Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 3 ore, statistics a spus: si se mai gasesc cativa sa te aprecieze public ca le elimini competitia... penibil Explica-mi si mie, daca poti, ce ai vrut sa spui aici? Eu l-am apreciat, dar nu am nicio competitie cu nimeni. Adica nu am fete la produs, daca asta insinuezi. Eu zic sa fii mult mai atent la ce scrii alta data. Ca o cam dai de gard de multe ori. Inclusiv cu acuza la adresa mea ca as avea mai multe conturi. Eu inca astept dovada. Care e celalalt sau celalalte conturi de pe care scriu? Fii si tu barbat ...macar o data. 4 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Iunie 20, 2023 O da ... Asa repede s au miscat treburile....ca pana sa o sun pe respectiva( am vrut o programare ) ...ii deja dusa ...😅😅😅😅 Atat circ ...pentru nimic ... Pana la.urma.Toti suntem....o.apa si un panamt 🥲🥲 Aaa...am.avut noroc ...sa vad pozele .si pot spune ca imi place ...bronzul . 😅😅 Din experienta mea ...pot spune ca in doua locuri il poti obtine ... La.sapa ...ca a fost sezonul. Sau la spart seminte ...pe.bordura . Link spre comentariu
Vizitator Pamfiliu Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 1 oră, 20_14 a spus: Din experienta mea ...pot spune ca in doua locuri il poti obtine ... Te contrazic😅 in trei locuri 🤣🤣🤣și la tăiat de lemne Link spre comentariu
Vizitator Pamfiliu Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 La 19.06.2023 la 2:52, new era a spus: OK, trebuie sa precizez ca atunci cand vorbeam de prenuptial, de fapt toata postarea mea, era un reply la cazul lui Lucas si un sfat pentru prietenul lui. Eu personal inca de la 15 ani(cu toate ca daca ma gandesc bine primele astfel de ganduri le-am avut chiar mai devreme) eram hotarat ca nu o sa ma casatoresc si nu voi avea copii niciodata, indiferent in ce situatie financiara as fii si oricat de bine m-as intelege cu o femeie. Si de atunci pana acum sunt si mai convins ca am luat decizia buna, nu am deloc momente de dubii, cred ca as putea scrie o carte cu detalierea argumentelor pentru care mie personal nu imi place viata de familie. 10 vieti sa am si nu as alege viata de familie in nici una, sunt un nefamilist convins, deci eu personal nu am si nu voi avea niciodata nevoie de prenuptial ca nu ma voi insura. Eu personal provin dintr-o familie ceva mai instarita, deci nu bogata dar totusi am clar mai mult “de cateva sute de euro” si daca as fii un om atras de viata de familie, da as cere prenuptial, daca nu vrea sa plece la altul. Eu nu plang dupa si nu sunt condus de femei si intr-adevar sunt egoist (si/sau prudent, vorba lui farafiltre). Totusi eu zic ca daca un barbat are doar “o casa sau un apartament si o masina” tot e bine sa fie atent, ca la ala daca ii ia jumate din cat are ar putea ajunge sa traiasca intr-o garsoniera insalubra intr-un cartier de cacat la periferie. In schimb la Elon Musk daca ii iei jumatate din bani, tot super-bogat ramane, nu ii afecteaza stilul de viata. Decat am o relatie cu o femeie materialista care sa poata sa aibe acces la jumatate din ceea ce detin, prefer sa fiu egoist si sa “decartez la prostituate bani pentru absolut fiecare partida de sex din viata mea”. In primul rand, eu personal sunt mai hedonist de felul meu, caut placerea/distractia imediata care sa fie obtinuta cu efort putin. Am avut relatii la viata mea, bineinteles, dar or fost relatii simple in care nu s-o pus problema de mutat impreuna sau casatorie, pentru mine relatiile pot fii placute/dragute dar nu le caut, una peste alta principalul lucru care ma atrage la o femeie e aspectul fizic si sa fac sex cu ea. In schimb legaturile emotionale, tinutul de mana pe strada, alinturile, socializatul nu mi se par asa interesante, sunt ok, dar nu ma impresioneaza extraordinar de mult, pot trai fericit fara ele. Pe langa faptul ca sunt hedonist, mai sunt si nihilist si mai sunt si cinic. Deci eu prefer o curva-prostituata care imi spune direct ce face/ce nu face si cat costa decat o curva-materialista care se lauda ca ii pasa de iubire dar de fapt banii sunt mai importanti. Daca sunt in relatie cu una si ea vrea bani de la mine, eu nu am nici o problema sa-i dau, sa-mi spuna cat ii finalizarea, ce servicii are si daca imi convine pretul ii dau(vorba lui Hagi:”sa facem sa fie bine ca sa nu fie rau”). Daca tot e curva, sa fie curva pe fata, nu imi place ipocrizia/falsitatea, cum am spus, sunt mai cinic de felul meu. Apropo de ipocrizie, de-a lungul timpului am observat in cercurile prin care am umblat femei care erau innebunite si chiar plangeau la filme gen Titanic, considerand acea relatie o poveste de iubire nemaipomenita dar in Titanic e vorba despre o femeie frumoasa si bogata care iubeste un baiat frumos dar sarac, in schimb nici una din ele nu i-ar da o sansa unui baiat care lucreaza pe salariul minim dar arata bine si e politicos…ciudat. Eu vad casatoria ca fiind un act depasit, chiar primitiv pentru secolul 21. Oamenii s-or schimbat, devin din ce in ce mai putin sociabili, una din cauze e ca au tehnologie din ce in ce mai avansata care ii ajuta sa se descurce singuri, sa isi ocupe timpul si astfel devin poate ceva mai reci dar si mai independenti. Si asta nu pentru ca zic eu, in toate tarile civilizate/occidentale natalitatea e intr-o scadere mare, casatoriile sunt din ce in ce mai putine si la varste din ce in ce mai inaintate iar cei care totusi se casatoresc din ce in ce mai multi ajung la divort. Casatoria si viata de familie mai are popularitate in tarile arabe(spalati pe creier de Islam) si Africa(acces la educatie redus) care nu sunt asa dezvoltate. In occident, oamenii din noile generatii sunt mai libertini, vor sa se distreze, sa isi traiasca viata sunt din ce in ce mai putin religiosi si mai mult atei/nihilisti, mai putin rigurosi si mai mult hedonisti …adica mai asemanatori cu mine.😊 Casatoria mai exista in ziua de azi pentru ca femeile sunt atrase de ea, ele sunt mai atrase de viata de familie mai mult decat barbatii. Intreaba o femeie casatorita care o fost cea mai frumoasa zi din viata ei si o sa iti spuna ca atunci cand s-o maritat, in schimb daca intrebi un barbat insurat, iti va spune de vreo betie din liceu. Mi se pare si aiurea sa juri/promiti cuiva ca o sa fii alaturi la bine si la rau pentru tot restul vietii si sa ajungi sa divortezi ca te-ai saturat/plictisit de partener/partenera(multi din astfel de motive divorteaza, putini divorteaza din chestii serioase cum ar fii violenta domestica). Avand in vedere ca nu ai de unde stii ce sentimente vei avea in viitor, eu zic ca mai matur e sa incerci sa faci relatia sa mearga cat mai bine dar sa iei in considerare posibilitatea de a ajunge la despartire. La o femeie cu care am o relatie ii dau respect, o ascult, o fac sa rada, o ajut cu sfaturi/suport emotional cand trece prin clipe grele, o iubesc…sigur…eu personal nu o iubesc pe una mai mult decat ma iubesc pe mine, sunt mai egoist, dar nici nu am pretentia ca ea sa ma iubeasca mai mult decat pe ea insasi. In schimb la o prostituata ii dau bani intr-adevar dar nimic din celelalte chestii, nu imi pasa de ea. Ce face prostituata cu banii ii treaba ei, ma intereseaza mai putin ca ea ii da la unu sa ii joace la pacanele, asa cum nu imi pasa daca angajez un muncitor in constructii sa imi renoveze casa si ala ii da toti banii la o pitipoanca materialista ca sa fie in relatie cu el. Eu vad relatia curvar-prostituata ca o tranzactie, un domeniu de prestari servicii, eu de cand merg nici nu s-o pus problema sa ma atasez de vreuna, sa ma indragostesc ca sa imi bat capu daca ea are probleme de genul asta. După ce vei trece de o vârstă îți vei da seama cum stă treabă mai bine, până atunci spor la distracție și sper să nu se înmulțească asemenea deștepți Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33616 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 4 ore, nellu2012 a spus: Adica nu am fete la produs, daca asta insinuezi. Eu zic sa fii mult mai atent la ce scrii alta data. Ca o cam dai de gard de multe ori. Dacă nu ai, sa-ti faci rost ( măcar 2-3) .....de la tine chiar am pretenții 😂😂 Bine ai venit în club ! 😂😂 1 5 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4242 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2023 Cred ca la manu facea referire, ca si eu cred ca administreaza rebreanu, de la un capat la altu😁😆 4 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 31 minute, 22leon a spus: Dacă nu ai, sa-ti faci rost ( măcar 2-3) .....de la tine chiar am pretenții 😂😂 Bine ai venit în club ! 😂😂 Mie imi place sa le dau bani fetelor, nu sa le iau banii. P.S. Imi place cat de selectiv e in raspunsuri @statistics. Raspunde numai la ce vrea el. Si de cele mai multe ori, cand o face, ne da lectii. Ca si am fi ...avizi dupa cunoasterea lui. P.S.1 Sper sa nu-mi iau "ban" pentru off-topic la Discutii Generale😂. 3 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Iunie 20, 2023 11 minutes ago, farafiltre said: Cred ca la manu facea referire, ca si eu cred ca administreaza rebreanu, de la un capat la altu😁😆 Toate fetele sa vina pe Rebreanu! Nu stiu la cine face referire, dar recunosc ca m-am iritat si eu un picut. 2 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33616 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 6 minute, nellu2012 a spus: P.S.1 Sper sa nu-mi iau "ban" pentru off-topic la Discutii Generale😂. Nici o șansă. Săptămâna viitoare s-ar putea sa ajung pe la Cluj. Poate ar trebuie sa verific cum mai stau lucrurile cu o fata de 100+ 😜😂 3 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2023 Chiar acum, 22leon a spus: Nici o șansă. Săptămâna viitoare s-ar putea sa ajung pe la Cluj. Ar trebuie sa verific cum mai stau lucrurile cu o fata de 100+ 😜😂 Sper sa nu fi chitra si sa ne spui si noua despre cine e vorba. Si de ce nu, sa o convingi sa ne viziteze. Am incredere in tine. 1 2 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33616 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2023 Chiar acum, nellu2012 a spus: Sper sa nu fi chitra si sa ne spui si noua despre cine e vorba. Si de ce nu, sa o convingi sa ne viziteze. Am incredere in tine. 😂😂😂 Numele Maya iti spune ceva ? Ii "amica" lui Cozo . 😁😂 2 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4242 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 14 minute, manutm a spus: * recunosc ca m-am iritat si eu un picut. Ii normal sa fie asa, nici nu mi dau seama daca doar scapa porumbelu sau ii agitator si incearca sa ne impinga spre cainta...si eu nici macar nu cunosc pe nimeni in Rai😢 3 dag dal gas! Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2023 1 oră în urmă, 22leon a spus: 😂😂😂 Numele Maya iti spune ceva ? Ii "amica" lui Cozo . 😁😂 Recunosc, eu nu-s chiar atat de umblat prin tara ca voi. Sper totusi sa-mi spuna la un moment dat...ceva. Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33616 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 24 minute, nellu2012 a spus: Recunosc, eu nu-s chiar atat de umblat prin tara ca voi. Sper totusi sa-mi spuna la un moment dat...ceva. Nelu , anul trecut a fost un mic scandal cu ea când activa în Tm. Fata faina ,frumușică, începătoare dar ....și-a făcut destui "amici" pe aici 😁 Nu prea cred că îi curioasa de Tm, dar poți incerca.😁 Se pare ca a învățat ceva din experiența și a îmbunătățit abordarea. Topicul actual : 3 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 2 ore, nellu2012 a spus: Mie imi place sa le dau bani fetelor, nu sa le iau banii. P.S. Imi place cat de selectiv e in raspunsuri @statistics. Raspunde numai la ce vrea el. Si de cele mai multe ori, cand o face, ne da lectii. Ii ruda cu Magni 🤣🤣🤣macar Lucas are umor . 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6166 Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 47 minutes ago, 22leon said: Se pare ca a învățat ceva din experiența și a îmbunătățit abordarea. Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba! Vedem si cum si-a facut cont de client doar ca sa atace utilizatorul care a scris ceva negativ despre ea Link spre comentariu
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 @new era foarte interesanta ultima ta postare. Felicitări. Hai sa le luam pe rand (o să le scriu pe rand): On 6/19/2023 at 3:52 AM, new era said: Eu personal inca de la 15 ani(cu toate ca daca ma gandesc bine primele astfel de ganduri le-am avut chiar mai devreme) eram hotarat ca nu o sa ma casatoresc si nu voi avea copii niciodata, indiferent in ce situatie financiara as fii si oricat de bine m-as intelege cu o femeie. Si de atunci pana acum sunt si mai convins ca am luat decizia buna, nu am deloc momente de dubii, cred ca as putea scrie o carte cu detalierea argumentelor pentru care mie personal nu imi place viata de familie. 10 vieti sa am si nu as alege viata de familie in nici una, sunt un nefamilist convins, deci eu personal nu am si nu voi avea niciodata nevoie de prenuptial ca nu ma voi insura. On 6/19/2023 at 3:52 AM, new era said: Eu vad casatoria ca fiind un act depasit, chiar primitiv pentru secolul 21. Care sunt problemele legate de căsătorie și viața de familie? Exista și părți bune pentru căsătorie, viața de familie și facerea de copii? Din ce îmi dau seama din ce spui tu, ar fi că nu. Îți dai seama ca fara viața de familie, fara nașterea de copii...probabil că oamenii ar dispărea, și chiar și tu ai venit pe lume datorita unei căsătorii a părinților tai, a unei vieți de familie, ba chiar a unei vieți de familie împlinite din ce spui: On 6/19/2023 at 3:52 AM, new era said: Eu personal provin dintr-o familie ceva mai instarita, deci nu bogata dar totusi am clar mai mult “de cateva sute de euro” si daca as fii un om atras de viata de familie, da as cere prenuptial, daca nu vrea sa plece la altul. Poți spune mai multe detalii despre argumentele tale legate de faptul de ce nu îți place viața de familie, căsătoria și copii? 1 Link spre comentariu
new era Reputație: 307 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 8 ore, Pamfiliu a spus: După ce vei trece de o vârstă îți vei da seama cum stă treabă mai bine, până atunci spor la distracție și sper să nu se înmulțească asemenea deștepți Salut! In primul rand apreciez ca te-ai deranjat sa citesti tot ce am scris, persoana careia ii era destinat textul nu o reusit din cauza ca era prea lung si obositor, deci ii ok ca macar nu l-am scris degeaba si chiar o ajuns sa fie citit de cineva.😊 Eu sunt un om destul de hotarat cand vine vorba de ce imi place, inca din adolescenta m-am studiat pe mine insumi cand vine vorba de ce imi place, sentimente, etc ca sa imi dau seama cine sunt si ce imi place. Ca daca eu nu ma inteleg, nu stiu cine sunt atunci cum pot sa am pretentia ca altii sa ma inteleaga. In acest moment am 33 de ani, deci nu mai sunt chiar "tanar si nelinistit"...niciodata nu am fost un om naiv, intotdeauna am fost mai realist decat altii. Acuma sigur ca daca tu esti mai varsta decat mine probabil o sa spui ca tot ma consideri prea tanar ca sa imi dau seama ce vreau, etc. La sfarsit ai spus ca speri sa nu se inmulteasca asemenea desptepti ca mine. Pai acuma depinde din ce punct de vedere vorbim: Daca vorbim dpdv biologic al persoanei mele si al oamenilor care gandesc ca mine, da noi astia mai nihilisti-hedonisti nu prea suntem interesati de viata de familie si nu ne dorim copii, deci din acest punct de vedere ok. Daca vorbim dpdv al mentalitatii nihilisto-hedoniste sa se inmulteasca, pai cum am spus in postarea anterioara cam asta e trendul in nlumea occidentala, poate nu sunt la nivelul meu din acest punct de vedere, dar cum am spus statisticile arata ca oamenii din generatie in generatie intr-o lume din ce in ce mai tehnologizata si industrializata sunt mai putin religiosi, mai putin atrasi de casatorie si a face copii si in general chiar si la varste inaintate cauta mai multa distractie/relaxare si mai putin responsabilitati, 1 Link spre comentariu
nila78 Reputație: 643 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 20 minute, new era a spus: Daca vorbim dpdv al mentalitatii nihilisto-hedoniste sa se inmulteasca, pai cum am spus in postarea anterioara cam asta e trendul in nlumea occidentala, poate nu sunt la nivelul meu din acest punct de vedere, dar cum am spus statisticile arata ca oamenii din generatie in generatie intr-o lume din ce in ce mai tehnologizata si industrializata sunt mai putin religiosi, mai putin atrasi de casatorie si a face copii si in general chiar si la varste inaintate cauta mai multa distractie/relaxare si mai putin responsabilitati, Vezi situatia din japonia.... Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Iunie 20, 2023 33 minutes ago, Lucas0 said: @new era foarte interesanta ultima ta postare. Felicitări. Hai sa le luam pe rand (o să le scriu pe rand): Care sunt problemele legate de căsătorie și viața de familie? Exista și părți bune pentru căsătorie, viața de familie și facerea de copii? Din ce îmi dau seama din ce spui tu, ar fi că nu. Îți dai seama ca fara viața de familie, fara nașterea de copii...probabil că oamenii ar dispărea, și chiar și tu ai venit pe lume datorita unei căsătorii a părinților tai, a unei vieți de familie, ba chiar a unei vieți de familie împlinite din ce spui: Poți spune mai multe detalii despre argumentele tale legate de faptul de ce nu îți place viața de familie, căsătoria și copii? Poate ii este frica sa nu cumva sa faca un copil ca tine, care sa ii manance nervii cu intrebarile. 1 Link spre comentariu
new era Reputație: 307 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 6 minute, Lucas0 a spus: @new era foarte interesanta ultima ta postare. Felicitări. Hai sa le luam pe rand (o să le scriu pe rand): Care sunt problemele legate de căsătorie și viața de familie? Exista și părți bune pentru căsătorie, viața de familie și facerea de copii? Din ce îmi dau seama din ce spui tu, ar fi că nu. Îți dai seama ca fara viața de familie, fara nașterea de copii...probabil că oamenii ar dispărea, și chiar și tu ai venit pe lume datorita unei căsătorii a părinților tai, a unei vieți de familie, ba chiar a unei vieți de familie împlinite din ce spui: Poți spune mai multe detalii despre argumentele tale legate de faptul de ce nu îți place viața de familie, căsătoria și copii? Salut! E bine ca macar unei persoane i s-o parut interesanta postarea mea(ca totusi o durat ceva timp sa o scriu) Problemele legate de casatorie si viata de familie este ca vin la pachet cu multa munca si mai ales foarte multe responsabilitati si batai de cap. Si in ziua de azi din ce in ce mai multi oameni din noile generatii aleg sa traiasca o viata mai relaxata, mai lipsita de griji, din motive pe care le-am explicat(industrializarea, tehnologizarea, scaderea importantei religiei). Evident ca exista si parti bune, sa nu uitam ca pana la urma vorbim de un stil de viata si aici difera de la om la om. Daca esti un om mai religios si simti ca asta e datoria pe care trebuie sa o faci si nu te simti implinit altfel, atunci da, asta e solutia pentru tine. Si nu doar dpdv religios, sunt si oameni atei care chiar simt o atractie pentru viata de familie, chiar le plac copiii, suntem toti oameni diferiti cu sentimente diferite. E ca un film, daca ne uitam amandoi la un film eu pot sa spun ca e o porcarie si tu poti sa spui ca e genial, nu exista bine si rau in aceste chestiuni ci doar diferite sentimente si opinii. Dar ca un sfat pe care ti-l pot da e sa iti alegi singur ce stil de viata sa ai, sa te analizezi pe tine, sa iti creezi niste principii in functie de ideile, sentimentele pe care le ai si in functie de ele sa iti alegi ce stil de viata sa ai. Sigur, trebuie sa fii foarte atent, sa te stii foarte bine pe tine, sa te duca capul cand faci aceasta analiza si mai ales sa nu te minti pe tine insuti. Sigur cu timpul poti sa mai iti schimbi unele idei/principii dar daca te duce capul si te analizezi serios cu o atitudine realista pe tine insuti, nu vei ajunge sa ai regrete cu drumul ales in viata, ca e viata de familie sau nu. Important e sa nu ii lasi pe altii sa iti decida viata, is unii (mai ales in mediul rural) care poate nu sunt atrasi de viata de familie dar nici nu isi bat capul prea mult in a se gandi la cine sunt si ce vor, ei fac ce le spune mama, tata, sora, fratele, vecinul, preotul, etc. si daca vad ca mai toti le spun sa se insoare si sa faca copii, ei aleg acest drum pe care unii din ei mai tarziu il vor regreta. Mie nu imi place sa am multe responsabilitati si imi place foarte mult sa fiu relaxat. Chiar si sa stau in fata televizorului butonandu-l plictisit mi se pare o activiatate mai interesanta decat sa merg cu familia la mall sau sa am niste copii pe care sa ii duc la joaca sau chestii de genu. Apropo de copii, cu toate ca stiu ca suna nepopular mie mi se par antipatici si asta nu de ieri de azi ci de cand am ajuns la adolescenta (adica de cand am incetat eu sa mai fiu copil😃). Ca sunt tacuti/cuminti ca sunt galagiosi/rai mie nu imi place sa ii am in jurul meu si nu imi pot imagina viata ca fiind tata, avandu-i toata ziua pe cap si trebuind sa am grija de ei cam vreo 20 de ani si bineinteles si dupa aceea sa am obligatii fata de ei. Cum am spus mie imi place sa fiu relaxat si se si vede asta fiindca majoritatea oamenilor cred ca sunt mai tanar cand ma vad, multi cred ca am 24-25 de ani, unu mi-o spus o data ca credea ca am 22 de ani cand eu de fapt am 33. Chiar si Anda slabuta de la Top mi-o zis acum o luna cu mirare cand i-am spus ce varsta am ca ea credea ca eu am 25-26 de ani😃si or mai fost cateva, Miha creata(aia ce avea anunt cu "ceva foarte deosebit") acuma vreo un an o ramas gura-casca cand i-am spus ce varsta am.😃 Link spre comentariu
new era Reputație: 307 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 20, 2023 Acum 20 minute, manutm a spus: Poate ii este frica sa nu cumva sa faca un copil ca tine, care sa ii manance nervii cu intrebarile. =))))))) Nu ma deranjeaza sa vorbesc cu Lucas, sa imi mai arat si eu talentele filozofice pe aici din cand in cand. Dar da, ai dreptate, daca as avea in fiecare zi un copil care sa imi puna n intrebari si sa trebuiasca sa ii explic tot, tentatia de a sari de pe un pod ca sa fac o baie in Bega ar fii destul de mare(eu nu stiu sa inot😃). 1 Link spre comentariu
Sabina100 Reputație: 2415 Postat Iunie 20, 2023 Oras:In your mind Oras:In your mind Partajează Postat Iunie 20, 2023 Scurte cronici bănățene Deși văd că s-a înnoptat, Ceau vă zic eu în Banat! De mult nu v-am salutat De citit, n-am apucat, Doar așa, în rezumat. Și iată ce am aflat: @new era nu vrea copii Nici pătuț cu jucării😁. @manutm are umor, @nellu2012 e luat la zor: Acuzat ...Doamne ferește Că ar fi un soi de...pește🤪 Până și eu, Cronicarul Am zâmbit cu tot amarul😏 @Lucas0 tot pune ìntrebări ( nu se teme de ...urmări). Salut și pe @farafiltre Știu că e băiat cu minte! Nici de tine nu uit, rege, @22leon, se-nțelege😉. 1 1 3 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Iunie 21, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Iunie 21, 2023 Acum 6 ore, Sabina100 a spus: Scurte cronici bănățene Deși văd că s-a înnoptat, Ceau vă zic eu în Banat! De mult nu v-am salutat De citit, n-am apucat, Doar așa, în rezumat. Și iată ce am aflat: @new era nu vrea copii Nici pătuț cu jucării😁. @manutm are umor, @nellu2012 e luat la zor: Acuzat ...Doamne ferește Că ar fi un soi de...pește🤪 Până și eu, Cronicarul Am zâmbit cu tot amarul😏 @Lucas0 tot pune ìntrebări ( nu se teme de ...urmări). Salut și pe @farafiltre Știu că e băiat cu minte! Nici de tine nu uit, rege, @22leon, se-nțelege😉. De 2014 nu vad nimic ...poate nu iti place anul ...o sa iti fac raport 😂😂😂 6 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33616 Postat Iunie 21, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Iunie 21, 2023 Acum 14 ore, Sabina100 a spus: Scurte cronici bănățene Deși văd că s-a înnoptat, Ceau vă zic eu în Banat! De mult nu v-am salutat De citit, n-am apucat, Doar așa, în rezumat. Și iată ce am aflat: @new era nu vrea copii Nici pătuț cu jucării😁. @manutm are umor, @nellu2012 e luat la zor: Acuzat ...Doamne ferește Că ar fi un soi de...pește🤪 Până și eu, Cronicarul Am zâmbit cu tot amarul😏 @Lucas0 tot pune ìntrebări ( nu se teme de ...urmări). Salut și pe @farafiltre Știu că e băiat cu minte! Nici de tine nu uit, rege, @22leon, se-nțelege😉. Bine ai revenit ! 😘 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum