Sari la conținut

! INDISPONIBILA ! Simina 21 ani bruneta fina poze reale

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

vă aștept programările pentru mâine 🥰

încep de la ora 8 💦🔥

Vizitator
Postat

doar ce am fost la ea. 

este o fata drăguță, înaltă, longilină, are un trup de invidiat, proporționat perfect aș spune, dacă există perfecțiune...face un oral încet.. bun, atent, molcom , așa ca de la Cluj😁.

de la spate, capră, ai o priveliște superbă, ai de ce apuca. ce să mai, e o fată de nota 10. am stat la țigară după, am făcut o caterincă.

voi reveni la ea

Vizitator
Postat
  La 25.07.2023 la 15:17, furyzen1 a spus:

doar ce am fost la ea. 

este o fata drăguță, înaltă, longilină, are un trup de invidiat, proporționat perfect aș spune, dacă există perfecțiune...face un oral încet.. bun, atent, molcom , așa ca de la Cluj😁.

de la spate, capră, ai o priveliște superbă, ai de ce apuca. ce să mai, e o fată de nota 10. am stat la țigară după, am făcut o caterincă.

voi reveni la ea

Extinde  

Mulțumesc,te mai aștept 💋💋

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

am revenit la simina in cursul dupaamiezii ,programare din scurt pe whapp, confirmare , adresa noua tot in zona cluburilor din mamaia nord , minus pt lipsa oglinzii dormitorului din noua locatie , in rest foarte ok , aerisit si curat . 

am fost intimpinat in sutien si chiloteii , talpile goale , zimbareata si bronzata .

tandreturi in camera de zi , imbratisari , mingiieri , piele de gaina , atingerea buzelor cu buzele ,detasarea sutienului , masarea sfircurilor , retragere in dormitor , usor demotivat de lipsa oglinzii , limbi in pizda la greu , apoi schimb de roluri , simina, solo de flaut , andante , mataringa bat , schimbari de pozitie , oral din lateral , din fata , masturbare combinata cu pupici si supt de sfirc, lectia de frecat pula cu mina si cu labiile in pozitia misionar ,fara penetrare , reactii foarte placute din partea siminei ,penetrare in doggy de data asta ,eu in picioare ,ea la marginea patului greu de tot datorita gauricii mici ,totusi rezolvat necazul dupa umezirea pasaricii cu mult scuipat din partea ei ,mai dificil in primele secunde pina cind a patruns toata pula , apoi ,marire de ritm , gemete , strins de cearsaf in palme , si orgasmul meu tantric urias urmat de chill cu stringeri de vagin ritmice la final , pupaturi in pizda si felictarile sincere pentru adaptare la cerintele mele libidinoase. small talk ,igienizare ,scurt fotoshooting , imbratisari adinci si dus am fost , dupa 35-40 de minute de extaz, racorit si multumit  de rezultat .

• Like 2
Vizitator
Postat
  La 26.07.2023 la 3:33, vitceibo a spus:

am revenit la simina in cursul dupaamiezii ,programare din scurt pe whapp, confirmare , adresa noua tot in zona cluburilor din mamaia nord , minus pt lipsa oglinzii dormitorului din noua locatie , in rest foarte ok , aerisit si curat . 

am fost intimpinat in sutien si chiloteii , talpile goale , zimbareata si bronzata .

tandreturi in camera de zi , imbratisari , mingiieri , piele de gaina , atingerea buzelor cu buzele ,detasarea sutienului , masarea sfircurilor , retragere in dormitor , usor demotivat de lipsa oglinzii , limbi in pizda la greu , apoi schimb de roluri , simina, solo de flaut , andante , mataringa bat , schimbari de pozitie , oral din lateral , din fata , masturbare combinata cu pupici si supt de sfirc, lectia de frecat pula cu mina si cu labiile in pozitia misionar ,fara penetrare , reactii foarte placute din partea siminei ,penetrare in doggy de data asta ,eu in picioare ,ea la marginea patului greu de tot datorita gauricii mici ,totusi rezolvat necazul dupa umezirea pasaricii cu mult scuipat din partea ei ,mai dificil in primele secunde pina cind a patruns toata pula , apoi ,marire de ritm , gemete , strins de cearsaf in palme , si orgasmul meu tantric urias urmat de chill cu stringeri de vagin ritmice la final , pupaturi in pizda si felictarile sincere pentru adaptare la cerintele mele libidinoase. small talk ,igienizare ,scurt fotoshooting , imbratisari adinci si dus am fost , dupa 35-40 de minute de extaz, racorit si multumit  de rezultat .

Extinde  

Mulțumesc, pupici și te mai aștept pe la mine 💕

Vizitator
Postat

Mâine sunt disponibilă de la 10 la 21.💋

Vizitator
Postat
  La 26.07.2023 la 19:28, mihaita2020 a spus:

Ce program ai, ca trebuie neapărat sa trec și eu pe la tine, aud numai lucruri bune despre tine.

Extinde  

Te aștept mâine de la 10 la 21♥️

Vizitator
Postat

Vă aștept mâine de la 8 la 21💋

Vizitator
Postat
  La 27.07.2023 la 15:32, Lastjedi a spus:

Pai de ce nu ai pus poza asta de la început? Deja îmi ploua în gura!

Extinde  

E "proaspătă" 😂💋

• Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

Bifat Simina. Locație Summerland te cam încurci prin blocurile alea, dar dacă nimerești e top. Simina este absolut superba la corp fotomodel 20 de ani pe acolo. Deși la fața nu este de o frumusețe răpitoare la corp este vis. Îngeraș Victoria Secrets. Se fute bine mai ales la normal te ia in brațe pare ca ii place pula accepta poziții. Linge sfârcuri .  Oralul este ok te întreabă cum vrei cu sau fără. Raport calitate preț bun. Recomand. Mi a plăcut.

• Like 3
Vizitator
Postat

Voi fi disponibila până luni!😌💋

Vizitator
Postat
  La 28.07.2023 la 10:03, mihaita2020 a spus:

Paeca ziceai ca astazi e ultimele zi.

Dacă știam a stai pana luni veneam și eu

Extinde  

S-a schimbat planul si am zis sa mai răman până luni 🤗

Vizitator
Postat

Vă aștept azi de la 11💋🔥

❤️!!Ultimele zile la voi!!❤️

Vizitator
Postat
  La 28.07.2023 la 20:00, vasilegheorghe a spus:

Pai , sa înțelegem ca te pierdem ? 

Extinde  

Da,doar azi și mâine mai sunt disponibila 😌❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...