y2kvirus Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Septembrie 29, 2023 19 hours ago, hotangels_admin said: Bună seara, În momentul de fata Denisa nu mai colaborează cu noi. Avem alte 20 de domnișoare. Va invitam sa le cunoașteți. Pup buna Emma mai colaboreaza cu voi? am ceva timp de cind nu am mai trecut pr la voi,, Link spre comentariu
marius2023 Reputație: 68 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:marte Oras:marte Partajează Postat Septembrie 30, 2023 acuma e night sau salon? Link spre comentariu
delusione Reputație: -299 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Mai nene, pe forum am lipsit ceva vreme , am mai aruncat cate un ochi ici colo, da in 8 ani de forum, nu am pomenit in viata mea 600 lei sedinta de masaj erotic. Doamne Dumnezeule.. okey, fiecare e liber sa ceara cat vrea si cine vrea plateste sau ni, dar 600 lei sedinta de masaj!? Pai imi aduc aminte in trecut, plateai 200/250 maxim masajul, mai lasai o spaga de 200 lei maxim si plecai si masat si supt si baga i si la gaura. Doamne fereasca.. Imi cer scuze da nu m am putut abtine... Aveti unele fete noi care arata bine, asa este, dar sa ma iertati, la asa preturi vine lumea? 🤣 2 Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 21, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Buna dragilor 💋👄 😍😘🥰 La noi nu sunt 3 ceasuri rele martea, ci doar ore de placere maxima, erotism si senzualitate. Doua fete sexy , Larissa si Selena va asteapta astazi la salonul Vip-Zone din B-dul Kogalniceanu, nr 20. Atasat regasiti si link-ul unde puteti accesa galeria foto si veti vedea poze mai multe cu fiecare domnisoara : https://vip-zone.ro/salon-masaj-erotic-galerie-foto-maseuze/ Promitem ca va oferim tot ce aveti nevoie pentru a va simti cat mai confortabil la noi: ulei profesional de masaj, rece sau cald dupa preferinte, papuci, cersaf si gel de dus de unica folosinta, produse de curatenie avizate de Ministerul Sanatatii, maseuze frumoase, prietenoase, cu analize la zi si angajate legal. Nimic nu va poate strica cheful sau buna dispozitie, nu trebuie sa aveti absoult nicio grija, doar sa va bucurati de momente senzuale alaturi de domnisoarele noastre. Va asteptam cu drag! xoxo😘😘😘😘 Va asteptam cu drag, non-stop, pe bulevardul Mihail Kogalniceanu 20. Telefon si WhatsApp - 0720.33.66. 77 Link spre comentariu
spablo35 Reputație: 118 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 de ce ati deschis un topic nou? Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 21, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Buna dragilor 💋👄 😍😘🥰 La noi nu sunt 3 ceasuri rele martea, ci doar ore de placere maxima, erotism si senzualitate. Doua fete sexy , Larissa si Selena va asteapta astazi la salonul Vip-Zone din B-dul Kogalniceanu, nr 20. Atasat regasiti si link-ul unde puteti accesa galeria foto si veti vedea poze mai multe cu fiecare domnisoara : https://vip-zone.ro/salon-masaj-erotic-galerie-foto-maseuze/ Promitem ca va oferim tot ce aveti nevoie pentru a va simti cat mai confortabil la noi: ulei profesional de masaj, rece sau cald dupa preferinte, papuci, cersaf si gel de dus de unica folosinta, produse de curatenie avizate de Ministerul Sanatatii, maseuze frumoase, prietenoase, cu analize la zi si angajate legal. Nimic nu va poate strica cheful sau buna dispozitie, nu trebuie sa aveti absoult nicio grija, doar sa va bucurati de momente senzuale alaturi de domnisoarele noastre. Va asteptam cu drag! xoxo😘😘😘😘 Va asteptam cu drag, non-stop, pe bulevardul Mihail Kogalniceanu 20. Telefon si WhatsApp - 0720.33.66. 77 Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 22, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 18 ore, spablo35 a spus: de ce ati deschis un topic nou? Buna! Din greseala 👄 Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 22, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Pe o asa vreme ploioasa adapostiti-va in bratele domnisoarelor noastre. Jessy, Selena, Larissa si Luciana sunt aici sa va rasfete cu mangaieri, soapte fierbinti, atingeri senzuale si un masaj erotic care sa va aduca soarele intr-o zi innorata. Kiss 🥰🥰🥰 Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 22, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Hello! Va facem cunoastinta cu Natalia! 😍 Are 1.70cm, sani mari, parul negru si pielea alba, catifelata. 🥰 Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 22, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 La 15.09.2023 la 10:47, derwall a spus: Toate bune și atrăgătoare, până la tarife. Ați reușit să ajungeți în topul topului, cu un tarif de 600 Lei pe oră. Iar una din maseuze la acest tarif nu are nici măcar poze pe site. Bine, multe maseuze au tarif de 300 Lei pe oră dar în rest...afacerea voastră etc. ☺️😉 Buna! 🤗😘 In primul rand iti multumim pentru comentariul foarte pertinent si ne bucuram ca putem sa lamurim aceste aspecte sesizate de tine in legatura cu preturile mari. Mi-as dori sa lamurim un lucru foarte important, si anume faptul ca avem o singura maseuza la acest pret. Este vorba despre Sofia, ea este execeptia noastra la pretul de 600 lei/ora, respectiv 500 lei/30 min. Legat de lipsa pozelor ei pe site- se datoreaza anumitor probleme personale, dar ea chiar arata trasnet, iar masajele ei sunt de vis. Daca vrei sa te convingi singur de ce are pretul de 600 lei, iti oferim un card de reducere de 50% oricand doresti sa vii. S-ar putea sa devii dependent 😋😉 Acest card este valabil pentru orice masaj la pretul de 500 lei sau 600 lei/ora. Despre politica preturilor: uita-te pe prima pagina a site-ului, pagina de prezentare, la un scroll distanta in jos, o sa gasesti informatii despre preturi. https://vip-zone.ro/ In plus, evaluarea noastra este mult mai complexa, dupa mult mai multe criterii, cum ar fi: nivel de educatie, permisivitate, servicii oferite, aspect fizic, review-urile clientilor, comportament, carisma, acel vino’n’coa, dedicarea spre client, tinute, role-play, investitii in chestii feminine, etc, lucruri care nu sunt specificate pe site. In alta ordine de idei, daca o sa ne suni, o sa auzi in prima propozitie ca oferim cel mai diversificat si intens program de masaj erotic pe care ti-l poti imagina. De asemenea, la Vip-Zone ai urmatoarele servicii incluse: dus initial asistat (la cerere), masaj de relaxare, masaj body to body, senzual, masaj tantric, doua senzatii VIP, dus la final asistat (la cerere. In plus, nu toate persoanele sunt la fel, detaliile fac diferenta, nivelul de permisivitate e diferit, experientelel lor sunt diferite, etc.Tocmai de aceea am facut o fisa pentru fiecare maseuza, pe care o gasesti in profilul maseuzei, de la galerie foto maseuze. https://vip-zone.ro/salon-masaj-erotic-galerie-foto-maseuze/ Pe langa poze, care reprezinta primul element de atractie, am mers mai departe si am incercat sa informam cat mai mult despre sedinta cu respectiva maseuza si tehnicile pe care le ofera. Garantăm transparență, corectitudine și cel mai bun raport la diversitate si intensitate erotica vs pret! În plus avem cele mai atrăgătoare pachete de promoții vouchere de băuturi din partea casei a doua maseuza la ½ preț la masajul dublu 4 masaje achitate + 1 gratuit 4 prieteni + 1 gratuit Și sa nu uităm de igienă!!! -ulei de masaj profesional cald sau rece, papuci, cearsafuri, geluri de dus de unică folosinta, dezinfectanti. Kisses 👄 si te asteptam oricand la noi, promitem ca nu vei fi dezamagit!🤗 1 1 Link spre comentariu
super Reputație: 42 Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 5 hours ago, hotangels_admin said: Buna! Din greseala 👄 V-am trimis un mesaj privat aici pe forum. Multumesc ! Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 22, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 36 minute, super a spus: V-am trimis un mesaj privat aici pe forum. Multumesc ! Buna! 🥰 Gasesti raspunsul nostru in privat. Kiss&hug Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Hello,😍 ✨ Sunt bucuroasă să vă prezint noua membră a echipei VIP-ZONE👄, minunata ROXY, una dintre maseuzele noastre nocturne! 🌙 Roxy are 20 de ani, trăsături fine și un corp cu forme aproape perfecte. O găsiți disponibilă in intervalul 21:00-06:00, oferindu-vă o experiență unică, erotică și relaxantă. Chiar dacă nu are o vastă experiență în domeniu, Roxy compensează cu o atitudine incredibil de dulce și o abordare proaspătă. Fiecare masaj pe care-l oferă este ca o călătorie neexplorată, deoarece Roxy nu are încă o rutină creată și nu face nimic mecanic. Asta înseamnă că veți avea parte de o experiență autentică, personalizată și mega satisfăcătoare! 💆♀️💫 De la ea vă garantăm că veți pleca cu zâmbetul pe buze și cu senzația de a fi fost cu adevărat răsfățați. 0720335522 Link spre comentariu
spablo35 Reputație: 118 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 la 500 lei/hr este cam scump... as aprecia sa stiu mai multe detalii aici sau in PM: ce este inclus la pretul asta? Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 1 oră, spablo35 a spus: la 500 lei/hr este cam scump... as aprecia sa stiu mai multe detalii aici sau in PM: ce este inclus la pretul asta? Buna,👄 În fișa încărcată la postarea anterioară, mai sus, apar serviciile incluse în ora de masaj, dar vi le mai scriu și aici: Durată ședință: 60 minute Preț: 500 lei Servicii incluse: Duș asistat senzual (la început și la final), masaj de relaxare, masaj body 2 body, masaj erotic și 2 finalizări prin ↩️ tehnicile știute de maseuză: cu clavicula, abdomenul, picioarele, sânii, mâinile maseuzei + sărutări pe corp Permisivitatea maseuzei: Acceptă role play, acceptă să fie mângâiată pe întreg corpul, sărutată pe tot corpul, acceptă jucării și are o atitudine GFE. Maseuzelor Vip Zone le este interzis să solicite în cameră sume de bani pt serviciile incluse și le este interzis să vă propună sau să accepte servicii ilegale contra cost. La terminarea ședinței de masaj, d-șoara de la recepție sau managerul va solicita feedbackul dvs. ce va conține o notă de la 1 la 10 pe care o acordați maseuzei și over all + dacă vi s-au solicitat sume extra. Dacă vă mai pot oferi și alte informații vă rog sa îmi scrieți Va asteptam! 🌐 https://vip-zone.ro/ 📌 Bdul Mihail Kogalniceanu 20, Sector 5, Bucuresti 📱 Telefon si WhatsApp - 0720335522 Kiss & hugs Link spre comentariu
super Reputație: 42 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 On 11/22/2023 at 5:33 PM, hotangels_admin said: Buna! 🥰 Gasesti raspunsul nostru in privat. Kiss&hug V-am lasat o recenzie in privat. Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 28, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 La 24.11.2023 la 21:09, super a spus: V-am lasat o recenzie in privat. Mulțumim mult și ne bucurăm că v ați simțit extraordinar. Vă mai așteptăm! Kiss & Hugs👄👄 Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 28, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Cu un zâmbet diafan și o prezență plină de grație, Jessy aduce o aură proaspătă și senzuală în echipa noastră de maseuze. La doar 22 de ani, Jessy impresionează cu înălțimea sa impunătoare de 180 cm și o greutate perfect proporțională de 60 kg. Altel spus, are un corp de catwalk. Pasionată de patinajul artistic, Jessy îmbină armonios mișcările grațioase, ample și senzuale cu flexibilitatea si controlul corpului, transformând fiecare ședință de masaj într-un adevarat spectacol. Ca un pont, ar fi indicat la masajul cu Jessy să solicitați o cameră cu oglindă pe perete. Fiecare atingere emană o subtilă eleganță, reflectând pasiunea ei pentru arta mișcării. Este cu adevărat un dans între trupurile goale, al ei și al clientului. Cu o experiență de un an în domeniul masajului erotic, Jessy contribuie la completarea echipei noastre de maseuze VIP-ZONE, adăugând un plus de senzualitatea și eleganță. Aceasta nu face decât să îmbogățească și mai mult diversitatea și calitatea serviciilor oferite, permitându-ne să păstrăm viziunea prin care fiecare bărbat, cuplu și, de ce nu, femeie, își poate găsi o maseuză compatibilă. De Jessy vă puteți bucura în timpul zilei, începând cu ora 13:00 și până la ora 21:00. ____ Preț/ oră: * 500 lei Servicii incluse în preț: * Duș asistat senzual (la solicitarea clientului) * Masaj de relaxare * Masaj body 2 body senzual * Masaj erotic * 2 finalizări * Duș final asistat (la solicitarea clientului) Tehnicile de finalizare cunoscute de Jessy și incluse în preț: * Cu clavicula * Cu abdomenul * Cu picioarele * Cu sânii * Cu mâinile * + sărutări pe corpul clientului Permisivitatea maseuzei inclusă în preț: * Acceptă role play * Acceptă să fie mângâiată pe tot corpul * Acceptă să fie mângâiată orgasmic * Atitudine G.F.E. * Acceptă jucării Extraopțiuni (contra cost - cu plata la recepție) * Masaj cuplu (singură) + 100 lei * Masaj prostatic + 100 lei * Masaj cuplu (alături de o colegă la alegerea clienților) - prețurile celor două maseuze alese * Masaj în jacuzzi +100 lei (include și un vin spumant) * Masaj dublu (cu o colegă la alegerea clientului) - promo: a doua maseuză la 1/2 din preț. OutCall * Masaj la hotel (București și Ilfov) * Companie în oraș (București) Vă aducem aminte că maseuzelor VIP ZONE le este INTERZIS să vă solicite în camera de masaj sume extra și depunem toate eforturile ca acest lucru să nu se întâmple. Dacă totuși se întâmplă vă rugăm să ne anunțați ori pe forum, ori pe loc, în salon! Pentru programări cu Jessy dar și pentru alte informații puteți suna la numărul: 0720.33.55.22 Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Noiembrie 29, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Buna 👄 În prezent, suntem într-un proces de modernizare și îmbunătățire a salonului nostru (salonul rămâne deschis conform programului obișnuit), cu scopul de a-l adapta cât mai bine la nevoile și preferințele voastre. Cu această ocazie, vă rugăm să ne împărtășiți părerile și feedback-ul cu privire la experiențele voastre anterioare în salonul VIP ZONE sau la orice aspect care a generat reticențe în vizitarea salonului nostru. Ce vă place, ce nu vă place, ce v-ați dori😇 Suntem deschiși la orice sugestii, fie că vizează modificări în design, introducerea de noi servicii sau orice alt aspect care poate contribui la îmbunătățirea experienței voastre. Nu există nimeni mai potrivit care să ne îndrume în această direcție decât voi, membrii atât de implicați ai acestei comunități. Suntem hotărâți să facem tot posibilul pentru a satisface așteptările voastre.🥰 Mulțumim anticipat! 😍 Kiss & Hugs 1 Link spre comentariu
delusione Reputație: -299 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Sa fie cimeva nebun sa nu aiba ce sa faca cu banii sa dai 5/600 lei pe un masaj erotic 🤣🤣🤣 fereasca Sfantul ... Dar va urez bafta 4 1 Link spre comentariu
raffael412 Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Bună seara , de Iulia cum pot da și eu ? Ca am văzut ca numai apare , Multimesc mult ! Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Decembrie 4, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2023 La 02.12.2023 la 18:26, raffael412 a spus: Bună seara , de Iulia cum pot da și eu ? Ca am văzut ca numai apare , Multimesc mult ! Bună, Din păcate Iulia nu mai colaborează cu noi. 😔 Dacă revine, anunțam. Kiss & Hugs Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Decembrie 4, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Buna dragilor, S-a întors Rene cunoscută și ca Denisa.😍🥳 Momentan o găsiți pe tură de zi de la 12:00 la 21:00 Pentru programări: 0720.33.55.22 Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Decembrie 19, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Buna, dragilor! 😘 Stiti ca avem o echipa frumoasa, cu fete blonde, brunete, roscate, slim sau cu forme, mai inalte sau minione, pentru a fi pe placul oricarui client care ne trece pragul.👄Astazi vreau sa va fac cunostinta cu senzuala Ashanti. 😍 Daca va doreati sa experimentati atingerile unei domnisoare mulatre, va invitam in bratele ei intre orele 20:00-04:00. Kiss & Hugs Link spre comentariu
hotangels_admin Reputație: 32 Postat Decembrie 19, 2023 Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0720335522 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2023 La 01.12.2023 la 10:45, delusione a spus: Sa fie cimeva nebun sa nu aiba ce sa faca cu banii sa dai 5/600 lei pe un masaj erotic 🤣🤣🤣 fereasca Sfantul ... Dar va urez bafta Buna, In primul rand , iti multumim pentru mesaj! Apoi...pana nu platesti, nu stii ce pierzi😋😘 vorbele sunt de prisos. 99.99% dintre clientii nostri sunt super multumiti, incantati, extaziati, feedback-uri de +10. Te asteptam sa incerci o data si sa ne spui daca a meritat 👄 Kiss & Hugs Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum