Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Chiar acum, tomson a spus: stiu ca de aia m-am si oferit sa ajut cu un sfat bun Da da l-am apreciat😙 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6166 Postat Iulie 28, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2023 49 minutes ago, Cris98 said: Asta am să fac! Voi merge la toate benzinăriile să adun biscuiți și pe lângă ei un pumn de sare🤣🤣🤣pentru cei ce au primit prea mult FK. Eu credeam că tu faci biscuiții 🥹 Și voiam să te întreb dacă îi faci in forma de inimioară...🤭 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Acum 1 minut, Centaurii89 a spus: Nu chiar. Arată ca ai avut totuși un impact in inimile unor băieți de aici, in doar o lună, si cu o săptămână pauză. Puține fete reușesc asta 😉 P.S: la pagina 3, nu 4-5 cum am zis inițial 😋 Da apreciez asta Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Chiar acum, altmarz a spus: Eu credeam că tu faci biscuiții 🥹 Și voiam să te întreb dacă îi faci in forma de inimioară...🤭 Păi dacă nu am bani, ce să merg la benzinării și adun biscuiți să vă fac fericiți și mulțumiți pe toți 😝 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Iulie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iulie 28, 2023 Acum 2 minute, Cris98 a spus: Păi dacă nu am bani, ce să merg la benzinării și adun biscuiți să vă fac fericiți și mulțumiți pe toți 😝 Cel mai fericiti vom fi daca ne iubesti cu pasiune, placere si Fk🙈 1 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3548 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Iulie 28, 2023 Acum 3 minute, Cris98 a spus: Păi dacă nu am bani, ce să merg la benzinării și adun biscuiți să vă fac fericiți și mulțumiți pe toți 😝 Stai, stai, STAI! De ce pe toți? Nu ne selectăm și noi clientela? Vezi că bărbații sunt mincinoși din fire, ăștia vor cunni și FK. Singurul care Chiar își dorește fursecuri și biscuiți sunt Eu! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Acum 2 minute, Cozonac77 a spus: Stai, stai, STAI! De ce pe toți? Nu ne selectăm și noi clientela? Vezi că bărbații sunt mincinoși din fire, ăștia vor cunni și FK. Singurul care Chiar își dorește fursecuri și biscuiți sunt Eu! Da am văzut cât de mult ți-ai dorit fursecurile.. De la mine nu mai primești nici măcar un biscuite 😎 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Acum 5 minute, Flx01 a spus: Cel mai fericiti vom fi daca ne iubesti cu pasiune, placere si Fk🙈 FK nu vă pot promite ca nu o voi face. Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3548 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Iulie 28, 2023 Acum 3 minute, Cris98 a spus: Da am văzut cât de mult ți-ai dorit fursecurile.. De la mine nu mai primești nici măcar un biscuite 😎 Să nu ne pripim și să luăm decizii la nervi 😇 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2023 Partajează Postat Iulie 28, 2023 Chiar acum, Cozonac77 a spus: Să nu ne pripim și să luăm decizii la nervi 😇 Chiar deloc Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 28, 2023 Acum 14 minute, Cris98 a spus: FK nu vă pot promite ca nu o voi face. tine pe drumul asta al bunelor ganduri si va fi bine daruind vei dobandi 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3548 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Iulie 28, 2023 Acum 11 minute, Cris98 a spus: Chiar deloc Tu pierzi... și Nici nu știi ce pierzi 🥲 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Iulie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iulie 28, 2023 Acum 12 minute, Cris98 a spus: Chiar deloc Nu se supara nici el daca inlocuesti biscuitii cu 😘😘 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Iulie 28, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iulie 28, 2023 Corinuta, ai venit de la plimbare? Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Iulie 28, 2023 21 minutes ago, tomson said: tine pe drumul asta al bunelor ganduri si va fi bine daruind vei dobandi se gandeste la 100 Ron extra zic si eu ca dobandeste Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 28, 2023 Acum 28 minute, manutm a spus: se gandeste la 100 Ron extra zic si eu ca dobandeste la asta asta nu m-am gandit :-) da fie si asa deci 300 cu 69 si fk / 30 min iar 500 cu 69 si fk / 1h e realist o spun sincer din dorinta de a ajuta ca altfel nu va merge cum trebe si o vom vedea rar sau deloc pe la noi si e pacat ca e atractiva eu nu-i spun ce sa faca , ii spun care e treaba si cum o sa fie in diverse situatii si cam am dreptate adineaori i-am zis la tania ca va zbura rapid cu regula ei cu tot si dusa fu 1 2 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 29, 2023 Acum 2 ore, Cris98 a spus: Mda n-ai înțeles-o! Mai citește odată. am inteles pana la urma cimilitura, biscuitii gratuiti de la petrom si sarea is pt nea nellu, ca el primeste fk mult , da nu sa le mance el ci sa le imparta la fetele pe care le ridica in slavile topului sau 3 din 700 ca sa previna campionita cu simptom figurant acut E obligatoriu pt fete cand citsc recenzia lu nelu sa aiba biscuitele cu multa sare in gura p.s. tine unu si pt tine ca si tu esti in top 3 din 700 :-) Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iulie 29, 2023 Acum 6 ore, tomson a spus: am inteles pana la urma cimilitura, biscuitii gratuiti de la petrom si sarea is pt nea nellu, ca el primeste fk mult , da nu sa le mance el ci sa le imparta la fetele pe care le ridica in slavile topului sau 3 din 700 ca sa previna campionita cu simptom figurant acut E obligatoriu pt fete cand citsc recenzia lu nelu sa aiba biscuitele cu multa sare in gura p.s. tine unu si pt tine ca si tu esti in top 3 din 700 🙂 Vad ca mai nou ma tot pomenesti, ca sa nu zic ca nu ai loc de mine. S-a intamplat ceva si eu nu stiu? Te-am deranjat cumva cu ceva? Ca eu nu tin minte sa-ti scris/citat numele in vreo postare. Daca gresesc, te rog sa ma ierti! Eu zic sa-ti vezi de ale tale si sa ma ignori. Asa cum am facut (si o voi face) si eu. Nu-ti convin postarile/recenziile mele, nu le citi, treci peste ele. P.S. Si ca sa vezi ca nu ma citesti chiar din scoartan-n scoarta, domnisoarei in cauza nu i-am dat 250 de lei. Ci de vreo 7 ori mai mult. Despre alte doua "plati", am scris. Despre una, nu. Si clar nu voi mai scrie nici despre urmatoarele decat daca se schimba ceva. Repet, decat daca se schimba ceva. Si nu din cauza ca te-ar putea deranja pe tine. Pentru ca mi se pare irelevant. Sper ca m-am facut inteles. Nu de alta, dar nu-mi plac mistourile,,iieftine. Cele de calitate, da. Dar nu e cazul aici. 3 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 29, 2023 Acum 26 minute, nellu2012 a spus: Vad ca mai nou ma tot pomenesti, ca sa nu zic ca nu ai loc de mine. S-a intamplat ceva si eu nu stiu? Te-am deranjat cumva cu ceva? Ca eu nu tin minte sa-ti scris/citat numele in vreo postare. Daca gresesc, te rog sa ma ierti! Eu zic sa-ti vezi de ale tale si sa ma ignori. Asa cum am facut (si o voi face) si eu. Nu-ti convin postarile/recenziile mele, nu le citi, treci peste ele. P.S. Si ca sa vezi ca nu ma citesti chiar din scoartan-n scoarta, domnisoarei in cauza nu i-am dat 250 de lei. Ci de vreo 7 ori mai mult. Despre alte doua "plati", am scris. Despre una, nu. Si clar nu voi mai scrie nici despre urmatoarele decat daca se schimba ceva. Repet, decat daca se schimba ceva. Si nu din cauza ca te-ar putea deranja pe tine. Pentru ca mi se pare irelevant. Sper ca m-am facut inteles. Nu de alta, dar nu-mi plac mistourile,,iieftine. Cele de calitate, da. Dar nu e cazul aici. am scris de tine ca mi s-a parut ca acolo bate apropoul ei , cine sa fie cel ce primeste prea mult fk ? apoi am mai facut referire la abundenta de campioane in top 3/700 care pare intr-adevar misto ieftin ce iti apartine cam atat stai linistit nu mai fac referiri la tine 1 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Iulie 29, 2023 Acum 21 ore, Centaurii89 a spus: Hopa, îmi place să o văd pe @Cris98 în secțiunea Discuții Generale pentru prima dată. Bine ai venit! Aici discutăm numai tâmpenii, ne dam frâu liber imaginației 😁 Hop ... mie imi place de tomson ...nu il.stiam....asa agresiv . 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 29, 2023 Acum 2 ore, 20_14 a spus: Hop ... mie imi place de tomson ...nu il.stiam....asa agresiv . putin incisiv nu agresiv , e mult spus :-) drept e ca ultimele postari is scrise in pauze de uitat la clanul am inceput sa il vad acu cateva zile si nu ma pot opri pana nu vad toate episoadele, o fi si de la aia :-) stiu pe cineva din rolurile principale din viata reala 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9825 Postat Iulie 29, 2023 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Iulie 29, 2023 23 hours ago, Cozonac77 said: Să nu ne pripim și să luăm decizii la nervi 😇 De cand n-am mai dat pe aici ai devenit 77? 🙄 Ma bucur ca iti păstrezi umorul 🤗 N-ar fi fost mult mai "pizdos" Cozonac 007? 🤔 Cat despre top criteriile mi se par absolut neadaptate fenomenului migrationist care a pus stapanire pe această piata. Eu personal sper sa apara si in acest domeniu forta de munca asiatica si africana sa mai schimbam si noi peisajul fara sa calatorim mii de km 😜 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3548 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Iulie 29, 2023 Acum 5 minute, x the impaler a spus: De cand n-am mai dat pe aici ai devenit 77? 🙄 Ma bucur ca iti păstrezi umorul 🤗 N-ar fi fost mult mai "pizdos" Cozonac 007? 🤔 Mă gândisem la varianta 007, dar am ajuns la concluzia că ar trebui să am sufletul rece și să fiu sobru, și Nu mă caracterizează. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2023 Partajează Postat Iulie 29, 2023 Acum 2 ore, tomson a spus: putin incisiv nu agresiv , e mult spus :-) drept e ca ultimele postari is scrise in pauze de uitat la clanul am inceput sa il vad acu cateva zile si nu ma pot opri pana nu vad toate episoadele, o fi si de la aia :-) stiu pe cineva din rolurile principale din viata reala Îmi închipui cum ai fii fost dacă te uitai la Peaky Blinders 🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2023 Partajează Postat Iulie 29, 2023 Acum 2 ore, tomson a spus: putin incisiv nu agresiv , e mult spus :-) drept e ca ultimele postari is scrise in pauze de uitat la clanul am inceput sa il vad acu cateva zile si nu ma pot opri pana nu vad toate episoadele, o fi si de la aia :-) stiu pe cineva din rolurile principale din viata reala Era o glumă, sper să o iei ca atare!🤣 Și eu fac același lucru ca și tine, doar că mă uit la Barbarii!🤣 Vizionare plăcută și weekend fain! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum