Membru Premium nightstar Reputație: 4582 Postat Iulie 3, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Iulie 3, 2023 Acum 11 ore, CAE_INDRU a spus: Foamea de bani e naturală, noi toți o avem... toate ciorile de sub soare sunt negre și n-ai bani, n-ai viață...spun 2 vechi proverbe chinezești. Totuși la cât de mulți bani "produc" fetele, foarte puține se lasă și au ceva bănuți strânși. Au multe de pierdut și câștigul e o "fata morgana". Majoritatea fetelor își trăiesc viața, se distrează merg in concedii de lux sau cotizează la familie sau "iuby" Din păcate prea puține fete reușesc să își pună bani deoparte de la începutul carierei și uite așa trec anii pe lângă ele rămânând captive in acest ciclu vicios...🥺 Ps: nu sunt toate la fel dar sunt și cazuri destule mai ales la fetele tinere care s-au apucat recent de meseria asta. Unele se apucă de meseria asta fără nici măcar să aibă un plan de viitor, o fac doar din auzite și se lasă pradă ispitei banilor 💸🤑
caineleDDB Reputație: 4796 Postat Iulie 8, 2023 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Iulie 8, 2023 La 03.07.2023 la 8:30, nightstar a spus: Majoritatea fetelor își trăiesc viața, se distrează merg in concedii de lux sau cotizează la familie sau "iuby" Din păcate prea puține fete reușesc să își pună bani deoparte de la începutul carierei și uite așa trec anii pe lângă ele rămânând captive in acest ciclu vicios...🥺 Ps: nu sunt toate la fel dar sunt și cazuri destule mai ales la fetele tinere care s-au apucat recent de meseria asta. Unele se apucă de meseria asta fără nici măcar să aibă un plan de viitor, o fac doar din auzite și se lasă pradă ispitei banilor 💸🤑 Cica sunt cateva care au stiut ce sa faca cu banii, habar n-am, oricum sunt puține, cele mai multe se bazeaza ca le merge la infinit cu prostitutia si nu prea e asa, deci raman falite si cu alte probleme acumulate, dar ce sa le faci... 1
law988 Reputație: 163 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2023 Acum sincer vorbind cat despre mutat in alta țară ,merita incercat , parerea mea iar daca te adaptezi poti sa ramai . Oricum lumea e altfel aici in general vorbind e mai mult bun simt , educatie , oricat am spune ca nemtii sunt rasisti probabil or fi o parte din ei dar pentru mine nu-i evident . In primul rand ca sa traiesti decent sa-ti poti permite un trai normal trebuie sa ai un salariu de peste 2200 -2500 net , chiriile sunt relativ scumpe 700-1000 un apartament depinde de zona , mancarea si celelalte nu exista diferenta fata de Romania , cat despre sistemul educational nu am avut deaface dar am auzit ca e la nivel inalt iar despre sistemul sanitar Romania trebuie sa mai lucreze vreo 50 de ani sa ajunga la nivelul de aici (nu degeaba pleaca medicii din RO) .Daca cunosti o meserie si stii engleza plus cateva mii de buzunar pana la primul salariu poti incerca . Ps. P.zda e foarte scumpa aici . faceam comparatie . f.ti in RO o saptamana cu banii care ii dai pe o fin. aici 😋 Ally_Roxx. cea mai "nebuna" fata pe care am intalnit-o 😆 Vorba unui coleg ce s-ar face lumea fara tine daca te-ai retrage ... 😄 1
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 8, 2023 Acum 10 minute, law988 a spus: Acum sincer vorbind cat despre mutat in alta țară ,merita incercat , parerea mea iar daca te adaptezi poti sa ramai . Oricum lumea e altfel aici in general vorbind e mai mult bun simt , educatie , oricat am spune ca nemtii sunt rasisti probabil or fi o parte din ei dar pentru mine nu-i evident . In primul rand ca sa traiesti decent sa-ti poti permite un trai normal trebuie sa ai un salariu de peste 2200 -2500 net , chiriile sunt relativ scumpe 700-1000 un apartament depinde de zona , mancarea si celelalte nu exista diferenta fata de Romania , cat despre sistemul educational nu am avut deaface dar am auzit ca e la nivel inalt iar despre sistemul sanitar Romania trebuie sa mai lucreze vreo 50 de ani sa ajunga la nivelul de aici (nu degeaba pleaca medicii din RO) .Daca cunosti o meserie si stii engleza plus cateva mii de buzunar pana la primul salariu poti incerca . Ps. P.zda e foarte scumpa aici . faceam comparatie . f.ti in RO o saptamana cu banii care ii dai pe o fin. aici 😋 Ally_Roxx. cea mai "nebuna" fata pe care am intalnit-o 😆 Vorba unui coleg ce s-ar face lumea fara tine daca te-ai retrage ... 😄 Pizda e scumpă la cluburi ,fkk,dar în Francfurt și orașele mari la pufuri merge 25,și 30 de euro 20 de minute,într-adevăr nu sunt condițiile și fetele ce le găsești în cluburi ,eu am un club la 2 km de mine numai bunăciuni de fete,moldovence, rusoaice,ucrainence,dar este 60 euro finalizarea și 120 ora.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum