Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2023 Postat Decembrie 22, 2023 Azi de la 16 am primele locuri disponibile ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2023 Postat Decembrie 22, 2023 ❌ indisponibilă ❌ Sărbători fericite și să ne revedem cu bine ❤️
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3971 Postat Decembrie 23, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Decembrie 23, 2023 Acum 7 ore, siminasimy a spus: ❌ indisponibilă ❌ Sărbători fericite și să ne revedem cu bine ❤️ Mulțumim pentru vizită! Aștept să revii. Sărbători fericite și La Mulți Ani! 😘🐼🎄🎄
Cipry37 Reputație: 288 Postat Decembrie 24, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 24, 2023 La 22.12.2023 la 21:23, siminasimy a spus: ❌ indisponibilă ❌ Sărbători fericite și să ne revedem cu bine ❤️ Scurta vizita..nici nu am apucat sa gândesc o programare:))
Cipry37 Reputație: 288 Postat Decembrie 24, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 24, 2023 La 23.12.2023 la 4:41, ursuletulpanda a spus: Mulțumim pentru vizită! Aștept să revii. Sărbători fericite și La Mulți Ani! 😘🐼🎄🎄 Sărbători fericite!La mulți ani.!!sa fie cu noroc în 2024!!! La 22.12.2023 la 21:23, siminasimy a spus: ❌ indisponibilă ❌ Sărbători fericite și să ne revedem cu bine ❤️ Să fie cu noroc în 2024!Sărbători fericite!La mulți ani! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2023 Postat Decembrie 26, 2023 La 24.12.2023 la 5:38, Cipry37 a spus: Scurta vizita..nici nu am apucat sa gândesc o programare:)) promit ca data viitoare sa stau mai mult 😂❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2023 Postat Decembrie 26, 2023 La 24.12.2023 la 5:40, Cipry37 a spus: Sărbători fericite!La mulți ani.!!sa fie cu noroc în 2024!!! Să fie cu noroc în 2024!Sărbători fericite!La mulți ani! asemenea vă doresc si eu tuturor 🥰❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2023 Postat Decembrie 26, 2023 La 23.12.2023 la 4:41, ursuletulpanda a spus: Mulțumim pentru vizită! Aștept să revii. Sărbători fericite și La Mulți Ani! 😘🐼🎄🎄 Revin ,revin,ne vedem la anul🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2024 Postat Ianuarie 9, 2024 De joi ,11 ianuarie sunt disponibilă la voi!❤️ programări pe whatsapp sau SMS ,vă rog menționati ziua si ora la care doriți programare,si cat timp doriți sa petrecem impreuna,respectiv pana cand va pot contacta inapoi 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2024 Postat Ianuarie 9, 2024 Ajung mai repede la voi ,mâine de la 18 am câteva locuri libere !! Locația va fi pe Prima Universitatii ❤️
sosoboso Reputație: 1036 Postat Ianuarie 11, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 11, 2024 Acum 3 ore, siminasimy a spus: Disponibilă❤️ Bine ai revenit!Iti doresc sedere placuta si productiva!😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2024 Postat Ianuarie 11, 2024 mâine am disponibilitate de la 11❤️
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3971 Postat Ianuarie 12, 2024 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Ianuarie 12, 2024 Acum 16 ore, siminasimy a spus: mâine am disponibilitate de la 11❤️ Salutare! Anul nou continuă, pentru mine uneori rău, alteori bine. De această dată pot spune, a fost foarte bine. Simy, așa îmi place mie să o numesc, m-a uimit din nou, prin frumusețea, eleganța, atitudinea, cuvintele și acțiunile sale. Frumoasă, tânără, înaltă, curată, sexy, iar pe lângă toate acestea are și caracter. Te întorci după ea dacă o vezi, ba chiar simpla ei prezență te face să te simți bărbat. Am revizitat-o ieri, am stat o oră, ne-am simțit mai bine, cum spune ea: ”cu trecerea timpului sunt unii cu care te potrivești din ce în ce mai mult, iar față de alții îți pierzi toată încrederea”. Simt, că noi ne potrivim din ce în ce mai mult. Simy are păr lung, bogat și frumos, un corp zvelt, o piele aurie, organul ei la început este rece ca raza Lunii, o provocare frumoasă, fină, care cere să fie încălzită treptat până secrețiile ei, ușor parfumate, ușurează accesul, care devin abundente și lubrifiază mătăsos mădularul. Are dinți sănătoși, puternici, zâmbește mereu, are o voce puțin adâncă, o față îngustă. Ochi frumoși, convingători și expresivi. În timpul actului nu țipă niciodată, dar gemetele sale întotdeauna se manifestă brusc și cu plăcere în momentele când ardoarea ei ajunge la maxim. În persoana ei am întâlnit o femeie calmă, pot spune introvertită, echilibrată emoțional, dar capabilă să te activeze rapid, își arată treptat sentimentele, puțin înclinată spre rutină și meticuloasă. Nu se grăbește, ceea ce face este plăcut, intens și excitant. Știind deja toate acestea despre ea, am făcut tot posibilul să o încurajez să fie mai deschidă, s-a și deschis, să o scot din rutina întâlnirilor monotone, din obișnuința care poate transforma întâlnirea în ceva plictisitor. Am inițiat lucruri noi, care aparent au fost primite poate din curiozitate, dar acceptate. Cunosc regulile sale, nu mi-am permis niciodată să le încalc, știind că doar așa putem excela și descoperi împreună noi manifestări ale plăcerii, ea fiind o dovadă clară cum poate să se deschide o femeie treptat, dacă o tratezi cu atenție, transformându-se încet în una din cele mai excitante partenere. De revenit DA, voi reveni, de recomandat DA o recomand celor care sunt pasionați de femei ca Simy. Domniță, pe curând! 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2024 Postat Ianuarie 12, 2024 Acum 35 minute, ursuletulpanda a spus: Salutare! Anul nou continuă, pentru mine uneori rău, alteori bine. De această dată pot spune, a fost foarte bine. Simy, așa îmi place mie să o numesc, m-a uimit din nou, prin frumusețea, eleganța, atitudinea, cuvintele și acțiunile sale. Frumoasă, tânără, înaltă, curată, sexy, iar pe lângă toate acestea are și caracter. Te întorci după ea dacă o vezi, ba chiar simpla ei prezență te face să te simți bărbat. Am revizitat-o ieri, am stat o oră, ne-am simțit mai bine, cum spune ea: ”cu trecerea timpului sunt unii cu care te potrivești din ce în ce mai mult, iar față de alții îți pierzi toată încrederea”. Simt, că noi ne potrivim din ce în ce mai mult. Simy are păr lung, bogat și frumos, un corp zvelt, o piele aurie, organul ei la început este rece ca raza Lunii, o provocare frumoasă, fină, care cere să fie încălzită treptat până secrețiile ei, ușor parfumate, ușurează accesul, care devin abundente și lubrifiază mătăsos mădularul. Are dinți sănătoși, puternici, zâmbește mereu, are o voce puțin adâncă, o față îngustă. Ochi frumoși, convingători și expresivi. În timpul actului nu țipă niciodată, dar gemetele sale întotdeauna se manifestă brusc și cu plăcere în momentele când ardoarea ei ajunge la maxim. În persoana ei am întâlnit o femeie calmă, pot spune introvertită, echilibrată emoțional, dar capabilă să te activeze rapid, își arată treptat sentimentele, puțin înclinată spre rutină și meticuloasă. Nu se grăbește, ceea ce face este plăcut, intens și excitant. Știind deja toate acestea despre ea, am făcut tot posibilul să o încurajez să fie mai deschidă, s-a și deschis, să o scot din rutina întâlnirilor monotone, din obișnuința care poate transforma întâlnirea în ceva plictisitor. Am inițiat lucruri noi, care aparent au fost primite poate din curiozitate, dar acceptate. Cunosc regulile sale, nu mi-am permis niciodată să le încalc, știind că doar așa putem excela și descoperi împreună noi manifestări ale plăcerii, ea fiind o dovadă clară cum poate să se deschide o femeie treptat, dacă o tratezi cu atenție, transformându-se încet în una din cele mai excitante partenere. De revenit DA, voi reveni, de recomandat DA o recomand celor care sunt pasionați de femei ca Simy. Domniță, pe curând! multumesc din nou pentru frumoasele cuvinte ❤️te mai astept cu drag 😇
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2024 Postat Ianuarie 12, 2024 Pentru azi nu mai am disponibilitati! Mâine începand cu ora 13 am locuri libere 🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2024 Postat Ianuarie 13, 2024 Disponibilă azi ❤️ apoi ne revedem de joi 😘
sosoboso Reputație: 1036 Postat Ianuarie 13, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 13, 2024 1 oră în urmă, siminasimy a spus: Disponibilă azi ❤️ apoi ne revedem de joi 😘 Am vizitat azi pe frumoasa @siminasimy,este o fata inalta slim,cu un corp foarte frumos,draguta,comunicativa. Apartament curat ,baie dotata servicii placute,satisfacatoare..FK,ON,NP.M am simtit foarte bine cu ea,de recomandat si de revizitat un mare DA. Mersi frumos Simina,adtept sa ne revedem!😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2024 Postat Ianuarie 13, 2024 Acum 22 minute, sosoboso a spus: Am vizitat azi pe frumoasa @siminasimy,este o fata inalta slim,cu un corp foarte frumos,draguta,comunicativa. Apartament curat ,baie dotata servicii placute,satisfacatoare..FK,ON,NP.M am simtit foarte bine cu ea,de recomandat si de revizitat un mare DA. Mersi frumos Simina,adtept sa ne revedem!😘 Mulțumesc pentru vizită 😘te mai aștept cu drag 🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2024 Postat Ianuarie 14, 2024 Momentan ❌ indisponibilă ❌ ,ne revedem de joi 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2024 Postat Ianuarie 16, 2024 De joi sunt din nou disponibilă❤️ Am un loc de la ora 8 dimineața !
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2024 Postat Ianuarie 17, 2024 Pentru mâine nu mai am disponibilități!😘
Cipry37 Reputație: 288 Postat Ianuarie 18, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 18, 2024 Vizitat si eu dimineața pe Simi..pentru prima data ...(matinal)..a fost o întâlnire foarte reușită din toate punctele de vedere...ON plăcut..elegant (la cererea mea soft) ..NP de vis .o recomand .eu sigur am sa revin ..Iti mulțumesc Simi..pe data viitoare! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2024 Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 4 ore, Cipry37 a spus: Vizitat si eu dimineața pe Simi..pentru prima data ...(matinal)..a fost o întâlnire foarte reușită din toate punctele de vedere...ON plăcut..elegant (la cererea mea soft) ..NP de vis .o recomand .eu sigur am sa revin ..Iti mulțumesc Simi..pe data viitoare! Mulțumesc pentru vizită și recenzie ,te mai aștept cu drag 🥰❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum