Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Hey....sunt Alexandra și pentru prima data am sa vin la voi în vizita ptr câteva zile😊 topicul de Bucuresti unde activez cel mai mult este la semnatura ptr informarea din alte recenzii! 💞💞Sunt bruneta,am parul lung și ochii verzi ,168cm 64kg forme pline ,o fie sociabila jucăușă,o fata activa în compania careia sigur nu ai putea sta liniștit! 😁😋😋 îmi place seriozitatea,igiena și discretia! 💕💞 📌sex oral protejat/neprotejat in functie de igiena 📌sex normal doar PROTEJAT 📌GFE+FK+DFK(în funcție de chimie,igiena și varsta)+ofer sărutări corporale 📌COB(fund/sani/spate/burta) 📌diferite pozitii oral/normal(dupa preferintele voastre) 📌dus împreuna sau asistat 📌accept fingering pussy 📌69+anilingus pasiv 📌hard fuck🔝 📌facesitting 📌lins la owo/luat in gura 😉 📌deschisa la alte fantezii 📌NU FAC CIM /ANAL 💥1nr-30min-200de lei 💥💥60min-400lei 💥❤️🔥1h30min-500lei❤️🔥❤️🔥2h-700❤️🔥💦extra-50 COF💦 PROGRAMARI DOAR PRIN INTERMEDIUL WHATSAAP 0784 773 041 CONFIRMARE CU 30 DE MIN INAINTE PROGRAMUL VA FI DE ZI(VOI ACTUALIZA orele de lucru si disponibilitatea cu câteva ore înainte sa ajung! ) LOCATIA IN ZONA SALII POLIVALENTE PERIOADA : 20iunie-23iunie 😘😘😘 sunt o fire foarte sociabila și jucausa cu un vibe placut asa ca nu iau in seama rautatile ce v-or aparea(daca apar ...ceea ce sper sa nu😂) Comentatiile pe baza preturilor si a serviciilor sunt inutile! Nu nego Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7447 Postat Iunie 14, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iunie 14, 2023 Te asteptam cu interes😘🤗 Esti sexi in poze si filmulețe, sper ca realitatea sa bata pozele🙈😍, si sa ne iubesti mai tare si cu mai mult drag decit pe Bucuresteni, Brasoveni, Ploiesteni, Sibieni. 😜😜😜 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 9 minute, Flx01 a spus: Te asteptam cu interes😘🤗 Esti sexi in poze si filmulețe, sper ca realitatea sa bata pozele🙈😍, si sa ne iubesti mai tare si cu mai mult drag decit pe Bucuresteni, Brasoveni, Ploiesteni, Sibieni. 😜😜😜 Pregateste-te ca vinn🤭😈😈💋pai nu îmi fac eu nebunia prezentă și în Arad 😅 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7447 Postat Iunie 14, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Pregateste-te ca vinn🤭😈😈💋pai nu îmi fac eu nebunia prezentă și în Arad 😅 Ma pregatesc, ma pregatesc... Am inceput si cura cu ananas🙈😍😜😘🤗 1 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 836 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 14, 2023 Ce ochi frumoși ai și ce sexoasă ești. Hai numa hai😄😂, mama lor de zile greu trec până în 20🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Fi binevenita la noi! Vizita ta ma bucura si ma surprinde. In mod uzual, traseul incepe in "provincie" si se termina in capitală. Tu ai inceput invers. In ce priveste locatia, e cam nrobisnuita, nu am mai fost in zona. De ce nu ai intrebat pe cineva unde sa te cazezi? Ne vedem oricum, mi-ai atras stentia fiind foarte activa pe national, plus cateva servicii pe care le astept cu drag. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 49 minute, unsuflet a spus: Fi binevenita la noi! Vizita ta ma bucura si ma surprinde. In mod uzual, traseul incepe in "provincie" si se termina in capitală. Tu ai inceput invers. In ce priveste locatia, e cam nrobisnuita, nu am mai fost in zona. De ce nu ai intrebat pe cineva unde sa te cazezi? Ne vedem oricum, mi-ai atras stentia fiind foarte activa pe national, plus cateva servicii pe care le astept cu drag. 😁😁Sunt spontana în general iar dacă acum zic vreau în zona x ..nu ma las pana nu ma duc in zona x pentru ca asa vreau eu🤭🤭 ...eu sunt din capitala deci..💕 normal traseul sa ducă spre provincie .💦.iar locația am cautat deși nu sunt disponibilile...💣 te pup 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 58 minute, unsuflet a spus: Fi binevenita la noi! Vizita ta ma bucura si ma surprinde. In mod uzual, traseul incepe in "provincie" si se termina in capitală. Tu ai inceput invers. In ce priveste locatia, e cam nrobisnuita, nu am mai fost in zona. De ce nu ai intrebat pe cineva unde sa te cazezi? Ne vedem oricum, mi-ai atras stentia fiind foarte activa pe national, plus cateva servicii pe care le astept cu drag. Locația este ok ..inclusiv la parter(întrare fata spate )parcare spate .... din punctele astea de vedere este ok... din ce am văzut pe GPS da...este lângă sala polivalenta...iar ap în interior este cum trebuie! Zona centrala... (în general prefer zona centrala ptr mine😁 dar cu criteriile de mai sus...ptr discretia voastră!în rest Patul sa fie bun😈 și Arădenii serioși la programari ..😅😘 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7447 Postat Iunie 15, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Offf 🙈 Nu stiu la voi cum e dar la mine ceasul face tic-tac, o data inainte de doua ori inapoi🤦♂️🙈🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 21 minute, altmarz a spus: M-ai suparat putin...program de zi? Te credeam fata serioasa Si doar 3 zile? Sper ca in al doilea oras din tur stai putintel mai mult... 20/21/22/23 (4zile full dayy ) mai puțin pe 20 ca ajung pe la 11dim și deja fac programari se pare ...mai pe seara las disponibilitatea când voi avea timp sa ma ocup de treaba asta! Doar anunțat din timp voi lucra seara ..nu cu programare din scurt ci cu câteva ore înainte... dar nu mai mult de ora 2 noaptea ...depinde..vedem prima zi cum ne înțelegem..adică eu cu voi 😅ca e dilema cea mai mare la mine ... Următorul oraș @altmarz va fii Timișoara dar încă nu am cautat locație sau sa fie o data bătută în cuie! Poate îmi va plăcea interacționarea cu cei din Arad și...rămân și în weekand urmând după sa merg la frumosssul renumit mal al Begai. 🥰 nu ratez cele 2 orașe🤭🤭depinde de voi ... nu doar de mine! Eu pe mine ma cunosc cine sunt și ce pot.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 32 minute, Flx01 a spus: Ceeeee aiiii vrei minus??? 🙈 👎👎👎👎👎👎👎👎👎😍😍😍😍😍😍..... Mai de ce zici asaaa😅🤣🥺🥺 eu va las aici sa va documentati mai în amănunte de gurita mea... 🫨😱😭😭 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7447 Postat Iunie 15, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 4 minute, AlexaNdrA1q a spus: Mai de ce zici asaaa😅🤣🥺🥺 eu va las aici sa va documentati mai în amănunte de gurita mea... 🫨😱😭😭 Offff 🤦♂️ ... Mai trebuie sa mai si dormim, mai avem si treaba, si tictacul batal vina mai mult merge inapoi., nu inainte🙆♂️ 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7447 Postat Iunie 15, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Nuu, ca tu chiar vrei sa fii.... 🙈 Te invirti cu.... 🙆♂️ E inuman ce faci tu... 🤦♂️ Vrei să-ți fac raport pt instigare la... 😍 Te astept... Cred🤗😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 27 minute, Flx01 a spus: Nuu, ca tu chiar vrei sa fii.... 🙈 Te invirti cu.... 🙆♂️ E inuman ce faci tu... 🤦♂️ Vrei să-ți fac raport pt instigare la... 😍 Te astept... Cred🤗😘😘😘 Cu siguranță...la ordinea si masturbarea publica!!!! 😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 In primul rand..deja nu mai am nici eu rabdare🤣😍🥰 Mai nu va îngrămădiți marți.😍❤️.. ca nu o sa pot lucra f mult(anunt atunci ce mai am liber) ...și nici nu pot gestiona f bine ziua de marți fiind si sosirea cazarea instalarea... plus că lucrez și fac programările în ploiesti și vin de pe un drum lung.(deci nu prea multa munca ) .. miercuri joi vineri...locuri libere... ptr marți m-ai omorattt eu nici nu știu dacă mor pe drum dar voi v-ați programat... mai veniți și miercuri joi...ca nu vreau sa ma plictisesc la Arad.🥺😖. vreau sa ma plimb pe malul Mureșului dar nu 3zile 😅😅 21/22/23(orele 11-22) liber la programari 😅 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7447 Postat Iunie 15, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Bai eu ma lupt ce domnița AlexaNebunicadragaunica de aproape 6 luni si voi deja aveti programariii!!! 😤😤😤 Sa va... NU MAI CHEM PE NIMENI. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Ti-au luat o inainte!ținem seriozitatea la programari...ce sa facem 😁😁🤗🤭 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7447 Postat Iunie 15, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Multumim, pt seriozitate.... Dar m-am enervat rau😤🤦♂️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 3 minute, Flx01 a spus: Multumim, pt seriozitate.... Dar m-am enervat rau😤🤦♂️ Lasă că te calmez eu .. nu îți face tu probleme! 🥰🥰 😈😈 vinn Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7447 Postat Iunie 15, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Sunt greu de calmat🙈😜 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 4 minute, Flx01 a spus: Sunt greu de calmat🙈😜 Am pastile de stres cu mine nu e problema 😂gata ca ținem pag sus degeaba și sunt fete ce lucrează! Somn ușor..revin cu actualizări 😘 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Iunie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 19, 2023 Acum 11 minute, Flx01 a spus: Cam rosie ești? La ce ora ajungi??? Mai am loc pt mâine??? 🤪🤗😘😍 Dacă știam că ești la baie 😁vineam sa te spala pe spate😄😄😄😄 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7447 Postat Iunie 19, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iunie 19, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Dacă știam că ești la baie 😁vineam sa te spala pe spate😄😄😄😄 Pe mine Nuuuuuuu🤦♂️ Nu am schimbat orientarea🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Iunie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 19, 2023 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Pe mine Nuuuuuuu🤦♂️ Nu am schimbat orientarea🤣🤣🤣 Ahhh rău îmi iese lunea după mahmureala 😁😁😁 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Acum 57 minute, Flx01 a spus: Cam rosie ești? La ce ora ajungi??? Mai am loc pt mâine??? 🤪🤗😘😍 Am chiar destule ptr ca s-au băgat toți în prima zi ca după acum pe seara sa își anulezea!și chiar insistente la "vreau sa fiu primul" ... Link spre comentariu
Postări Recomandate