunii. E aleasă chibzuit. Tare greu mi-a fost să mă concentrez la ceva... Îți acaparează privirea Corina! Am mers pe rând la duș, întâi eu apoi ea, și am așteptat fata în dormitor. Și-a făcut apariția într-un body transparent, brodat cu inimioare/floricele rozalii și cu niște ciorapi lungi negri. Frumoasă apariție! Mi-a explicat regulile casei (unele normale, dar fata le specifică înainte) și apoi ne-am luat la trântă. Mi-a dat de furcă body-ul ăla al ei, are un sistem de desfacere destul de întortocheat pentru ăștia mai puțin inițiați în domeniu (precum subsemnatul). Preludiul este unul de lungă durată și foarte pasional. Fata sărută cu patos. Adevărul e că și eu mi-am dorit s-o sărut! Buzele ei cărnoase era mare păcat să scape nesărutate. Ca fapt drăguț și amuzant, la un moment dat a tresărit și s-a speriat uMpicuț, cerându-și scuze că m-a mușcat de buză. A fost tare mișto momentul. Vorbește chiar și în clipele alea... E drăgălașă foc! Pare mai preocupată să te simți tu bine în loc să se lase purtată de val și să se bucure nestingherită de moment. Cred că e din cauză că e la început de drum. Oralul este unul neprotejat, umed și acordă atenție și la vecini. Face lucruri magice cu gurița ei mică. Cel mai plăcut a fost când o mângâiam printre sudorii iviți în urma efortului de a-mi oferi o felație cât mai satisfăcătoare. Chiar își dă silința! Nu știu cum face dar reușește să-ți vorbească chiar și atunci La normal este ea cea care are inițiativa! "Păzea că vine moldoveanca!" dar nu am avut vreun motiv pentru care să mă păzesc. M-am bucurat de fiecare clipă alături de Corina. Deși se mișcă energic în LOT, a face cu mare pasiune. Și dăruire! Te sărută cu foc și patimă (sau poate doar în cazul meu, că eu sunt tare dulce de felu-mi). Am schimbat în mama iedului, unde te lasă să-ți faci de cap cum dorești. Cred că îi place să ofere plăcere partenerului, se manifestă sincer. La inițiativa ei, am părăsit dormitorul și ne-am mutat în living. Pe canapea. Aici... I-am rămas dator Corinei, dar îmi doresc să mă revanșez. La fel cum se va revanșa și Steaua pentru titlul pierdut. Am mers împreună la duș și ne-am clăbucit unul pe celălalt, am mai fumat împreună o țigară și ne-am luat la revedere... Plecând cu gândul că voi avea o noapte lungă după retrospectiva meciului încheiat cu un rezultat deloc pe placul meu... Deși pe tabelă a fost 0-2 la început... Finalul nu vreau să mi-l amintesc. De meciul dintre Farul Constanța cu FCSB vorbesc. Micuțo... Te pup de nu te vezi!! Și aș vrea să te revăd! Pe restul cititorilor vă salut respectuos și vă doresc baftă și numai bine (aproape) tuturor!! 9 2 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8706 Postat Mai 24, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Mai 24, 2023 Acum 15 minute, Cozonac_7 a spus: Nimeni nu vrea să scrie nimic... Oameni răi 🥹 Corina e fată bună! Am schimbat câteva mesaje pe OaȚap și am stabilit împreună o programare. O tot urmărisem de ceva timp, mi-a plăcut de ea. Și dacă îi făcusem fetei o invitație în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, era chiar păcat să nu ne și cunoaștem. Ce m-a surprins în mod plăcut înainte de a ajunge la ea, a fost că m-a întrebat cum anume doresc să mă aștepte. Nu știu multe fete care să procedeze astfel la o primă întâlnire. Am optat pentru vestimentația cu halat, că mie îmi plac fetele în halat... Îmi pare un accesoriu foarte sexy. La locația de pe Rebreanu am fost întâmpinat de către o domnișoară brunetă, foarte vorbăreață și plină de voie bună! La prima impresie aș forța puțin nota și aș putea spune că aduce puțin pe Angelina Jolie din rolul interpretat în filmul Gia. M-a invitat la o țigare și un pahar de cico pe balcon, nu înainte de a-mi oferi niște papuci de prințesă, pe care i-am încălțat cu cea mai mare plăcere Nu știu exact ce am discutat noi 2... Că fata vorbește mult, cu un grai Moldovenesc de-ți vine să te topești la vorbele ei 🥰 La chip e frumușică tare, are buzele cărnoase, ochișorii căprui, te privește pe sub genele machiate cu rimel și zâmbește tare seducător. Decolteul este unul generos, se vede bini di tăt în halatul ei rozaliu. Sau negru? Nu mai rețin culoarea nici ce-am vorbit nu mai rețin cu exactitate, mi-a captat atenția frumusețea ei. Buzele ei frez cărnoase, părul și sprâncenele negre îmbinate în contrast cu chipul ei alb luminos pictat de lapte, te îndeamnă la păcate! Manichiura este o pată de culoare roșie, dar roșu e culoarea pasiunii. E aleasă chibzuit. Tare greu mi-a fost să mă concentrez la ceva... Îți acaparează privirea Corina! Am mers pe rând la duș, întâi eu apoi ea, și am așteptat fata în dormitor. Și-a făcut apariția într-un body transparent, brodat cu inimioare/floricele rozalii și cu niște ciorapi lungi negri. Frumoasă apariție! Mi-a explicat regulile casei (unele normale, dar fata le specifică înainte) și apoi ne-am luat la trântă. Mi-a dat de furcă body-ul ăla al ei, are un sistem de desfacere destul de întortocheat pentru ăștia mai puțin inițiați în domeniu (precum subsemnatul). Preludiul este unul de lungă durată și foarte pasional. Fata sărută cu patos. Adevărul e că și eu mi-am dorit s-o sărut! Buzele ei cărnoase era mare păcat să scape nesărutate. Ca fapt drăguț și amuzant, la un moment dat a tresărit și s-a speriat uMpicuț, cerându-și scuze că m-a mușcat de buză. A fost tare mișto momentul. Vorbește chiar și în clipele alea... E drăgălașă foc! Pare mai preocupată să te simți tu bine în loc să se lase purtată de val și să se bucure nestingherită de moment. Cred că e din cauză că e la început de drum. Oralul este unul neprotejat, umed și acordă atenție și la vecini. Face lucruri magice cu gurița ei mică. Cel mai plăcut a fost când o mângâiam printre sudorii iviți în urma efortului de a-mi oferi o felație cât mai satisfăcătoare. Chiar își dă silința! Nu știu cum face dar reușește să-ți vorbească chiar și atunci La normal este ea cea care are inițiativa! "Păzea că vine moldoveanca!" dar nu am avut vreun motiv pentru care să mă păzesc. M-am bucurat de fiecare clipă alături de Corina. Deși se mișcă energic în LOT, a face cu mare pasiune. Și dăruire! Te sărută cu foc și patimă (sau poate doar în cazul meu, că eu sunt tare dulce de felu-mi). Am schimbat în mama iedului, unde te lasă să-ți faci de cap cum dorești. Cred că îi place să ofere plăcere partenerului, se manifestă sincer. La inițiativa ei, am părăsit dormitorul și ne-am mutat în living. Pe canapea. Aici... I-am rămas dator Corinei, dar îmi doresc să mă revanșez. La fel cum se va revanșa și Steaua pentru titlul pierdut. Am mers împreună la duș și ne-am clăbucit unul pe celălalt, am mai fumat împreună o țigară și ne-am luat la revedere... Plecând cu gândul că voi avea o noapte lungă după retrospectiva meciului încheiat cu un rezultat deloc pe placul meu... Deși pe tabelă a fost 0-2 la început... Finalul nu vreau să mi-l amintesc. De meciul dintre Farul Constanța cu FCSB vorbesc. Micuțo... Te pup de nu te vezi!! Și aș vrea să te revăd! Pe restul cititorilor vă salut respectuos și vă doresc baftă și numai bine (aproape) tuturor!! Te-ai pierdut cu ochișorii in body-ul meu ... am ochii verzi iubire micaaaa😁❤️👀 Dar e ok , ne-a luat valul ... important e ca ne.am făcut de cap . Aștept sa te revanșezi ...:))))) 1 Link spre comentariu
humangus Reputație: 16 Postat Mai 24, 2023 Partajează Postat Mai 24, 2023 Am fost si eu la domnișoara. Subscriu la tot ce a zis colegul Cozonac_7 de mai sus, doar ca o sa fiu mai scurt: Fata e frumoasă, foarte sociabilă si vorbăreață, sărută bine, oral bun, normal si mai bun. Am început cu FK, lins de sâni (plăcerea mea😁), ON, dupa aia am lăsat-o pe ea sa aleaga si a ales Lady on Top... perfect ca sa ma mai joc cu sânii😁😁. Dupa asta ne-am mutat in living pe masă... ea aplecata pe masa, eu in spatele ei. Fata se implică, geme... face cam tot ce ti-ai putea dori de la o femeie. Am terminat in poziția asta. Nu a părut deranjată de mărime, asta aviz celor care sunt mai dotați. Duș amândoi, un pepsi si am plecat. Dtd: 30 de minute cred. Pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase experiențe cu o tipă. Aș lua-o acasă😁😁 Dar nu se poate... Hai sa dau si note: FK: 9 ON:8 NP: 9... aici mai explorăm data.viitoare si alte poziții pentru mărire🤣... la fel si la ON Locație: 9... era cam cald pentru mine cel puțin... dar eu prefer mai rece. Mai ales in timpul sexului. 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum