Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4229 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Octombrie 16, 2023 Acum 11 minute, nellu2012 a spus: Programarea a decurs fara probleme Vreau pontul!! Eu am încercat în diverse rânduri/zile și n-am reușit nicicum. Când îmi explici(ca la fraieri... adică pt mine!) cum anume procedezi tu să obții o programare fără nicio problemă, atunci îți dau laic la ambele recenzii. Deocamdată ai laic doar la una ... Și m-am abținut să nu-ți dau minus la cealaltă 😇 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14510 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 16, 2023 Acum 4 minute, Cozonac77 a spus: Vreau pontul!! Eu am încercat în diverse rânduri/zile și n-am reușit nicicum. Când îmi explici(ca la fraieri... adică pt mine!) cum anume procedezi tu să obții o programare fără nicio problemă, atunci îți dau laic la ambele recenzii. Deocamdată ai laic doar la una ... Și m-am abținut să nu-ți dau minus la cealaltă 😇 Iti raspund aici pentru ca aici m-ai intrebat: am intrebat-o la ora 14:48 (pe WhatsApp) cum sta cu programul pentru ca as vrea sa o vizitez. Dupa ce am complimentat-o in scris (si mi-a raspuns) am mai rugat-o o data sa-mi spuna cum sta cu programul? La ora 15:03 mi-a raspuns ca ne-am putea vedea la 17:00 pentru o finalizare sau de atunci pana in ora 16:00. Am preferat "fereastra" de pana la 16;00 si la 15:27 i-am dat mesaj ca am ajuns. Am urcat si asta a fost. Deci, programare fara probleme. Ba chiar i-as spune...programare de ceas elvetian. P.S. Sa nu te gandesti ca stia cine sunt sau alte cele. O sa afle acum cine...am fost😆. P.S.1 Sper ca te-a multumit raspunsul meu si-mi dai "laic" la ambele recenzii 😆. 1 3
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4229 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Octombrie 16, 2023 Acum 15 minute, nellu2012 a spus: Dupa ce am complimentat-o in scris Aha... Deci aici e jmecheria. Știam eu că undeva... ceva... Nu fac bine 🥺 Acum 15 minute, nellu2012 a spus: Sper ca te-a multumit raspunsul meu si-mi dai "laic" la ambele recenzii 😆 Da, mulțumesc pt pont!! Nu ți-am dat laic, ți-am dat cupă (X2) 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
RBK_96 Reputație: 753 Postat Octombrie 17, 2023 Autor Postat Octombrie 17, 2023 Bună dimineața frumoșilor, astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 22:00 vă pup și vă aștept la mineee 💌💋💌 1
adi432 Reputație: 1081 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Octombrie 18, 2023 Acum 56 minute, RBK_96 a spus: Superbă ca de obicei
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 Am pus ochii pe ea de ceva timp. Motiv pt care acum 2 zile am decis sa ii fac o vizita. Nu stiu de ce dar aveam o presimtire proasta. Am contactat-o pe Whatsapp, mi-a raspuns destul de repede, am stabilit programarea pt ziua urmatoare cu confirmarea aferenta. Odata ajuns la ea, am observat ca ma inselasem in privinta ei. O femeie vorbareata si joviala, pe scurt o surpriza placuta pt mine. Intors de la dus, am trecut la fapte. Am fost servit cu un oral protejat (la alegerea mea) facut bine, cu deep si atentie la bijuterii. Nu a durat mult si am oprit-o pt ca vroiam sa am parte si de pizda. Am cerut pozitia LOT, vroiam sa vad cum se misca, si intradevar am luat o decizie buna. Oameni buni, fata asta chiar stie sa se futa, mi-a placut ca si-a pus mainile in pieptul meu, lasand-o sa ma calareasca la propriu. Ce mi-a mai placut este ca saruta, nu este un sarut pasional dar suficient cat sa ma simt bine in compania ei. Nu a durat f mult si m-am terminat in prezervativ cu ea peste mine. Ca si concluzie, pot sa zic ca am plecat satisfacut, mi-a placut mult cum se fute la normal. Nu voi da note pt ca nu ma consider profesor. Insa cu siguranta voi mai trece pe la ea. Semnat baiatu de la ora 12. O zi placuta tuturor!
dennis28 Reputație: 12 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 19, 2023 Am reușit să o vizitez pe Rebeca în seara asta după ce data trecută când a fost la noi a trebuit să îmi anulez două programări la ea (nu s-a supărat). Modalitatea de contact WhatsApp, nu răspunde pe loc, dar dacă insiști nu sunt probleme. Am ajuns un pic mai devreme, i-am scris că sunt jos și mi-a răspuns că mă sună imediat. M-a îndrumat către scară, am luat liftul și am urcat. M-a întâmpinat complet goală, zâmbind. Spre surprinderea mea m-a întrebat dacă rămân, am răspuns afirmativ și m-am gândit "wtf, ți s-a întâmplat să nu îți rămână cineva?" Am făcut cunoștință cu ea și cu Gabriela, m-am cerut la duș, apoi am trecut în camera de acțiune. Rebeca arată super la toate capitolele, dar mă așteptam, pt că mi se pare evident din poze. În plus e foarte jovială și prietenoasă, își dă silința să te simți bine. Acțiunea propriu zisă a durat vreo 15 minute cu tot cu oral, pe care îl face fain, schimbând ritmul, cu atenție (nesolicitată) la vecini. Foarte pupăcioasă, m-a sărutat pe tot corpul, probabil data viitoare am să încerc și FK de care azi n-am fost interesat. După oral am schimbat 3 poziții. În toate se simte foarte fain, iar ea participă activ, geme, te sărută, dă contre, te privește în ochi. Priveliștea e super din orice unghi, are țâțe faine, cur numai bun, picioare beton, pizda la fel. Inclusiv tatuajele mi-au plăcut, mai ales că sunt fan în general. Am finalizat în LOT, așa cum mă așteptam, pt că citisem în alte recenzii că e energică și se mișcă bine în poziția asta. Chiar așa e, nu cred că am rezistat niciun minut cu ea deasupra😁 Încă un duș la final și am întins-o. D2D 25 de minute, dpdv meu a meritat din plin (200 finalizarea), sper să mai vină în Timișoara, eu aș revizita-o oricând. 7 2
RBK_96 Reputație: 753 Postat Noiembrie 16, 2023 Autor Postat Noiembrie 16, 2023 Bună dimineața dragilor, de astăzi începând cu ora 12:00 voi fii disponibilă în Timișoara pentru câteva zile. 🥰 Locație: Burebista nr 8 Pentru programări și mai multe detalii îmi puteți scrie pe WhatsApp la Nr din titlu. 🥰 Vă pupăcesc și vă aștept la mineee 💌 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4607 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 17, 2023 Cand n ai coaiele lasate deloc si raspunsul vine in rate...atingi un cu totu' alt nivel dag dal gas!
costy7 Reputație: 1479 Postat Noiembrie 17, 2023 Postat Noiembrie 17, 2023 1 oră în urmă, farafiltre a spus: Cand n ai coaiele lasate deloc si raspunsul vine in rate...atingi un cu totu' alt nivel Google translate 1
RBK_96 Reputație: 753 Postat Noiembrie 18, 2023 Autor Postat Noiembrie 18, 2023 Bună dimineața frumoșilor, astăzi voi fii disponibilă până la ora 22:00 💌 1
RBK_96 Reputație: 753 Postat Noiembrie 19, 2023 Autor Postat Noiembrie 19, 2023 Disponibilă până la 22:00 💋 2 9
mitica76 Reputație: -11 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2023 Rebe, cand mai ajungi prin Bucuresti sau Ploiesti? 1 4
mitica76 Reputație: -11 Postat Noiembrie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2023 Din cate vad hate-ul e in floare 🫤 Acum le imteleg si pe fete...
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2023 Postat Noiembrie 25, 2023 Acum 1 oră, mitica76 a spus: Din cate vad hate-ul e in floare 🫤 Acum le imteleg si pe fete... Nu hate-ul e in floare ci prostia e in floare. Daca vtei sa chemi o fata in Bucuresti sau Ploiesti, ii scrii pe topicul de Buc/Ploiesti. Simplu.
RBK_96 Reputație: 753 Postat Ianuarie 4, 2024 Autor Postat Ianuarie 4, 2024 La mulți ani dragilor , vă doresc un an cât mai bun și plin de gagici mișto! 🫣😋🥰 Țin să vă anunț că începând de azi voi fii disponibilă în orașul vostru pentru câteva zile. Locație : str. Burebista 💌Servicii : 🌸 Sex oral protejat/ neprotejat (în funcție de ingienă); 🌸 Sex normal DOAR PROTEJAT; 🌸 Sex in diferite poziții ; 🌸 Masaj de relaxare; 🌸 Finalizare orală ( în funcție de ingienă); 🌸 Finalizare corporală; 🌸 French kiss ( în funcție de ingienă și compatibilitate). 🌸 69; 🌸Prostata masaj + 50 lei 🌸 Finalizare facială + 50 lei (în funcție de ingienă); 🌸 Uro activ + 50 lei 🌸Sex Anal Protejat + 150 lei ( în funcție de mărime și grosime și vă rog să mă anunțați înainte cu ceva timp dacă doriți acest serviciu.) 💌Prețuri: 🌸 30 de minute (o finalizare) - 200 lei ; 🌸 60 de minute ( doua finalizari) - 350 lei. Pentru programări și mai multe detalii îmi puteți scrie pe WhatsApp la Nr din titlu. Pentru fiecare programare cer confirmarea cu o ora înainte dacă nu o voi primii, programarea se anulează automat. Vă pupăcesc și vă aștept la mineee.😋 1
mister.z Reputație: 400 Postat Ianuarie 4, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 4, 2024 Am fost și eu acum câteva ceasuri pe la domnișoara..Locație ușor de găsit, apartament destul de fain ,îl împărțea cu colega..Gabi.. Inițial i-am trimis mesaj Gabrielei pentru uro care îl făcea dar neraspunzănd i-am dat mesaj Rebecăi și gata programarea făcută.. eu optând o finalizare cu uro.. Așa că m-am prezentat la ușă și mi-a deschis frumusețea care ma poftit în dormitor..unde ma servit cu un pahar de cola și după trecurăm la fapte.. Un ON ,început bun dar voiam și eu să îi gust piersicuța și sa întors frumos cu funduletul la mine într-un 69 de unde gustând câteva minute din floarea aia mai un pic și mă terminam.. I-am zis că vreau să îi gust cu adevărat din nectarul ei și ne-am pus jos pe prosop tot 69 și în timp ce îi lingeam păsărica și-a dat drumul la nectar gustând și câteva picături ,. În timpul ăsta nici ăla micu nu era neglijat ,supt, lins ,alintat că era gata să capituleze... Am trecut pe urmă la normal unde ia pus pelerina și dăi în poziția doghi până într-un final când am terminat.. Nu a durat prea mult intervenția asta că eram prea în călduri dar și Rebeca e de vină că super bună.. Îmi place și de Gabi că e emană o energie aparte.. Amândouă sunt superbe...pe viitor ar merge un thresome cu ele cu de toate Per total Rebeca ..superb.. De revenit..?!sigur că da.. 2 2
RBK_96 Reputație: 753 Postat Ianuarie 4, 2024 Autor Postat Ianuarie 4, 2024 Acum 2 ore, mister.z a spus: Am fost și eu acum câteva ceasuri pe la domnișoara..Locație ușor de găsit, apartament destul de fain ,îl împărțea cu colega..Gabi.. Inițial i-am trimis mesaj Gabrielei pentru uro care îl făcea dar neraspunzănd i-am dat mesaj Rebecăi și gata programarea făcută.. eu optând o finalizare cu uro.. Așa că m-am prezentat la ușă și mi-a deschis frumusețea care ma poftit în dormitor..unde ma servit cu un pahar de cola și după trecurăm la fapte.. Un ON ,început bun dar voiam și eu să îi gust piersicuța și sa întors frumos cu funduletul la mine într-un 69 de unde gustând câteva minute din floarea aia mai un pic și mă terminam.. I-am zis că vreau să îi gust cu adevărat din nectarul ei și ne-am pus jos pe prosop tot 69 și în timp ce îi lingeam păsărica și-a dat drumul la nectar gustând și câteva picături ,. În timpul ăsta nici ăla micu nu era neglijat ,supt, lins ,alintat că era gata să capituleze... Am trecut pe urmă la normal unde ia pus pelerina și dăi în poziția doghi până într-un final când am terminat.. Nu a durat prea mult intervenția asta că eram prea în călduri dar și Rebeca e de vină că super bună.. Îmi place și de Gabi că e emană o energie aparte.. Amândouă sunt superbe...pe viitor ar merge un thresome cu ele cu de toate Per total Rebeca ..superb.. De revenit..?!sigur că da.. te pupăcesc și te mai aștept cu mult drag 💋💋💋 1
MrPit Reputație: 228 Postat Ianuarie 5, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 5, 2024 Vizitat si eu RBK data trecuta cand a fost cazata in Dacia. Am uitat atunci sa las recenzia, insa imi amintesc ca am inceput actiunea cu putin oral, apoi am trecut la NP unde a reusit sa ma ''faca'' destul de repede....... .... Am mers la dush iar cand am iesit aud fetele ca faceau galagie, curios fiind ce se intampla, m am dus sa vad ...... si ce sa vezi? .... Gabriela o batea pe RBK ...... cu tatele, .... Nu m am bagat sa le despart .... Gabriela mi a sugerat sa trec din nou pe la ele ..... pt o partida in 3 ..... Fete de gasca. 1 2
RBK_96 Reputație: 753 Postat Ianuarie 5, 2024 Autor Postat Ianuarie 5, 2024 Acum 6 ore, MrPit a spus: Vizitat si eu RBK data trecuta cand a fost cazata in Dacia. Am uitat atunci sa las recenzia, insa imi amintesc ca am inceput actiunea cu putin oral, apoi am trecut la NP unde a reusit sa ma ''faca'' destul de repede....... .... Am mers la dush iar cand am iesit aud fetele ca faceau galagie, curios fiind ce se intampla, m am dus sa vad ...... si ce sa vezi? .... Gabriela o batea pe RBK ...... cu tatele, .... Nu m am bagat sa le despart .... Gabriela mi a sugerat sa trec din nou pe la ele ..... pt o partida in 3 ..... Fete de gasca. Cum bate Gabi cu tâțele nu bate nimeni 🫣🤣💋💋 te pup mulțumesc frumos pentru vizita și pentru cele scrise 😋😋😋
babujee1 Reputație: 59 Postat Ianuarie 6, 2024 Oras:Ala Oras:Ala Postat Ianuarie 6, 2024 Acum 21 ore, RBK_96 a spus: Cum bate Gabi cu tâțele nu bate nimeni 🫣🤣💋💋 te pup mulțumesc frumos pentru vizita și pentru cele scrise 😋😋😋 O întrebare, ai tai sunt naturali sau modificați?
RBK_96 Reputație: 753 Postat Ianuarie 7, 2024 Autor Postat Ianuarie 7, 2024 Bună dimineața dragilor, astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 22:00 . 💋💋💋 Pupicei dulci si vă aștept la mineee 💋 1
fre3do0m Reputație: 5 Postat Ianuarie 7, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 7, 2024 Sa inauguram si contul nou... (app, daca stie cineva cum imi pot recupera contul vechi la care nu ii mai stiu mailul, sugestiile sunt binevenite). Abia am venit de la domnisoara asta, si singura mea intrebare e: de ce nu e trecuta deja la top? Nu vreau sa fac un roman, dar merita impartasita experienta pentru ca fata e "de facut abonament". Programare pe wapp, am intarziat eu 5 minute, (anuntate totusi), mi-a raspuns, putin mai greu cand am ajuns intr-un final (cred ca a vrut sa-mi dea o lectie), ajung sus si ce vad...... sincer pozele nu-i fac dreptate, arata mai bine in realitate. Ea tot imi zicea ca ii par cunoscut, acum ca ma gandesc mai bine la fata ei, posibil sa o mai fi vazut pe undeva, dar e suficient de draguta incat nu cred ca o uitam daca as mai fi vizitat-o.... poate doar imi aduc aminte din viitor, planuiesc sa o mai vizitez, bineinteles 😎. Putin la povesti, apoi decartat 400 pt o ora (dupa aspect, atitudine si recenzii i-as fi lasat si mai mult doar ca nu am scos suficient cascaval). Improspatare si actiune: Saruturi placute dar nu chiar french, lipsea limba, ON bun, tente de deep, atentie la sateliti 8,5 (era mai sus daca isi amintea sa stea mai lent cum i-am cerut, se simtea juniorul atacat), 69 sa vad mai bine privelistea si sa gust si eu piersicuta, nimic suspect, igiena 10 NP - 10 cu felicitari, stramta exact cat sa fie bine, implicare, contre, gemete, am rezistat destul de putin, doar misionar si putin umeri-craci pana am terminat in balon de mi-au tremurat picioarele. Reimprospatare si povesti, alinturi, admirat corpul ei superb (nu mai avem ce sa scot din mine sa incerc nr. 2), am verificat ceasul si am plecat. De apreciat ca nu s-a uitat la ceas si nu a atins telefonul, cat am stat la ea. D2D ~ 1h. Cu siguranta mai revin. Combinatie f buna de aspect de 10, putin GFE, putin PSE. Nu as face asa laude, le-as tine mai secret, dar vreau sa mai stea pe la noi sa o mai vizitez, si pentru asta cred ca ajuta recenziile sa se adune clienti ok si regulati, asa ca.... Spor si ciocane tari! Multumesc RBK 😘 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum