istrate96 Reputation: 459 Posted August 15, 2023 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Posted August 15, 2023 La multi ani !  Tuturor Sarbatoritilor zilei de sf . Marie 1
Membru Premium Criticul Reputation: 6219 Posted August 15, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Posted August 15, 2023  Urezi La MulÈ›i Ani celor morÈ›i sau, pentru că e forum, celor a căror username deriva din Maria È™i au fost banaÈ›i sau È™i-au È™ters contul? Funeralii fericite atunci È™i parastas cu voie bună. Azi e Pomenire pentru cei morÈ›i, cei vii sunt felicitaÈ›i pe 8 septembrie. Dar asta-i tipic românesc, se declară credincioÈ™i dar în fapt nu È™tiu semnificaÈ›iile, ei urmează un dans coregrafic numit rugăciune È™i atât. 1 2 CondiÈ›ia principală când mergi la fete e discreÈ›ia de ambele părÈ›i, când te expui aÈ™teaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of ChesterfieldÂ
istrate96 Reputation: 459 Posted August 15, 2023 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Author Posted August 15, 2023 1 oră în urmă, Criticul a spus:  Urezi La MulÈ›i Ani celor morÈ›i sau, pentru că e forum, celor a căror username deriva din Maria È™i au fost banaÈ›i sau È™i-au È™ters contul? Funeralii fericite atunci È™i parastas cu voie bună. Azi e Pomenire pentru cei morÈ›i, cei vii sunt felicitaÈ›i pe 8 septembrie. Dar asta-i tipic românesc, se declară credincioÈ™i dar în fapt nu È™tiu semnificaÈ›iile, ei urmează un dans coregrafic numit rugăciune È™i atât. Pe bune ca intrebi asa ceva ?! Eu am urat la multi ani celor care poarta numele sf . Maria !Â
Membru Premium Criticul Reputation: 6219 Posted August 15, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Posted August 15, 2023 Da... Pe 8 septembrie se urează celor cu nume de Maria, Marian, azi îi pomeneÈ™ti pe cei MORÈšI CARE AU AVUT ACEST NUME! Adormire=moarte 3 CondiÈ›ia principală când mergi la fete e discreÈ›ia de ambele părÈ›i, când te expui aÈ™teaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of ChesterfieldÂ
allmax Reputation: 39 Posted August 15, 2023 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Posted August 15, 2023 https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26460323-cand-spunem-multi-ani-sfanta-maria-15-august-sau-8-septembrie.htm 1
allmax Reputation: 39 Posted August 15, 2023 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Posted August 15, 2023 Nu e nicicum gresit, din ce am mai citit, este posibil ca cei bisericosi , sa considere ca nu se spune, dar se pare ca si intre preoti, parerile sunt impartite, asa ca un : "La multi Ani, Mariucilor!" Nu cred ca le deranjeaza, desi ar fi mai bucuroase sa primeasca niste bani😎😄😅🤣🤣 decat urari😜  1
Membru Premium Mocureloaded Reputation: 3203 Posted August 15, 2023 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Posted August 15, 2023 Acum 2 ore, istrate96 a spus: La multi ani !  Tuturor Sarbatoritilor zilei de sf . Marie Întrebare ... din public pentru inițiatorul topicului: ce-i cu numărul ala de telefon din titlu? P.S.: ca-i pus la mișto e clar, vezi alternanta 89 (eu as fi sugerat 69), dar la mistocareala puteai găsi și altceva în locul unui număr de telefon 1 1
allmax Reputation: 39 Posted August 15, 2023 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Posted August 15, 2023 Cred ca e la misto pus , cum erau alea de la linia fierbinte🤣🤣🤣8989989 1
shadowangel Reputation: 2905 Posted August 15, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Posted August 15, 2023 Acum 2 minute, Mocureloaded a spus: Întrebare ... din public pentru inițiatorul topicului: ce-i cu numărul ala de telefon din titlu?  O fi vreun cuplu. 3
istrate96 Reputation: 459 Posted August 15, 2023 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Author Posted August 15, 2023 Nr de tel l-am pus , ptr ca altfel nu am putut posta topic-ul , aici postam despre pacate , si nu despre religie , mi-am luat bete (hate ) ca nu se spune azi la multi ani , de parca am postat pe sait-ul trinitas , pana si preotul a spus La multi ani ! la sfarsitul slujbei , dar asta este se mai gaseste si cate un Gica contra . 1
shadowangel Reputation: 2905 Posted August 15, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Posted August 15, 2023 Acum 2 minute, istrate96 a spus: Nr de tel l-am pus , ptr ca altfel nu am putut posta topic-ul , aici postam despre pacate , si nu despre religie , mi-am luat bete (hate ) ca nu se spune azi la multi ani , de parca am postat pe sait-ul trinitas , pana si preotul a spus La multi ani ! la sfarsitul slujbei , dar asta este se mai gaseste si cate un Gica contra . Topicul trebuia deschis la sectiunea Discutii Generale. 1
istrate96 Reputation: 459 Posted August 15, 2023 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Author Posted August 15, 2023 Imi cer scuze daca am suparat pe cineva nu asta a fost intentia mea , nu m-am declarat CREDINCIOS niciodata desi sunt ACUZAT de asta , nu cred ca exista vreo persoana mai PACATOASA decat mine , sa ne ierte Dumnezeu pe toti . Nr de tel l-am pus , ptr ca altfel nu am putut posta topic-ul , aici postam despre pacate , si nu despre religie , mi-am luat bete (hate ) ca nu se spune azi la multi ani , de parca am postat pe sait-ul trinitas , pana si preotul a spus La multi ani ! la sfarsitul slujbei , dar asta este se mai gaseste si cate un Gica contra . 2
shadowangel Reputation: 2905 Posted August 15, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Posted August 15, 2023 Acum 4 minute, istrate96 a spus: Imi cer scuze daca am suparat pe cineva nu asta a fost intentia mea , nu m-am declarat CREDINCIOS niciodata desi sunt ACUZAT de asta , nu cred ca exista vreo persoana mai PACATOASA decat mine , sa ne ierte Dumnezeu pe toti . Nr de tel l-am pus , ptr ca altfel nu am putut posta topic-ul , aici postam despre pacate , si nu despre religie , mi-am luat bete (hate ) ca nu se spune azi la multi ani , de parca am postat pe sait-ul trinitas , pana si preotul a spus La multi ani ! la sfarsitul slujbei , dar asta este se mai gaseste si cate un Gica contra . Stai calm ca n-ai suparat pe nimeni. 1 1
Recommended Posts