Sari la conținut

Eva🩷NEW IN TOWN🩷0792812229

Vizitator eva.evi1

Postări Recomandate

Vizitator eva.evi1
Reputație: 0
Postat

OLLAAA!!! :*

Sunt Eva, noua in oras, o miniona slim de 23 de ani dornica de a va cunoaste! :*

Prin firea mea calma si relaxata imi doresc a reusi sa va desprind si pe voi, chiar daca pentru moment, de agitatia cotidiana folosindu-ne de imaginatiile noastre jucause! :*

Va astept cu dorinta si interes pentru programi pe WhatsApp, mesaj text sau apel! 

SERVICII: normal, OP (ON extra 50), GFE, deepth, 69, sex intre sani, footfetish, annilingus pasiv (activ extra 50), masaj de relaxare; putem discuta in privat despre servicii in functie de dorintele voastre! 

CADOU: 

Quickly(15min): 100lei

30 min: 150lei

1h: 300 lei

Garantez calitatea serviciilor mele si va astept pentru a ne programa o sedinta :*

IMG-20230522-WA0008.jpg

IMG-20230522-WA0010.jpg

IMG-20230522-WA0013.jpg

Vizitator eva.evi1
Postat

Maine voi ajunge in oras, baieti! :* in schimb imi puteti scrie pentru a stabili o programare pentru maine. Multumesc! :*

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat
Acum 27 minute, eva.evi1 a spus:

Sunt Eva, noua in oras, o miniona slim de 23 de ani dornica de a va cunoaste! :*

Prin firea mea calma si relaxata imi doresc a reusi sa va desprind si pe voi, chiar daca pentru moment, de agitatia cotidiana folosindu-ne de imaginatiile noastre jucause! :*

Va astept cu dorinta si interes pentru programi pe WhatsApp, mesaj text sau apel! 

SERVICII: normal, OP (ON extra 50), GFE, deepth, 69, sex intre sani, footfetish, annilingus pasiv (activ extra 50), masaj de relaxare; putem discuta in privat despre servicii in functie de dorintele voastre! 

CADOU: 

Garantez calitatea serviciilor mele si va astept pentru a ne programa o sedinta :*

IMG-20230522-WA0008.jpg

IMG-20230522-WA0010.jpg

IMG-20230522-WA0013.jpg

Hopaaa,ceva nou si frumos!

Bine ai venit!

Te asteptam!😘

• Like 2
Vizitator
Postat

Opa 😁 

Aparatie interesanta 😊👍 welcome

Vizitator eva.evi1
Postat
Acum 29 minute, awokeone10 a spus:

Hopaaa,ceva nou si frumos!

Bine ai venit!

Te asteptam!😘

Foarte calduroasa primire! Multumesc frumos!

Vizitator eva.evi1
Postat
Acum 7 minute, Camionagiu13 a spus:

Opa 😁 

Aparatie interesanta 😊👍 welcome

Lets see! :d multumesc😘

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat
Acum 11 ore, eva.evi1 a spus:

CADOU: 

IMG-20230522-WA0008.jpg

IMG-20230522-WA0010.jpg

IMG-20230522-WA0013.jpg

Frumușică foc domnișoara Eva Peron. Sper că ești pasională și "sălbatică"precum o panteră. 😉😊😍😘

• Telefon: Hapciuuu
  • Oras:Muntenia România
  • Telefon: Hapciuuu
  • Oras:Muntenia România
Postat

Ești nouță în domeniu ? Ai ceva experiență sau te pregătim noi ? 

• Like 1
Vizitator eva.evi1
Postat
Acum 58 minute, amoreamore a spus:

Ești nouță în domeniu ? Ai ceva experiență sau te pregătim noi ? 

Vin deja pregatita! 🤣😘😘multu

• Oras:Ploiesti
Postat

F draguta si buna gagica, dar varianta guickly aia pune semne de intrebare asupra serviciilor. Mai bn simplu ca toata lumea 150 cu ON. Pare fast fuck. Fara suparare pari ce trebuie. Revizuieste serviciile si fii profi ca ai potential fizic😉

• Like 1
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 18 minute, CROCODILU86 a spus:

F draguta si buna gagica, dar varianta guickly aia pune semne de intrebare asupra serviciilor. Mai bn simplu ca toata lumea 150 cu ON. Pare fast fuck. Fara suparare pari ce trebuie. Revizuieste serviciile si fii profi ca ai potential fizic😉

Asa este când vii din vest pui varianta rapida .. posibil sa fie ce trebuie vom vedea 

Clar ca nu este la început 

• Like 2
Postat
Acum 30 minute, CROCODILU86 a spus:

Eu zic că e ok sa aibă mai multe variante....

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 50 minute, CROCODILU86 a spus:

Unii pot termina in 2 minute. Asa ca mai bine platesc 100 lei, in loc de 150 lei. :)

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 2
Vizitator eva.evi1
Postat

Sunt in oras!!! Astept programarile voastre :*

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
1 oră în urmă, eva.evi1 a spus:

Sunt in oras!!! Astept programarile voastre :*

Așteaptă, ca și eu am așteptat răspuns de la tine și, nimic,pe Whatssap. Mai sunam mai vedem.

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat
Acum 1 minut, sic sic a spus:

Așteaptă, ca și eu am așteptat răspuns de la tine și, nimic,pe Whatssap. Mai sunam mai vedem.

Cica vrea sa lucreze toata noaptea, daca am insomnie ma duc la 3 a.m. 🥳🥳

• Haha 5
Postat

La ce lipsa era în Ploiești, clar ca nu are timp sa respire au sărit bagabontii pe ea imediat.. 😱

• Like 2
Vizitator eva.evi1
Postat
Acum 6 ore, vasile555 a spus:

Chestia cu annilingus activ extra 50 pare foarte interesantă!Doar sa fie reală.

100% realaa!!!!!! Va astept dragii mei!!!! :*

Vizitator eva.evi1
Postat
1 oră în urmă, dydy.v.1.1 a spus:

La ce lipsa era în Ploiești, clar ca nu are timp sa respire au sărit bagabontii pe ea imediat.. 😱

Va astept cu programari dragii mei 

1 oră în urmă, dydy.v.1.1 a spus:

Vizitator eva.evi1
Postat
Acum 6 ore, shadowangel a spus:

Unii pot termina in 2 minute. Asa ca mai bine platesc 100 lei, in loc de 150 lei. :)

Its our business bby😘😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...