amoreamore Reputație: 1552 Postat August 28, 2023 Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Telefon: Hapciuuu Oras:Muntenia România Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Eu vreau sa fiu alături de Lucifer acum serios , tu crezi in rai și iad? Eu cred in reîncarnare … atata timp cât va exista bine , va exista și rau . Ma pui sa gandesc la ora asta? Am obosit azi cât am gândit și când te gândești ca mai am de gândit și mâine. . PS.....În alta viata cred ca am fost taur ...ca acum vad ca sunt bou 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, amoreamore said: Ma pui sa gandesc la ora asta? Am obosit azi cât am gândit și când te gândești ca mai am de gândit și mâine. . PS.....În alta viata cred ca am fost taur ...ca acum vad ca sunt bou 😁 Îmi pare rău sper sa fii mai bine ❤️
anthonio Reputație: 2566 Postat August 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 28, 2023 Acum 22 minute, Bruneta168 a spus: Tu vrei sa ma îmbeți și sa ma mu mu fără bani , înțeleg 😂😂😂 Prefer să te platesc decât să te îmbăt cu pălincă de caise că ies mai scump 🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Gata , ma pregătesc de meci , socializam mai târziu , dacă nu adorm @Subteranaa , ma pui sa te visez când eu nici nu știu cum arati îmi imaginez cum ma fu fu 🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 1 minute ago, anthonio said: Prefer să te platesc decât să te îmbăt cu pălincă de caise că ies mai scump 🤣🤣🤣 Și tu bine ❤️
JocelynEon Reputație: 11895 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 2 minutes ago, Bruneta168 said: Gata , ma pregătesc de meci , socializam mai târziu , dacă nu adorm @Subteranaa , ma pui sa te visez când eu nici nu știu cum arati îmi imaginez cum ma fu fu 🥰 Vezi că se joacă la Arad 😂😂! Cât faci tu până acolo?! 😜😜😜😂😂😂
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 11 minute, Bruneta168 a spus: Eu vreau sa fiu alături de Lucifer acum serios , tu crezi in rai și iad? Eu cred in reîncarnare … atata timp cât va exista bine , va exista și rau . Eu in universuri paralele 😅 2 L.A.W. 🔞
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 4 minute, Bruneta168 a spus: Gata , ma pregătesc de meci , socializam mai târziu , dacă nu adorm @Subteranaa , ma pui sa te visez când eu nici nu știu cum arati îmi imaginez cum ma fu fu 🥰 Iti trimit , o poza , cu mine , cand faci scrisoarea catre mos Craciun , sa o atasezi in plic . Sa stie ce sa iti aduca 😂😂 2 L.A.W. 🔞
Membru Premium Criticul Reputație: 4929 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 1 oră, Bruneta168 a spus: De la anul , am sa fac … anul asta , rămân cu “ vechiturile mele “ ❤️ Sibiu , Brașov , Iași , ( tot ptr câțiva bărbați ) , Timișoare ( merg doar ptr un singur bărbat 🥰) și poate in Oradea . Nu o sa ma omor eu după programări , însă am câteva “ datorii “unor bărbați Poate ne întâlnim într-o parcare pe drum... Faci reducere căci nu plătești chirie 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, Criticul said: Poate ne întâlnim într-o parcare pe drum... Faci reducere căci nu plătești chirie 😛 Pai eu lucu la strada ? neh , nu vreau sa risc , plus ca penisul și păsărica , trebuie sa fie curate 😁
Membru Premium Criticul Reputație: 4929 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Pai eu lucu la strada ? neh , nu vreau sa risc , plus ca penisul și păsărica , trebuie sa fie curate 😁 Cu scuipat care e și puțin sărat, se curăță tot... Am aflat eu, citind recenzii... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 4 minutes ago, Criticul said: Cu scuipat care e și puțin sărat, se curăță tot... Am aflat eu, citind recenzii... nu prea folosesc scuipat , decât la mu mu
Membru Premium Criticul Reputație: 4929 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: nu prea folosesc scuipat , decât la mu mu Atunci te scuip eu, gratis Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, Criticul said: Atunci te scuip eu, gratis Mai bine nu , tu ești obișnuit pe reducere și ti-am mai spus asta , eu am 500 pe ora ::)
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10366 Postat August 28, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 31 minute, Bruneta168 a spus: Gata , ma pregătesc de meci , socializam mai târziu , dacă nu adorm @Subteranaa , ma pui sa te visez când eu nici nu știu cum arati îmi imaginez cum ma fu fu 🥰 Sa-ti imaginezi cum te ating pe tot corpul, cum îți simt pielea, respirația si orice reacție, o sa vrei dar nu e loc de graba, ma mai joc putin cu tine apoi te întorc cu spatele si te fu fu cât pot eu de tare… când te întorc cu fata la mine o sa vezi un 🍍si o sa te trezesti 😂😂
Membru Premium Criticul Reputație: 4929 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Mai bine nu , tu ești obișnuit pe reducere Greșit, sunt obișnuit să fiu plătit să NU fac recenzie. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, Subteranaa said: Sa-ti imaginezi cum te ating pe tot corpul, cum îți simt pielea, respirația si orice reacție, o sa vrei dar nu e loc de graba, ma mai joc putin cu tine apoi te întorc cu spatele si te fu fu cât pot eu de tare… când te întorc cu fata la mine o sa vezi un 🍍si o sa te trezesti 😂😂 mai târziu vorbim , ii prea multă lumea și curioși iarăși ma masturbez azi am umblat un pic așa . De control
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 1 minute ago, Criticul said: Greșit, sunt obișnuit să fiu plătit să NU fac recenzie. Atunci ești “ de-al meu “ ! Poți sa ma scuipi , la pasa, bineînțeles dar nu o fac in mașina , nu am făcut-o niciodata.
Membru Premium silverlion Reputație: 2746 Postat August 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat August 28, 2023 1 oră în urmă, Bruneta168 a spus: Vedem și dacă pierdem , aia e ! A marcat FCSB, suntem bine, suntem forta! 😉😂
Membru Premium Criticul Reputație: 4929 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 12 minute, Bruneta168 a spus: Atunci ești “ de-al meu “ ! Poți sa ma scuipi , la pasa, bineînțeles dar nu o fac in mașina , nu am făcut-o niciodata. Atunci va fi prima dată, adică memorabil 😛 Dar ca să am parte de contre mișto, o facem în natură și te pun cu fundul în urzici. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 8 minutes ago, Criticul said: Atunci va fi prima dată, adică memorabil 😛 Dar ca să am parte de contre mișto, o facem în natură și te pun cu fundul în urzici. Tu vrei sa-mi rănești Rozalia ? plang , sa știi … pe Rozalia trebuie sa o iubești , s-o mângâi , s-o umezești …
Membru Premium Criticul Reputație: 4929 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: … pe Rozalia trebuie sa o iubești , s-o mângâi , s-o umezești … Că dovadă de iubire, renunț la urzici pentru o tufă de trandafiri, pentru mângâiat vorbim de adierea vântului sau a gazelor de eșapament iar pentru umezit am spus că o scuip... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 2 minutes ago, Criticul said: Că dovadă de iubire, renunț la urzici pentru o tufă de trandafiri, pentru mângâiat vorbim de adierea vântului sau a gazelor de eșapament iar pentru umezit am spus că o scuip... o lingi , ca astfel te “ bat “
Membru Premium Criticul Reputație: 4929 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: o lingi , ca astfel te “ bat “ Dacă am limba precum pisica sau vaca? Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Flx01 Reputație: 7450 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Acum 3 ore, Bruneta168 a spus: Calea victoriei … îți trimit in pm îmi trimiți? Palinca vreau voi aveți o palinca , mamaaaa , apa in gura mi-o lăsat , te rog , îți plătesc transportul 😜😜😜😜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum