Sari la conținut

❤️Corina❤️0755302439

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
48 minutes ago, Carinasw said:

Iau Pasarica după mine nu v-o las 😵‍💫

O răutate mică și frumoasă ești! 🥺🤭

Să vezi ce ți-o încălzesc când ți-o prind. 🥹😉💖

Postat

Vazand ca a revenit in oras am zis sa mi incerc norocul din nou cu Corina(la prima/primele ei vizite in oras nu prea am reusit sa ne sincronizam cu programul ei de "gravide" de pe atunci)

Scris pe whatsapp...raspuns nu neaparat prompt insa reusim sa stabilim ziua si ora convenabila pt amandoi.in ziua cu pricina cu vreo 3-4 ore inainte de programare primesc mesaj"Buna din pacate nu mai pot onora programarea de astazi de la ora X insa daca doresti sa reprogramam pe maine..."bla bla...zic plm alta neserioasa.Manat totusi de curiozitate/pozele atractive si recenziile pozitive stabilim alta programare.

Ziua urmatoare reconfirm si primesc adresa.La ora stabilita ma indrept catre locatie unde ma intalnesc cu un alt "sogor" la intrare care se uita cam "suspect" catre mine(In momentul acela am inceput sa constientizez problema unora cu locatia)insa dupa,gandul meu a zburat in directia: "a incurcat programarile,n a fi nimic bun".Totusi sun si primesc unda verde.Urc,ajung in fata usii unde muzica "urla" din boxa.Aici mi am mai "revenit" si zic hai ca totusi poate poate.Mi i se deschide usa si aici se schimba tot...

In fata mea ma intampina o fata superba cu un corp perfect, toata un zambet si caterinca....am rasuflat usurat.De regula nu sunt eu f vorbaret de felul meu insa repede am gasit un subiect de discutie cu ea.M a poftit la un pahar de socializare si o tigara pe balcon.Printre altele am aflat si o parte din regulile casei.

Dupa socializare a urmat un dus si mai apoi in camera.Aici inainte de toate pastrand aceeasi nota relaxanta si pe alocuri comica am primit si ultimele reguli ale "casei".Pt o fractiune de secunda mi a taiat elanul,insa mi am revenit repede dupa ce am fost intrebat cum as dori sa decurga lucrurile si de preferinte.Asta pt mine e un mare plus pt ca denota o atentie aparte din partea ei ca intalnirea sa decurga cat mai placut posibil. (Ca si o paranteza regulile ei mi i s au parut de bun simt si ma bucur ca mi i le a spus dinainte pt ca altfel riscam sa patesc ca si in anumite cazuri cand esti cel mai "infierbantat"  si faci ceva si primesti raspunsul ca aia nu,ailalta nu si cel putin in cazul meu imi taie tot "elanul")

Stabilit aceste detalii precedem la scopul vizitei si aici incepe "iuresul". Isi desface sutienul si se dezvelesc acea pereche de sani superbi care instant ma atrag ca un magnet.Incepem cu un FK foarte bun dupa care nu neglijez nici sanii si decid sa deschid eu "jocul" cu un cunni.Continui eu pret de cateva minute unde pare se nu am facut o treaba "rea".Dupa a preluat ea fraiele si a trecut la ON.Nu pot sa declar ca am observat vreo tehnica speciala insa ma declar multumit.Cer sa continuam in 69.Deja devenind "infierbantat" doresc sa trecem la pasul urmator. Eee aici e "iuresul" propriu zis pt mine.Incepem cu LOT.Aici isi pune in evidenta tot dpmdv aspect,energie,implicare...pe scurt pt mine a fost super.Dupa ceva timp schimbam in misionar unde reusesc sa mai profit de acel FK misto si aici apare "inevitabilul".Pret de cateva momente mai zabovim asa...dupa care se scuza si se duce la dus.Ii urmez exemplul si dupa continuam discutiile in aceeasi nota relaxanta si comica.

Ca si concluzie pt mine a intrat din prima in TOP 5 personal ocupand un loc destul de fruntas.Ca si servicii,atitudine,igiena nu am nimic ce sa i reprosez.Mi as dori doar sa revina mai des pe la noi pt ca e de abonament.

Ms inca o data Corina si sper sa ne mai vedem inca o data pana iti inchei vizita la noi.

Spor la "joaca" colegii.

• Like 6
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 10 ore, uncalator a spus:

Vazand ca a revenit in oras am zis sa mi incerc norocul din nou cu Corina(la prima/primele ei vizite in oras nu prea am reusit sa ne sincronizam cu programul ei de "gravide" de pe atunci)

Scris pe whatsapp...raspuns nu neaparat prompt insa reusim sa stabilim ziua si ora convenabila pt amandoi.in ziua cu pricina cu vreo 3-4 ore inainte de programare primesc mesaj"Buna din pacate nu mai pot onora programarea de astazi de la ora X insa daca doresti sa reprogramam pe maine..."bla bla...zic plm alta neserioasa.Manat totusi de curiozitate/pozele atractive si recenziile pozitive stabilim alta programare.

Ziua urmatoare reconfirm si primesc adresa.La ora stabilita ma indrept catre locatie unde ma intalnesc cu un alt "sogor" la intrare care se uita cam "suspect" catre mine(In momentul acela am inceput sa constientizez problema unora cu locatia)insa dupa,gandul meu a zburat in directia: "a incurcat programarile,n a fi nimic bun".Totusi sun si primesc unda verde.Urc,ajung in fata usii unde muzica "urla" din boxa.Aici mi am mai "revenit" si zic hai ca totusi poate poate.Mi i se deschide usa si aici se schimba tot...

In fata mea ma intampina o fata superba cu un corp perfect, toata un zambet si caterinca....am rasuflat usurat.De regula nu sunt eu f vorbaret de felul meu insa repede am gasit un subiect de discutie cu ea.M a poftit la un pahar de socializare si o tigara pe balcon.Printre altele am aflat si o parte din regulile casei.

Dupa socializare a urmat un dus si mai apoi in camera.Aici inainte de toate pastrand aceeasi nota relaxanta si pe alocuri comica am primit si ultimele reguli ale "casei".Pt o fractiune de secunda mi a taiat elanul,insa mi am revenit repede dupa ce am fost intrebat cum as dori sa decurga lucrurile si de preferinte.Asta pt mine e un mare plus pt ca denota o atentie aparte din partea ei ca intalnirea sa decurga cat mai placut posibil. (Ca si o paranteza regulile ei mi i s au parut de bun simt si ma bucur ca mi i le a spus dinainte pt ca altfel riscam sa patesc ca si in anumite cazuri cand esti cel mai "infierbantat"  si faci ceva si primesti raspunsul ca aia nu,ailalta nu si cel putin in cazul meu imi taie tot "elanul")

Stabilit aceste detalii precedem la scopul vizitei si aici incepe "iuresul". Isi desface sutienul si se dezvelesc acea pereche de sani superbi care instant ma atrag ca un magnet.Incepem cu un FK foarte bun dupa care nu neglijez nici sanii si decid sa deschid eu "jocul" cu un cunni.Continui eu pret de cateva minute unde pare se nu am facut o treaba "rea".Dupa a preluat ea fraiele si a trecut la ON.Nu pot sa declar ca am observat vreo tehnica speciala insa ma declar multumit.Cer sa continuam in 69.Deja devenind "infierbantat" doresc sa trecem la pasul urmator. Eee aici e "iuresul" propriu zis pt mine.Incepem cu LOT.Aici isi pune in evidenta tot dpmdv aspect,energie,implicare...pe scurt pt mine a fost super.Dupa ceva timp schimbam in misionar unde reusesc sa mai profit de acel FK misto si aici apare "inevitabilul".Pret de cateva momente mai zabovim asa...dupa care se scuza si se duce la dus.Ii urmez exemplul si dupa continuam discutiile in aceeasi nota relaxanta si comica.

Ca si concluzie pt mine a intrat din prima in TOP 5 personal ocupand un loc destul de fruntas.Ca si servicii,atitudine,igiena nu am nimic ce sa i reprosez.Mi as dori doar sa revina mai des pe la noi pt ca e de abonament.

Ms inca o data Corina si sper sa ne mai vedem inca o data pana iti inchei vizita la noi.

Spor la "joaca" colegii.

Îți mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie! Ești un simpaticcccccc! ❤️🥹🫶

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

!❤️🥹

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună seara dragilor! Pot prelua programări pentru mâine dacă va știți programul! ❤️ 

Va pup 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața. Astăzi mai am o ora disponibilă de la 15:30 la 16:30 apoi revin de mâine începând cu ora 14! Săptămâna viitoare miercuri va fi ultima mea zi la voi în oraș! Va pup. 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am vrut doar sa va spun faptul ca, mă strâng blugii la păsărica. 😵‍💫😂

• Mersi 1
  • Haha 3
  • Trist 1
  • Inimioara 6
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 10 minute, Carinasw a spus:

Am vrut doar sa va spun faptul ca, mă strâng blugii la păsărica. 😵‍💫😂

Nu se vede 😂😂

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, 22leon a spus:

Nu se vede 😂😂

De aia stau cu spatele.. Tocmai sa nu se vadă 😂😂😂❤️

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Putem face programări pentru mâine frumosilor! Program 14-22!

Sâmbăta 14-22! 

Duminica nu sunt! 👋❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 10 minute, danp123 a spus:

Eu vad ca ti-au intrat blugii-n cur! Si nu-i cinstit... acolo ar trebui sa intre pula mea! 😍🤩🤪

La anu poate 😁❤️ mai repede întra în pizda decât în cur 

• Haha 2
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat
3 minutes ago, Carinasw said:

Nu-mi da sperantze desarte... ca apoi sa-mi frangi inima. Eu astept pana la anu' pentru funduletzu' ala frumos!

• Haha 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, danp123 a spus:

Nu-mi da sperantze desarte... ca apoi sa-mi frangi inima. Eu astept pana la anu' pentru funduletzu' ala frumos!

Daca îmi aduci o oala cu sarmale poate ma mai gândesc și te las sa intri în fundul meu. 😂😶

• Inimioara 1
  • Oras:Vest
Postat
10 minutes ago, Carinasw said:

Ne pacalesti ? ne vedem la anu'

• Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Maine sunt dispo începând cu ora 14! Nu ma mai sunați, scrieți în whapp și menționați și în cât timp va pot răspunde înapoi. Pup 

Postat
8 minutes ago, Carinasw said:

Daca îmi aduci o oala cu sarmale poate ma mai gândesc și te las sa intri în fundul meu. 😂😶

sarmale cu topping de inghetata

• Haha 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat
8 minutes ago, Carinasw said:

Maine vin! Sa aduc si smantana?

Aduc eu un tub de gel...

• Haha 2
Postat
2 minutes ago, danp123 said:

Aduc eu un tub de gel...

Eu zic să nu te riști:))). Mai degrabă îți face ea ție curu' tunel, decât să i-o bagi tu ei 😅

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 12 minute, danp123 a spus:

Aduc eu un tub de gel...

De la smântână mi se întorc sarmalele înapoi 

Postat

Aveam treburi neterminate cu Corina, așa ca am vizitat-o din nou azi. Ne-am simțit amândoi bine, treburile au fost terminate, totul a fost super. 
Corina, să știi ca m-am gândit bine, și îți accept propunerea, poți să mă iei acasă. 😂

Ai grijă de tine, ne vedem la următoarea ta vizită în Banat. 🤗

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 27 minute, GlenQuagmire a spus:

Aveam treburi neterminate cu Corina, așa ca am vizitat-o din nou azi. Ne-am simțit amândoi bine, treburile au fost terminate, totul a fost super. 
Corina, să știi ca m-am gândit bine, și îți accept propunerea, poți să mă iei acasă. 😂

Ai grijă de tine, ne vedem la următoarea ta vizită în Banat. 🤗

Te pup, sa ai grija de tine simpaticule! ❤️👀

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat
Acum 2 ore, Carinasw a spus:

Ce "scârbos" 😅😁🫣 

Ce combinație ai găsit și tu ...sarmale cu fund 😅😅😅

• Haha 1
  • Oras:T M
  • Oras:T M
Postat
Acum 3 ore, Carinasw a spus:

Te las sau vă las?  Că nu se înțelege 🙂 

Are rost să fac sarmale sau e doar o ofertă cu dedicație 🤔 Sper că nu se fac discriminări pe acest minunat Forum!

• Haha 2
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 5 ore, Carinasw a spus:

Asta e revelația anului, Corinutza care anul trecut excludea cu certitudine și zicea că "doar in putulicăăă" este acum coruptă cu oala de sarme 😁

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața ❤️🫶 disponibila pentru programări. 

• Like 3
  • Inimioara 13

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...