Sari la conținut

❌❌❌INDISPONIBILĂ❌❌❌

Postări Recomandate

• Telefon: 0758380024
  • Oras:🇷🇴
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 47 minute, lipton94 a spus:

Elena esti colega cu Rebeca ? Ar fi interesant un duo in caz ca sunteti colege.

Nu am nici o colega 😀

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Motivat de plecarea anunțată din oraș am încercat și reușit o programare azi. Băi nene e un mușuroi cartierul ăla, dar m-am descurcat foarte bine cu fata comunicând bine și cu noroc la parcare. Altfel un apartament mic și frumos dotat (cu o rigolă puțin înfundată la duș).

Am găsit fix ce mă așteptam, o fată foarte slim cu niște sâni superbi, conturați perfect pentru mărimea lor și tari piatră și foarte drăguță la chip.

Marcat de eficiență vă spun pe scurt că a meritat, fata s-a străduit și deși nu e „profesionistă” pe oral a fost superb să o văd lucrând la flaut, bonus mult că nu se ferește, privește când umblă pe acolo. Am băgat și 69 unde a stat ea mai mult pe mine dar la ce micuță e nici nu se simțea :)

La normal am trecut prin 2 poziții (și cu fața și cu spatele) și la fel a fost bine, fata participă și e în ritm cu tine, oferă feedback corespunzător ritmului.

Pentru final am revenit la oral și a fost iar bine pentru că am avut acces vizual optim la money shot și ea din nou mă privea în același timp, fata știe bine cum să se integreze în moment.

O să revin la ea când se întoarce în oraș cu certitudine.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 12 minute, _piticu_ a spus:

Motivat de plecarea anunțată din oraș am încercat și reușit o programare azi. Băi nene e un mușuroi cartierul ăla, dar m-am descurcat foarte bine cu fata comunicând bine și cu noroc la parcare. Altfel un apartament mic și frumos dotat (cu o rigolă puțin înfundată la duș).

Am găsit fix ce mă așteptam, o fată foarte slim cu niște sâni superbi, conturați perfect pentru mărimea lor și tari piatră și foarte drăguță la chip.

Marcat de eficiență vă spun pe scurt că a meritat, fata s-a străduit și deși nu e „profesionistă” pe oral a fost superb să o văd lucrând la flaut, bonus mult că nu se ferește, privește când umblă pe acolo. Am băgat și 69 unde a stat ea mai mult pe mine dar la ce micuță e nici nu se simțea :)

La normal am trecut prin 2 poziții (și cu fața și cu spatele) și la fel a fost bine, fata participă și e în ritm cu tine, oferă feedback corespunzător ritmului.

Pentru final am revenit la oral și a fost iar bine pentru că am avut acces vizual optim la money shot și ea din nou mă privea în același timp, fata știe bine cum să se integreze în moment.

O să revin la ea când se întoarce în oraș cu certitudine.

Îți mulțumesc pentru vizita mi-a făcut plăcere , te aștept cu mare drag☺️😘

Multumesc pentru recenzie!

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Doar astăzi și mâine

Vă aștept la ultimele programări pe whatssapp📲

Doresc sa fie specificata ora la care vrei programarea și cât timp dorești 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cum Elena paraseste orasul pentru o perioada, a trebuit azi sa imi schimb programul si sa-i mai fac o vizita. Nu stiu daca am inceput sa fac eu o pasiune pentru skinny girls sau Elena e o tipa prea misto, dar la mine se apropie foarte mult de 10. Daca ar avea FK in meniu ar fi 10 fara sa ma gandesc, dar aici e problema mea ca am un oral fixation :))))

Merci, Elena, pentru timpul petrecut impreuna si abia astept sa te intorci! 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 54 minute, lex8585 a spus:

Cum Elena paraseste orasul pentru o perioada, a trebuit azi sa imi schimb programul si sa-i mai fac o vizita. Nu stiu daca am inceput sa fac eu o pasiune pentru skinny girls sau Elena e o tipa prea misto, dar la mine se apropie foarte mult de 10. Daca ar avea FK in meniu ar fi 10 fara sa ma gandesc, dar aici e problema mea ca am un oral fixation :))))

Merci, Elena, pentru timpul petrecut impreuna si abia astept sa te intorci! 

Multumesc frumos pentru vizite cât si pentru cuvintele frumoase , cu siguranță ne revedem data viitoare☺️😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Nu mai am locuri disponibile pentru aceasta seară, vă mulțumesc tuturor celor care au fost în vizita cât și celorlalți☺️

INDISPONIBILĂ

Să ne revedem cu bine🥰

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună seara tuturor 🌙

De mâine revin în București pentru 1-2 săptămâni 🫶🏻

Locația va fi tot în aceeași zona pentru cunoscători , iar pentru cei care nu au fost detalii în privat📲

Va îmbratisez , o seara liniștita ☺️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...