Sari la conținut

Betty 0769882262


Postări Recomandate

Buna!

 

Numele meu este Betty si voi ajunge in aceasta dupa amiaza la voi in oras !

 

Pentru clipe de neuitat si relaxare maxima nu ezita sa ma suni!

 

Ce iti pot oferi:

 

Oral neprotejat(in functie de igiena)

 

Normal (doar protejat)

 

Mângâieri/sărutări 

 

69

 

Diverse pozitii

 

Masaj de relaxare

 

FK(in functie de igiena)

 

Gfe

 

Finalizare orala/corporală/faciala (50lei extra)

 

Nu fac deplasari !

 

Nu fac anal!

 

Cadou:150 lei finalizarea(maxim 30 minute)

 

300 ora (2 finalizari)

Revin dupa amiaza cu mai multe detalii ! Va 😘!

 

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa sparg eu gheata…

vizitat pe blondina 

ajuns la locație a încuiat usa și ma sechestrat in casa.  Ma  și ținut in picioare dar lângă pat ….are niște ochi frumoși de te pierzi in ei 

oricum încă stau și ma gândesc dacă a fost cineva in Bistrița cu servici mai bune ca și @Betty_betty și cu asta cred ca am zis tot …nu mai își au rost notele. 
aveti grija de ea sa rămână cât mai mult posibil in zona. Ar fi păcat sa o pierdem. Locația mi se pare super Ok pentru astfel de activități(părerea mea)este un service in zona,faceți schimbul de ulei la mașina cât de des🤣sa puteți merge și la blonda(așa aveți motiv de mers in zona)

nu stiu dacă am scris foarte românește dar încă sunt in aer după vizita la ea

te pup și sper sa rămâi cât de mult

ps: și eu eram nedumerit sa merg cum nu am văzut numai 2 poze dar credeți-mă ca nu ii nevoie de poze 

  • Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Am vizitat minunata blonda in seara asta la inchidere. Ceva extraordinar, la capitolul GFE nu am experimentat asa ceva in Bistrita.Am fost asteptat de ea ,,imbracata,, intr-o plasa rosie, pe tocuri, nu avea nici chilotei pe ea, rusinica... Si dupa ce am facut prezentarile si mi-a dat o apa ca sa fiu hidratat pentru ce urmeaza, am fost somat ca textila e de prisos, a inceput un mic joculet la care nu ma asteptam, dar m-am conformat fiind servit de ea in genunchi.Are prosoape curate ,dus, igiena , totul ok. E o femeie naturala ceea ce apreciez in ziua de astazi, subtirica, cu un corp bine proportionat, foarte frumoasa la fata si cu niste ochi dementiali. Mi-e rusine sa va zic ce am facut acolo, nici nu mi-am permis sa fiu pervers cu ea la cat de finuta e, dar mi-a aratat si latura ei dirty la a doua repriza la oral asa ca astept urmatoarea intalnire. Totul a decurs frumos de la intratul pe usa pana la iesire. Stie cum sa se bage sub piele, e lipiciosa si zambareata, e pericol. Sper sa o respectam si sa o pastram in oras.

Oral de 9.5 cu saliva , bilute, soft, deep.

Normal 10 cu sarutari sustinute , se simte bine, zici ca eram cu o iubita care te strange in brate

GFE punctul forte 10 cu steluta , la cat e de lipicioasa e imposibil sa nu te acapareze in lumea ei, sa uiti ca ai venit pe babardeala si parca ai dat de o fosta iubita din facultate cu care te mai intalnesti din cand in cand de dragul vremurilor bune.

Mergeti cu incredere, nu fiti badarani sau melteni, respectati si veti fi respectati, e o femeie care e pacat sa o pierdem, nu uitati sa va spalati si epilati , nu ma faceti de rusine ca dupa aia o sa intrebati pe forum ,,puteti recomanda ceva?'' sau ,,e ceva ok prin zona?''

O ora cu artificii 350, erau pe masa cand am plecat.

Stiam ca trebuie sa plec dar nu am fost grabit, de fapt imi parea rau ca trebuie sa plec si dupa pupicii ei de plecare, Gogu se trezea din nou ceea ce consider ca vorbeste de la sine. Pentru mine e top.

Te pup blondy :P

  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Vizitat ieri blondina, fiind cu treabă prin Bistrița.

Deși nu am multe vizite la activ, experiență trăită cu ea a fost wow. Ii prima mea recenzie, deci da.

Ma făcut să mă simt de  parca aveam din nou 16 ani și era colega de banca la mine să învățăm împreună, amândoi știind ce va urma, dar ne prefăceam că citim încă puțin.Transmite un entuziasm, o dorință, de parcă ea a venit la mine și dorea să trecem la acțiune. Acțiune care a fost cu tot ce trebuie, nici nu am mai apucat sa mergem in dormitor. 

GFE - 10 - săruturi , mângâieri, etc

On - 10 - adânc și susținut, parca că supărat când am cerut să trecem mai departe

Np - 9.5 - ii frica de înălțimi😁

Sper să rămână cat mai mult pe la voi sa am motive la cat mai multe delegații, ii o fata care merita revizitata!

🥰

  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutari, te salut și pe tine Betty! Am trecut după masă  pe la această domnișoară și am rămas cu una dintre cele mai frumoase  experiențe și totodată satisfacție  maximă pe care am avut-o cu  o escortă. E o fată frumoasă, zâmbăreța  și cu mult lipici, știe ce are de făcut și o face foarte bine.       Am avut parte de un oral , adânc, umed și foarte important nu se folosește de mâini,atenta și la sateliti,poate cel mai bun,iar la capitolul GFE exceleaza, la CIM la fel a scos si ultima picătură,nu fuge direct la b aie,din contra a rămas în pat și m- a curățat pe mine întâi. N-am început această recenzie tocmai cu începutul prin faptul că am rămas extrem de plăcut surprins de serviciile  ei ireproșabile. Pot sa spun  că este o fată frumoasă, slim un corp foarte frumos  și are o igienă  impecabilă.  O recomand cu cea mai mare încredere, căutați-o cât mai sta la noi  și  nu veți regreta! Nu a avut Bistrița  de mult o asemenea fată! Am înțeles că  pleacă astazi(vineri),dar a zis că va reveni,iar dacă  se va ține de cuvânt  eu am să  o vizitez  din nou. MERITĂ!!!

  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Am trecut iar pe la minunata Betty ca sa ma delectez cu prezenta ei si nu numai. Este tot mai bine cu fiecare intalnire. Recomand celor care vor sa imi fie sogori ,nu am ce sa ii reprosez, creaza dependenta.

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

O fată minunată, am trecut în această seară pe la ea la fel de zâmbitoare  și de primitoare  ca la precedenta vizită, trebuie să-i treceți neapărat pragul,nu veți regreta nici o secunda,servicii de cea mai buna calitate, poate nu o avantajează  locația, dar merită efortul de a traversa orașul,vea  să  rămână mai mult la noi ,poate o facem ardeleanca. 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Buna dimineata!

Disponibila pana in ora 22!!

Vă 😘!

Ce iti pot oferi:

Oral neprotejat(in functie de igiena)

Normal (doar protejat)

Mângâieri/sărutări 

69

Diverse pozitii

Masaj de relaxare

FK(in functie de igiena)

Gfe

Finalizare orala/corporală/faciala (50lei extra)

Nu fac deplasari !

Nu fac anal!

Cadou:150 lei finalizarea(maxim 30 minute)

300 ora (2 finalizari)

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...