Sari la conținut

Irina 🖤🖤0792152063 💜💜💜

Vizitator Irina33

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Domnisoara e cu ochii pe ceas rau de tot ca a vrut sa ma programeze între 19,45 și 20,15 acuma e corect sa dai 200 pe 30 de minute dar dacă mai fumezi și o tigara si mai faci și dush nu mai apuci la sex ca vine următorul:))) asa ca am zis pas.

• Like 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad

Vizitat astăzi gagica programare pe Pm respectată doar de ea eu am întârziat câteva minute (scuze sogorului care a stat după mine)..ajuns sus mă cicălit puțin moldoveanca 😁dar mă asigurat că totul este in ordine.Fusai servit cu apă și ieșirăm pe balcon la o țigară , după ce ne-am cunoscut puțin ...intrai la duș unde a stat și Irina cu mine se uită cum spăl juniorul.. folosirăm apa de gură amândoi și începurăm jocul cu fk . Ajunși in fata dormitorului eu m-am uitat spre canapea ,parca mi-a citit gândurile ,..am decis împreună că acțiunea ar fi mai interesantă aici .M-am așezat unde am avut parte de puțin striptease frecat cu curul de pula interesantă toată treabă..😲 după care sa așezat în genunchi între picioare și a băgat gagica un On soft umed fără mâini ..după câteva minute sa urcat cu mine pe canapea și o sugea din lateral ..eu îi masam funduletu.Dupa ce sa încins atmosfera fusai îmbrăcat și începurăm in Np cu Irina la cârma cu spatele spre mine după aia cu fata sa ne putem și sărută.. după care am cerut să continuăm in picioare la marginea canapelei unde am dat până am finalizat 🤭Igenizat îmbrăcat tzucat gagica și rupt ușa fara 250 lei 😂 am ales varianta 45minute.

Personal eu daca am ocazia mai revin de gașcă gagică transmite un "vaib" bun.😎

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 34 minute, Semakone a spus:

Vizitat astăzi gagica programare pe Pm respectată doar de ea eu am întârziat câteva minute (scuze sogorului care a stat după mine)..ajuns sus mă cicălit puțin moldoveanca 😁dar mă asigurat că totul este in ordine.Fusai servit cu apă și ieșirăm pe balcon la o țigară , după ce ne-am cunoscut puțin ...intrai la duș unde a stat și Irina cu mine se uită cum spăl juniorul.. folosirăm apa de gură amândoi și începurăm jocul cu fk . Ajunși in fata dormitorului eu m-am uitat spre canapea ,parca mi-a citit gândurile ,..am decis împreună că acțiunea ar fi mai interesantă aici .M-am așezat unde am avut parte de puțin striptease frecat cu curul de pula interesantă toată treabă..😲 după care sa așezat în genunchi între picioare și a băgat gagica un On soft umed fără mâini ..după câteva minute sa urcat cu mine pe canapea și o sugea din lateral ..eu îi masam funduletu.Dupa ce sa încins atmosfera fusai îmbrăcat și începurăm in Np cu Irina la cârma cu spatele spre mine după aia cu fata sa ne putem și sărută.. după care am cerut să continuăm in picioare la marginea canapelei unde am dat până am finalizat 🤭Igenizat îmbrăcat tzucat gagica și rupt ușa fara 250 lei 😂 am ales varianta 45minute.

Multuuu și te mai aștept  😘😘

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 9 ore, Semakone a spus:

Bine! @Semakone👍👍👍

Pe cine ai mai spionat..., de data asta de pe balcon🙈😂😂😂

Daca ai rupt ușa acum la Irina33 e ca si cum am face sex in public? 🙈😂🤣😂🤣😂🤣

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 6 minute, Flx01 a spus:

Bine! @Semakone👍👍👍

Pe cine ai mai spionat..., de data asta de pe balcon🙈😂😂😂

Daca ai rupt ușa acum la Irina33 e ca si cum am face sex in public? 🙈😂🤣😂🤣😂🤣

Aoleu ca mor e pe spionat aici ? 🤣🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 5 minute, Flx01 a spus:

Am inteles ca acum la tine se face sex in public... Esti pregatita??? 🙈😂🤣😘🤗

Da nu fac eu sex in public.... mi se pare ca ma jignești când spui asta ....

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 12 minute, irina33 a spus:

Da nu fac eu sex in public.... mi se pare ca ma jignești când spui asta ....

Cum sa fie jignire!? 

Daca nu mai ai usa, ca a rupto @Semakone, apartamentul tau e loc public, acum🙈. Sexul in locjri publice e f incitant! 🤪🤪🤪

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Flx01 a spus:

Cum sa fie jignire!? 

Daca nu mai ai usa, ca a rupto @Semakone, apartamentul tau e loc public, acum🙈. Sexul in locjri publice e f incitant! 🤪🤪🤪

Sogore 🙃 era doar gluma ..m-am grăbit 

Aștept recenzie ta eu m-am ținut de cuvânt 😁😎

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...