Sari la conținut

Andra Larisa 0721438262

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti

Vizitat si eu ieri titulara, pot spune ca e frumoasa foc fata, am intrat si am stat cred ca 20 de minute de vorba amandoi si am fumat cateva tigari, avea chef de vorba si chiar mi-a placut asa ca am apucat sa ne cunoastem bine, bine eu cred ca am stat 20 minute ca am pierdut notiunea timpului, am intrat la un dus unde am avut si gel si prosop nou, am intrat in camera de joaca unde am avut parte de putin preludiu(fara FK, mai mult ne-am sarutat pe corp asa, nu stiu daca face FK ca nu am intrebat si nici incercat sa vad), dupa am trecut eu usor de la sanii aia superbi in jos si am facut un oral ca sa o satisfac pana la capat, dupa a preluat ea conducerea cu un oras si am facut si un 69 dupa, am trecut la normal si era foarte stramta si nu a comentat la nici o pozitie, chiar a fost bine tot, am finalizat dupa in caprița cand am vazut fundul ala frumos nu am rezistat, o actiune super buna

Note:

Aspect: 10 (Arata super bine fata la față si corp)

Oral: 9 (A fost un oral chiar placut)

Normal: 9 (E stramptă si se simte bine tot si incearca si sa geme dar destul de fals, asta nu-i o problema ca m-a excitat asa)

Eu zic ca este o fata buna de vizitat si merita sa va duce-ti la ea, urmeaza poate maine colega ei sa o vizitez si pe ea, dupa o sa mai vad eu ceva nou de pe publi, vreau sa vizitez pe zi cam 3 sau 4 ca am un chef rau de tot de cateva zile, o sa mai las niste recenzii la cateva fete ca am vizitat ieri si azi 7 fete🤣🤣, am avut eu asa chef mare sa ma distrez calumea cu mai multe

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Vizitat si eu ieri titulara, pot spune ca e frumoasa foc fata, am intrat si am stat cred ca 20 de minute de vorba amandoi si am fumat cateva tigari, avea chef de vorba si chiar mi-a placut asa ca am apucat sa ne cunoastem bine, bine eu cred ca am stat 20 minute ca am pierdut notiunea timpului, am intrat la un dus unde am avut si gel si prosop nou, am intrat in camera de joaca unde am avut parte de putin preludiu(fara FK, mai mult ne-am sarutat pe corp asa, nu stiu daca face FK ca nu am intrebat si nici incercat sa vad), dupa am trecut eu usor de la sanii aia superbi in jos si am facut un oral ca sa o satisfac pana la capat, dupa a preluat ea conducerea cu un oras si am facut si un 69 dupa, am trecut la normal si era foarte stramta si nu a comentat la nici o pozitie, chiar a fost bine tot, am finalizat dupa in caprița cand am vazut fundul ala frumos nu am rezistat, o actiune super buna

Note:

Aspect: 10 (Arata super bine fata la față si corp)

Oral: 9 (A fost un oral chiar placut)

Normal: 9 (E stramptă si se simte bine tot si incearca si sa geme dar destul de fals, asta nu-i o problema ca m-a excitat asa)

Eu zic ca este o fata buna de vizitat si merita sa va duce-ti la ea, urmeaza poate maine colega ei sa o vizitez si pe ea, dupa o sa mai vad eu ceva nou de pe publi, vreau sa vizitez pe zi cam 3 sau 4 ca am un chef rau de tot de cateva zile, o sa mai las niste recenzii la cateva fete ca am vizitat ieri si azi 7 fete🤣🤣, am avut eu asa chef mare sa ma distrez calumea cu mai multe

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0721438262
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 8 minute, NicolasRolan a spus:

Care e programul in care te putem contacta? Accepti doar contactul pe WP? La telefon nu te-am putu contacta.

Lucrez pana tarziu .whatsapp sau telefonic cum doresti!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 15 minute, daw1cked a spus:

Doua raspunsuri lamuritoare care iti dau incredere :)

Increderea poate fi extrasa din recenzi azi pot fi la Pitesti peste noapte la Bucuresti.. nu semnez un contract la intrarea in oras .o zi frumoasa

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Sun la nr. din anunt, ma programez pt o ora. Cu mentiune ca e a 2 vizita la doamna...prima a fost decenta ( recenzie in august 23 ).Din lipsa de alte sincronizari,ajung la ea.

Aspect : 6,5 -Am mai mentionat....varsta undeva la 35-39 ani,160 inaltime cu forme frumoase.Pt varsta ei e de un 8,5.Overall e de un 6,5-7.

Oral N : 6,5 - clar nu exceleaza aici....nu poate face deep dar nu te grabeste si e de anduranta.Dupa 10 minute am pus fesul.

Normal P : 8 - Dau un 8 de data asta...femeia e relativ stramta,am schimbat vreo 3 pozitii...a muncit si ea si eu

GFE : 11 -Atitudine super ok si fara graba.Cel mai mare plus al ei.Iti ofera sucuri la doze sau tigari.

Alte servicii : N/a - n-am intrebat

Scor : 250 pt o ora,2 trageri

Concluzii :

1.Nu ai ce sa cauti la ea daca vrei doar oral.Te duci doar sa o futi.

2.La normal e ce trebuie.

3.Punctul forte GFE.Chiar te faci sa te simti bine,relaxat si pleci cu o buna dispozitie.Cel putin asa a fost cu mine.

Weekend fain !

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...