Sari la conținut

Delia😊 0768966390

Postări Recomandate

Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat
Acum 13 ore, Delia.Delia a spus:

Poate ne lamuresti si in ce oraș esti 

• Minus 1
Reputație: -1560
Postat
Acum 4 minute, gicacontra2012 a spus:

A fost la Constanța apoi în București și acum e la Ploiești 🙂

Așa scurta vizita in Bucuresti?!? 

Zici ca s-a stricat trenul in gara si a zis sa nu ardă gazu' de pomană pe la noi

• Haha 2
  • Minus 1
  • Telefon: 0768966390
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 06.08.2023 la 21:43, sorinalexandru a spus:

Aici ai dreptate delia, important e ca tu sa o sugi bine, noi sa te futem bine și sa te plătim și toată lumea e fericita…da o dreacu de gramatica !

Corect😄

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 07.08.2023 la 10:43, bic.c a spus:

Poate ne lamuresti si in ce oraș esti 

Ma găsiți în București momentan 😊

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 06.08.2023 la 22:01, Vizitator a spus:

1. Regula GENERALĂ e că pe forumuri nu scrii ca pe WhatsApp sau altă formă de comunicare peer to peer

2. TU VINZI, tu ai nevoie de reclamă. 

La cum ai debutat, dacă nu te redresezi repede, ai făcut doar o excursie scumpă în București căci nu te va vizita nimeni... Programări vei avea dar nu va veni nimeni să le onoreze... 

Eu înțeleg dar nici nu pot sa tac sa las pe toți sa comenteze fără a ma cunoaște asta sunt eu nu stiu sa joc teatru eu spun omului în fata pe rețelele astea de socializare și pe tastura suntem toți "cei mai tari" doar ca realitatea ne contrazice nu am cerut mila sau altceva pur și simplu am deschis o pagina pe o platforma și au încep toți sa-si de-a cu părerea sa se vadă toți niște "intelectuali" eu nu sunt aici sa predau gramatica nici sa ma cred eu nu știu cine .Într-un cuvânt cine vrea ma vizitează cine nu pa și nu am de ce sa ma redresez eu îmi pare rău nu sunt genul de persoana nepasatore și nici nu trec cu vederea la toate comentariile răutăcioase. 

Vin aici să-mi spună ca au găsit ei fete care merg 100lei fin și 200 ora cu full servis. Poi dacă atât au ei bugetul am eu vina? Și dacă se duce de râpă pagina mea nui problema oricum au venit niște persoane de aici(cu excepția unora care s-a dovedit a fii corecti si super ok si care ii mai astept si cu alta ocazie 😘)doar sa facă cunoștință fata în fata sincer chiar nu am nevoie sa-mi vina în casa asemenea "oamenii "să-mi pierd eu și clienții mei care chiar sunt super ok .Mi-a părut bine de cunoștință nu contează ce se va întâmpla cu profilul meu (foarte frumos pe la voi dar nu voi mai trece niciodata)sa fiți iubiți și pt restul care se știu ei vedeți ca duceți lipsa mare de afecțiune ca idee la noi veniți sa faceți sex sa va simțiți bine nu sa facem dragoste sau sa va luam de bărbați 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 06.08.2023 la 22:31, _piticu_ a spus:

O să o viziteze... e doar păcat că singură se prezintă așa. 

Ms pt incurajare ...dar asta sunt eu și nu ma schimb pentru o platforma care toți se vad "cineva"si care eu nu i-am deranjat cu nimic .sa fi iubit și sa ai o zi frumoasă ca inima ta .

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila ❤️

• Oras:Bucuresti
Postat

Delia, lasă arogantele, mare paguba ca nu mai treci tu prin București, drum bun cale bătută. Pentru informarea ta avem destule fete frumoase cu servicii bune și care nu sunt arogante, probabil ca ți ai dat seama ca fără servicii bune aici nu merge prosteala. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, gicacontra2012 a spus:

Delia, lasă arogantele, mare paguba ca nu mai treci tu prin București, drum bun cale bătută. Pentru informarea ta avem destule fete frumoase cu servicii bune și care nu sunt arogante, probabil ca ți ai dat seama ca fără servicii bune aici nu merge prosteala. 

Ce crezi ce servicii vreți voi,unii dintre voi lasa de dorit asa ca mai bine te abti nu are rost 

Postat

Ești în continuare cu tupeu și aroganta, sa știi ca sunt destule fete pe care le lăudăm, iar serviciile acelor fete sunt normale, dar făcute cum trebuie. Problema nu e la noi e la tine, dar tu stai sa te cerți în loc să schimbi ce trebuie schimbat. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, gicacontra2012 a spus:

Ești în continuare cu tupeu și aroganta, sa știi ca sunt destule fete pe care le lăudăm, iar serviciile acelor fete sunt normale, dar făcute cum trebuie. Problema nu e la noi e la tine, dar tu stai sa te cerți în loc să schimbi ce trebuie schimbat. 

Eu nu ma cert cu nimeni daca nu ai observat.Eu daca va răspund la comentarii înseamnă că mă cert?voi aveți voie sa comentați orice,iar eu sa nu răspund?ca va supărați?aaa îmi cer mii de scz🙃🫠

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 ore, gicacontra2012 a spus:

Eu nu am nimic de schimbat la mine ...sunt foarte ok eu ca persoana,tu de ex.ar trebuie sa lași aroganta nu eu.Cu ce sunt eu aroganta?nici nu ma cunoști și vorbești dar e alegerea ta,doar ca Innainte sa vorbești de o persoana urat ar trebui sa o cunoști persoanal ,să-ți fi făcut vreun  rau ceva, sa te deranjeze atunci ai fi avut tot dreptul sa vorbești,dar și atunci puteai sa mergi frumos în chatul acelei persoane și ii spuneai ce te-a deranjat la ea.Nu vi pe pagina nu ai nicio treaba cu accea persoana și o ți langa ești "o aroganta "nu știu ce îți mai trece ție prin cap,și tot asa ți s-a părut ca ți-am cerut ceva,te-am deranjat cu ceva?

Postat

Delia, comentează, fa ce vrei, ca eu cel puțin n am sa ți mai răspund, vezi tu mai încolo dacă ai procedat bine sau nu. Succesuri. 🙂 PS : unele poze sunt clar modificate, diferența e mareeee și e absurd sa spui ca nu e asa. 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila 😊

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila 🥰😍

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila 😊😊

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila 🥰😍

IMG-20230815-WA0024.jpg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila 🫠

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila 😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...