Carinasw Reputație: 9320 Postat Iulie 26, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Postat Iulie 26, 2023 Acum 4 minute, Giorgio1975 a spus: Atunci, alege-ti mai bine colegele. Daca vrei, pot sa-ti trimit toata conversatia si ai sa te convingi ca, am dreptate. Stai liniștit, cu siguranță stiu ca este adevărat ce spui ! Eu doar ti-am explicat lucrurile din perspectiva mea ! Sper sa nu fie cu supărare! Seara minunata iti doresc 🤗
Emma02 Reputație: 226 Postat Iulie 27, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 27, 2023 Buna sunt disponibila 😊 3
zoro905 Reputație: 842 Postat Iulie 27, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 27, 2023 15 hours ago, Giorgio1975 said: Ar trebui sa-ti faci ordine in program si sa nu mai incurci lumea degeaba. Ori lucrati impreuna, ori nu. Dupa ce mi-ai confirmat intalnirea, ulterior te-ai razgandit si mi-ai cerut 5oo ron pentru jumatate de ora cu tine si Carina, chipurile ca, lucrati doar impreuna. La momentul confirmarii acestei noi intalniri, iarasi te-ai razgandit si erai din nou singura. Pentru mine clar esti de evitat. Mi-ai schimbat tot programul si ai tot cautat scuze ca sa nu ma primesti. Nu stiu ce te-a deranjat in conversatia avuta cu mine. Eu unul zic pas si pe viitor am sa fiu mai atent pe cine sun. O seara frumoasa tuturor. Detaliaza situatia. Vad ca, fetele te iau la misto. 1
Emma02 Reputație: 226 Postat Iulie 27, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 27, 2023 Bună sunt disponibila va pup
Semakone Reputație: 1573 Postat Iulie 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 27, 2023 Acum 20 ore, Carinasw a spus: Bună dragule! În primul rand îmi cer scuze ,în al doilea rand eu nu am mai putut onora programarea de astăzi din motive personale ,fapt pentru care i,am spus prietenei mele sa îți scrie pe wapp (cu ea ai vorbit pt întâlnire) si sa îți spuna din timp (cam o ora și ceva înainte) ca nu se poate sa intram amândouă ci doar dacă vrei si tu si ea sa va vedeți în 2 ! Mai departe nu știu ce ati vorbit, ideea este ca eu nu întru la finalizare în 3 ! Si in niciun caz nu am propus o suma de 500 de lei ,asta ca să fim înțelesi!😇 Programari pentru show în 3 preiau doar de la 1h in sus eu , nu la finalizare de 30! Eu sunt o persoana corecta și nu îmi bat joc de banii si timpul nimănui! Nu o scuz pe ea cu nimic, sau pe mine , dar te-a anunțat dinainte ca nu se mai poate sa intram toti 3 , nu te-am anunțat cu 20-30 de minute înainte sa ajungi ! Dacă doreai o lamurire si din partea mea ,îmi puteai scrie în privat si vorbeam ! 😇 iti mulțumesc frumos ,o seara minunata! Tu ești capul răutăților.....😅😅😅
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4248 Postat Iulie 27, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iulie 27, 2023 Haules Eu sunt un tip cu instincte destul de primare...mai ales când văd câte o fătucă blondă! Mintea și gândurile mele reacționează cam așa https://youtu.be/W8vHq9mqZCc În urma câtorva mesaje scurte pe oaȚap, la oră fixă am avut întâlnire pe Rebreanu... acest bordel plin de fătuci făcătoare de minuni din frumosul nostru oraș. De pe malul Begăi. Emma este o domnișoară frumoasă. Părul ei blond lunguț și-l poartă desfăcut și îi luminează fața ei frumușică. Are trăsături Frumoase fata, buzele subțirele, gurița mică, năsucul micuț și el, și ochișorii de un albastru senin. Estimez că ar avea undeva la 1,67-1,69... până'n 1,70, un trup dezvoltat armonios, poate nu cel mai tonifiat dar dezvoltat frumos. Picioarele sunt destul de lungi și drepte, fundul este bine proporționat, pielea albă și fină. Sânii sunt ușurel afectați de gravitație, dar asta datorită celor mai nobile și frumoase cauze posibile. Cam atât cu descrierea personalului, până aici toate bune și frumoase Am făcut cunoștință și i-am oferit fetei ceva dulce(am citit că se practică și am zis să fur și eu idei bune...) Nu cred că am impresionat cu nimic...din contră, n-am să mai repet! Am schimbat câteva cuvinte din mers, nimic special... totuși i-am arătat fetei unde se află balconul, cineva și-a asumat că are grijă de ea dar a omis aspectul ăsta. Nu-i nimic... dacă nici eu nu cunosc apartamentele de pe Rebreanu... atunci nimeni nu le cunoaște. Ne-am mutat repejor în dormitor, fără a face popas la baie. Am făcut plata înainte și apoi mi-am așezat hainele lângă televizor. Fata m-a întrebat cum prefer oralul, am ales varianta neprotejată, fiind un bun creștin, vreau să cred că mă protejează Doamne Doamne de belele. Cât timp eram lustruit cu șervețele umede, am admirat tatuajul de pe pieptul fetei și am aflat că a fost impregnat greșit, n-are nicio semnificație. Ar fi trebuit să aibe alt desen...dar tot nimic ar fi însemnat. La asemenea explicație... n-am mai avut nimic de zis. Nici despre modul în care mi-a fost oferit oralul nu sunt multe de zis. Tehnica este una liniară, fără vreun artificiu. Nu este unul foarte adânc, nici foarte umed și deloc cu atenție la detalii. Totuși, am observat că dacă le spui lucruri frumoase, (uneori!)fetele reacționează plăcut...sau în avantajul tău. Am complimentat fata că face un lucru bun și plăcut, și parcă ceva în privirea ochișorilor ei frumoși s-a schimbat. Am simțit că parcă pune mai mult suflet încurajată de cele auzite și a fost uMpicuț mai bine. Uneori e incredibil cât de mult schimbă situația niște vorbe dulci 🥰 Totuși, când balele au rămas pe cearceaf, nu a fost ceva ce mi-aș fi dorit să văd. Mi-a fost înmânat un prezervativ pe care cred că l-am montat singur și am rugat fata să vină ea deasupra. Nu cred că a fost ceva ce-și dorea să audă(și nu numai să audă), dar după o lubrifiere cu ceva gel, mi-a făcut pe plac preț de câteva clipe. Din cauza problemelor tehnice, am schimbat în misionar(dar n-a fost prea bine...), apoi în linguriță (n-a mers nici așa) și ultima poziție a fost mama iedului. Nu am avut probleme cu schimbarea pozițiilor dar Emma parcă are o aură impenetrabilă. Mai geme din când în când, mai mult pentru impresia artistică aș zice ... Și cum în mine zace un suflet de artist, am decis să punem punct piesei de teatru. Fără aplauze la final. Am primit niște șervețele să mă igienizez dar am cerut permisiune să fac un duș. Cât timp mă înțoleam, am avut un scurt dialog, în urma căruia am aflat că bărbații sunt niște nemernici care-și bat joc(Nu am întrebat de ce sau de cine, am înțeles până și eu...) și că nici moaca mea nu prezintă încredere... Așa e. Are dreptate! Deși suntem în luna lu' cuptor, n-am mai întâlnit de mult timp o fată atât de rece. Dacă i-aș fi adus luna de pe cer, parcă o și aud: "Păi și stelele?" Emma, te rog frumos să nu mi-o iei în nume de rău, te sfătuiesc să te reorientezi către Orice altceva. Ești o fată prea tânără și Mult Prea Frumoasă să te urâțești pe interior, iar dacă vei continua pe drumul ăsta, fix asta vei face. Am scris în speranța de a face un lucru bun, în primul rând Emei iar apoi celor care citesc, dar cel mai probabil mi-am făcut mie un mare rău. Aia e... Îi zice facere de bine. Baftă și numai bine (aproape) tuturor!! 7 5 3 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
manutm Reputație: 3091 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Tm Oras:Tm Postat Iulie 28, 2023 Nu cred ca mai ii cineva pe forumul asta care sa faca o recenzie negativa intr-o nota atat de pozitiva. 10
Emma02 Reputație: 226 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 28, 2023 Bună sunt disponibila va pup 2
Emma02 Reputație: 226 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 28, 2023 Sunt disponibila pentru programari va pup dragilor
Emma02 Reputație: 226 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 28, 2023 Acum 21 ore, Cozonac77 a spus: Haules Eu sunt un tip cu instincte destul de primare...mai ales când văd câte o fătucă blondă! Mintea și gândurile mele reacționează cam așa https://youtu.be/W8vHq9mqZCc În urma câtorva mesaje scurte pe oaȚap, la oră fixă am avut întâlnire pe Rebreanu... acest bordel plin de fătuci făcătoare de minuni din frumosul nostru oraș. De pe malul Begăi. Emma este o domnișoară frumoasă. Părul ei blond lunguț și-l poartă desfăcut și îi luminează fața ei frumușică. Are trăsături Frumoase fata, buzele subțirele, gurița mică, năsucul micuț și el, și ochișorii de un albastru senin. Estimez că ar avea undeva la 1,67-1,69... până'n 1,70, un trup dezvoltat armonios, poate nu cel mai tonifiat dar dezvoltat frumos. Picioarele sunt destul de lungi și drepte, fundul este bine proporționat, pielea albă și fină. Sânii sunt ușurel afectați de gravitație, dar asta datorită celor mai nobile și frumoase cauze posibile. Cam atât cu descrierea personalului, până aici toate bune și frumoase Am făcut cunoștință și i-am oferit fetei ceva dulce(am citit că se practică și am zis să fur și eu idei bune...) Nu cred că am impresionat cu nimic...din contră, n-am să mai repet! Am schimbat câteva cuvinte din mers, nimic special... totuși i-am arătat fetei unde se află balconul, cineva și-a asumat că are grijă de ea dar a omis aspectul ăsta. Nu-i nimic... dacă nici eu nu cunosc apartamentele de pe Rebreanu... atunci nimeni nu le cunoaște. Ne-am mutat repejor în dormitor, fără a face popas la baie. Am făcut plata înainte și apoi mi-am așezat hainele lângă televizor. Fata m-a întrebat cum prefer oralul, am ales varianta neprotejată, fiind un bun creștin, vreau să cred că mă protejează Doamne Doamne de belele. Cât timp eram lustruit cu șervețele umede, am admirat tatuajul de pe pieptul fetei și am aflat că a fost impregnat greșit, n-are nicio semnificație. Ar fi trebuit să aibe alt desen...dar tot nimic ar fi însemnat. La asemenea explicație... n-am mai avut nimic de zis. Nici despre modul în care mi-a fost oferit oralul nu sunt multe de zis. Tehnica este una liniară, fără vreun artificiu. Nu este unul foarte adânc, nici foarte umed și deloc cu atenție la detalii. Totuși, am observat că dacă le spui lucruri frumoase, (uneori!)fetele reacționează plăcut...sau în avantajul tău. Am complimentat fata că face un lucru bun și plăcut, și parcă ceva în privirea ochișorilor ei frumoși s-a schimbat. Am simțit că parcă pune mai mult suflet încurajată de cele auzite și a fost uMpicuț mai bine. Uneori e incredibil cât de mult schimbă situația niște vorbe dulci 🥰 Totuși, când balele au rămas pe cearceaf, nu a fost ceva ce mi-aș fi dorit să văd. Mi-a fost înmânat un prezervativ pe care cred că l-am montat singur și am rugat fata să vină ea deasupra. Nu cred că a fost ceva ce-și dorea să audă(și nu numai să audă), dar după o lubrifiere cu ceva gel, mi-a făcut pe plac preț de câteva clipe. Din cauza problemelor tehnice, am schimbat în misionar(dar n-a fost prea bine...), apoi în linguriță (n-a mers nici așa) și ultima poziție a fost mama iedului. Nu am avut probleme cu schimbarea pozițiilor dar Emma parcă are o aură impenetrabilă. Mai geme din când în când, mai mult pentru impresia artistică aș zice ... Și cum în mine zace un suflet de artist, am decis să punem punct piesei de teatru. Fără aplauze la final. Am primit niște șervețele să mă igienizez dar am cerut permisiune să fac un duș. Cât timp mă înțoleam, am avut un scurt dialog, în urma căruia am aflat că bărbații sunt niște nemernici care-și bat joc(Nu am întrebat de ce sau de cine, am înțeles până și eu...) și că nici moaca mea nu prezintă încredere... Așa e. Are dreptate! Deși suntem în luna lu' cuptor, n-am mai întâlnit de mult timp o fată atât de rece. Dacă i-aș fi adus luna de pe cer, parcă o și aud: "Păi și stelele?" Emma, te rog frumos să nu mi-o iei în nume de rău, te sfătuiesc să te reorientezi către Orice altceva. Ești o fată prea tânără și Mult Prea Frumoasă să te urâțești pe interior, iar dacă vei continua pe drumul ăsta, fix asta vei face. Am scris în speranța de a face un lucru bun, în primul rând Emei iar apoi celor care citesc, dar cel mai probabil mi-am făcut mie un mare rău. Aia e... Îi zice facere de bine. Baftă și numai bine (aproape) tuturor!! Iti multumesc frumos pentru recenzie și imi pare rau pentru experienta avuta cu mine ! 😊 recenzia ta mă va motiva sa îmi indrept unele lucruri! 😊 2
Emma02 Reputație: 226 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 28, 2023 Buna maine sunt disponibila de la 12 la 22! Pentru programari prefer metoda de wapp !❤ 2
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4248 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iulie 28, 2023 Acum 51 minute, Emma02 a spus: Iti multumesc frumos pentru recenzie și imi pare rau pentru experienta avuta cu mine ! 😊 recenzia ta mă va motiva sa îmi indrept unele lucruri! 😊 💖💖💖 Vreau să îți ofer bujori Să te pup pe obrăjori Să te fac să-ți fie foc De floarea de busuioc Să te fac să-ți fie milă De garoafa din grădină Să ne mai iubim odată Și să îți schimb a ta soartă Să-mi așezi gulerul drept Să mă'nchei frumos la piept 2 2 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Flx01 Reputație: 7452 Postat Iulie 28, 2023 Postat Iulie 28, 2023 Acum 1 oră, Cozonac77 a spus: 💖💖💖 Vreau să îți ofer bujori Să te pup pe obrăjori Să te fac să-ți fie foc De floarea de busuioc Să te fac să-ți fie milă De garoafa din grădină Să ne mai iubim odată Și să îți schimb a ta soartă Să-mi așezi gulerul drept Să mă'nchei frumos la piept Unde se ascundea poetul!!!
alexxxis21 Reputație: 891 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 29, 2023 Acum 11 ore, Cozonac77 a spus: 💖💖💖 Vreau să îți ofer bujori Să te pup pe obrăjori Să te fac să-ți fie foc De floarea de busuioc Să te fac să-ți fie milă De garoafa din grădină Să ne mai iubim odată Și să îți schimb a ta soartă Să-mi așezi gulerul drept Să mă'nchei frumos la piept Venea o moară pe Siret. Cine omoară pe Siret? Venea!🤣🤣 1
Emma02 Reputație: 226 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 29, 2023 Acum 10 ore, Flx01 a spus: Unde se ascundea poetul!!!
Emma02 Reputație: 226 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 29, 2023 Bună sunt disponibila pentru programari va pup 3
sange_latin Reputație: 798 Postat Iulie 30, 2023 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Postat Iulie 30, 2023 Salutare tuturor, Am decis sa o cunosc și eu pe Emma așa că azi am ajuns să-i trec pragul. Cu satisfacție va spun că mă bucur de alegerea făcută. Emma este o blonda înaltă bine proporționată după gustul meu cu niste ochii senzaționali și cu un zâmbet amețitor . Este frumoasă rău la chip și per general arată foarte bine. Locația bine cunoscuta L.R Town, am fost servit cu apa său suc după preferințe foarte ospitalieră gazdă, care mă așteptat într-o pereche de pantalonași scurți cu păsărică la vedere, minunată priveliștea și într-un tricou mulat alb. Am trecut în dormitor unde a început cu sărutări pe corp apoi cu un ON care a fost lent și bine executat a fost chiar fain, a dar impresia că îi plăcea și ei s-au pur și simplu avea chef de oral și am prinso pe un ton bun . Am cerut să punem și un prezervativ și am trecut eu pe ea , este strâmtă o poți simți extrem de bine , geme plăcut și sta cumintica cum vrei tu. Am trecut la mama iedului unde nu am rezistat mult pt că am explodat datorită peisajului și a modului ce bine îi poți da. Per total este o tipă ce nu ai voie sa o ratezi datorită preț calitate. Eu am sa revină la ea pe variantă 1 oră. Acum am mers pe scurt o finalizare 150 de lei. Baftă tuturor. 5 1
Emma02 Reputație: 226 Postat Iulie 30, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 30, 2023 Acum 10 minute, sange_latin a spus: Salutare tuturor, Am decis sa o cunosc și eu pe Emma așa că azi am ajuns să-i trec pragul. Cu satisfacție va spun că mă bucur de alegerea făcută. Emma este o blonda înaltă bine proporționată după gustul meu cu niste ochii senzaționali și cu un zâmbet amețitor . Este frumoasă rău la chip și per general arată foarte bine. Locația bine cunoscuta L.R Town, am fost servit cu apa său suc după preferințe foarte ospitalieră gazdă, care mă așteptat într-o pereche de pantalonași scurți cu păsărică la vedere, minunată priveliștea și într-un tricou mulat alb. Am trecut în dormitor unde a început cu sărutări pe corp apoi cu un ON care a fost lent și bine executat a fost chiar fain, a dar impresia că îi plăcea și ei s-au pur și simplu avea chef de oral și am prinso pe un ton bun . Am cerut să punem și un prezervativ și am trecut eu pe ea , este strâmtă o poți simți extrem de bine , geme plăcut și sta cumintica cum vrei tu. Am trecut la mama iedului unde nu am rezistat mult pt că am explodat datorită peisajului și a modului ce bine îi poți da. Per total este o tipă ce nu ai voie sa o ratezi datorită preț calitate. Eu am sa revină la ea pe variantă 1 oră. Acum am mers pe scurt o finalizare 150 de lei. Baftă tuturor. Buna ,îți mulțumesc frumos pentru recenzie te mai aștept cu drag te pup ❤😊
Emma02 Reputație: 226 Postat Iulie 30, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 30, 2023 Buna dragilor! Sunt si astăzi disponibila, maine dacă va știți programul va aștept pentru programari. Duminica liniștită ❤ 2
renegate08 Reputație: 10 Postat Iulie 31, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 31, 2023 Acum 22 ore, Emma02 a spus: Buna dragilor! Sunt si astăzi disponibila, maine dacă va știți programul va aștept pentru programari. Duminica liniștită ❤ Superba imagine ;)!😍 1
Emma02 Reputație: 226 Postat Iulie 31, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 31, 2023 Disponibila pentru programari❤🚫 2 1
Emma02 Reputație: 226 Postat August 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 1, 2023 Bună sunt disponibila 2
Emma02 Reputație: 226 Postat August 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 1, 2023 Hii sunt din disponibila 😘 1
Emma02 Reputație: 226 Postat August 2, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 2, 2023 Bună dragilor sunt disponibila pentru programari va pup 1
Emma02 Reputație: 226 Postat August 2, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 2, 2023 Mulțumesc frumos pentru aceste rânduri! Mi'-a făcut placere sa te cunosc ,esti un om deosebit . Iti doresc numai bine ❤🔥
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum