Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 1 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 1 👌🏻 Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 1 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 1 😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 2 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 2 Disponibila 😘😘😘😘😘 2 1 Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 3 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 3 👌🏻 Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 3 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 3 😘😘😘 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5005 Postat Februarie 3 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Februarie 3 Acum 21 ore, Lara22 a spus: Disponibila 😘😘😘😘😘 Aia e dimensiunea ideală pentru tine? 🤣 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 4 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 4 👌🏻 Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 4 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 4 . Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 6 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 6 D 1 Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 8 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 8 👌🏻 1 Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 9 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 9 👌🏻 Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 10 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 10 👌🏻 1 Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 10 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 10 Disponibilă ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 11 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 11 👌🏻 1 3 Link spre comentariu
ionelsimanco Reputație: 2841 Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 nu am timp acum, cum nu am prea avut nici cand am fost, pt o jumatate de ora... locatia ok 8 ea - 8-9, depinde de ce te intereseaza... draguta la fata, dar obosita cand am ajuns eu... corp ok, cu tate micute si un pic lasate, picioare, fund si pasa ok. un pic de vergeturi, nederanjant pt mine. oral + normal, a dus 30 si ceva de min, fara comentarii, cu schimbari de pozitie, cu participare. misto 9 halat cred ca 200 sau 250 nu mai stiu... eram si eu dupa o zi naspa. mai are vreo 2 colege, le-am auzit... 1 1 Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 12 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 12 Acum 7 ore, ionelsimanco a spus: nu am timp acum, cum nu am prea avut nici cand am fost, pt o jumatate de ora... locatia ok 8 ea - 8-9, depinde de ce te intereseaza... draguta la fata, dar obosita cand am ajuns eu... corp ok, cu tate micute si un pic lasate, picioare, fund si pasa ok. un pic de vergeturi, nederanjant pt mine. oral + normal, a dus 30 si ceva de min, fara comentarii, cu schimbari de pozitie, cu participare. misto 9 halat cred ca 200 sau 250 nu mai stiu... eram si eu dupa o zi naspa. mai are vreo 2 colege, le-am auzit... Bună dimineața da sunt cu sonia31 și sarra26 care nu știu ce are dar nu vrea să lucreze 🤣🤣🤣🤣🤣🤣deci eu și Sonia lucrăm ia momentan are pauză 🤣și inti mulțumesc Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 12 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 12 👌🏻 5 Link spre comentariu
gabyhhh Reputație: 11 Postat Februarie 19 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 19 Mai lucrezi. Și dacă dacă, prin ce zona și ce program ai Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 19 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 19 La 19.02.2024 la 13:07, gabyhhh a spus: . Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 535 Postat Februarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19 Deci poate greșesc eu ... Dar am senzația că va împărțiți costumațiile 🙁. Asta nu-i ok zic eu . 🤯 Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 19 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 19 La 19.02.2024 la 14:22, snake1127 a spus: D Link spre comentariu
Lara22 Reputație: 391 Postat Februarie 19 Telefon: P Oras:C Indisponibila Telefon: P Oras:C Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 19 Și ia și uită-te băi bine ca eu sunt mai grăsuță și am altă mărime la haine în fine pup Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 535 Postat Februarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19 Acum 23 minute, Lara22 a spus: Bună dara vezi ca exista să fie și costumați-le la fel dar în fine nu stau să explic Nu am acuzat direct doar am presupus. Pai d-aia ai 1 recenzie in 13 pagini de bine ce comunici. Link spre comentariu
Santos123 Reputație: 0 Postat Martie 17 Oras:Bucureşti Oras:Bucureşti Partajează Postat Martie 17 Hey Lara, will you be in Bucharest at the end of march? Link spre comentariu
gabyhhh Reputație: 11 Postat Mai 12 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 12 Hey. Mai activezi ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum