Sari la conținut

0784534186 Katy

Postări Recomandate

• Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
1 oră în urmă, pascuale a spus:

Buna Katy,Mary(Bella),a stat intr-un apartament super,nou nout,aproape de centru,pe str.Morilor. Esti o fata minunata, abia aștept si cred ca nu numai eu,sa ne revedem. 

Sa ai o PRIMAVARA minunata!

Da confirm Pascuale ,era super ok apartamentul in care a stat Mary (bella),locatie buna

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 84
12 hours ago, .Katy. said:

Bună, voi revenii cu siguranța în Vâlcea dar prima oară trebuie să caut cu atenție cazare….am avut mereu experiențe neplăcute cam în toate apartamentele în care am fost. Voi anunța vizita mea la voi❤️ vă pup și vă doresc o primăvara frumoasă🤗

Te așteptăm cu drag :)

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 177
Acum 10 ore, Jiren1994 a spus:

Da confirm Pascuale ,era super ok apartamentul in care a stat Mary (bella),locatie buna

Locație bună u de a mai stat Mary(Bella) este și pe.bulevard peste drum de Lidl..blocul X ..cu bariera...eu cred ca ar trebui sa vb..

Mult succes Katy!..

*oricum eu mai trec pe la Sibiu...pe curând..

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Poate de data asta când termină vizita la Sibiu să vină și la noi ca este nevoie de @.Katy. 😍😊 pentru mine a fost de fiecare dată vizita cum trebuie când am fost la ea 🍑👅

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 592
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Acum 1 minut, igormaihai a spus:

Poate de data asta când termină vizita la Sibiu să vină și la noi ca este nevoie de @.Katy. 😍😊 pentru mine a fost de fiecare dată vizita cum trebuie când am fost la ea 🍑👅

Te-ai mutat 🤭🤭 nu am in plan sa ajung prea curând la voi🫣 însă când ma voi hotărî voi anunța din timp 😘 plus perioada pe care o voi sta. Pupici 😘

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 53
  • Oras:rm.vâlcea
  • Oras:rm.vâlcea

Pacat,mare pacat!Esti minunata si ai lumina chipurile si sufletele multora dintre noi.

Sa fii bine si te asteptam oricund cu mare drag.

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Acum 4 ore, .Katy. a spus:

Te-ai mutat 🤭🤭 nu am in plan sa ajung prea curând la voi🫣 însă când ma voi hotărî voi anunța din timp 😘 plus perioada pe care o voi sta. Pupici 😘

Noi colegii de aici care am fost la tine în câteva rânduri te așteptăm cu mare interes la Vâlcea  🙌😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...