chiareu21 Reputație: 334 Postat Octombrie 15, 2023 Oras:pe aici Oras:pe aici Partajează Postat Octombrie 15, 2023 3 hours ago, Maria03 said: bună seara 👋😚 incepand cu 19 voi fi disponibila pentru o întâlnire sau doua ,iar de maine program normal de la 10. abia aștept sa va revad/reiubesc😜🎀 of of of, mai mai ! pazea ! apare artileria grea 😋 Link spre comentariu
daw1cked Reputație: 218 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Salut! Am fost si eu sa fut si eventual sa pun in practica niste perversiuni, dar am plecat frumos si elegant dupa primele 5 minute. M-a primit in apartament evitand contactul vizual si era nervoasa. Nu am facut cale intoarsa pentru ca voiam sa fut si cum am spus si mai sus, sa trag si cateva flecme, palme, chestii d-astea normale :). Eu cand vad fetele aproape dezbracate (asa cum m-a primit ea) caut sa ma fac si eu confortabil cu gandul ca la o vorba se mai scoala pula, te mai amuzi etc. Tipa cand m-a vazut ca-mi dau pantalonii jos, parca a vazut negru in fata ochilor si a intrat intr-o stare de cacata vociferand de noi barbatii ca suntem cum suntem ca pula mea. Adica eu langa ea scuzandu-ma de cateva ori daca a deranjat-o ca-mi dau nadragii jos, ea tot imi spunea cu apropo ca noi barbatii suntem niste idioti. In final, m-am scuzat din nou ca asa sunt eu mai prost din familie si am plecat, bineinteles dupa ce mi-am tras budigaii pe mine. Concluzie: Atitudine de cacat. 1 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 16, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2023 29 minutes ago, daw1cked said: Salut! Am fost si eu sa fut si eventual sa pun in practica niste perversiuni, dar am plecat frumos si elegant dupa primele 5 minute. M-a primit in apartament evitand contactul vizual si era nervoasa. Nu am facut cale intoarsa pentru ca voiam sa fut si cum am spus si mai sus, sa trag si cateva flecme, palme, chestii d-astea normale :). Eu cand vad fetele aproape dezbracate (asa cum m-a primit ea) caut sa ma fac si eu confortabil cu gandul ca la o vorba se mai scoala pula, te mai amuzi etc. Tipa cand m-a vazut ca-mi dau pantalonii jos, parca a vazut negru in fata ochilor si a intrat intr-o stare de cacata vociferand de noi barbatii ca suntem cum suntem ca pula mea. Adica eu langa ea scuzandu-ma de cateva ori daca a deranjat-o ca-mi dau nadragii jos, ea tot imi spunea cu apropo ca noi barbatii suntem niste idioti. In final, m-am scuzat din nou ca asa sunt eu mai prost din familie si am plecat, bineinteles dupa ce mi-am tras budigaii pe mine. Concluzie: Atitudine de cacat. buna dimineata cred ca este o mica diferenta de nuanta ,una este sa vii ,sa faci un schimb de cateva replici, iar mai apoi sa te "faci comod" cum te-ai exprimat ,iar alta este sa vii ,sa fii invitat in sufragerie, iar dupa clasicul "bei ceva ,apa suc?" tu sa te dezbraci, ma scuzi ,dar da ,mi s a parut ciudat! nimeni nu a venit sa se dezbrace direct cum a fost poftit in casa ,chiar daca vin toti la futut ,toate au cursul lor. cu totii stim ca am probleme cu atitudinea, dar nici abordarea ta nu a fost una ok ,probabil trebuia sa te astept capra/ cu cracii desfacuti in fata usii ca sa fiu in acelasi film cu tine . concluzie : de ce crede Maria ca barbatii sunt idioti? pt ca fac confuzie intre serviciile pe care le platesc si trebuie sa le primeasca inapoi ,si inchirierea unei papusi gonflabile care nu spune nimic ,in schimb face tot ce vrei fara sa refuze multumesc pt vizita si pentru ca m ai ajutat sa incep frumos saptamana ,pupici si zi usoara 😚 Link spre comentariu
chiareu21 Reputație: 334 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:pe aici Oras:pe aici Partajează Postat Octombrie 16, 2023 41 minutes ago, Maria03 said: buna dimineata cred ca este o mica diferenta de nuanta ,una este sa vii ,sa faci un schimb de cateva replici, iar mai apoi sa te "faci comod" cum te-ai exprimat ,iar alta este sa vii ,sa fii invitat in sufragerie, iar dupa clasicul "bei ceva ,apa suc?" tu sa te dezbraci, ma scuzi ,dar da ,mi s a parut ciudat! nimeni nu a venit sa se dezbrace direct cum a fost poftit in casa ,chiar daca vin toti la futut ,toate au cursul lor. cu totii stim ca am probleme cu atitudinea, dar nici abordarea ta nu a fost una ok ,probabil trebuia sa te astept capra/ cu cracii desfacuti in fata usii ca sa fiu in acelasi film cu tine . concluzie : de ce crede Maria ca barbatii sunt idioti? pt ca fac confuzie intre serviciile pe care le platesc si trebuie sa le primeasca inapoi ,si inchirierea unei papusi gonflabile care nu spune nimic ,in schimb face tot ce vrei fara sa refuze multumesc pt vizita si pentru ca m ai ajutat sa incep frumos saptamana ,pupici si zi usoara 😚 imi pare rau pt ce ti s a intamplat Maria ; ai grija de tine, o zi cat mai buna 🤗 1 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 16, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Multumesc, suflet bun! 🖤 Link spre comentariu
Futureman Reputație: 320 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Si eu am fost dezamăgit de atitudinea ei.... Aroganta, desi noi plătim. Am plătit extra pt Anilingus, desi ma epilasem in urma cu câteva zile, a zis ca nu sunt bec si nu a prestat dar nici banii înapoi nu mi i a dat. Pe lângă asta nu arata la fel de bine ca in poze. E de evitat pentru mine Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 16, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2023 13 minutes ago, Futureman said: Si eu am fost dezamăgit de atitudinea ei.... Aroganta, desi noi plătim. Am plătit extra pt Anilingus, desi ma epilasem in urma cu câteva zile, a zis ca nu sunt bec si nu a prestat dar nici banii înapoi nu mi i a dat. Pe lângă asta nu arata la fel de bine ca in poze. E de evitat pentru mine te rog sa citești lista de servicii ,nu este scris nicaieri annilingus extra ,doar anal și CIM am extra ,în schimb paleta de servicii difera intr-adevar între soft și hard ,la partea cu epilatul oare are rost sa îmi bat capul?! ma epilez și eu astăzi și peste cateva zile te invit sa "bagi botu" sa vedem daca-ti place, cum eu sunt bec am pretentia sa fii si tu ,da ,dacă vrei lins în fund ,domnule barbat! Link spre comentariu
Sluggs Reputație: 159 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Acum 9 ore, daw1cked a spus: Salut! Am fost si eu sa fut si eventual sa pun in practica niste perversiuni, dar am plecat frumos si elegant dupa primele 5 minute. M-a primit in apartament evitand contactul vizual si era nervoasa. Nu am facut cale intoarsa pentru ca voiam sa fut si cum am spus si mai sus, sa trag si cateva flecme, palme, chestii d-astea normale :). Eu cand vad fetele aproape dezbracate (asa cum m-a primit ea) caut sa ma fac si eu confortabil cu gandul ca la o vorba se mai scoala pula, te mai amuzi etc. Tipa cand m-a vazut ca-mi dau pantalonii jos, parca a vazut negru in fata ochilor si a intrat intr-o stare de cacata vociferand de noi barbatii ca suntem cum suntem ca pula mea. Adica eu langa ea scuzandu-ma de cateva ori daca a deranjat-o ca-mi dau nadragii jos, ea tot imi spunea cu apropo ca noi barbatii suntem niste idioti. In final, m-am scuzat din nou ca asa sunt eu mai prost din familie si am plecat, bineinteles dupa ce mi-am tras budigaii pe mine. Concluzie: Atitudine de cacat. Interesantă experiență! Nu m-am gândit că se poate întâmpla și așa. Link spre comentariu
nirolfnirolf Reputație: 662 Postat Octombrie 16, 2023 Partajează Postat Octombrie 16, 2023 1 oră în urmă, Futureman a spus: Si eu am fost dezamăgit de atitudinea ei.... Aroganta, desi noi plătim. Am plătit extra pt Anilingus, desi ma epilasem in urma cu câteva zile, a zis ca nu sunt bec si nu a prestat dar nici banii înapoi nu mi i a dat. Pe lângă asta nu arata la fel de bine ca in poze. E de evitat pentru mine Nu e chiar asa colegu, chiar daca noi platim,nu e chiar asa Fara suparare..... Pune-te in locul lor, ai linge un cur cu țepi? Cateva zile,poți avea perie de tepi Noi daca simtim ca una e neepilata,sau nesplata,scriem aici,sau plecam imediat Si ele au dreptul sa refuze pe unii dintr-e noi,nu sunt obligate,chiar daca platim E doar parerea mea Pace! , 2 1 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 16, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2023 39 minutes ago, nirolfnirolf said: Nu e chiar asa colegu, chiar daca noi platim,nu e chiar asa Fara suparare..... Pune-te in locul lor, ai linge un cur cu țepi? Cateva zile,poți avea perie de tepi Noi daca simtim ca una e neepilata,sau nesplata,scriem aici,sau plecam imediat Si ele au dreptul sa refuze pe unii dintr-e noi,nu sunt obligate,chiar daca platim E doar parerea mea Pace! , Te-as pune-n rama !! sau cel putin ceea ce ai scris . 🤗 acest "in functie de igiena" este foarte ușor interpretabil, dar nu și pentru mine/alte colege/domni cu capul pe umeri! "in functie de igiena" nu inseamna sa faci dusul obligatoriu din locatie, înseamnă să te speli regulat și sa fii epilat! a nu se intelege gresit ,nu am nimic cu parul pubian atat timp cat nu aveți tufa de Veneția sa îmi intre în gura în timp ce vi-o sug ,sunt n motive pt care poate nu te poți epila atat de des ca și mine ,dar la fundulet am pretenții, o pot face ok atat cat sa ti provoc plăcere daca esti conform regulilor pe care nu doar o singura data le-am enumerat aici! cred ca nici vouă, clienților, cat nici noua, prestatoare de servicii , nu ne plac cururile cu tepi 1 Link spre comentariu
shoby233 Reputație: 403 Postat Octombrie 16, 2023 Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Acum 2 ore, Maria03 a spus: Te-as pune-n rama !! sau cel putin ceea ce ai scris . 🤗 acest "in functie de igiena" este foarte ușor interpretabil, dar nu și pentru mine/alte colege/domni cu capul pe umeri! "in functie de igiena" nu inseamna sa faci dusul obligatoriu din locatie, înseamnă să te speli regulat și sa fii epilat! a nu se intelege gresit ,nu am nimic cu parul pubian atat timp cat nu aveți tufa de Veneția sa îmi intre în gura în timp ce vi-o sug ,sunt n motive pt care poate nu te poți epila atat de des ca și mine ,dar la fundulet am pretenții, o pot face ok atat cat sa ti provoc plăcere daca esti conform regulilor pe care nu doar o singura data le-am enumerat aici! cred ca nici vouă, clienților, cat nici noua, prestatoare de servicii , nu ne plac cururile cu tepi În lista de prețuri nu scrie ca dai limbute la inelul maro🤔 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 16, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2023 11 minutes ago, shoby233 said: În lista de prețuri nu scrie ca dai limbute la inelul maro🤔 ❗250-30/40 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ/pasiv(daca igiena corespunde) Duamne!!!🥲🥲🥲🥲🥲 citiți! cititi! citiți, va rog!!!!! 1 1 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 16, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2023 nb ,eu ma culc, sper ca și voi!!! m-ati epuizat azi din toate pozițiile, băieți!🥲🤯🤯🤗 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2023 Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Am revizitat-o pe Little Mary ieri. Am contactat-o pe wapp si am stabilit o intalnire la matineu. M-am prezentat la ora stabilita cu un buchet de flori si cu doua cafele aburind. S-a bucurat mult pentru flori, mi-a sarit in brate si m-a sarutat. Am luat loc in living, acolo unde am vorbit cele doua cafele pret de doua tigari. Mi-a povestit cate ceva din minivacanta din care tocmai se intorsese. Povestea si radea iar eu am ascultat cu placere zambind la felul cum o facea folosind dulcele grai moldovenesc. Am facut un refresh si am trecut in dormitor acolo unde ma astepta. M-a oprit la maginea patului si a inceput cu un lins si supt de oute, apoi un oral cu deep, foarte mult deep, la un moment dat mi-a condus mana catre cap sa o tin si a facut inca un deep lung, pret de secunde bune, pana cand aproape nu mai putea respira. Am impins-o pe spate si am trecut eu la actiune. imi era dor de buzele generoase ale pasaricii ei. Si m-am jucat cu ele pret de cateva minute timp in care ea gemea de placere. A urmat un misionar cu saruturi prelungi, gemete si contre. A cerut sa schimbam si a trecut ea in pozitia LOT. A inceput slow apoi din ce in ce mai repede, la un moment dat avea niste miscari frenetice, era transpirata si aproape urla de placere, moment in care nu am mai rezistat si mi-am dat si eu drumul in balonas. A ramas inca un timp cu dansa intr-ansa si ne uitam unul la celalalt multumindu-ne reciproc pentru partida reusita. Ne-am intins epuizati unul langa celalalt si am mai palavragit putin, timp in care am dezmierdat-o cu mangaieri pe spate, lucru care i-a placut foarte mult. Am facut un dus, am mai fumat o tigara si am plecat multumit ca am inceput atat de frumos si intens saptamana. Multumesc Maria pentru momentele minunate petrecute alaturi de tine. Esti formidabila atunci cand vrei sa fii. Pe curand. Dixit. Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 17, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2023 3 hours ago, duhovnicul said: Am revizitat-o pe Little Mary ieri. Am contactat-o pe wapp si am stabilit o intalnire la matineu. M-am prezentat la ora stabilita cu un buchet de flori si cu doua cafele aburind. S-a bucurat mult pentru flori, mi-a sarit in brate si m-a sarutat. Am luat loc in living, acolo unde am vorbit cele doua cafele pret de doua tigari. Mi-a povestit cate ceva din minivacanta din care tocmai se intorsese. Povestea si radea iar eu am ascultat cu placere zambind la felul cum o facea folosind dulcele grai moldovenesc. Am facut un refresh si am trecut in dormitor acolo unde ma astepta. M-a oprit la maginea patului si a inceput cu un lins si supt de oute, apoi un oral cu deep, foarte mult deep, la un moment dat mi-a condus mana catre cap sa o tin si a facut inca un deep lung, pret de secunde bune, pana cand aproape nu mai putea respira. Am impins-o pe spate si am trecut eu la actiune. imi era dor de buzele generoase ale pasaricii ei. Si m-am jucat cu ele pret de cateva minute timp in care ea gemea de placere. A urmat un misionar cu saruturi prelungi, gemete si contre. A cerut sa schimbam si a trecut ea in pozitia LOT. A inceput slow apoi din ce in ce mai repede, la un moment dat avea niste miscari frenetice, era transpirata si aproape urla de placere, moment in care nu am mai rezistat si mi-am dat si eu drumul in balonas. A ramas inca un timp cu dansa intr-ansa si ne uitam unul la celalalt multumindu-ne reciproc pentru partida reusita. Ne-am intins epuizati unul langa celalalt si am mai palavragit putin, timp in care am dezmierdat-o cu mangaieri pe spate, lucru care i-a placut foarte mult. Am facut un dus, am mai fumat o tigara si am plecat multumit ca am inceput atat de frumos si intens saptamana. Multumesc Maria pentru momentele minunate petrecute alaturi de tine. Esti formidabila atunci cand vrei sa fii. Pe curand. Dixit. frumos început de săptămână care nu se mai termina 🙃🥰 ai uitat sa precizezi ca eram puțin "adormita" cand ai ajuns 😁😁😁 te sarut ,multumesc pentru tot ,noi știm mai bine . cel mai domn dintre domni 🧡🧡🧡 1 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 17, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Astazi programul meu va fi între 12 si 17.30 (16.30/17 ultima programare )🎀 Sper sa ne intelegem mai bine astazi 🥲🙃 3 7 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 18, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2023 bună siuuaaa 🎀 astazi va puteti juca cu mine pana la 17. Zi cu soare 🤗😚 Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Octombrie 18, 2023 La 17.10.2023 la 4:46, duhovnicul a spus: M-am prezentat la ora stabilita cu un buchet de flori si cu doua cafele aburind. S-a bucurat mult pentru flori Aha, deci asa tre sa merg și eu...poate se mai înmoaie uMpic.... Totuși mai exista riscul sa mi le dea de cap, chiar nu știu cum sa o calmez pe domnisoara scorpion 🤷♂️🥺 2 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 18, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2023 14 minutes ago, extraterestru78 said: Aha, deci asa tre sa merg și eu...poate se mai înmoaie uMpic.... Totuși mai exista riscul sa mi le dea de cap, chiar nu știu cum sa o calmez pe domnisoara scorpion 🤷♂️🥺 pana nu ma "atingi" putin ,nu te simți bine ,domnule marțian venit de pe alta planeta! hai ,nu ma dereglati ,va rog ,abia m am trezit si sunt sensibila 🥲👋 iti las iban-ul, cu câteva miute imediat ma linistesc ,sa vezi ce pisica domestica sunt 😆😆😚 2 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 18, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2023 1 10 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 19, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2023 bună dimi😚👋👋 astazi pot fi "deranjata" între 12.30 și 15 (2 programari!!) zi usoara ,dragi domni🤗🎀 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 19, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2023 Maine voi fi la birou între 10-11.30 sau 16-20.30(19.30 sau 20 ultima programare) Sâmbăta 10-15(14 ultima programare) Duminica 11-18 2 4 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 20, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2023 buna dimi ☕☕🎀 2 4 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 556 Postat Octombrie 21, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2023 Va rog ,sa cititi inainte de a ma vizita ,dragi domni ,daca va respectati macar putin cititi ,iar mai apoi sunati ,trebuie sa va documentati putin inainte de a fute ,zic si eu! Nu mai vreau sa fiu pusa in situatii neplacute pt comoditatea dvs!!!! Lucrez cu aceste preturi din 29.08 ,nu de 2 zile, ca sa mai avem discutii referitoare la pret !! ❗200-30/40 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀 ❗250-30/40 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde) ❗300-60/70 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀 ❗400-60/70 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde)🎀 ❗ Servicii extra : 🎀 Anal-50 lei(in functie de marime,decidem in locatie si rog sa fiu anuntata inainte) 🎀CIM cu swallow -50 lei ❗ CONFIRMARILE SE FAC CU 1H INAINTE MINIM DE AMBELE PARTI,IN CAZ CONTRAR PROGRAMAREA DEVINA NULA 1 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 602 Postat Octombrie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2023 La 20.10.2023 la 8:05, Maria03 a spus: buna dimi ☕☕🎀 Ai in plan o vizita si la Bucuresti?🤗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum