Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Mă oameni buni să vă povestesc cea făcut ursaria din mine.ASta ESTE O POVESTE A UNUI OM DISPERAT DĂ FENOMEN SĂ SE UITE CEAM MAI PE INTERES.Am ajuns să scap maioneză din kebab că gyros dala nu consum pe Cesare Pacciotti.Umblu numai cu stripteoze și staruri de la Ferentari.Orice vorbă o fac in rimă.Vorbesc numai din gât.Animalul meu preferat este Ursul.Blănurile.Mi-am pus pe scaunu de la 7-ar o blana de urs șimi pun capu la urs pă freza mea ân timp ce conduc cei 4 litrii benzină.Nam luat long ca dala 600 are șoferii.Miam pus șemineu 5000 de euro Italia în Garsonieră.Tot ce ascult este Vali Vijelie.Am tripuri cu lingouri de aur.Alimentul meu preferat este floarea soarelui.Bulgaria.Am ajuns din om neom.Citeam cărți...ascultam Vivaldi.Acum Vivaldi este Salam și singurele cărți care le citesc sunt cărțile altora..

Postat

John,dezamagitor....chiar jalnic as putea spune 

Da-i-o lui la muie,fute-l la cur,pune-l capra,umeri craci,dar lasa-i frate iubita in pace.Mai ai putin si urmeaza cine,maica-sa,sor-sa,verisoara de gradul 1???

Urmeaza gif-urile cu mucii atarnati pana la buric si ti-ai revenit la normal 

Dezgustator!

E bine ca insisti 

Spor la treaba!

inainte sa fii oirpilat de interventiile mele te rog sa te informezi! pe topicul unde a inceput aceasta disputa, colegul nostru "de ce" a considerat ca este in regula sa deschida subiectul si sa dezbata despre sotia mea! acum eu ce sa fac, daca e liber la shaorma cu de toate eu sa nu cer maioneza si ptr iubita lui? tot el a facut si remarca "in gatii ma-sii" la adresa mea! eu sa trec cu vederea? sa intorc obrazul? asa ma stiti voi pe mine?

nu mai fiti dragii mei atat de sensibilosi? din spusele lui eu sunt cel slab, cel daramat psihic!

p.s. trebuie sa recunosti ca aia cu mucii pana la buric a fost monumentala!!!

Postat

John,dezamagitor....chiar jalnic as putea spune 

Da-i-o lui la muie,fute-l la cur,pune-l capra,umeri craci,dar lasa-i frate iubita in pace.Mai ai putin si urmeaza cine,maica-sa,sor-sa,verisoara de gradul 1???

Dezgustator!

E bine ca insisti 

Spor la treaba!

inainte sa fii oirpilat de interventiile mele te rog sa te informezi! pe topicul unde a inceput aceasta disputa, colegul nostru "de ce" a considerat ca este in regula sa deschida subiectul si sa dezbata despre sotia mea! acum eu ce sa fac, daca e liber la shaorma cu de toate eu sa nu cer maioneza si ptr iubita lui? tot el a facut si remarca "in gatii ma-sii" la adresa mea! eu sa trec cu vedere? sa intorc obrazul? asa ma stiti voi pe mine?

p.s. trebuie sa recunosti ca aia cu mucii pana la buric a fost monumentala!!!

imi imaginez ca am un revolver

imi imaginez ca stau cu tine, nevastata in aceeasi camera

imi imaginez cum ii zbor ei creierii 

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

John,dezamagitor....chiar jalnic as putea spune :(

Dezgustator!

:). Se cer injuraturi fairplay? ...Ma amuza solicitarile astea.

Eu nu-s pretentios. Injurati-ma cum doriti (dar o faceti pe barba voastra).

Va acord si avantaj informational: am nevasta skinny, copil mic, parintii traiesc (da' taica-miu e burtos si e posibil ca maica-mea sa nu fi fost usa de biserica), juma' din bunici morti. Tarati-va pula prin ei cat vreti (repet: pe barba voastra :)). Promit si ca voi zambi daca sunteti originali.

Viata m-a invatat ca cel mai periculos nu e userul anonim de pe un forum, care-mi spune ca-si taraie coaiele pe larvele din starvul mamei ci cel care, in viata reala, a facut un botic de bursucel si mi-a aratat obrazul inainte de a incepe sa-mi care pumni in cap :D.

• Like 3
Postat

berarule da-mi voie sa fac cateva afirmatii te rog!

eu nu am nimic de impartit cu tine, sau cu oricare alt participart in aceasta sectie a forumului. nu cu tine, nu cu sfantu, nu cu cei ce au deschis acest topic si au continuat discutiile pe el. sincer iti spun, nici nu stiu despre ce este vorba aici! nu inteleg care sunt elementele care se disputa, care sunt argumentele si ce anume se doreste de la ele! vreau sa cred ca exista totusi un scop, un catalist, o motivatie, altfel nu ar avea nici cea mai mica noima! de regula cred ca este vorba despre afirmarea individuala. despre care se pisha mai departe. iar ptr ca nu ne putem cara pumni reali in cap ne caram pumni virtuali. sfantu crede ca eu asta mi-am dorit, o confruntare cu injurii si pumni virtuali, dar ii transmit ca indiferent cat de mult in urma se va duce in discutii va observa ca eu nu am adugat nimic la ele ptr ca eu chiar sunt pe dinafara subiectului dezbatut, atat in topicul "intrebare la pisicuts", cat si pe "pisicuts de ce permiti conturi multiple".

eu am intervenit din cauza unei singure si simple afirmatii: mi-am observat numele meu de utilizator pe lista negativa a unui coleg. este dreptul lui, nu contest acest lucru, la fel cum nici el nu m-a putut impiedica pe mine sa ii expun punctul meu de vedere pe sectia constanta atunci cand solicita sa fie si el bagat in seama. insa nu ma poate impiedica nimeni sa nu imi doresc sa fiu nr.1 pe lista facuta public de el! mie imi place provocarea, imi place competitia, imi place sa ajung cat mai sus pe orice lista. pe cale de consecinta, va promit voua tuturor ca daca colegul meu "de ce" va revizui si va republica lista lui cu numele meu in frunte eu voi renunta la oricare interventie aici, in aceasta zona a forumului. ptr el este simplu, publica o lista cu numele meu cap de afis iar eu inchei orice discutie tangentiala. i-am precizat de cateva ori acest lucru insa el inca nu a vazut "valoarea" in schimbul de replici dintre noi. am convingerea ca atunci cand va fi constient ca eu merit sa fiu prima lui optiune, atunci ma va trece!

nu am folosit injurii cred, doar sesizari ale unor stari de spirit, slabiciuni, puncte nevralgice. am subliat poate un pic mai apasat anuminte terminologii tocmai in scopul de a atrage atentia. v-am solicitat voua un time-out sa inchei dezbaterile cu el, dupa care intentia mea este sa va returnez topicurile in totala lipsa a interventiilor mele. nu este vina mea modul in care il percep eu pe colegul nostru, este singura concluzie pe care eu o pot trage si se bazeaza doar pe afirmatiile lui. nu sunt eu singurul care a ajuns insa la aceasta concluzie, exemplele interventiilor lui sunt numerice si mai pe tot forumul, iar lista distinsilor colegi care il "apreciaza" creste zilnic. eu chiar imi doresc sa-i fiu prieten. in sensul in care il vad nefericit prin modul in care se exprima! m-as oferi sa beau o bere rece cu el, sa urmarim traficul pietonal in fuste scurte de pe confortul fotoliilor unei terase chochete, sa glumim, sa randem si sa punctam seara cu o iesire la una sau mai multe din fetele care ne sunt colege aici. asta as face eu ptr un prieten nefericit! prin proiectie insa, acolo unde nefericirea evident poate aduce atingere si unei parti feminine, il asigur ca eu am aceiasi predispozitie! eu nu discriminez, eu doresc sa fac fericit pe oricine imi este drag. daca el imi este atat de drag, daca eu tin la fericirea lui, nu este oare logic ca imi doresc ca si iubita lui sa fie cel putin la fel de fericita? astfel, ei impreuna vor fi mult mai fericiti decat sunt in acest moment!

in concluzie nu sunt de acord cu injuraturi, dar accept progresivitatea impusa si gradul in care denaturam orice discutie! imi rezerv dreptul ca atunci cand interlocutorul implicat introduce noi subiecte in discutie, sa am drepturi egale in a cobori si eu modul in care discutam! eu tin la fair play sa stii!

• Oras:Bucuresti
Postat

Pisi,te mai intreb o data...imi poti spune si mie,te rog frumos,de ce a fost banat useru-ul v-ships(am cautat dar nu am gasit nimic,vroiam doar sa stiu motivul).

Ms!

Vizitator Beraru
Postat

@johnholmes, nu am reusit sa separ exprimarile coerente de cele incoerente si fragmentele serioase de cele sarcastice. In concluzie, nu ma incumet sa raspund serios. 

...Sper sa n-ai nimic de impartit cu mine in continuare :).

• Like 1
Vizitator Beraru
Postat

Pisi,te mai intreb o data...imi poti spune si mie,te rog frumos,de ce a fost banat useru-ul v-ships(am cautat dar nu am gasit nimic,vroiam doar sa stiu motivul).

Ms!

Acum aflu si eu ca a fost banat v-ships. Nu stiu ce reactie sa am, sunt baut.

Postat

@johnholmes, nu am reusit sa separ exprimarile coerente de cele incoerente si fragmentele serioase de cele sarcastice. In concluzie, nu ma incumet sa raspund serios. 

si cu nevasta ta! :)...ai grija cu el ca asta e 'ala periculosu' de care iti spuneam eu candva! :)

Postat

Vomita pe masa,sau in pat...depinde unde esti! :) Berarule! :)

Postat

normal ca nu te incumeti, avantajul tau este ca si la bautura ai inca discernamant! altii nici treji nu realizeaza ca lipsesc elemente din ecuatie! ;)

Postat

Dupa ce-ai ajuns sa nu ti se mai scoale nici dupa o ora de muie combinata cu laba, alergandu-te **spam editat**ele puse de militie sa te violeze prin C-ta, rectivand babe fara dinti in gura, acum te-ai gandit ca ca-i mai bine sa te-apuci de  stins incendii, ma botanistule? :slap2

De ce simt in urina ca asta-i clona unui bulangiu pervers, care chiar vrea sa ma calce pe nervi? :rant ..chisa-te-as in freza de martalog care esti.

Mai doamnelor si domnisoarelor, care sunteti voi fomei, voi chiar sunteti tampite daca acceptati si chestii d-astea, atunci va meritati soarta de cretine.

Bai junkie, pompieru'' chisat in freza, cum dereaq de n-ai fost si tu la Beirut azi-noapte?... inghiti-te-ar pamantu' sa te-nghita. :pope

Pentru asta si-a luat el ban?Pe bune???

Pai John de ce nu isi ia ban pentru recenziile lui de cacat,sau pentru faptul ca are bucurii la a mea iubita :),deja isi vede pula in gura ei(cat tupeu! :) ),pentru faptul ca se crede buricul ocolului silvic,ca e un padurar cu bani multi si care vaneaza caprioare doar pentru a isi satisfacea setea aia de porc mistret,sa isi bage ratul la veverita si sa aiba orgasme cosmice?El de ce nu?...si are si ij de mii de puncte de reputatie(o sa scriu mai tarziu de ce nu le merita).

Xoxo :) de ce nu e lasat sa se plimbe pe malul unui lac si lasat sa acosteze niste gaste,sa le violeze,sa fie prins si apoi acuzat de zoofilie?

lui de ce I se permite sa stea mereu cu pula in gura(e problema lui de ce face asta) si in acelasi timp sa faca propuneri indecente de genul sa I se suga pula si de altcineva fiindca el are deja rana in gat?el pare inofensiv(scrie mereu putine cuvinte) dar intervine cu pula lui mai mereu,in orice discutie,si creeaza un gang bang virtual pe care nu il poti aprecia nicicum.

Daca tot se baneaza,banati corect!

Postat

dragi colegi,

am rugamintea sa nu imi mai trimiteti prin pm mesaje inflamatorii! mi-ati stricat toata ziua si nu cred ca este corect asa! nu imi place sa primesc astfel de vesti niciodata, si nicidecum in aceasta josnica maniera de barfa! eu unul nu cred nimic din informatia primita!!! 

:@

Postat

NR. 1 Pai John de ce nu isi ia ban pentru recenziile lui ...(.)

NR. 2 Xoxo :) de ce nu e lasat sa se plimbe ...(.)

Daca tot se baneaza,banati corect!

sa stii draguta ca incep sa am totusi sperante ptr tine! uite, vezi tu, subconstientul iti functioneaza, a nimerit ordinea...ai sesizat? xoxo pe locul 2, iar eu cap de afis!!! modifica, revizuieste si posteaza noua lista si gata...ajungi si cu al tau constient pe aceeasi treapta!

p.s. roaga si tu colegii nostri sa nu-mi mai trimita mesaje urate prin pm!!!

Postat

sa stii draguta ca incep sa am totusi sperante ptr tine! uite, vezi tu, subconstientul iti functioneaza, a nimerit ordinea...ai sesizat? xoxo pe locul 2, iar eu cap de afis!!! modifica, revizuieste si posteaza noua lista si gata...ajungi si cu al tau constient pe aceeasi treapta!

p.s. roaga si tu colegii nostri sa nu-mi mai trimita mesaje urate prin pm!!!

Sunt mesaje urate cu trimitere la mine sau sunt mesaje urate adresate tie? :)

• Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

tot e frumos, tu ma faci de fiecare data sa schitez o basina! am ajuns ca de fiecare data cand ma asez constipat pe wc sa ma gandesc la tine! recunosc, ma ajuti mult in purgatie! multumesc pe acesta cale! dar ca sa nu fiu off-topic iti dau un indiciu fata de "voi":

Pe mine scoate-mă din lista aceea. De ce? mi-a devenit indiferent: nu mai citesc nimic din ce postează.

Postat

Pe mine scoate-mă din lista aceea. De ce? mi-a devenit indiferent: nu mai citesc nimic din ce postează.

sigur colega, sunt multi care realizeaza lipsa de folos a lui de ce! dar mai sunt si altii care spun asa: m--a batut m-a batut, dar de ce m-a impins? cam asta spun eu, nu vreau sa fiu scos de pe lista, dar vreau sa fiu primul! acum, realizezi ca nu prea tine de tine daca esti bagat sau scos de pe o lista, si nici macar nu ar fi atat de importanta lista, dar atunci cand alcatuiesti si publici o lista, tine cont de ierarhizarea adecvata! eu unul tin sa fie recunoscute merite reale a celor pozitionati acolo! vedeti voi, eu vreau ca de ce sa realizeze, meritele mele de a fi primul pe lista lui de...nici nu stiu...ce fel de lista este, utilizatori pe care el nu ii tolereaza, agreeaza, place sau i-au subliniat candva completa inutilitate a lui aici?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...