Sari la conținut

Marian si Mariana 0720898989 La multi ani ! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Postări Recomandate

• Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri

Urezi La Mulți Ani celor morți sau, pentru că e forum, celor a căror username deriva din Maria și au fost banați sau și-au șters contul? 

Funeralii fericite atunci și parastas cu voie bună. 

Azi e Pomenire pentru cei morți, cei vii sunt felicitați pe 8 septembrie. 

Dar asta-i tipic românesc, se declară credincioși dar în fapt nu știu semnificațiile, ei urmează un dans coregrafic numit rugăciune și atât. 

• Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Criticul a spus:

Urezi La Mulți Ani celor morți sau, pentru că e forum, celor a căror username deriva din Maria și au fost banați sau și-au șters contul? 

Funeralii fericite atunci și parastas cu voie bună. 

Azi e Pomenire pentru cei morți, cei vii sunt felicitați pe 8 septembrie. 

Dar asta-i tipic românesc, se declară credincioși dar în fapt nu știu semnificațiile, ei urmează un dans coregrafic numit rugăciune și atât. 

Pe bune ca intrebi asa ceva ?!

Eu am urat la multi ani celor care poarta numele sf . Maria  ! 

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Nu e nicicum gresit, din ce am mai citit, este posibil  ca cei bisericosi , sa considere ca nu  se spune, dar se pare ca si intre preoti, parerile sunt impartite, asa ca un :

"La multi Ani, Mariucilor!" 

Nu cred  ca le deranjeaza, desi  ar fi mai bucuroase sa primeasca niste bani😎😄😅🤣🤣 decat urari😜

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Acum 2 ore, istrate96 a spus:

La multi ani ! 

Tuturor Sarbatoritilor  zilei de sf . Marie 

Întrebare ... din public pentru inițiatorul topicului: ce-i cu numărul ala de telefon din titlu?

P.S.: ca-i pus la mișto e clar, vezi alternanta 89 (eu as fi sugerat 69), dar la mistocareala puteai găsi și altceva în locul unui număr de telefon

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Nr de tel l-am pus , ptr ca altfel nu am putut posta topic-ul , 

aici postam despre pacate , si nu despre religie , mi-am luat bete (hate ) ca  nu  se spune azi la multi ani , de parca am postat pe sait-ul trinitas , pana si preotul a spus La multi ani ! la sfarsitul slujbei , dar asta este se mai gaseste si cate un Gica contra .

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
Acum 2 minute, istrate96 a spus:

aici postam despre pacate , si nu despre religie , mi-am luat bete (hate ) ca  nu  se spune azi la multi ani , de parca am postat pe sait-ul trinitas , pana si preotul a spus La multi ani ! la sfarsitul slujbei , dar asta este se mai gaseste si cate un Gica contra .

Topicul trebuia deschis la sectiunea Discutii Generale.

• Like 1
Link spre comentariu

Imi cer scuze daca am suparat pe cineva nu asta a fost intentia mea , nu m-am declarat CREDINCIOS  niciodata desi sunt ACUZAT de asta , nu cred ca exista vreo persoana mai PACATOASA decat mine , sa ne ierte Dumnezeu pe toti .

• Haha 2
Link spre comentariu

Acum 4 minute, istrate96 a spus:

Imi cer scuze daca am suparat pe cineva nu asta a fost intentia mea , nu m-am declarat CREDINCIOS  niciodata desi sunt ACUZAT de asta , nu cred ca exista vreo persoana mai PACATOASA decat mine , sa ne ierte Dumnezeu pe toti .

Stai calm ca n-ai suparat pe nimeni. :wink2

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...