Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 Doresc să vă anunț că activitatea mea pe orașul vostru se încheie definitiv !😊 mulțumesc tuturor pentru vizite ! ❤️
disney02 Reputație: 638 Postat Martie 21, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 21, 2024 Acum 20 minute, siminasimy a spus: Doresc să vă anunț că activitatea mea pe orașul vostru se încheie definitiv !😊 mulțumesc tuturor pentru vizite ! ❤️ Ne poți da amănunte? De ce,aceasta hotărâre?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 Acum 6 minute, disney02 a spus: Ne poți da amănunte? De ce,aceasta hotărâre? Nu,nu doresc să dau nici o explicație 😘
Cipry37 Reputație: 288 Postat Martie 21, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 21, 2024 Acum 34 minute, disney02 a spus: Ne poți da amănunte? De ce,aceasta hotărâre? Salut..știm bine cu toții de ce...nu pot sa dau detalii eu aici..nu sunt în măsură..asta este!
sosoboso Reputație: 1046 Postat Martie 21, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 21, 2024 Acum 3 ore, siminasimy a spus: Nu,nu doresc să dau nici o explicație 😘 Ceau,Simina! Imi pare rau de decizia ta,dar cred ca noi cei care te am apreciat totusi meritam ceva explicatie.Habar nu am,nu de altceva.
Vasile98765 Reputație: 313 Postat Martie 21, 2024 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 21, 2024 4 minutes ago, sosoboso said: Ceau,Simina! Imi pare rau de decizia ta,dar cred ca noi cei care te am apreciat totusi meritam ceva explicatie.Habar nu am,nu de altceva. Și ea te-a apreciat 😉 Cand plecai dupa ce lăsai banii 😝și ieșeai pe ușa. Oricum nu contezi pentru nici una. Ai plătit, ai futut ,ai plecat=schimb comercial…(părerea mea) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 Acum 2 minute, Vasile98765 a spus: Și ea te-a apreciat 😉 Cand plecai dupa ce lăsai banii 😝și ieșeai pe ușa. Oricum nu contezi pentru nici una. Ai plătit, ai futut ,ai plecat=schimb comercial…(părerea mea) Ce frustrați sunteți unii !pe bune !chiar nu mă pot abține când văd ce comentarii răutăcioase lăsați și câtă ură aveți în voi ,așa aiurea:)))
Vasile98765 Reputație: 313 Postat Martie 21, 2024 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 21, 2024 8 minutes ago, siminasimy said: Ce frustrați sunteți unii !pe bune !chiar nu mă pot abține când văd ce comentarii răutăcioase lăsați și câtă ură aveți în voi ,așa aiurea:))) Chiar nu este nici o frustrare și ură. Și eu apreciez calitatea și nu cantitatea. Te pup 😘
disney02 Reputație: 638 Postat Martie 21, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 21, 2024 Acum 30 minute, siminasimy a spus: Ce frustrați sunteți unii !pe bune !chiar nu mă pot abține când văd ce comentarii răutăcioase lăsați și câtă ură aveți în voi ,așa aiurea:))) Ce te determina,sa vorbești asa? De ce suntem toți,în aceeași oala? Credeam ca ai coloana vertebrala!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 Chiar acum, disney02 a spus: Ce te determina,sa vorbești asa? De ce suntem toți,în aceeași oala? Credeam ca ai coloana vertebrala!!! Adica?toti ?i-am raspuns lui personal ,am spus “unii” ,referidnu-ma la el
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 Multumesc din nou pentru vizite ,tuturor ! spor in toate sa aveti!😘 vă rog nu mai scrieți sa ridicați aiurea topicul sus ! Multumesc
disney02 Reputație: 638 Postat Martie 21, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 21, 2024 Acum 1 minut, siminasimy a spus: Adica?toti ?i-am raspuns lui personal ,am spus “unii” ,referidnu-ma la el Sincer,îmi pare rău... Nu trebuie sa le pui,la suflet pe toate! Lumea e rea!
Cipry37 Reputație: 288 Postat Martie 21, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 21, 2024 Acum 5 ore, siminasimy a spus: Multumesc din nou pentru vizite ,tuturor ! spor in toate sa aveti!😘 vă rog nu mai scrieți sa ridicați aiurea topicul sus ! Multumesc Și noi îți mulțumim..iti mulțumim ca ai vizitat Orașul de pe malurile Crișului repede atâta timp!Succes în continuare!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum