Sari la conținut

Loc de dat cu capul

Postări Recomandate

• Oras:Oras. Da
Postat
La 28.08.2023 la 16:30, sofer100 a spus:

Habar n-ai despre ce e vorba.

In fine, esti cel mai tare, dar daca imi tii vreo condica ca nu ajung la "prietene" de ale tale, poti sa tot injuri mult si bine. Merg unde vreau si ajung rar la din alea in semintuneric , sa nu le vezi. Ma bucur ca ai reusit sa faci o compunere de jumatate de pagina. Esti in progres asimptotic catre infinit. 

Inainte sa critici, vezi ca ai 16 postari , din care 15 la adresa mea.

Babaiatule...bipolarizatule...iar iti claxonezi cu talent labareala si nedumeririle si vizitele fara de finalizare. Maaa da tu vrei sa ne demonstrezi ca esti prost prin convingere. Sper sa nu ajung la varsta ta si sa postez elucubratii din astea speculative ieftine  . Menopauza vad ca te afecteaza profund. Martalog expirat ...plimba ursu cu povestile tale de meltean si mai sterge-te la gurita de engleza ta de balta ..tu si cuma vezi Europa doar la televizor. 

• Haha 1
  • Oras:Iasi
Postat
20 minutes ago, Erectilus said:

Babaiatule...bipolarizatule...iar iti claxonezi cu talent labareala si nedumeririle si vizitele fara de finalizare. Maaa da tu vrei sa ne demonstrezi ca esti prost prin convingere. Sper sa nu ajung la varsta ta si sa postez elucubratii din astea speculative ieftine  . Menopauza vad ca te afecteaza profund. Martalog expirat ...plimba ursu cu povestile tale de meltean si mai sterge-te la gurita de engleza ta de balta ..tu si cuma vezi Europa doar la televizor. 

Cersesti atentie. Nici curu nu ti-l arat. Imi stric stilul cu tine, esti la nivel cu Marinica. Poti sa faci o masa rotunda cu el la restaurantul de la Gara, sa stabiliti mersul lumii. Ce e bine, ce trebuie schimbat, dolari, avioane, starea vremii, pretul petrolului. Bineinteles ca trebuie sa postati analizele voastre , concluziile si aici.  Plusurile vi le da Dan. (De pe veceu. ) Adevarul e  ca sunteti o echipa voi. O echipa de staruri cu adevarat stralucitoare si invincibila. Ma declar invins de niste barbati cu adevarat  puternici. Sunteti campionii mei.  Daca totusi vreunul vrea sa ma pupe in cur in continuare, ma inclin in fata vointelor suverane... Macar atat sa fac si eu fata de niste colegi care au un tel, o directie in aceasta lume debusolata. Ca idee de cooperare intre voi ati putea sa va ajutati intre voi cu epilatul/ rasul zonei. Unul tine cocoselul, altul manevreaza (atent) aparatul, al treilea vine cu after-shave ul... 

• Minus 1
Postat
Acum 14 minute, sofer100 a spus:

Cersesti atentie. Nici curu nu ti-l arat. Imi stric stilul cu tine, esti la nivel cu Marinica. Poti sa faci o masa rotunda cu el la restaurantul de la Gara, sa stabiliti mersul lumii. Ce e bine, ce trebuie schimbat, dolari, avioane, starea vremii, pretul petrolului. Bineinteles ca trebuie sa postati analizele voastre , concluziile si aici.  Plusurile vi le da Dan. (De pe veceu. ) Adevarul e  ca sunteti o echipa voi. O echipa de staruri cu adevarat stralucitoare si invincibila. Ma declar invins de niste barbati cu adevarat  puternici. Sunteti campionii mei.  Daca totusi vreunul vrea sa ma pupe in cur in continuare, ma inclin in fata vointelor suverane... Macar atat sa fac si eu fata de niste colegi care au un tel, o directie in aceasta lume debusolata. Ca idee de cooperare intre voi ati putea sa va ajutati intre voi cu epilatul/ rasul zonei. Unul tine cocoselul, altul manevreaza (atent) aparatul, al treilea vine cu after-shave ul... 

Tu iar ai fumat penale de la Boboshop si regurgitezi kkturi papagalule. Iti place cu obstinenta sa demonstrezi cit de prostanac si de mutalau a nascut mamicata acu +50 de ani. Ii credeam prostalai pe astia nascuti dupa 89 ,da tu ii intreci cu lipsurile tale majore cu mult succes observ. Imi inspiri mila jegulosule...

• Haha 1
Postat
5 minutes ago, Erectilus said:

Tu iar ai fumat penale de la Boboshop si regurgitezi kkturi papagalule. Iti place cu obstinenta sa demonstrezi cit de prostanac si de mutalau a nascut mamicata acu +50 de ani. Ii credeam prostalai pe astia nascuti dupa 89 ,da tu ii intreci cu lipsurile tale majore cu mult succes observ. Imi inspiri mila jegulosule...

Vezi ca ai colectat calificative de performanta de la Dan de m-ai spart. Eu cred ca de fapt de la asta si vine masurarea expertizei de lupta in dani si centuri. Ai strans 4 calificative de la dan, ai 4 dani. Ai strans 7 dani, ai centura neagra. Tu cred ca ai atins "maestru" numai de la cat m-ai pupat in cur pe mine. Daca n-ai dani destui pe Erectilus, eu propun sa se puna si danii de pe Gentlemanus, Fuckenstein, Tutankamonus etc, te suim pe un podium langa WCul din TgCucu (sa te stie toata lumea) si poate ne lasi. Sau mai bine in turnul Chindiei. Poate cineva inspirat iti da un branci. 

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Sunt un prost! Am făcut multe prostii, m-am comportat, nu o dată, prostește, de multe ori mi-am zis " ce prost am fost", dar când mă uit în jur îmi crește inima.

Albert Einstein spunea că "două lucruri sunt infinite pe lume, universul și prostia, da de univers nu sunt sigur ", Dostoievski la rândul lui spunea că Omul este prost, fenomenal de prost.

Urmărindu-l pe Andrei Pleșu vă veți da seama cine,ce și cum:

https://www.google.com/search?q=AndreiPleșu+tic+toc+despre+proști+&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sca_esv=571342877&ei=UFcgZcrJPOz87_UPqqCcyAo&oq=AndreiPleșu+tic+toc+despre+proști+&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIiRBbmRyZWlQbGXImXUgdGljIHRvYyBkZXNwcmUgcHJvyJl0aSAyBxAhGKABGAoyBxAhGKABGAoyCBAhGBYYHhgdSNNRUIwOWM9GcAJ4AJABAJgB4wGgAZsRqgEGMC4xMC4yuAEDyAEA-AEBwgIEEB4YCsICBRAAGKIEwgIIEAAYiQUYogTCAgQQIRgV4gMEGAEgQeIDBRIBMSBA4gMFEgExIECIBgE&sclient=mobile-gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:c09dd862,vid:iBjOKflPOCw,st:0

PS.: După o vară lungă și frumoasă, care a intrat adânc în toamnă, urmează cu siguranță și curățenia de toamnă, "pleava și neghina trebuie aleasă și reciclată"! 

• Like 1

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

• Oras:IASI
Postat
On 10/6/2023 at 4:34 PM, sofer100 said:

Cersesti atentie. Nici curu nu ti-l arat. Imi stric stilul cu tine, esti la nivel cu Marinica. 

Am discutat odată cu matale sa-ti vezi de treaba, se pare ca încă îți place s-o sugi, urmând ca de obicei, s-o faci iară pe aici pe-a inteligentul.

Iară ma obligi din timpul meu, scurt și ocazional când mai întru pe aici, iarta-ma pe mine SoferLake, ca nu întru de dimineață până seara aici, iarta-ma băieți, sa te iau la pula râzând iar ... acum vreo 2 sapt parca am dat-o la pace...

Îți place uneori drama, ce-i drept, pe lângă faptul ca îți place să mănânci doar Căcat pe forum, și sa scrii express cacaturi și inepții ( pe care încă le faci în continuare ) nu te lași deloc, aducă sa-ti vezi de ale tale.Asta arata ca ești un mare martalog

Așadar, sa te pis în kur și sa-ti dau iară...la MUIE, ție și lui fratelui geamăn filipel, va știți voi...cu dubla personalitate, acusi o dezvoltați pe-a treia, n-ar fi ceva ieșit din comun.

Doi dereglati sexual, tâmpiți, martalogi, împart viata cu forumul, când intri, astia-s mereu online, mai scriu câte un cacat pe ici-colo, pe cate-un topic, unul a vrut sa meargă sa futa zice el ceva dar nu s-a mai dus, altul la fel, plânge pe forum ca nu i-a răspuns la telefon...te caca rasu' cu ăștia...

Amândoi, ei sunt, Filipel-Ciaurel și SoferLake.Multă muie va trimit.

Hai, repede, logarea pe forum, și când mai vreți sa va completați comentariile pe care le scrieți, cu glume, scrieți și voi niște glume mai inteligente, da-va-as la muie sa va dau, aveți niște glume  asa expirate, și fără haz, încât mereu va este mănușă vb aia : Toate femeile sa strige acum cu mine : Ce glume de cacat ai în tine...

Muie la aman2 va dau.

• Mersi 1
  • Minus 1
Postat
4 hours ago, Marinis said:

Acu dubla personalitate, acusi o dezvoltați pe-a treia, n-ar fi ceva ieșit din comun.

Doi dereglati sexual

Da , cred  ca am personalitate, poti s-o consideri dubla fata de a ta, tripla etc Mpare bine ca ai gasit un loc unde sa te dezvolti. Nota 9- la eseu, ai niste greseli. Te rog sa mai scrii aici. Mplace sa citesc de la tine. Mai am care imi plac - doi catei si un cimpanzeu. Dar ei imi plac mai mult decat tine.

Postat
On 8/28/2023 at 4:23 PM, Marinis said:

Ne auzim tura viitoare, când te iau iar la pula, sper sa iei ban odată

4 ani, 4 profile, acelasi bou, ai si tu o speranta in viata asta, eu tot am crezut ca poate te-apuci de ceva

• Minus 1
Postat
Acum 8 ore, sofer100 a spus:

4 ani, 4 profile, acelasi bou, ai si tu o speranta in viata asta, eu tot am crezut ca poate te-apuci de ceva

Marinis face recenzii pe bune , nu kkturi ca a tale ca ai fost da de fapt nu era acasa fata ,ca de fapt ai sunat si era da nu pt tine disponibila si ca de fapt o alunga crocobauriii din capul tau din Iasi pe mimoza ta preferata . Tu nici nu esti in stare sa ai o femeie linga tine si te plangi ca traseistele astea care fac ture de 2 saptamani prin Iasi ,dupa care urmeaza Oradea ,Cluj, Brasov , isi urmeaza circuitul fiscal ...si tu esti doar unul din cei 50 papagali care le trec pragul saptaminal. Inteleg ca esti umpic lobotomizat si nu intelegi ca fetele au o sardina in spate de hranit si efectiv se pișă pe alea 10 min de GFE de care ai tu nevoie. Maturizeaza te si nu ne mai informa de vizitele tale libidonosule...Alupigus.

• Inimioara 1
Postat
La 28.08.2023 la 15:43, Criticul a spus:

@sofer100 să-ți intre bine în cap, dacă nu dai raport, nu rezolvi nimic. Eu am fost moderator, nu mai sunt de ani buni dar îți riști contul cu mizeria pe care o faci pe topicele de recenzii. 

Tu esti un lake care te dai interesant si in general te plictisesti....un fraier de doi lei in viata reala cu aere de moderator pe un site cu prostituate. Mare caracter mare preocupare. Da report gogule ...ce poate face un frustrat lobotomizat in timpul liber...decit sa dea contre si sa streseze fetele ,ca au pus ba prea multe poze ,ba au activat de doua ori anuntul , etc. Ce viata de catelus ,de zdreanța ai tu. 

Mai lasa penalele de la Boboshop si uite ce pwlengura isi ia tovaraselul asta de Sofer alias Filiputzcozmuț de la altul care are coaie mai mari ca ale mele si il mwuieste pe Soferlake cu succes. Tocmai ai ajutat prostul forumului Soferlake sa iasa in fata si sa isi ia tratamentul cuvenit. 

Eu zic sa ii deschizi si lui mata un subiect ca nu degeaba are un fiu asa descurcaret in viata ..moderator pe prostituate.com. 

Postat
8 hours ago, Erectilus said:

Eu zic sa ii deschizi si lui mata un subiect ca nu degeaba are un fiu asa descurcaret in viata ..moderator pe prostituate.com. 

poti sa fredonezi putin asta (fiind  tu atat de apreciat de fete)

• Membru Premium
Postat

Scriu aici chiar dacă nu are legătură cu tema topicului, ca să nu poluez un topic dedicat recenziilor.

Citind răspunsul unei fete, dat unuia dintre colegi, mi-a fulgerat prin fața ochilor o vorbă veche din bătrâni, "fiecare pasăre pe limba ei piere". Bâlbâiala vizavi de servicii și timpul anunțat pentru o finalizare mi-a frânt aripile cu care doream să aterizez în iatacul ei. Greu e cu manageriatul afacerii. Mai aștept ca să mă lămuresc ce și cum, chiar dacă îmi doream foarte mult (este unu la unu deja la "amânarea directă/anularea" vizitei). Nu spun nu, dar pe moment merg pe certitudini.

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat
1 hour ago, baron58 said:

Scriu aici chiar dacă nu are legătură cu tema topicului, ca să nu poluez un topic dedicat recenziilor.

Citind răspunsul unei fete, dat unuia dintre colegi, mi-a fulgerat prin fața ochilor o vorbă veche din bătrâni, "fiecare pasăre pe limba ei piere". Bâlbâiala vizavi de servicii și timpul anunțat pentru o finalizare mi-a frânt aripile cu care doream să aterizez în iatacul ei. Greu e cu manageriatul afacerii. Mai aștept ca să mă lămuresc ce și cum, chiar dacă îmi doream foarte mult (este unu la unu deja la "amânarea directă/anularea" vizitei). Nu spun nu, dar pe moment merg pe certitudini.

Putin deazamagit, nu credeam sa aud de aripi frante la momentul asta, cand e un pic de tineret in oferta publi. Chiar daca acest tineret peste o saptamana va fi in Bucu. Acum e la noi. 

Postat
On 10/8/2023 at 12:18 PM, Marinis said:

Așadar, sa te pis în kur și sa-ti dau iară...la MUIE,

Nu te mai da mare pe toate topicele ca stii sa injuri. Ai protectie, altfel nu mai erai aici dupa 4 luni de injurii si insulte de vidanjor (fara nimic altceva) . Eu am fost avertizat ca n-am dreptul sa raspund la injuriile tale. Nu este fair play sa fii injurat continuu si sa nu poti raspunde, dar asta e. Ce am citat mai sus iti este emblema, iti arata nivelul si cam in ce zona activezi . Ia si te compara cu useri ca juniorbrba, baron, Mr.Gavrilescu, si de fapt majoritatea (cu exceptia lui Dumas 8, Dumas 9, alt frustrat care n-a avut o partida reusita in 5 ani... ) Parca am vazut ca ai avut o filizofare pe topic Amira, dar cineva a sters-o. Si aia era emblema Iasului, ca si asta cu pisatul in kur si muia. Esti in elementul tau, sper sa intelegi motivele pentru care nu o sa iti rapund. Din punctul meu de vedere poti sa caci liber toate topicele din Iasi, cineva iti tine umbrela. Banuiesc de ce, dar cred ca nici asta n-am dreptul sa spun. 

Esti tare-tare, ti-ai atins obiectul vietii, te voi trece la ignorati (daca am sa iti mai dau vreun sutulet va fi de o alta maniera). Concluzia mea personala (in afara de nivelul academic) este ca daca nu ati reusit (tu si Dumas) in 5 ani sa aveti o partida reusita, defectul e la voi, nu era cazut sa atacati ca niste pitbuli nebuni toate fetele.

• Minus 1
Postat
On 10/11/2023 at 5:59 PM, sofer100 said:

Nu te mai da mare pe toate topicele ca stii sa injuri. Ai protectie, altfel nu mai erai aici dupa 4 luni de injurii si insulte de vidanjor (fara nimic altceva) . Eu am fost avertizat ca n-am dreptul sa raspund la injuriile tale. Nu este fair play sa fii injurat continuu si sa nu poti raspunde, dar asta e. Ce am citat mai sus iti este emblema, iti arata nivelul si cam in ce zona activezi . Ia si te compara cu useri ca juniorbrba, baron, Mr.Gavrilescu, si de fapt majoritatea (cu exceptia lui Dumas 8, Dumas 9, alt frustrat care n-a avut o partida reusita in 5 ani... ) Parca am vazut ca ai avut o filizofare pe topic Amira, dar cineva a sters-o. Si aia era emblema Iasului, ca si asta cu pisatul in kur si muia. Esti in elementul tau, sper sa intelegi motivele pentru care nu o sa iti rapund. Din punctul meu de vedere poti sa caci liber toate topicele din Iasi, cineva iti tine umbrela. Banuiesc de ce, dar cred ca nici asta n-am dreptul sa spun. 

Esti tare-tare, ti-ai atins obiectul vietii, te voi trece la ignorati (daca am sa iti mai dau vreun sutulet va fi de o alta maniera). Concluzia mea personala (in afara de nivelul academic) este ca daca nu ati reusit (tu si Dumas) in 5 ani sa aveti o partida reusita, defectul e la voi, nu era cazut sa atacati ca niste pitbuli nebuni toate fetele.

Ce faci ba ? Te-ai gândit sa mai postezi o cacare pe Generale ? 

Stai cu buba la kur, ba Lake ?!

Treaba-i nasoala, ca puți a caca iar.

Din durul Sofer alias SoferLake cu comentarii de mare futac cu jigniri si bancuri de tot cacatul postate, acum te victimizezi ba ?

Deci te declari oficial un FATALAU / PiZDA cu bikini, Lake !

Ti-am zis de vreo 2 ori ca esti bi-polar ba lake, acum te si strădui să scrii ca la carte observ, cu subiect și predicat, virgula-i la locul ei...intr-un final tot eu MA CAC pe tine.

Ti-ai uitat jignirile Soferlake ? Acum faci pe-a corectul ?! 

Tot un prost ești care coboară scările și apoi intra pe forum înapoi.

Luai pe alții la pula și scriai cum ca primești minusuri de astea, uite sa vadă toți cât de pizdar ești...FATALAULE :)))

sofer100 reacted to a post in a topic Popuneri de a vizita Iasul

11 hours ago

11 hours ago

11 hours ago

11 hours ago

11 hours ago

11 hours ago

11 hours ago

11 hours ago

11 hours ago

11 hours ago

11 hours ago

Luați ba aici VIP-ul SoferLake ... îl lua la pula pe nu știu care da emoticoane și el a ajuns...tot un LAKE.

La 3 dimineața intri pe forum și dai emoticoane ba ?? :))) TU ești pizda ba, bine, noi știam ca ești o pizda, un bulangiu.

Lake ai fost, Lake ești, Lake vei rămâne.SoferLake.

Mergi spre pula, ca pizda nu-i de tine, 

PS : Mai dai mesaje în PM ? Trădătorule. :))

Sugi pula.

Postat
On 10/11/2023 at 5:59 PM, sofer100 said:

Nu te mai da mare pe toate topicele ca stii sa injuri. Ai protectie, altfel nu mai erai aici dupa 4 luni de injurii si insulte de vidanjor (fara nimic altceva) . Eu am fost avertizat ca n-am dreptul sa raspund la injuriile tale. Nu este fair play sa fii injurat continuu si sa nu poti raspunde, Din punctul meu de vedere poti sa caci liber toate topicele din Iasi, cineva iti tine Concluzia mea personala (in afara de nivelul academic) este ca daca nu ati reusit (tu si Dumas) in 5 ani sa aveti o partida reusita, defectul e la voi, nu era cazut sa atacati ca niste pitbuli nebuni toate fetele.

În sfarsit te-ai apucat sa plangi pe forum, te-ai descarcat la 3-4 dimineața, ai început tura de noapte pe Ubărr sa-nteleg ?! Ok, adică, vrei sa-ti dau o bere ? Sa nu mai plângi pe aici ?
Eu zic sa nu mai caci tu TOPICELE cu Cacaturile tale de întrebări.
Eu știam ca ești sensibil dar tu ești olecuță bi-polar, ti-ai creat o personalitate aici, și acum plângi...e normal, te ajuta, sa nu mai ai greata aia pe tine, și figurile alea din comentarii.
Iti dau un sfat pe final ba soferake, lasa-te de bancuri, ca n-ai nicio treaba, nu mai spune bancuri și glume nimănui, nici măcar umor negru, nimic, esti praf, ai înțeles? Și lasa-te și de futut pe forum, ca ești...pistol cu apa la acest capitol :)))) Nu e prima data când îți spun.

SI Ti-am mai zis de vreo 3 ori, nu-l mai pomeni pe baron atata, ca n-ai sa futi TU cât a futut el, nici daca-ti aduni serile în care făceai LABĂ, toate adunate la un loc, și apoi te logai pe forum și scriai ca parca ai merge, parca n-ai merge, știi tu stilul tău de forumist aici, nu-ti mai exemplific, ca tu știi cel mai bine...

Postat
3 hours ago, Marinis said:

bancuri de tot cacatul postate

Poate ca da. Sa te vad pe tine Django. Ca in afara de doua comenturi tampe pe Amira (sterse si alea , erau jenante) n-am sesizat nimic.  Si baba aia din Alexandru te-a blocat si nu mai raspunde nimanui din cauza ta. Poti sa ii iei locul. Cred ca si profilul tau de baza e la fel de jenant ca si asta, te inteleg ca ti-e rusine cu tine. 

Postat
2 hours ago, Marinis said:

esti praf, ai înțeles? Și lasa-te și de futut pe forum, ca ești...pistol cu apa la acest capitol :)))) Nu e prima data când îți spun. 

Mbine ca nu imi interzici si publi... esti un gentilom 

Normal ca nu e prima data cand spui, asta ai facut in toate cele 26 de postari de pana acum. 

Cred ca primul cuvant pe care l-ai spus nu a fost mama, ci SOFER. Si este si normal. (Pt ca el iti da san 🍌)    

Postat
20 minutes ago, sofer100 said:

Si baba aia din Alexandru te-a blocat si nu mai raspunde nimanui din cauza ta. Poti sa ii iei locul. Cred ca si profilul tau de baza e la fel de jenant ca si asta, te inteleg ca ti-e rusine cu tine. 

Tu ești un dezaxat mintal, ma jur, deci eu acum trag concluzia ca tu nici măcar nu ești de competenta mea...scrii tâmpenii, pe bune...nici nu vreau sa știu ce le scrii escortelor în PM...

Am avut dreptate, tu ești un dezaxat, nu mai cacat ai în cap...

Du-te, du-te...scrie ce vrei, renunț eu, tu ești prost rău de tot :))))

M-a bufnit rasul, du-te-n pula mea ...:)))

Adio :)))

PS : ai uitat sa dai emoticoane ...

Postat
8 hours ago, Marinis said:

Ce faci ba ?

PS : Mai dai mesaje în PM ?

Da , mai comunic cu cate cineva. Parca nu era interzis.

Problema este ca tu nu ai avut curajul sa comunici cu mine de pe profilul tau "de baza" . Ai facut gunoiul  asta de profil pt insulte, in speranta ca voi rapunde cu injurii si voi fi banat. O sa incerc sa te ignor la urmatorul profil no name - alde pitkin, ramzen. Daca vrei sa comunicam in viitor, fa-ti umpic de curaj si scrie de pe profilul  vechi. Si asa tot te tavalesti sa las userii vechi sa scrie. Poftim, te las.

• Telefon: 0711111111
  • Telefon: 0711111111
Postat
On 10/8/2023 at 10:54 PM, sofer100 said:

4 ani, 4 profile, acelasi bou

Exact

Postat
On 8/28/2023 at 4:23 PM, Marinis said:

Ne auzim tura viitoare, când te iau iar la pula, sper sa iei ban odată ca ești degeaba aici.Pe mine ma doare n pula,

Asa ca n-o mai arde dur cum ca nu-ti pasa de cont, uite vezi ? Iarsungi pula și te dai mare cu comentariile 

Lasă băieții sa facă recenzii adevărate, 

Dupa cum vezi, am lasat baietii cu recenzii adevarate de o luna. Tu fiind primul dintre ei. M-ai spart cu recenziile pe care le-ai bagat in nov. E plin Iasul de recenziile tale adevarate. In afara de niste comentarii la mature (deliciul tau) si niste invitatii nu prea am vazut nimic.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...