mariosex Reputație: 122 Postat Iunie 23, 2023 Oras:iasi Oras:iasi Postat Iunie 23, 2023 Acum 2 ore, Dianadee a spus: Buna dragii mei ,Astazi am facut update la poze 💋💋💋 ⏰Disponibilitate: 🌝09:00-00:00🌃 Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰 Unde gasim update-ul la poze?
Dianadee Reputație: 22 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iunie 23, 2023 Acum 20 minute, mariosex a spus: Unde gasim update-ul la poze? In descriere dragule . 1
Dianadee Reputație: 22 Postat Iunie 26, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iunie 26, 2023 Buna baieti ❤️🔞 Va doresc un inceput de sapatama placut si usor ❤️❗️Pupicii💋💋 ⏰Disponibilitate: 🌝09:00-00:00🌃 Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰 1
Dianadee Reputație: 22 Postat Iunie 26, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iunie 26, 2023 ❤️❗️Buna baieti😎! 🔞Va pup si va astept cu programari 📲📞❤️🔞 Disponibilitate 09:00-00:00‼️ Pentru programari ma gasiti pe WhatsApp sau Telefonic 🏡River Tower’s 👍 Astept apelul vostru 📞❤️❤️ +40742801565 1
Dianadee Reputație: 22 Postat Iunie 27, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iunie 27, 2023 ‼️Hey Dragii mei 🔞😍 astazi imi incep activitatea de la ora 12:00-00:00‼️❌❌❌ Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰📞📵
Dianadee Reputație: 22 Postat Iunie 28, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iunie 28, 2023 Hey Dragii mei 🔞😍Tin Sa va anunt ca astazi imi incep activitatea de la ora 12:30-00:00‼️❌❌❌ Va Pupicccccc Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰📞📵
GreekGod Reputație: 3 Postat Iunie 29, 2023 Postat Iunie 29, 2023 Sa mor daca stiu unde sa ma uit pentru pozele tale. Efectiv nu stiu unde e descrierea de care ai mentionat. Cred ca ar fi mult mai util sa existe aici, in topic 1 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 29, 2023 Acum 1 oră, GreekGod a spus: Sa mor daca stiu unde sa ma uit pentru pozele tale. Efectiv nu stiu unde e descrierea de care ai mentionat. Cred ca ar fi mult mai util sa existe aici, in topic Nu muri, mai stai puțin (ani mulți să fie)! Le avea postate la începutul topicului, dar Diana le-a șters . Motivele numai ea le știe. Poate a pregăti altele noi. Nu ne rămâne decât să așteptăm, atât recenzii cât și fotografii noi/vechi, fotografii să fie. De fapt avem una, cea de la profil, sper că nu ne lasă doar cu o singură fotografie. 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Dianadee Reputație: 22 Postat Iunie 30, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iunie 30, 2023 Acum 22 ore, baron58 a spus: Nu muri, mai stai puțin (ani mulți să fie)! Le avea postate la începutul topicului, dar Diana le-a șters . Motivele numai ea le știe. Poate a pregăti altele noi. Nu ne rămâne decât să așteptăm, atât recenzii cât și fotografii noi/vechi, fotografii să fie. De fapt avem una, cea de la profil, sper că nu ne lasă doar cu o singură fotografie. Dragule in fie care zi am postat cate o poza , avand in vedere ca am plecat din Iasi , Am decis din motive PERSONALE , Sa sterg pozele , Atunci cand voi revenii in oras , voi posta poze noi din LoCaTiE. 1 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Iunie 30, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 30, 2023 1 oră în urmă, Dianadee a spus: Dragule in fie care zi am postat cate o poza , avand in vedere ca am plecat din Iasi , Am decis din motive PERSONALE , Sa sterg pozele , Atunci cand voi revenii in oras , voi posta poze noi din LoCaTiE. Eu am înțeles că le-ai șters având motivele tale. Doar că eu îi explicam colegului care nu înțelegea ce s-a întâmplat cu fotografiile tale. Să ai spor! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Dianadee Reputație: 22 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 2, 2023 La 30.06.2023 la 21:54, baron58 a spus: Eu am înțeles că le-ai șters având motivele tale. Doar că eu îi explicam colegului care nu înțelegea ce s-a întâmplat cu fotografiile tale. Să ai spor! Scuze , din greseala te am citat pe tine , am vrut sa il citez pe colegul tau , Multumesc pentru sustinere . 💋💋 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum