Sari la conținut

Oare de ce nu au unii loc de alții👍👍👍

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:-
Postat
Chiar acum, Criticul a spus:

Bineinteles ca sunt, eu nu merg cu username si PM, merg anonim cu recenzii peste tot

Mergi cum vrei , nu e treaba mea . Asa ziceti toti care vizitati de 3 ori pe an.
Eu nu am cum sa fiu anonim cand vizitez saptamanal de ani de zile. Plus ca eu imi asum , viata pe care o traiesc si nu imi e rusine , cu ce fac , pentru a ma ascunde.

• Like 2

:jerkoff L.A.W. 🔞

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat

Yap... am peste 30 de recenzii la fete diferite in ultimul an, in peste zece orase.. si nu am scris de toate. Plus cele pe circuit inchis

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat
Acum 10 minute, Criticul a spus:

Daca esti prost ramai in continuare, pe topicul de la Brasov a anuntat ca pleaca si a deschis apoi topicul aici, clar ce intentiona sa faca.

Trolul asta a ajutat la elaborarea regulilor si a fost si moderator pe forum asa ca stie ce face. In plus, toate conturile cu plata primite de mine in decursul timpului sunt cadou de la pisicuts, intreaba-te de ce. eu nu platesc ca tine sa abordez fetele pe PM.

Du-te ma cu povestile astea de adormit copii , vorbesti mult si prost.
Conturi cadou s-au dat acum un an , si din cate vad il ai de 1 luna pe asta , deci mergi cu povestile astea la alta masa.
Ia arunca un ochi pe profilul meu si compara-l cu al tau ,sa vedem care e cadou si care nu , Plus ca al meu a fost platit de cand l-am facut , pentru ca mi-am permis si am vrut sa ajut comunitatea. 

• Like 3

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, L.A.W. a spus:

Du-te ma cu povestile astea de adormit copii , vorbesti mult si prost.
Conturi cadou s-au dat acum un an , si din cate vad il ai de 1 luna pe asta , deci mergi cu povestile astea la alta masa.

Eu primesc cadou conturile din 2016... si assta s-a "inverzit" la 3 zile dupa ce l-am facut, intreab-o pe @cleopatra01 de ce.

nu crezi, intreaba-l pe @pisicuts sau pe @cleopatra01

Motane, uite ca ti-am gasit un trepadus plin de ifose ce se foloseste de culoare si rang ca sa mearga la fete

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, Criticul a spus:

Eu primesc cadou conturile din 2016... si assta s-a "inverzit" la 3 zile dupa ce l-am facut, intreab-o pe @cleopatra01 de ce.

Motane, uite ca ti-am gasit un trepadus plin de ifose ce se foloseste de culoare si rang ca sa mearga la fete

Sa iti spuna adminii , ca au acces , cate programari prin PM , am eu facute . 🤣
Hai dai drumu' si fa recenzii , lasa offtopicul si injuriile . Ar trebui sa primesti ban , pentru activitatile tale , si limbaj.

• Like 2

• Membru Premium
Postat

Trei recenzii facute saptamana trecuta dintre care doua la fete noi iar una la cel mai vechi abonament al meu, din 2011.

• Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, Criticul a spus:

Trei recenzii facute saptamana trecuta dintre care doua la fete noi iar una la cel mai vechi abonament al meu, din 2011.

3 fac intr-o zi , pe 3 orase diferite , du-te tare si fa offtopic in alta parte , ca nu mai am timp de tine. 

• Like 2
  • Haha 1

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, L.A.W. a spus:

3 fac intr-o zi , pe 3 orase diferite , du-te tare si fa offtopic in alta parte , ca nu mai am timp de tine. 

Yap... de asta nu-ti gasesc recenzii... 

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Criticul a spus:

Yap... de asta nu-ti gasesc recenzii... 

Nu gasesti recenzii pe toate conturile tale , cate am eu pe asta. Mai insista in a cauta. 

• Like 3

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 2 ore, Criticul a spus:

Pârâcioasă mică 😅

Mi-aduc aminte de o melodie de la paraziții: "îți lingi în cur șeful ca să devii un șef mai mic?"

• Haha 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 16 minute, Amado a spus:

Pârâcioasă mică 😅

Mi-aduc aminte de o melodie de la paraziții: "îți lingi în cur șeful ca să devii un șef mai mic?"

Inca astept, confirmare, dar vad ca nu se confirma nimic. E doar cum am spus eu. 

• Like 2

• Membru Premium
Postat

@pisicutscând am plătit eu pentru vreun cont?!?

• Membru Premium
Postat
Acum 16 minute, Criticul a spus:

@pisicutscând am plătit eu pentru vreun cont?!?

Da i ma drumu' de aici, ca nu ma intereseaza, esti doar un troll, ai lasat comentarii pe toate orasele si ai terorizat tot forumul. Fomica🍽️🍽️🍽️ de puncte, facute pe latrat nu pe recenzii. 

Mai si minusezi pe altii fara rost. 

• Like 2

• Membru Premium
Postat

Stau cât vreau și unde vreau, nu-ți convine, poți pleca de pe forum. 

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Criticul a spus:

Stau cât vreau și unde vreau, nu-ți convine, poți pleca de pe forum. 

Cine zice? Un troll? Nu vezi ca nu te baga nimeni in seama, nici un admin. Esti un nimeni. 

• Like 2

• Membru Premium
Postat

Yap. Și voi rămâne. Topicele de pe Pitești îmi vor ocupa o groază de timp. 

• Membru Premium
Postat
Acum 11 minute, Criticul a spus:

Yap. Și voi rămâne. Topicele de pe Pitești îmi vor ocupa o groază de timp. 

Si cu ce ma afecteaza pe mine, ca nu inteleg? Daca atata poti, atata faci, e mai ieftin sa postezi, topice, decat sa vizitezi, te inteleg, dar nu veni la mine cu figuri de futac, cand vorbesti de unu singur peste tot. 

• Like 2

• Membru Premium
Postat

Ziceai că te pricepi să cauți, atunci îmi poți găsi și cele 30 de recenzii din ultimul an. 

• Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, Criticul a spus:

Ziceai că te pricepi să cauți, atunci îmi poți găsi și cele 30 de recenzii din ultimul an. 

Ce sa gasesc cand ai cont de o luna? 

• Like 1

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, L.A.W. a spus:

Ce sa gasesc cand ai cont de o luna? 

Sunt pe forum de la început. Să înțeleg că am murit când am șters contul de Colericul? Sau Cautatorul? 

• Membru Premium
Postat
Acum 9 minute, Criticul a spus:

Sunt pe forum de la început. Să înțeleg că am murit când am șters contul de Colericul? Sau Cautatorul? 

Asa si cate recenzii, ai pe Pitesti? Ca de 2 ani nu am vazut nimic... La ce ne postezi topice, care din noroc, au coincis, cu adevarul. Na nu stii ca in Brasov, e Coresi, ca nu ai fost. 

Daca imi spui, ce username-uri , ai avut, ma impresionezi, eu stiu, cat am vizitat si am cheltuit pe sportul asta, si te vad mic. 

Degeaba imi invoci admini, si te lauzi singur, pe aici. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat
Acum 7 minute, L.A.W. a spus:

... . Na nu stii ca in Brasov, e Coresi, ca nu ai fost... 

Ți-am spus că ești prost de bubui, anunță pe topicul din Brașov că pleacă și deschide topic pe Pitești, logic unde vrea să meargă. Ești plin de ifose dar ești ca o gogoașă, mare pe dinafară și gol pe dinăuntru. 

• Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, Criticul a spus:

Ți-am spus că ești prost de bubui, anunță pe topicul din Brașov că pleacă și deschide topic pe Pitești, logic unde vrea să meargă. Ești plin de ifose dar ești ca o gogoașă, mare pe dinafară și gol pe dinăuntru. 

Asa si ce rost are, sa lasi tu topicul, avand in vedere ca nici macar nu ai vizitat-o? Eu daca vrei actualizez poza de la avar, iti pun una de acum cateva zile, si pui si tu, sa facem diferenta. Sa vedem care e mai ok. Ca in spatele tastaturii toti suntem tari in falci. 

• Like 2

• Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, L.A.W. a spus:

Asa si ce rost are, sa lasi tu topicul, avand in vedere ca nici macar nu ai vizitat-o?

Scopul forumului e de informare și exact asta am făcut dar ești prea prost ca să înțelegi. 

• Membru Premium
Postat
Acum 10 minute, Criticul a spus:

Scopul forumului e de informare și exact asta am făcut dar ești prea prost ca să înțelegi. 

Nu vezi ca nu poti sa vorbesti, te pierzi, ma iei cu prost, in fiecare citat. Crezi ca nu iti pot raspunde cu aceeasi moneda, dar nu ma cobor la mintea ta ingusta. 

Si tu ce informare aduci, faci pe posta, plimbi topicele cu munca altora, de pe o zona pe alta? 

Stii ce ma mira, ca toti astia de faceti, numai spam , aveti si figuri, si va credeti smecheri pe aici. 

Imi arati 2 recenzii, de acum 15 ani, la niste fete, care acum sunt bunicute cu nepotii in parc. 

• Like 2
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...