Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 15, 2024 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 15, 2024 ❌🛑FIȚI ATENȚI ❌🛑LA CE ESTE SCRIS ✍️ 💰💎150 finalizarea ( 30 min 💰💎2501h ( o ora /1h ROG CADOUL SA FIE INAITE PENTRU A NU EXISTA NEPLĂCERI 🔥servici ❤️sex oral ( în funcție de igienă 🔥sex normal (DOAR PROTEJAT 🩷69 🤎masaj de relaxare 💛diferite poziții 💋sărutări +50 ( ÎN FUNCȚIE DE IGENA SI CHIMIE 💧finalizare orală +50 💧finalizare facială +50 🩷sex între sâni ( MEDII 💧finalizarea pe corp e inclusă în preț 🤎dețin jucărie ( dildo +100 pentru tine sau pentru mine 💦 NU AM COLEGA 🩵fac și în grup (BĂRBAȚI , detaliile în privat ❤️FAC DEPLASARE DOAR ( HOTEL SAU PENSIUNE în ORAȘ ( DOAR LA ORA ESTE 500 1h ( PREȚ FIXX ❌❌NU NEGOCIEZ PREȚURILE ❌ ❌CHIAR DA CA E DEPLASARE ❌ ⛔️NU FAC NORMAL NEPROTEJAT IMDIFERENT DE SUMA ⛔️NU FAC ANAL (indiferent de suma ⛔️NU FAC FINALIZARE ORALĂ CU ÎNGHIȚIREINDIFERENT DE SUMA ⛔️NU ACCEPT CUPLU ⛔️NU ACCEPT MINORI ⛔️NU ACCEPT SUB INFLUENȚA alcoolului sau alte substanțe ⛔️Nu fac uro indiferent, indiferent de suma 🧿IN CAZ DE UN RĂSPUND LA TELEFON INSEAMA CA SUNT OCUPAT LASĂ UN MESAJ PÂNĂ LA CE ORĂ TE POT CONTACTA, nu vreau să deranjez ❤️ 📝PROGRAMARILE SE FAC cu cel puțin o oră înainte și confirmă cu cel puțin 40 minute o oră înainte 📲pe WhatsApp 📲sms 📲 ❌ATENȚIE LA CE ESTE SCRIE MAI JOS ❌❌❌️NU TRIMIT POZE SAU VIDEO ATÂT CAT AM AICI ❌❌❌ ⛔️NU RĂSPUND CU (bună , preț servici , locație ) ATÂTA TIM CAT SUNT SCRISE MAI SUS 👆 ❌DA CA NU SE CONFIRMA PROGRAMAREA NR VA AJUNGE DIRECT LA LISTA NEAGRA BLOK 🩷DA CA DUPĂ PROGRAM SE INSISTĂ TAXA VĂ FI UN PIC MAI MARE 🧿💋MULȚUMESC DE ÎNȚELEGERE 🔥
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 15, 2024 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 15, 2024 🔥 4
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 16, 2024 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 16, 2024 Bună dragilor disponibil până la 23:00 pentru programări 🔥să ne răcorim ❤️💋 4
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 16, 2024 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 16, 2024 Locuri disponibile 🍭🔥
Semakaone Reputație: 435 Postat Iulie 16, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 16, 2024 Salutare, am băgat o scurtă vizită domniței Emma!. Programarea telefonică care a fost respectată de ambele părți. Locație .Adora Park apartament nou cu toate cele necesare pentru o sesiune de iubit.. Emma este o gagică simpatică cu un corp natural fund tare și sâni frumoși care îți transmite un ,,văib, bun doar trebuie sa fi băiat cu ea .Mă servit la alegere cu ceva rece am schimbat câteva vorbe între timp am scăpat amândoi de haine ce ne încurcăra 🙈 Am primit prosop curat și am mers la baie pentru un scurt refres unde a stat și ea cu mine, probabil sa nu mai fug nicăieri.Actiunea .,, secret,, no detaliez asta că sa nu m-ai apară discuții.A fost bine de tot, domnișoara știe ce are de făcut să pleci mulțumit 🙈! După joacă noastră a fumat o țigară am mai schimbat câteva vorbe , îmbrățișat gagică și dus am fost ușurat și fără 150 lei lăsați de mine pe pult la început întâlnirii. La mine a fost o întâlnire naturala cu o gagică naturala unde m-am simțit bine. Emma mulțumesc de întâlnire 😉...te pupa băiatul o palmă m-ai jos de buric😘😘😘!! 6 2
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 16, 2024 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 16, 2024 Acum 26 minute, Semakaone a spus: Salutare, am băgat o scurtă vizită domniței Emma!. Programarea telefonică care a fost respectată de ambele părți. Locație .Adora Park apartament nou cu toate cele necesare pentru o sesiune de iubit.. Emma este o gagică simpatică cu un corp natural fund tare și sâni frumoși care îți transmite un ,,văib, bun doar trebuie sa fi băiat cu ea .Mă servit la alegere cu ceva rece am schimbat câteva vorbe între timp am scăpat amândoi de haine ce ne încurcăra 🙈 Am primit prosop curat și am mers la baie pentru un scurt refres unde a stat și ea cu mine, probabil sa nu mai fug nicăieri.Actiunea .,, secret,, no detaliez asta că sa nu m-ai apară discuții.A fost bine de tot, domnișoara știe ce are de făcut să pleci mulțumit 🙈! După joacă noastră a fumat o țigară am mai schimbat câteva vorbe , îmbrățișat gagică și dus am fost ușurat și fără 150 lei lăsați de mine pe pult la început întâlnirii. La mine a fost o întâlnire naturala cu o gagică naturala unde m-am simțit bine. Emma mulțumesc de întâlnire 😉...te pupa băiatul o palmă m-ai jos de buric😘😘😘!! Te pupic 💋și te mai aștept cu drag 🤗Si cu multe îmbrățișări 🫂 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 17, 2024 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 17, 2024 Buna dragilor disponibilă până la 23:00 vă aștept pentru programări NU LUCREZ PE REPEDE. INAITE INCAZ DE NU RĂSPUND LASĂ UN MESAJ, pâna la cat te pot contacta 📌ADORA PARK 📌 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 18, 2024 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 18, 2024 Disponibilă pentru programări până la 23:00 💋să ne răcorim 7
shadow0123 Reputație: 1054 Postat Iulie 18, 2024 Postat Iulie 18, 2024 La 16.07.2024 la 22:00, Semakaone a spus: Salutare, am băgat o scurtă vizită domniței Emma!. Programarea telefonică care a fost respectată de ambele părți. Locație .Adora Park apartament nou cu toate cele necesare pentru o sesiune de iubit.. Emma este o gagică simpatică cu un corp natural fund tare și sâni frumoși care îți transmite un ,,văib, bun doar trebuie sa fi băiat cu ea .Mă servit la alegere cu ceva rece am schimbat câteva vorbe între timp am scăpat amândoi de haine ce ne încurcăra 🙈 Am primit prosop curat și am mers la baie pentru un scurt refres unde a stat și ea cu mine, probabil sa nu mai fug nicăieri.Actiunea .,, secret,, no detaliez asta că sa nu m-ai apară discuții.A fost bine de tot, domnișoara știe ce are de făcut să pleci mulțumit 🙈! După joacă noastră a fumat o țigară am mai schimbat câteva vorbe , îmbrățișat gagică și dus am fost ușurat și fără 150 lei lăsați de mine pe pult la început întâlnirii. La mine a fost o întâlnire naturala cu o gagică naturala unde m-am simțit bine. Emma mulțumesc de întâlnire 😉...te pupa băiatul o palmă m-ai jos de buric😘😘😘!! Ai facut si tu o recenzie .. nu ai scris practic nimic. Auzi ca secret .. descrie futaiul ca doar pentru asta ii forumul asta. El are secrete. 5
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 19, 2024 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 19, 2024 Disponibil doar astăzi și mâine dragilor 💋până la 23:00 va aștept la 21 grade 💋 1 7
Semakaone Reputație: 435 Postat Iulie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 19, 2024 La 18.07.2024 la 11:13, shadow0123 a spus: Ai facut si tu o recenzie .. nu ai scris practic nimic. Auzi ca secret .. descrie futaiul ca doar pentru asta ii forumul asta. El are secrete. Lasă că ai scris tuuu ,unde practic n-ai primit nimica,doar limuzine și tramvai au fost in capul tau când ai fost la iubit. Nu am secrete,am scris și eu așa la o gagica pe care am revizitato...ce te-a deranjat așa de tare 🤔. Nu poți merge tuu la iubit doar dacă îți spun eu 😂.... Emma e fata fain , naturală și cu bun simt așa a fost cu mine, cred că și cu tine ar fi la fel.. Te pup Emma 🙈😘😘😘!!! 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 19, 2024 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 19, 2024 Acum 30 minute, Semakaone a spus: Lasă că ai scris tuuu ,unde practic n-ai primit nimica,doar limuzine și tramvai au fost in capul tau când ai fost la iubit. Nu am secrete,am scris și eu așa la o gagica pe care am revizitato...ce te-a deranjat așa de tare 🤔. Nu poți merge tuu la iubit doar dacă îți spun eu 😂.... Emma e fata fain , naturală și cu bun simt așa a fost cu mine, cred că și cu tine ar fi la fel.. Te pup Emma 🙈😘😘😘!!! Te pup 💋 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 20, 2024 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 20, 2024 Buna dragilor disponibil până la 23:00 ultima zi 💋 1 6
Ememma Reputație: 1738 Postat Iulie 20, 2024 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Iulie 20, 2024 Dragilor , da ca nu sunteți siguri pe voii nu mai faceți programări aiurea , ca din start NR ajunge la ȚEPARI . PENTRU CE FACEȚI PROGRAMĂRI AIUREA ÎN LISPA DE OCUPAȚIE NR E TRECUT LA ȚEPARI ( fără discuții (EL🐠🐠 / ea ) PENTRU CEI CE FACEȚI PROGRAMAREI ȘI NU ONORAȚI ȘI ÎNCERCAȚI DE PE ALTE NR SĂ AJUNGEȚI SĂ ȘTI CA SE VA PERCEPE O TAXĂ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum