Sari la conținut

Raluca 0761575836

Postări Recomandate

• Oras:Bistrita
Postat

Astazi am vizitat-o pe Raluca, dupa ce in prealabil am dorit sa merg la colega ei, Delia. Din pacate eram putin grabit, iar Delia mi-a spus ca are un client pentru o ora, astfel ca am optat pentru colega ei, Raluca, si pot spune ca nu am facut o alegere gresita. 

Fata este draguta, sociabila, si nu se grabeste, iar pentru o finalizare, am platit 150 de lei.

Actiunea a inceput cu un oral bine executat, dupa care m-a intrebat ce pozitie prefer. Am rugat-o sa vina peste mine, si s-a conformat, fara sa faca mofturi, cum am patit la alte fete.

Si aici s-a descurcat foarte bine, iar din cauza faptului ca eram destul de infierbantat, am terminat destul de rapid, fara sa apucam sa incercam si alte pozitii.

Per total a fost o experienta placuta, si probabil ca o sa o vizitez din nou daca reusesc. Am inteles ca mai ramane doar 2-3 zile prin oras. 

Va recomand sa incercati, deoarece la ora asta, nu stiu daca e ceva mai bun prin oras.

• cleopatra01 a schimbat titlul în Raluca 0761575836
  • Oras:Bistrița
  • Oras:Bistrița
Postat
Acum 2 ore, iannis19 a spus:

Astazi am vizitat-o pe Raluca, dupa ce in prealabil am dorit sa merg la colega ei, Delia. Din pacate eram putin grabit, iar Delia mi-a spus ca are un client pentru o ora, astfel ca am optat pentru colega ei, Raluca, si pot spune ca nu am facut o alegere gresita. 

Fata este draguta, sociabila, si nu se grabeste, iar pentru o finalizare, am platit 150 de lei.

Actiunea a inceput cu un oral bine executat, dupa care m-a intrebat ce pozitie prefer. Am rugat-o sa vina peste mine, si s-a conformat, fara sa faca mofturi, cum am patit la alte fete.

Si aici s-a descurcat foarte bine, iar din cauza faptului ca eram destul de infierbantat, am terminat destul de rapid, fara sa apucam sa incercam si alte pozitii.

Per total a fost o experienta placuta, si probabil ca o sa o vizitez din nou daca reusesc. Am inteles ca mai ramane doar 2-3 zile prin oras. 

Va recomand sa incercati, deoarece la ora asta, nu stiu daca e ceva mai bun prin oras.

Dar fata din poze e ea ? 

Postat
Acum 30 minute, CR7aurel a spus:

Unde au locație?

In spate la Profi, pe Ștefan cel Mare

Postat
Acum 30 minute, Razvanel20 a spus:

Dar fata din poze e ea ? 

Da

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu la colega ei as vrea să merg, Delia, a fost careva?

• Oras:Peste tot
Postat
19 hours ago, iannis19 said:

@iannis19

Dupa numarul ei de telefon nu gasesc nimic despre ea !!! 

Daca tot ai deschis recenzie despre ea ,puteai incepe prin a spune oralul cum la executat ! 

Postat
Acum 3 ore, calatoru42 a spus:

@iannis19

Dupa numarul ei de telefon nu gasesc nimic despre ea !!! 

Daca tot ai deschis recenzie despre ea ,puteai incepe prin a spune oralul cum la executat ! 

Dacă citeai atent, am scris ca l-a executat bine.
Dacă te referi la protejat/neprotejat, eu am ales prima varianta.

Postat
4 hours ago, iannis19 said:

Dacă citeai atent, am scris ca l-a executat bine.
Dacă te referi la protejat/neprotejat, eu am ales prima varianta.

Ma refeream ON sau OP 

Tu ai scris a inceput cu un "oral bine executat" 🤣 nu pot deduce daca e normal sau protejat 🤣 dacă a atacat si sateliti 🤣 daca a fost un oral cu tenta de Deep!!!!

• Oras:Vatra Dornei
  • Oras:Vatra Dornei
Postat

Am trecut si eu pe la Raluca. 

Domnisoara o “tigancuta” dragutica, din Bucuresti, 8

ON, bunisor, si cu mana pe bilute, 9.

NP pe la spate, da si contre, ma terminat, 10.

150 de coco, un numar. Pacat ca maine pleaca.

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...