Sari la conținut

Intalnire forumisti

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut.

De ceva timp ma roade curiozitatea in privinta colegilor forumisti...

Ma gandeam cum ar fi sa alegem un loc mic unde sa ne vedem... sa nu ne spunem nickurile.. sa stim ca suntem doar oameni de pe forum... sa discutam fara scandalurile de pe ici colo.... fara micile dusmaniii... un fel de blind date...

Ce ziceti ?

Cu stima. H.

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

sa nu ne spunem nickurile

Cred ca ar fi putin ciudat sa nu va spuneti nick-urile...cred ca putin....ar fi inutila intalnirea...

Parerea mea!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu nu înţeleg micile duşmănii de pe forum, ce avem de împărţit? Femeile sunt ale tuturor, un bun comun pentru care dăm ceva gologani.

Mi se pare mai interesant să nu ne întâlnim.

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Iar la o masa vecina, ca tot au ramas doar 9, sa stea top nimfomanele? Ar fi o idee... :iagree

Reputație: 9109
Postat

Genial :)))

De acord,doar nu ne dam numele CI.Si apropo toti/toate un comportament civilizat,ne-ar face bine,...Astept pareri mai multe,nu suntem premianti ca si popor doar la "barfa",exista multa umanitate in noi. :iagree

Vizitator Beraru
Postat

Unde? Cand?

Pot sa vin cu nevasta si ala micu'?

• Like 1
Reputație: 9109
Postat

Unde? Cand?

Pot sa vin cu nevasta si ala micu'?

Nu o da in caterinca,astfel ma vad nevoita sa te intreb:despre care -ala micu-e vorba?ti pup :kiss3

Vizitator Beraru
Postat

Nu o da in caterinca,astfel ma vad nevoita sa te intreb:despre care -ala micu-e vorba?ti pup :kiss3

De multe ori caterinca mea e o "semi-caternica", ca sa-i zic asa :D. In concluzie: ma intereseaza, raman valabile primele doua intrebari.

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

astfel de intalniri au loc, doar ca se stiu si nick-urile.. si cred ca e mai bine sa se stie, daca tot cunosti omul.. si poate asa poti discuta fata in fata anumite aspecte care te deranjeaza...  eu asa o vad..

• Oras:in panta
  • Oras:in panta
Postat

Aberant plecat din start =))

Ne intalnim cum fara ca sa ne stim macar nick-urile?

PM-ul cade

Telefonul cade

In fine,citesc pe forum,locatia X,ora Y...prin mentalism ghicesc masa cu pricina,noroc,salut,cine esti? Sunt nimfoman,nu e de ajuns?

Cer impetuos inchiderea acestui topic,nu are sorti de izbanda =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.