Sari la conținut

Fotograf caut modele pentru experienta

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună!

Am contul de mult timp dar nu am avut ocazia să postez o recenzie, așa că nu știu sigur dacă o să mi se aprobe postarea, dar am zis totuși că este cel mai potrivit loc să încerc 😊

Sunt fotograf de evenimente de vreo 6 ani, si de ceva vreme mă gândesc să mă joc puțin cu partea de fotografie boudoir / glam / erotic, și sunt curios dacă ar fi fete interesate de ședințe foto fără niciun cost. Ba chiar pentru primele încercări sunt dispus să și plătesc. Evident, pozele vor putea fi folosite de către modele oricum doresc (chiar și onlyfans sau alte platforme). Ședințele se pot realiza oriunde, echipamentele mele de studio sunt mobile (eu sunt din Bucuresti).

Știu că poate nu inspiră credibilitate faptul că nu am făcut nicio postare până acum, dar putem discuta și la telefon/whatsapp/etc.

• Oras:Departe
Postat

Mai meege vrajeala asta sa futi moca?

Asta e ca aia de iti zic ca iti schinba 20 euro falsi pe 10 lei.

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, omuleom a spus:

Mai meege vrajeala asta sa futi moca?

Asta e ca aia de iti zic ca iti schinba 20 euro falsi pe 10 lei.

Eu chiar sper să găsesc niște fete profi, dar dacă asta e gândirea pe aici, înseamnă că am greșit locul 😂

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, genius_a a spus:

Am contul de mult timp dar nu am avut ocazia să postez o recenzie, așa că nu știu sigur dacă o să mi se aprobe postarea, dar am zis totuși că este cel mai potrivit loc să încerc 😊

Acum 19 minute, genius_a a spus:

Eu chiar sper să găsesc niște fete profi, dar dacă asta e gândirea pe aici, înseamnă că am greșit locul 😂

Ai contul de 10 ani dar nu ai avut ocazia sa scrii o recenzie, cu toate astea iti mentii in continuare acest cont - pesemne ca totusi te mai folosesti de el din cand in cand. Iar chiar si azi cand ai facut prima ta postare aici, ai facut-o tot pt ca ai tu nevoie de ceva. 

Zau daca e frumos asa ceva, fara suparare. 

Postat
1 hour ago, genius_a said:

Fals.

asta e vrajeala ta sa futi si tu moca.

stim cu totii ca asta e.

• Haha 1
  • Oras:Banat
Postat
Acum 17 minute, omuleom a spus:

Fals.

asta e vrajeala ta sa futi si tu moca.

stim cu totii ca asta e.

Nu-i chiar moca, ii la schimb cu poze.😁😂

Ps. aparat foto am, parca m-as apuca și eu 😜😂  Ceva doritoare ?🤣🤣

• Like 2
  • Haha 2
Postat

Am menționat că plătesc pentru ședințele foto, deci nu văd care ar fi problema. Nu mai citiți doar titlurile. În privat pot oferi orice informații, inclusiv portofoliul meu.

Aparat, obiective, blițuri, modificatori de lumină, exponometru, software de editare. Cam ăsta ar fi un minim. Asta dacă te-ai născut învățat și nu mai trebuie să plătești și niște cursuri pe lângă 🙂

• Like 1
Postat
Acum 8 minute, genius_a a spus:

Am menționat că plătesc pentru ședințele foto, deci nu văd care ar fi problema. Nu mai citiți doar titlurile. În privat pot oferi orice informații, inclusiv portofoliul meu.

Aparat, obiective, blițuri, modificatori de lumină, exponometru, software de editare. Cam ăsta ar fi un minim. Asta dacă te-ai născut învățat și nu mai trebuie să plătești și niște cursuri pe lângă 🙂

Colegul, faptul ca pina acum ai stat ascuns, ai folosit informatile oferite de alti fără a oferi și tu , nu te face deloc credibil.

Crezi ca aceasi situație era dacă erai un user care ar fi avut activitate pe aici ? Oare nu ai fi oferit fetelor mai multă încredere sa apeleze la tine ?

Asta ca să nu comentam câți "fotografi" au tot apărut pe aici, iar la majoritatea interesul era altul.

Bafta !

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...