Exodus2001 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Salutare! De ieri am și eu o problema și anume a început să-mi curgă un lichid galbui/verzui din penis și simt o ușoară usturime la urinare. Am fost la o fata săptămâna trecută și la alta săptămâna aceasta, oralul a fost neprotejat și normalul protejat, simptomele au început de ieri la 3 zile după ultima întâlnire. Aveți idee ce ar putea fii? Precizez ca o sa merg la un consult, dar săptămâna viitoare sa pot sa o fac incognito. As vrea sa știu, cei care au trecut prin asta la ce as putea sa ma aștept! P. S. Nu o sa dau numele fetelor, întâi sa îmi fac analizele și apoi sa vad ce am de făcut. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2023 Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Pai e simplu: ai simptome clare de sculament. Diagnosticul ar fi uretrita (sau ceva de genul). Am pățit când eram student și ma credeam invincibil. A trecut cu o vizita la doctor și antibiotic recomandat. Am fost nevoit sa suport miștoul doctorului și rasul asistentei tinere care era în cabinet. Nu din cauza dimensiunii ci din cauza răspunsului la întrebarea "de ce nu ai folosit prezervativ?" " sunt student și fără bani, dl doctor" Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4333 Postat Septembrie 1, 2023 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat Septembrie 1, 2023 🕯 1 5 1 Link spre comentariu
Exodus2001 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 10 minute, JamesHunt a spus: A trecut cu o vizita la doctor și antibiotic recomandat. Si cam la cât timp ai scăpat de simptome după ce ai luat tratament? Sunt în necunostinta maxima cu privire la BTS-uri și m-am cam speriat puțin, nu de simptome ci sa nu afle prietena de problema... Link spre comentariu
blurp1 Reputație: 83 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Oriunde te duce viața Oras:Oriunde te duce viața Partajează Postat Septembrie 1, 2023 34 minutes ago, Exodus2001 said: Si cam la cât timp ai scăpat de simptome după ce ai luat tratament? Sunt în necunostinta maxima cu privire la BTS-uri și m-am cam speriat puțin, nu de simptome ci sa nu afle prietena de problema... Uretrita cauzata de o bacterie după ce ai descris tu probabil chlamydia sau gonoree dar nu poți să ști până nu faci analizele. Cu antibiotic după antibiograma între 7-10 zile in funcție de ce bacterie ai și după retestare sa vezi daca ai scăpat de ea. Ai luat de la una de pe forum? Oricum o să nege și o să zică că nu are cum sa iei de la ea pentru că ea îsi face analize mereu (clasicul răspuns). Link spre comentariu
Exodus2001 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 2 ore, blurp1 a spus: Ai luat de la una de pe forum? Doar la cele de pe forum am fost... Din ce am mai citit perioada de incubație difera de la om la om, de la 2-3 zile la săptămâni sau luni deci am putut sa iau de la mult mai multe persoane! Aia e, fac analizele luni și vad mai departe cum fac sa nu ma descopere prietena... E prima data când pățesc și m-am cam panicat puțin! Link spre comentariu
bbb Reputație: 157 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Ar fi bine sa ne anunti si despre cine e vorba, daca ai vizitat doar o fata de pe forum. Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8811 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 14 minute, bbb a spus: Ar fi bine sa ne anunti si despre cine e vorba, daca ai vizitat doar o fata de pe forum. Tocmai ce a spus ca a vizitat 2 fete. Acum 8 ore, Exodus2001 a spus: Doar la cele de pe forum am fost... Din ce am mai citit perioada de incubație difera de la om la om, de la 2-3 zile la săptămâni sau luni deci am putut sa iau de la mult mai multe persoane! Aia e, fac analizele luni și vad mai departe cum fac sa nu ma descopere prietena... E prima data când pățesc și m-am cam panicat puțin! Cred ca va fi mai greu sa-ti refuzi prietena cand are chef de sex Totusi,recenzii nu am vazut de la tine,acum vrei ajutorul? 1 1 Link spre comentariu
Evolution85 Reputație: 50 Postat Septembrie 2, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 2, 2023 @razvan nebunu @Discretul84 @dozadeamor dati omului un sfat..ca ati avut toate bolile pe voi..de la sculament la hiv sida si la cap NEBUNILOR CARE SUNTEȚI 😂😂 2 2 Link spre comentariu
Exodus2001 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 6 ore, awokeone10 a spus: Totusi,recenzii nu am vazut de la tine,acum vrei ajutorul? Am făcut contul asta doar pentru ajutor, dacă postam de pe contul principal v-ați fii prins direct despre ce fete era vorba! Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8811 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 13 minute, Exodus2001 a spus: Am făcut contul asta doar pentru ajutor, dacă postam de pe contul principal v-ați fii prins direct despre ce fete era vorba! Si care ar fi problema? Nu ar trebui sa stim? 4 1 Link spre comentariu
Proford Reputație: 139 Postat Septembrie 2, 2023 Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 20 ore, Exodus2001 a spus: Salutare! De ieri am și eu o problema și anume a început să-mi curgă un lichid galbui/verzui din penis și simt o ușoară usturime la urinare. Am fost la o fata săptămâna trecută și la alta săptămâna aceasta, oralul a fost neprotejat și normalul protejat, simptomele au început de ieri la 3 zile după ultima întâlnire. Aveți idee ce ar putea fii? Precizez ca o sa merg la un consult, dar săptămâna viitoare sa pot sa o fac incognito. As vrea sa știu, cei care au trecut prin asta la ce as putea sa ma aștept! P. S. Nu o sa dau numele fetelor, întâi sa îmi fac analizele și apoi sa vad ce am de făcut. Prietenaș, dacă prezervativul nu s-a spart, doar din oral nep, poți lua ,,puțin " sifilis. Dacă fata are o infecție cu scurgeri la dantură poate transmite orice boală. Oricum nu ne cunoaștem între noi, cei de pe forum, așa că ar fi bine să le dai numele. Mai bine ia-ți inima în dinți și mergi acum la un control la urgențe. Să ai cardul de sănătate la tine și 50 de lei. I le dai medicului și te tratează frumos. SUCCES, că ai nevoie maxim. Link spre comentariu
Discretul84 Reputație: 260 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 3 ore, Evolution85 a spus: @razvan nebunu @Discretul84 @dozadeamor dati omului un sfat..ca ati avut toate bolile pe voi..de la sculament la hiv sida si la cap NEBUNILOR CARE SUNTEȚI 😂😂 Să-ți luăm neamu'-n pulă de rapidist borât și jegos.😂😂😂 Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4333 Postat Septembrie 2, 2023 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 21 ore, Exodus2001 a spus: Doar la cele de pe forum am fost... Din ce am mai citit perioada de incubație difera de la om la om, de la 2-3 zile la săptămâni sau luni deci am putut sa iau de la mult mai multe persoane! Aia e, fac analizele luni și vad mai departe cum fac sa nu ma descopere prietena... E prima data când pățesc și m-am cam panicat puțin! Este foarte important sa cumperi nuci! 1 6 1 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Îți trece dacă faci bai la șezut de 2 ori pe zi cu frunza de urzica și traista ciobanului 3 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2893 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 56 minute, emachines a spus: Îți trece dacă faci bai la șezut de 2 ori pe zi cu frunza de urzica și traista ciobanului Ce ai scris tu pare "reteta" pentru hemoroizi. 3 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 13 minute, shadowangel a spus: Ce ai scris tu pare "reteta" pentru hemoroizi. Adevărat am încurcat... Asta era pentru fisuri anale. Revin 5 Link spre comentariu
renzo1968 Reputație: 2 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Hai sa facem prin eliminare. Cine vrea sa scrie la cine a fost de pe forum si nu are simptome. Prin eliminare ajungem la fetele cu probleme. Eu am fost doar la Blonda si la Elena de multe ori si nu am absolut nimic. Ele sint eliminate ca fiid suspecte. m Link spre comentariu
renzo1968 Reputație: 2 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 4, 2023 La Elena am fost acum 3 sapt. si nu avea nimic. Dar cu ceva cercetari am aflat cine este in spatele acestui topic. La fiecare postare incepe cu Salutare.. Si apoi scrie de pe calculator. Asa am ajuns la Timidul el este. A fost la Elena acum vreo luna. A doua nu stiu cine e. Link spre comentariu
renzo1968 Reputație: 2 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Absolut toate recenziile incep cu Salutare! Ne spui Timidu la ce fete ai fost? Ca sa ne ferim si noi 1 Link spre comentariu
renzo1968 Reputație: 2 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 4, 2023 La 02.09.2023 la 14:00, Exodus2001 a spus: Am făcut contul asta doar pentru ajutor, dacă postam de pe contul principal v-ați fii prins direct despre ce fete era vorba! Eu nu m am prins. Sint din ploiesti fetele? Link spre comentariu
renzo1968 Reputație: 2 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Ai urmarit o pe alina de la biserica evreiasca, dar nu stiu daca ai fost la ea. La elena nu ai fost in ultima perioada. Link spre comentariu
renzo1968 Reputație: 2 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 4, 2023 La Alina ai fost cea de la biserica evreiasca. La ea ai fost ultima. Si tacerea e un raspuns! 1 Link spre comentariu
blurp1 Reputație: 83 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Oriunde te duce viața Oras:Oriunde te duce viața Partajează Postat Septembrie 4, 2023 13 minutes ago, renzo1968 said: La Alina ai fost cea de la biserica evreiasca. La ea ai fost ultima. Si tacerea e un raspuns! Autorul nu are sânge în instalație să zică la cine a fost și tu ești cam diliu așa, vorbești de unul singur aici tu întrebi tu răspunzi 4 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3822 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Acum 28 minute, renzo1968 a spus: La Alina ai fost cea de la biserica evreiasca. La ea ai fost ultima. Si tacerea e un raspuns! Nu are nimic Alina am fost eu la ea..și nu o singura data, nici Elena și la ea am fost .. cat despre parașuta aia blonda habar nu am..🤣🤣 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum