Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 🤣🤣🤣🤩😘 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 3, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Acum 3 ore, Semakone a spus: Lasă sogore 🙃 că îți povestesc eu cum a fost..😂😂😂😂🙈 Pai unde e povestea🤔🤔🤔🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️?? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Maine discurs frumos 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 buna dimi 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 💯Doar astăzi și mâine mai sunt la voi 💯 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 1 oră, irina33 a spus: 💯Doar astăzi și mâine mai sunt la voi 💯 .... Cum spuneam 🤦♂️ooooovaaaaiii🙈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Nu am înțeles ce ai vrut sa spui cu asta .... Link spre comentariu
germanu Reputație: 101 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Domnisoara e cu ochii pe ceas rau de tot ca a vrut sa ma programeze între 19,45 și 20,15 acuma e corect sa dai 200 pe 30 de minute dar dacă mai fumezi și o tigara si mai faci și dush nu mai apuci la sex ca vine următorul:))) asa ca am zis pas. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Din ce vad eu am lista cu preturi și timp cum calculezi tu 30 de min ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 😎 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 12 minute, irina33 a spus: 😎 Exact așa să mă aștepți..🙃😎😁!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Da da , buciliiii 🤣🤣🤣🤣te primesc cu dosul 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 💚Și maine ultima zi la voi✌️💚 💚program 12:00-01:00💚 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 7 ore, irina33 a spus: Nu am înțeles ce ai vrut sa spui cu asta .... La 03.10.2023 la 12:08, irina33 a spus: M ai ai timp 🤣🤣🤣🤣🤣 Acum intelegi??? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 8 minute, Flx01 a spus: Acum intelegi??? Da da Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 5 minute, irina33 a spus: Da da Pai si de ce pleci? Tre buie sa ajung la tine! 😜 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Vizitat astăzi gagica programare pe Pm respectată doar de ea eu am întârziat câteva minute (scuze sogorului care a stat după mine)..ajuns sus mă cicălit puțin moldoveanca 😁dar mă asigurat că totul este in ordine.Fusai servit cu apă și ieșirăm pe balcon la o țigară , după ce ne-am cunoscut puțin ...intrai la duș unde a stat și Irina cu mine se uită cum spăl juniorul.. folosirăm apa de gură amândoi și începurăm jocul cu fk . Ajunși in fata dormitorului eu m-am uitat spre canapea ,parca mi-a citit gândurile ,..am decis împreună că acțiunea ar fi mai interesantă aici .M-am așezat unde am avut parte de puțin striptease frecat cu curul de pula interesantă toată treabă..😲 după care sa așezat în genunchi între picioare și a băgat gagica un On soft umed fără mâini ..după câteva minute sa urcat cu mine pe canapea și o sugea din lateral ..eu îi masam funduletu.Dupa ce sa încins atmosfera fusai îmbrăcat și începurăm in Np cu Irina la cârma cu spatele spre mine după aia cu fata sa ne putem și sărută.. după care am cerut să continuăm in picioare la marginea canapelei unde am dat până am finalizat 🤭Igenizat îmbrăcat tzucat gagica și rupt ușa fara 250 lei 😂 am ales varianta 45minute. Personal eu daca am ocazia mai revin de gașcă gagică transmite un "vaib" bun.😎 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 34 minute, Semakone a spus: Vizitat astăzi gagica programare pe Pm respectată doar de ea eu am întârziat câteva minute (scuze sogorului care a stat după mine)..ajuns sus mă cicălit puțin moldoveanca 😁dar mă asigurat că totul este in ordine.Fusai servit cu apă și ieșirăm pe balcon la o țigară , după ce ne-am cunoscut puțin ...intrai la duș unde a stat și Irina cu mine se uită cum spăl juniorul.. folosirăm apa de gură amândoi și începurăm jocul cu fk . Ajunși in fata dormitorului eu m-am uitat spre canapea ,parca mi-a citit gândurile ,..am decis împreună că acțiunea ar fi mai interesantă aici .M-am așezat unde am avut parte de puțin striptease frecat cu curul de pula interesantă toată treabă..😲 după care sa așezat în genunchi între picioare și a băgat gagica un On soft umed fără mâini ..după câteva minute sa urcat cu mine pe canapea și o sugea din lateral ..eu îi masam funduletu.Dupa ce sa încins atmosfera fusai îmbrăcat și începurăm in Np cu Irina la cârma cu spatele spre mine după aia cu fata sa ne putem și sărută.. după care am cerut să continuăm in picioare la marginea canapelei unde am dat până am finalizat 🤭Igenizat îmbrăcat tzucat gagica și rupt ușa fara 250 lei 😂 am ales varianta 45minute. Personal eu daca am ocazia mai revin de gașcă gagică transmite un "vaib" bun.😎 Multuuu și te mai aștept 😘😘 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 5, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 9 ore, Semakone a spus: Vizitat astăzi gagica programare pe Pm respectată doar de ea eu am întârziat câteva minute (scuze sogorului care a stat după mine)..ajuns sus mă cicălit puțin moldoveanca 😁dar mă asigurat că totul este in ordine.Fusai servit cu apă și ieșirăm pe balcon la o țigară , după ce ne-am cunoscut puțin ...intrai la duș unde a stat și Irina cu mine se uită cum spăl juniorul.. folosirăm apa de gură amândoi și începurăm jocul cu fk . Ajunși in fata dormitorului eu m-am uitat spre canapea ,parca mi-a citit gândurile ,..am decis împreună că acțiunea ar fi mai interesantă aici .M-am așezat unde am avut parte de puțin striptease frecat cu curul de pula interesantă toată treabă..😲 după care sa așezat în genunchi între picioare și a băgat gagica un On soft umed fără mâini ..după câteva minute sa urcat cu mine pe canapea și o sugea din lateral ..eu îi masam funduletu.Dupa ce sa încins atmosfera fusai îmbrăcat și începurăm in Np cu Irina la cârma cu spatele spre mine după aia cu fata sa ne putem și sărută.. după care am cerut să continuăm in picioare la marginea canapelei unde am dat până am finalizat 🤭Igenizat îmbrăcat tzucat gagica și rupt ușa fara 250 lei 😂 am ales varianta 45minute. Personal eu daca am ocazia mai revin de gașcă gagică transmite un "vaib" bun.😎 Bine! @Semakone👍👍👍 Pe cine ai mai spionat..., de data asta de pe balcon🙈😂😂😂 Daca ai rupt ușa acum la Irina33 e ca si cum am face sex in public? 🙈😂🤣😂🤣😂🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2023 Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 6 minute, Flx01 a spus: Bine! @Semakone👍👍👍 Pe cine ai mai spionat..., de data asta de pe balcon🙈😂😂😂 Daca ai rupt ușa acum la Irina33 e ca si cum am face sex in public? 🙈😂🤣😂🤣😂🤣 Aoleu ca mor e pe spionat aici ? 🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 5, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 3 minute, irina33 a spus: Aoleu ca mor e pe spionat aici ? 🤣🤣🤣🤣🤣 Am inteles ca acum la tine se face sex in public... Esti pregatita??? 🙈😂🤣😘🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2023 Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 5 minute, Flx01 a spus: Am inteles ca acum la tine se face sex in public... Esti pregatita??? 🙈😂🤣😘🤗 Da nu fac eu sex in public.... mi se pare ca ma jignești când spui asta .... Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 5, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 12 minute, irina33 a spus: Da nu fac eu sex in public.... mi se pare ca ma jignești când spui asta .... Cum sa fie jignire!? Daca nu mai ai usa, ca a rupto @Semakone, apartamentul tau e loc public, acum🙈. Sexul in locjri publice e f incitant! 🤪🤪🤪 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Cum sa fie jignire!? Daca nu mai ai usa, ca a rupto @Semakone, apartamentul tau e loc public, acum🙈. Sexul in locjri publice e f incitant! 🤪🤪🤪 Sogore 🙃 era doar gluma ..m-am grăbit Aștept recenzie ta eu m-am ținut de cuvânt 😁😎 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2023 Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Dacă ma mai prinde 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum