Sari la conținut

Alina - 0741830189

Postări Recomandate

• Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat

Cred că trebuie lămurită problema intr-un mod elegant, nu își are rostul poluarea inutilă a forumului.

Cum spunea și Caru' ,da fata este plinuță, grasă cum vor unii să o incadreze, dar are un comportament pro client, compensează enorm prin atitudine. Nu își au loc jignirile și caracterizările de niciun fel. Probabil destui membri ai forumului au vizitat domnișoara cu pricina însă nici unul nu a îndrăznit să o recenzeze, asta deduc după comentarii.

Nimeni nu face reclamă nimănui, ne exprimam opiniile obiectiv pe cât putem și ideal ar fi să renunțăm la răutăți.

Ciocane tari!

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, am_promis4 a spus:

Dacă își face cont roșu fata asta

(face banii aia in 2 ore !) îți zic că nu te mai spală nici Dunărea la cât ai suparat-o

😅😅,.....

știi că poate da te umple de dislike până behăi ca  Elefantu  😅😅😅

Ești insignifiant pt mine oblete mik... 

• Oras:Paradis
  • Oras:Paradis
Postat

Am fost si aici ....pensiunea bulevard . 

Misto cainele 🤣🤣🤣🤣

Ii prea multa pentru spatele meu . 

Am zis pas . 

Spor la mandre . 

• Like 1
  • Oras:tv
  • Oras:tv
Postat
54 minutes ago, 20_14 said:

Am fost si aici ....pensiunea bulevard . 

Misto cainele 🤣🤣🤣🤣

Ii prea multa pentru spatele meu . 

Am zis pas . 

Spor la mandre . 

Pove ,......

ai venit cu colindul pe la fete ? 🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Oras:Severin
  • Oras:Severin
Postat

Am fost si eu la domnișoara! 
locatia : fostul hotel bulevard pensiune sau ce este ! Acum transformat in apartamente de închiriat! Practic intri prin fosta terasa . In fine locatia nu este rea. 
fata este de etnie dar este volubila si destul de sociabilă , nu cere banii înainte , sau din astea. 
Are un cățel care nu este zgomotos si nu participa la acțiunea lui maică-sa 

incepe cu sărutări pe corp si nu întreabă cum vrei oral , trece direct la supt ON.

si continuând așa … i-am zis ca vine fluidul genetic si nu s a tras sau sa îndrepte jetul in alta parte , a luat totul in gurița … pana la ultima picătura . 
Dacă o sugea fara mâini sau cu o mâna la baza ii dădeam un 10.

asa are un 9 la ON din cauza tehnicii dau o salvează CIM ul . Care a fost mult lichid ca am fost prin concediu in Antalia si s a strâns multa zeama! 

de revenit , cred ca o sa mai revin  

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Oras:DTS
  • Oras:DTS
Postat

Aveam chef de o perversiune, am sunat dar mi-a raspuns robotul :D ... a dat ocupat si mi-a venit un mesaj cu tariful (150 fin 300 ora). Mi-a trecut cheful..

Vizitator AdminRau
Reputație: 0
Postat

Salut ,

am tot "lovit" în stânga și în dreapta 😅😅 și numai dezamăgiri , niste fete cu adevărat frumoase insă cu poze false și servicii proaste , tot schimba pe poze și cartele ca să mai păcălească pe cineva ....au ales varianta greșită 👍

Din această cauză nu am mai reușit să ajung la Alina spre rușinea mea o fată cu servicii foarte bune și asta o confirmă prezenta ei constantă de cam 3 luni de zile la Severin  ,  și-a făcut clienții ei altfel ar fi plecat să încerce  în altă parte .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...