Sari la conținut

Propuneri TOP

Postări Recomandate

• Membru Premium
Postat
1 hour ago, Albano89 said:

Păi topul a fost curățat, cu excepția lui Anayss, care încă figurează acolo (și este firesc pentru că fata și-a plătit contul încă de când a început să activeze aici, iar cum altele au stat acolo luni de zile fără să plătească, cred că acum administratorii au procedat corect în cazul ei), și este de notorietate că sunteți în conflict, ceea ce voi știți de ce și cum, doar că trivialitatile nu au ce căuta aici. Este doar o părere personală și sper să  nu te superi!

Ai vorbit doar ca sa te afli in treabă .

Nu sunt in conflict cu nimeni, și eu am zis chestia aia înainte să fie curățat topul...

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 2 minute, altmarz a spus:

Ai vorbit doar ca sa te afli in treabă .

Nu sunt in conflict cu nimeni, și eu am zis chestia aia înainte să fie curățat topul...

Iar tu vorbești de mult timp doar să te afli în treabă, și nu doar aici, ci aproape peste tot, Arad, Oradea, București etc, pentru că probabil ești Mafalda forumului, stimabile domn 30 de minute, probabil 15 minute pe viitor. Dar la ce raspuns puteam să mă aștept de la un individ care umblă cu 20 de cartelele telefonice la el, da sfaturi la toată lumea și le scrie fetelor care nu au varianta de 30 de minute că le recompensează cu recenzii de o oră dacă îl acceptă la ciuguleala! Și atenție, vezi că a mai fost unul ca tine pe aici!

• Membru Premium
Postat
2 minutes ago, Albano89 said:

Iar tu vorbești de mult timp doar să te afli în treabă, și nu doar aici, ci aproape peste tot, Arad, Oradea, București etc, pentru că probabil ești Mafalda forumului, stimabile domn 30 de minute, probabil 15 minute pe viitor. Dar la ce raspuns puteam să mă aștept de la un individ care umblă cu 20 de cartelele telefonice la el, da sfaturi la toată lumea și le scrie fetelor care nu au varianta de 30 de minute că le recompensează cu recenzii de o oră dacă îl acceptă la ciuguleala! Și atenție, vezi că a mai fost unul ca tine pe aici!

Iar nu ti-ai luat pastilele :) 

Vizitator
Postat
Acum 6 minute, altmarz a spus:

Iar nu ti-ai luat pastilele :) 

Nu, că le-ai luat tu pe toate, frumosule care ești!🤣🤣🤣

• Membru Premium
Postat
4 minutes ago, Albano89 said:

Nu, că le-ai luat tu pe toate, frumosule care ești!🤣🤣🤣

Hai, du-te sa iti mai faci 3 conturi sa ma ataci :) 

• Oras:Paradis
Postat
Acum 11 ore, Carinasw a spus:

Vrei o lămâie?

Nu , ms ...vreau sa dau o ...

...are rima cu lamaie 🤣🤣

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, altmarz a spus:

Hai, du-te sa iti mai faci 3 conturi sa ma ataci :) 

Cum ti-ai facut vreo 5 conturi sa ii lasi aceeasi recenzie de 5 ori la Kristinne :) 

Nu mai spune, toate le știi tu? Hai că vorbești prosti și îți miroase gura, cum de altfel a spus și Anayss!

• Membru Premium
Postat
3 minutes ago, Albano89 said:

Nu mai spune, toate le știi tu? Hai că vorbești prosti și îți miroase gura, cum de altfel a spus și Anayss!

Vrei sa iti enumar toate conturile tale? :) 

Anayss nici macar nu stie cine sunt, a incercat sa afle dar nu i-a iesit...dar spune-ne, ce mai zice Anayss, ca o adevarata fata de top ce e? :) 

Postat
Acum 3 minute, altmarz a spus:

Anayss nici macar nu stie cine sunt, a incercat sa afle dar nu i-a iesit...dar spune-ne, ce mai zice Anayss, ca o adevarata fata de top ce e? :) 

Mai , imi e si mie antipatic Albano ...dar toate ...pana la Anayss 🤣🤣🤣

Postat
8 minutes ago, altmarz said:

Cum nu stie Anayss cine esti…tu esti ala la care ii miroase gura :)))))

• Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 3 minute, altmarz a spus:

Spre știința ta, eu ultimul cont l-am avut cu 4 ani în urmă, și am renunțat la el tocmai din cauza apariției unor trogloditi ca tine, iar unii useri vechi pot să-ți confirme, și chiar dacă ar fii cum spui tu, eu recenziile le-am făcut pe bune, pe când la tine nu prea a fost cazul, exact cum ai procedat și acum deschizând acest topic, chiar tu, a tot stiutorul din domeniu! Și eu unul ți-am vorbit frumos, dar ce era să fac, să tac în fața ta? Mai baiete, eu atat îți spun, când eu umblam pe la futut pe aici, tu erai la clasele primare. Fii civilizat și voi fii și eu ca atare! O zi faina!

Postat
Acum 3 minute, Albano89 a spus:

Spre știința ta, eu ultimul cont l-am avut cu 4 ani în urmă, și am renunțat la el tocmai din cauza apariției unor trogloditi ca tine, iar unii useri vechi pot să-ți confirme, și chiar dacă ar fii cum spui tu, eu recenziile le-am făcut pe bune, pe când la tine nu prea a fost cazul, exact cum ai procedat și acum deschizând acest topic, chiar tu, a tot stiutorul din domeniu! Și eu unul ți-am vorbit frumos, dar ce era să fac, să tac în fața ta? Mai baiete, eu atat îți spun, când eu umblam pe la futut pe aici, tu erai la clasele primare. Fii civilizat și voi fii și eu ca atare! O zi faina!

Poti sa imi zici ...perioada ...in care mergeai la futut 🤣🤣

Si cum era celalalt cont ?? 

• Haha 1
Vizitator
Postat
Chiar acum, 20_14 a spus:

Nu știu, mă mai gândesc, dar în perioada aceea erai băiat fain, acum văd că începi și tu să te dai după alții! Păcat!

• Membru Premium
Postat
4 minutes ago, 20_14 said:

Hai ca le zic eu daca nu vrea el si nu e in stare sa fie asumat :) 

Ahille, Ahille2, Snekc, Jhon99, Albano89, si banuiesc ca si Bleaks.

@cleopatra01 poate se va face o curatare si a clonelor pe TM. Vedem ca unele fete, ca si Kristinne, au vreo 5 recenzii de la aceeasi persoana de pe conturi diferite...doar pentru reclama...

EDIT: Cel putin pe astea le-am ginit eu, probabil ca sunt mai multe.

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Luuuume, lume! Ciiiiiircul mare se anunta !😀

(nu va mai contrati, poate se ajunge la cearta si nu mi place sa vad asa ceva😆😂)

• Haha 2

dag dal gas!

Vizitator
Postat
Chiar acum, altmarz a spus:

@cleopatra01 poate se va face o curatare si a clonelor pe TM. Vedem ca unele fete, ca si Kristinne, au vreo 5 recenzii de la aceeasi persoana de pe conturi diferite...doar pentru reclama...

Am văzut valoare ta, fraiere cu pene, rapid ai postat pe topicul lui Anayss niște convorbiri! Ce să spun, mare bărbat? Și vezi că vorbești prostii, mai bine îți vezi de susotelile tale de pe forum cu fetele de prin toată țara, care au timp să-ți răspundă deoarece..., paraciosule! Și chiar nu îți este rușine, ai avut tupeul să ne sugerezi unde să mergem până și în funcție de zona în care stau fetele?? Hai, nu mai spune, tu ești mai ceva ca Statistic, pe care încep să-l simpatizez în comparație cu tine! Să crești mare!

Postat
Acum 7 minute, Albano89 a spus:

Nu știu, mă mai gândesc, dar în perioada aceea erai băiat fain, acum văd că începi și tu să te dai după alții! Păcat!

Aha ...mi ai promis ca ma.duci la party.

Vizitator
Postat
Acum 6 minute, farafiltre a spus:

Luuuume, lume! Ciiiiiircul mare se anunta !😀

(nu va mai contrati, poate se ajunge la cearta si nu mi place sa vad asa ceva😆😂)

Păi explicai ce înseamnă bunul simț sau crezi că stau să ascult mistourile unui putoi, ce vezi doamne a descoperit și el cum se face sex! I-a mai vada-si el de treabă și nu să facă pe detectivul pe aici, că mai avem unul!🤣

Postat
Acum 10 minute, altmarz a spus:

Ei ...pe ala din  preistorie nu l stii ...

Era ceva nume grecesc incepea cu A.

• Membru Premium
Postat
1 minute ago, 20_14 said:

Ei ...pe ala din  preistorie nu l stii ...

Era ceva nume grecesc incepea cu A.

Nu, dar probabil daca urmarim urmele de bale o sa il gasim :) 

Dar a devenit fan-ul meu nr. 1, isi face conturi special sa ma atace
. Si fara sa ii fac nimic sau sa stiu macar de existenta lui, trista viata au unii... 

Postat
12 minutes ago, altmarz said:

Pe mine nu m-ai nimerit. Ai zis ca ba sunt Anayss, ba iubitelul, acum sunt Albano.

Dar eu stiu ca iti miroase gura. Iei premiul cel mare la putoare. Asa te recunosc fetele, dupa miros :))))

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, 20_14 a spus:

Aha ...mi ai promis ca ma.duci la party.

Eu nu, cred că mă confuzi!

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Albano89 a spus:

Păi explicai ce înseamnă bunul simț sau crezi că stau să ascult mistourile unui putoi, ce vezi doamne a descoperit și el cum se face sex! I-a mai vada-si el de treabă și nu să facă pe detectivul pe aici, că mai avem unul!🤣

Nu ma bag, colugu cred ca ii "atins" din noaptea de Inviere.🙂

Parerea mea umilla ii ca nu a fost frumos, barbateste nici atat.(n am spus ca au existat, sau nu...motive)

dag dal gas!

Vizitator
Postat
Acum 6 minute, altmarz a spus:

Nu, dar probabil daca urmarim urmele de bale o sa il gasim :) 

Dar a devenit fan-ul meu nr. 1, isi face conturi special sa ma atace
. Si fara sa ii fac nimic sau sa stiu macar de existenta lui, trista viata au unii... 

Mai, da important ești tu, frățioare!!! Cu ce te-am atacat eu, te rog să-mi spui? Te-a deranjat că mi-am dat cu părerea despre top și rapid mi-ai răspuns în 2 peri! Vezi că greșești și ar fii bine să-ți revizuiești puțin atitudinea, chiar nu am nimic cu tine, și în primul rând nu aș avea de ce! Da știi ce, deschide topice și scrie doar tu pe ele, este bine așa?

• Membru Premium
Postat
5 minutes ago, Albano89 said:

Mai, da important ești tu, frățioare!!! Cu ce te-am atacat eu, te rog să-mi spui? Te-a deranjat că mi-am dat cu părerea despre top și rapid mi-ai răspuns în 2 peri! Vezi că greșești și ar fii bine să-ți revizuiești puțin atitudinea, chiar nu am nimic cu tine, și în primul rând nu aș avea de ce! Da știi ce, deschide topice și scrie doar tu pe ele, este bine așa?

Am inteles, asa o sa fac, fanul meu nr. 1. 🤣

Eu te las, dar promit ca poate iti dau si un autograf daca iti mai faci macar 10 conturi in care sa ma mai jignesti. :) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...