ionut_rs Reputație: 2403 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Daaa , logic , de ce nu? Nu ma provocați sa vorbesc obscen Daca vb obscen crezi ca se rusineaza cineva de pe forum??? 🤣🤣🤣 1
ionut_rs Reputație: 2403 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 @Bruneta168nu spune ca ai tinut numarul si la p.........,care au intrat in rozalinda😁😁😁 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 1 minute ago, ionut_rs said: @Bruneta168nu spune ca ai tinut numarul si la p.........,care au intrat in rozalinda😁😁😁 Am uitat numărul in ultimii ani ( 2 mai exact , a fost pe relax și sunt pe relax )
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 4 minutes ago, ionut_rs said: Daca vb obscen crezi ca se rusineaza cineva de pe forum??? 🤣🤣🤣 Aici socializam ne mu mu și fu fu , când o fii glumesc ! Nu intru mereu ca nu am chef mereu plus ca ma știi cum sunt 😂
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 11 minute, Bruneta168 a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣 peste ce fete ați dat ? 😂😂😂 Cam peste toate modelele 😅. 2 L.A.W. 🔞
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 1 minute ago, L.A.W. said: Cam peste toate modelele 😅. Fără clisma , nu facem po po iar clisma durează câteva ore bune , ma gândesc sa-mi măresc tariful 😂😂😂
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Fără clisma , nu facem po po iar clisma durează câteva ore bune , ma gândesc sa-mi măresc tariful 😂😂😂 Pfai , nu ai fost ieri la biserica , sa te lepezi de gandurile rele 🤣🤣. 3 L.A.W. 🔞
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 23 minute, Bruneta168 a spus: Sa vina p ….e 😂😂😂 Vro 35 in pp pentru po po sa rotunjesti cifra . Oricum la 65 ai dpf-ul bun , nu da cum fum . 😅 2 1 L.A.W. 🔞
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 14 minutes ago, L.A.W. said: Pfai , nu ai fost ieri la biserica , sa te lepezi de gandurile rele 🤣🤣. Nu merg la biserica defel am și clienți preoți 😂😂😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 10 minutes ago, L.A.W. said: Vro 35 in pp pentru po po sa rotunjesti cifra . Oricum la 65 ai dpf-ul bun , nu da cum fum . 😅 Nehhh, lasă-mi fundul-n pace nu mai merg la unghii , ii prea cald , stau la răcoare , cu pestele
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Nu merg la biserica defel am și clienți preoți 😂😂😂😂😂 Dupa ce ii recunosti , stau in picioare , si nu lungiti? 😅 2 L.A.W. 🔞
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 1 minute ago, L.A.W. said: Dupa ce ii recunosti , stau in picioare , si nu lungiti? 😅 Venea cineva de departe îmbrăcat in straie de Popa, îmi punea patrahiriul in cap am avut coșmaruri cu el
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Venea cineva de departe îmbrăcat in straie de Popa, îmi punea patrahiriul in cap am avut coșmaruri cu ele Nu cred . 🧐 2 L.A.W. 🔞
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Îmi permit sa “ dau din casa “ , ptr ca el nu se afla printre noi și nu folosește aceste situri
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, L.A.W. said: Nu cred . 🧐 Îți jur , nu te mint ! Îți povestesc in pvt
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Nehhh, lasă-mi fundul-n pace nu mai merg la unghii , ii prea cald , stau la răcoare , cu pestele Am si eu pisica , cand o sa vin la tine , o las acasa , sa nu ramai fara peste . 😂 2 L.A.W. 🔞
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Îmi permit sa “ dau din casa “ , ptr ca el nu se afla printre noi și nu folosește aceste situri Vorbeste cu Dumnezeu , te afla. 2 L.A.W. 🔞
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 2 minutes ago, L.A.W. said: Am si eu pisica , cand o sa vin la tine , o las acasa , sa nu ramai fara peste . 😂 Cred ca o sa fie invers rămâne fără pisica lasă ca nu ajung in rai , ajung in iad , ii fac un mu mu la diavol și crede-ma ca ma va iubi 🥰
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Îți jur , nu te mint ! Îți povestesc in pvt Mi-e si frica sa ma spovedesc , ma duc la vrunu si ma intreaba , daca am preacurvit si de cate ori , apoi se uita urat pe mine , pana ies din biserica .🤣 2 1 L.A.W. 🔞
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, L.A.W. said: Mi-e si frica sa ma spovedesc , ma duc la vrunu si ma intreaba , daca am preacurvit si de cate ori , apoi se uita urat pe mine , pana ies din biserica .🤣 Îți jur ca este încă preot ! Părinții lui efectiv l-au obligat , poveste lunga , etc , iar el face asta ptr ca este tradiția , deși este căsătorit , mai umbla din când in când pe la fete. E și el un om nu m-am mai văzut cu el de vreo 2 ani de zile …. Venea din alt oras sa se vadă cu mine …. Îmbrăcat in preot și asta era fantezia lui , sa fac mu mu sub patrahir … avem coșmaruri la un momendat … și am pus stop in nu ma mai vedea cu el . Dând scrol pe tik tok , mi-a apărut mica-i lumea
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 9 minute, Bruneta168 a spus: Cred ca o sa fie invers rămâne fără pisica lasă ca nu ajung in rai , ajung in iad , ii fac un mu mu la diavol și crede-ma ca ma va iubi 🥰 Stai macar , sa mai fac si eu cateva drumuri de Bucuresti , unde te grabesti . 😂 2 L.A.W. 🔞
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 6 minute, Bruneta168 a spus: Îți jur ca este încă preot ! Părinții lui efectiv l-au obligat , poveste lunga , etc , iar el face asta ptr ca este tradiția , deși este căsătorit , mai umbla din când in când pe la fete. E și el un om nu m-am mai văzut cu el de vreo 2 ani de zile …. Venea din alt oras sa se vadă cu mine …. Îmbrăcat in preot și asta era fantezia lui , sa fac mu mu sub patrahir … avem coșmaruri la un momendat … și am pus stop in nu ma mai vedea cu el . Dând scrol pe tik tok , mi-a apărut mica-i lumea Da ce mica , e , daca ai numarul lui in agenda , chiar e mica . 😂 2 L.A.W. 🔞
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, L.A.W. said: Stai macar , sa mai fac si eu cateva drumuri de Bucuresti , unde te grabesti . 😂 Dacă ai peste 30 de ani, anul asta mai stau pe aci anul viitor , ma mărit 😉 îmi găsesc pana atunci unul cu bani mulți și zile putine
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat August 28, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Dacă ai peste 30 de ani, anul asta mai stau pe aci anul viitor , ma mărit 😉 îmi găsesc pana atunci unul cu bani mulți și zile putine Se intra pe baza de buletin? Sa stiu sa nu il uit in masina , sa urc de 2 ori . 😂 2 L.A.W. 🔞
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Postat August 28, 2023 Just now, L.A.W. said: Da ce mica , e , daca ai numarul lui in agenda , chiar e mica . 😂 Nu , nu , nu, ii blocat și nu mai am Nr lui … multe Nr , nici ma nu le salvez … eu mai pun la starea mea de whatsapp video-URI , poze, și poate apar la unii “ mai căsătoriți “
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum