Sari la conținut

Delia Lux

Postări Recomandate

• Telefon: 0768966390
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna ❤️ 
Ma numesc Delia , am 28 de ani , înaltă , slim , naturală , bruneta , tatuată ❤️  plăcerea mea este sa fiu alături de tine , sa te cunosc și sa te satisfac , dar cel mai bine spun sa vii sa încerci 😊 

Servicii : 
- oral protejat / neprotejat in funcție de igiena 
- Normal protejat obligatoriu 
- Preludiu 
- Gfe 
- Sărutări corporale 
- Masaj de relaxare 
- Diferite poziții 
- Limbi 
- Anilingus/ cunilingus doar pasiv 

Preț : 
1f(30 de minute ) - 200 de lei
1h(60 de minute) -400 de lei 1f plus masaj de relaxare sau 2f 
Toate serviciile de mai sus sunt incluse in preț 

Pachet promo : 2h toate serviciile de mai sus 700 de lei 

Deplasare 1h la tine sau la hotel 800 de lei

va rog frumos sa îmi lăsați mesaj pe whattsap , specificând ca sunteți de pe nimfomane . 

IMG_0078.jpeg

IMG_0075.jpeg

IMG_0072.jpeg

IMG_0060.jpeg

IMG_0030.jpeg

19482A10-E1E2-4572-B4ED-3D55B7267F7B.jpeg

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

Buna! Si... Bine ai venit! Pe forum, si in urbea Ploiestiului.

Mentionam bilele albe, adica o prezentare destul de ok, cu poze elocvente.

Totusi, fara a fi carcotasi, in prezentarea serviciilor nu se mentioneaza despre cateva chestiuni de interes, cum ar fi CIM/CIF, FK, anal s.a.m.d. Ca sa fie clar ptr tot poporu'!

Apoi... curiozitatea, bat-o vina! Ce te recomanda!? 😜 Ai mai lucrat cu alt cont (contul asta vad ca este proaspat) si in alte orase? Ne poti lasa ceva info despre experiente, posibile recenzii?

Multumim! Si ... Succes!!!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
Acum 5 minute, radu77 a spus:

Totusi, fara a fi carcotasi, in prezentarea serviciilor nu se mentioneaza despre cateva chestiuni de interes, cum ar fi CIM/CIF, FK, anal s.a.m.d. Ca sa fie clar ptr tot poporu'!

Apoi... curiozitatea, bat-o vina! Ce te recomanda!? 😜 Ai mai lucrat cu alt cont (contul asta vad ca este proaspat) si in alte orase? Ne poti lasa ceva info despre experiente, posibile recenzii?

Cred ca e colega cu Maria "LUX".

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, radu77 a spus:

buna, sunt noua aici , este pentru prima data când îmi fac cont și totuși încerc sa învăț lucruri . Momentan doar serviciile de mai sunt v-or fii pentru a ma obișnui cu lumea de aici și a nu face disconfort dacă nu fac ceva bine . 
Am lucrat doar in străinătate , deci dacă m-ați ajuta voi pe parcurs aici , ar fii excelent .

Link spre comentariu

Pai din ce ai trecut in anunt, intelegem ca oralul neprotejat este inclus in pret. Un coleg spunea ca ai cerut extra.

CIM, CIF, FK, anal ? oferi ceva din ele? e mai ok sa specifici tu decat sa te intrebe fiecare in parte

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 14 minute, bbb a spus:

Pai din ce ai trecut in anunt, intelegem ca oralul neprotejat este inclus in pret. Un coleg spunea ca ai cerut extra.

CIM, CIF, FK, anal ? oferi ceva din ele? e mai ok sa specifici tu decat sa te intrebe fiecare in parte

Buna 😊 

Oralul neprotejat este inclus in preț ( pentru ca am și specificat oral protejat / neprotejat ) 

presupun ca dragul tău coleg a făcut o gluma ironica deoarece eu de abia astăzi voi muncii chiar dacă am pus topicul de aseară 

nu ofer alte servicii de cât cele menționate mai sus de mine , poate pe viitor ,da, dar momentan ,acum, doar serviciile menționate mai sus 

Link spre comentariu

Delia LUX, Maria LUX...Mamaie LUX, ale naibii, toate aveti sisde " de lux " si va credeti ca atare, dar cel mai tare, preturile / tarifele si pretentiile astea chiar sunt si au ramas ' de lux. '

P.s: bleah, mi-e scarba de voi! 🤪

• Like 1
  • Mersi 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 minute, g.star89 a spus:

Delia LUX, Maria LUX...Mamaie LUX, ale naibii, toate aveti sisde " de lux " si va credeti ca atare, dar cel mai tare, preturile / tarifele si pretentiile astea chiar sunt si au ramas ' de lux. '

Vorbește ca te ascultam noi când avem timp 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, g.star89 a spus:

Acum 4 ore, stalon a spus:

Cu voi nu e bine nicicum,daca nu vin fete bune si frumoase=de ce nu vin,si cand vin=sunt prea scumpe..Hotarati-va!

• Like 1
  • Haha 2
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, awokeone10 a spus:

Cu voi nu e bine nicicum,daca nu vin fete bune si frumoase=de ce nu vin,si cand vin=sunt prea scumpe..Hotarati-va!

In ceea ce priveste aspectul fizic... macar duduia Maria are fund Oki, in schimb cealalta... ma abtin...

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 15 ore, Delia.Delia a spus:

Buna ❤️ 
Ma numesc Delia , am 28 de ani , înaltă , slim , naturală , bruneta , tatuată ❤️  plăcerea mea este sa fiu alături de tine , sa te cunosc și sa te satisfac , dar cel mai bine spun sa vii sa încerci 😊 

Servicii : 
- oral protejat / neprotejat in funcție de igiena 
- Normal protejat obligatoriu 
- Preludiu 
- Gfe 
- Sărutări corporale 
- Masaj de relaxare 
- Diferite poziții 
- Limbi 
- Anilingus/ cunilingus doar pasiv 

Preț : 
1f(30 de minute ) - 200 de lei
1h(60 de minute) -400 de lei 1f plus masaj de relaxare sau 2f 
Toate serviciile de mai sus sunt incluse in preț 

Pachet promo : 2h toate serviciile de mai sus 700 de lei 

Deplasare 1h la tine sau la hotel 800 de lei

va rog frumos sa îmi lăsați mesaj pe whattsap , specificând ca sunteți de pe nimfomane . 

IMG_0078.jpeg

IMG_0075.jpeg

IMG_0072.jpeg

303BB975-F7BB-4BAC-AFE0-A69D082598C1.jpeg

IMG_0060.jpeg

IMG_0030.jpeg

IMG_0033.jpeg

IMG_0028.jpeg

19482A10-E1E2-4572-B4ED-3D55B7267F7B.jpeg

Scump ,scump,vremuri grele!!!!

• Haha 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 4 ore, awokeone10 a spus:

Am vazut-o în realitate e slim pana în 1.75 colanți ei portocali mi-au atras atentia e femeie normala uscata fund mic sani mici nu ma motivat sa ma duc insa față de pozele postate un care arata horrar în realitate e mult mai ok pt cine vrea sa se duca

Link spre comentariu
Acum 2 minute, stalon a spus:

Am vazut-o în realitate e slim pana în 1.75 colanți ei portocali mi-au atras atentia e femeie normala uscata fund mic sani mici nu ma motivat sa ma duc insa față de pozele postate un care arata horrar în realitate e mult mai ok pt cine vrea sa se duca

Eu as vrea,dar nu stiu la ce numar sa sun

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...