Sari la conținut

De evitat 0733415912

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare/d3d95gi8e89f7fee1466iii21de78gdi.html

Hatul începe de la 200 cu finalizare , face un masaj mecanic, locația e de 5 fata arata Ok 7-8 tânăra timidă pusă pe grabă !

Din punctul meu de vedere e de evitat fată de ce se regăsește , Bianca, zona Dacia Elena, Lia pe Tomis !

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Salutare.

Sâmbătă am fost la un masaj la domnișoara. Luat legătura pe WhatsApp, stabilit ora și serviciile, masaj de relaxare 150 lei, cu finalizare 200.

Locația langa piata IL Caragiale, apartament la parter, 

Am făcut cunoștință cu domnișoara care mi-a spus că o cheamă Irina, am stabilit cu ea că doresc un masaj de relaxare cu finalizare, mi-a spus că dacă vreau pentru un oral protejat sa plătesc încă 100, dar am refuzat.

Am rugat-o să facă masajul de relaxare ușor , s-au conformat iar la final o lăbuță. Nota 8.

La final mi-a spus că nu se face baie la ea și s-au oferit să mă șteargă cu șervețele .

Nota 1.

Înainte să înceapă masajul a cerut banii. 

Eu unul zic pas 

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.