Sari la conținut

Masaj Ruby 0774010483

Postări Recomandate

Postat
Acum 16 ore, altmarz a spus:

Daca se poate, un link cu un anunt valabil? :)

Pe publi24 n-am mai vazut anunt, dar asta e ea pe olx... Daca serviciile si aspectul (anorexica) sunt la fel ca acum 2-3 ani mai bine dai o laba... 😅

Postat
7 minutes ago, masajlover said:

Pe publi24 n-am mai vazut anunt, dar asta e ea pe olx... Daca serviciile si aspectul (anorexica) sunt la fel ca acum 2-3 ani mai bine dai o laba... 😅

Se pare ca linkuri de olx nu pot sa pun... o gasesti usor daca cauti masaj pe Timisoara, are o poza tip selfie, e blonda/satena, ochi albastrii, esarfa alb cu negru la gat...

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

Sa fac si un mini review, desi am fost la ea acum vreo doi, trei ani.

Tipa e draguta la fata, as spune chiar frumoasa, dar fara machiaj (asa cum m-a primit pe mine) oasele fetei sunt foarte proeminente... 

La corp e extrem de slaba, nu cred ca am vazut in viata mea o femeie asa slaba, inainte de a fi mers la ea la masaj ziceam ca mai degrabe slaba decat grasa, dar dupa ce am vazuto pe fata asta m-am razgandit 😅

Masajul este mai degrabe o mangaiala, adica efectiv te mangaie nu te apasa absolut deloc.

La finalizare la fel a fost extrem de soft, daca o lasam sa faca cum stie ea nu m-as fi terminat niciodata, poate is eu mai ne-simtit, dar tin minte ca i-am zis de vreo doua trei ori sa stranga mai tare de madular 😅

Ca si atitudine e okish, e conversationala, dar cumva mi s-a parut un pic bagacioasa, cel putin pe mine m-a tot intrebat chestii personale gen: cu ce te ocupi, de unde esti, unde locuiesti, etc. La final tin minte ca m-a intrebat unde ma duc dupa masaj, ca vrea sa mearga si ea in nu mai stiu ce zona si daca o pot lua cu mine 🤣 in general nu ma deranjeaza discutiile in timpul masajului, dar la ea mi s-au parut un pic prea directe si personale din prima.

Tin minte ca am ales varianta toples, dar sincer cum ziceam nu prea ai ce vedea/atinge la ea, era piele si os.

Poate intre timp s-a mai ingrasat, dar daca e la fel eu zic ca mai bine o laba... 😅

• Like 5
  • Oras:TImisoara
  • Oras:TImisoara
Postat

Am fost si eu la fata, tot cam in perioada aia, acum vreo 2 ani... Experienta mea a fost usor diferita, avand in veere ca mie-mi plac slabanoagele si nu ma deranjeaza nici masajul mai soft, mai ales daca e erotic. :D Ca daca vreau hardcore merg la masaj de relaxare ca la carte la Alexandra aia creata si ma rupe aia :D:P 

La partea cu "prea slaba" eu nu credeam sa existe asa ceva pentur mine, dar da, fata e un pic prea slaba :D Comparativ cu ea "oata" mea e chiar implinita si carnoasa :D:P

Eu am vrut sa fiu mai crazy si sa aleg cea mai full option varinata la ea.. Adica la 150 de ron in plus daca-mi aduc bine aminte te lasa sa bagi degete in ea sa-i faci oral si din astea ;) 400 era cam piperat pentur un masaj, dar am zis sa fie maxim, ca poate ma mai aleg si cu ceva ce nu e in meniu. Experienta initiala a fost interesanta. Dupa masajul soft in care da, am povestit si eu cu ea una alta s-a asezat peste mine in pozitia de 69 si i-am facut un oral de tremura toata. Mi s-a parut ca s-a si terminat fata la un moment dat. Oricum a fost pasiune, tremurat si tot ce trebuie. Din pacate nu-mi amintesc sa-mi fi intors favoarea si finalizarea din partea ei a fost tot manuala. 

Si sa sa vedeti cat de masochist pot fi, am mai avut si o a doua vizita la ea dupa vreo juma de an :D Nu se ingrasase, deci tot un pic prea slaba ramasese. :P Doar ca de data asta nu s-a mai exicitat asa tare si a fost mai mecanica, asa ca cei 400 de ron mi s-au parut bani aruncati pentru un masaj si o laba... Asa ca a 30a vizita n-a mai avut loc niiodata. 

In concluzie, fata e un pic prea slaba, chiar si pentru mine. In rest e frumusica, finuta, modesta si cu mult bun simt. Totusi varianta aia cu 400 de ron pe care am luat-o eu nu se merita ca e doar masaj si frectie. Si la 400 de lei, sau chiar la 300 ora, am variante de fete tinere si ok cu care fac de toate, nu doar masaj.  

• Like 3
  • Membru Premium
Reputație: 7654
Postat

De ceva timp ma batea gandul sa incerc un masaj, de la o "profesionista". Oferta pe care o avem in oras, din pacate este foarte subtire, asa ca nu am fost chiar foarte tentat de circumstante. Totusi, intr-o zi de stat aiurea, am rasfoit putin ziarele, am trimis cativa porumbei si m-am sincronizat intr-un final cu cea care se intituleaza Ruby pe platforma din 3 litere.

Ea ofera masaj de relaxare, iar dupa masaj vine si partea de finalizare, cel putin asa a fost expusa oferta. Preturile oferite in discutie, 200 RON topless, sau 250 nud. Ceea ce nu suna rau. La fata locului mai primesti o varianta, care a fost prezentata si mai sus...dar...putin neconvingatoare.

Locatie: Undeva prin girocului, intr-un bloc vechi, e un apartament (o garsoniera mai bine zis) cu o masa de masaj improvizata in mijlocul camerei. De obicei nu comentez locatiile, dar aici e necesar. Au fost mai multe lucruri care nu mi-au placut. In primul rand, baia --> arata rau. Nu iti da senzatia de curatenie nici o secunda. Ba chiar mai paseam cu grija pe acolo. In camera, pe langa masa de masaj, se mai afla o canapea pe care iti lasi hainele. Haine care doar le-am lasat usurel pe canapea, nu le-am frecat de canapea, nu am batut canapea cu ele, nimic. Dar totusi s-au umplut cu un fel de puf. Era puf pe tricou, pe blugi, pe sosete, pe chiloti, si aveam si pe pula dupa ce am dat boxerii jos. Nu a fost distractiv.

Aspect: S-a mai relatat ca e slaba, si chiar e. Sigur i-ar prinde bine cateva kg in plus. Are undeva pe la 1.60-ish. 

Masaj: Surprinzator, mi-a placut. Nu stiu cum sa il descriu, dar a fost fain. Ea e destul de soft, si iti provoaca niste senzatii tare interesante, vorbind acum strict de partea cu masajul de finalizare. Practic stai pe masa aia de masaj, cu fata in jos, si ea isi face numarul in timp ce ruleaza ceva muzica lejera pe TV. 
Cat despre finalizare, si aici mi s-a parut ca a fost chiar bine, pentru cat de bine se poate avand in vedere ca e un lucru manual. A fost finuta, nu am simtit ca bate oua sau face mamaliga, incepe incet, miscari constante , si mareste ritmul incetisor. Dupa masaj, prinde foarte bine. Strict de partea asta, sunt oarecum multumit.

Igiena: Am amintit cateva chestii mai sus, dar mai e un singur lucru care ar merita notat. Prosoapele, pareau ca au o istorie lunga in spate, sa o spun intr-un mod mai elegant. Iar legat de uleiul de pe tine scapi destul de greu, eu cel putin nu am reusit sa scap de tot acolo, oricat am incercat la dus. Am ajuns acasa si am facut un dus complet unde am rezolvat problema.

Concluzie: Strict pentru masaj + happy end, poate poate as reveni (nu sunt sigur), dar doar daca nu ar fi existat problemele cu locatia si anumite dubii legate de igiena. Avand in vedere cum stau lucrurile, nu o sa mai pedalez pana acolo.

O zi de luni cu multa iubire!

• Like 4
  • Mersi 1
  • Confuz 1
Reputație: 420
Postat

Aș fi interesat să mă duc pe la Ruby în săptămâna care urmează am o cursă la TM, aș dori detalii de la cei care au fost la ea , și care au avut parte în pachetul de 69 , cum e păsărica , are lăbii mici , are lăbii mari , se excită , curge excitarea din dea , am înțeles doar manual finalizare dar se poate acel oral cu ea din ce am văzut mai sus la colegul , dar nu a detaliat , ce înseamnă slabă cat de slabă în kg dacă se poate ! Are ceva bucute, vezi direct pizda așa slabă este , cum e ? Spălată are mirosuri … te grăbește de obicei .. aș vrea informații mai mult cum e pasarica ei … și dacă e curată ! Nu contează prețul !

• Oras:Arad
Postat
Acum 2 ore, mylky a spus:

Aș fi interesat să mă duc pe la Ruby în săptămâna care urmează am o cursă la TM, aș dori detalii de la cei care au fost la ea , și care au avut parte în pachetul de 69 , cum e păsărica , are lăbii mici , are lăbii mari , se excită , curge excitarea din dea , am înțeles doar manual finalizare dar se poate acel oral cu ea din ce am văzut mai sus la colegul , dar nu a detaliat , ce înseamnă slabă cat de slabă în kg dacă se poate ! Are ceva bucute, vezi direct pizda așa slabă este , cum e ? Spălată are mirosuri … te grăbește de obicei .. aș vrea informații mai mult cum e pasarica ei … și dacă e curată ! Nu contează prețul !

Am vizitat-o si eu acum cateva luni, ea ca persoana este destul de ok dar este foarte slaba (este cea mai slaba femeie pe care am vazut-o dezbracata, doar oasele si piele) chiar nu ai pe ce sa pui mana.

Parerea mea este ca merita sa iti pierzi timpul si banii...acum depinde de fiecare ce gusturi si fantezii are

Postat
Acum 5 ore, AlinH a spus:

Am vizitat-o si eu acum cateva luni, ea ca persoana este destul de ok dar este foarte slaba (este cea mai slaba femeie pe care am vazut-o dezbracata, doar oasele si piele) chiar nu ai pe ce sa pui mana.

Parerea mea este ca merita sa iti pierzi timpul si banii...acum depinde de fiecare ce gusturi si fantezii are

Mulțumesc, referitor la pusy cum arată ? E OK ? O are faină ? Epilata etc lindic mic mare etc labiii ?

Postat
Acum 10 ore, mylky a spus:

Mulțumesc, referitor la pusy cum arată ? E OK ? O are faină ? Epilata etc lindic mic mare etc labiii ?

Am fost prea socat de cat era de slaba si nu am mai fost curios de ea, am ramas doar la masaj cu finalizare manuala 

Postat
Acum 1 oră, AlinH a spus:

Am fost prea socat de cat era de slaba si nu am mai fost curios de ea, am ramas doar la masaj cu finalizare manuala 

Fratelo mA duci in eroare .. ce înseamnă șocat la cat de slabă este ??? Gen 1,70 înălțime și 35kg?

Postat

Nu am cantarit-o sa vad daca are 35 kg sau mai...

Citeste toate recenziile din topic si vezi ce parere au si altii despre cum arata, poate intelegi cat de slaba e

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.